Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ismim Melek,evlendiyim yıl 2011.06.24......10 aydır bebek istiyorum...adet olacağım gun 30 ağustos...

ne güzel dualar bunlar .Allah razı olsun bacm.ben inanıyorum bir gun bizde anne olucaz.asla kayb etmem ümitimi canım.allh gönlüne göre versin

canım sen yeterki böyle azimli istekli rabbim seni ne mucizelerle karşılaştıracak sen yetrki gönülden iste bir bakmışsınki annenlerin yanındasın ve bir bakmışsınki bebişin kucağında

canlarım,hepinize hacet namazınızı kılın,ben onunla hemile kaldım biliyomusunuz,kaç zamandır,daha emin olaydım da sonra size yazayım diyodum.ben geçen ay berat kandilinde hacet namazı kıldım,yürekten içten gözümden yaş akarak duamı ettim ve Allahı beni duydu.yakından kadir gecesi geliyor.ben ce hepiniz kılın kuzularım,hepinizzzzzz....

kız dur neden kızıyorsn canım.daha 1 tane içdim.ama atdım yemin etdim içmeyecem diye.eşim halımı görünce çok üzüldü.kıyamam ona göre atdım canım.korkma bir daha yok.yalnızlıgımdan içdim canımçok sıkılıyorum.babamın neyi olduğunu bana söylemiyorlar ama babam bana vidalaşmiş gibi mesaj yazdı çokk üzüldüm.neler olduğunu bir bilsem içim rahatlar.

canımAllah kabu etsın bende hep kılarım Hacet namazını.canım senden bir rica etsem.şimdi ben hamile arkadaşlardan 1 tane ayetul kürsi okuturuyoeum.41 hamıle bulmalıyım 24 buldum okudular allah razı olsun birer tanede sen okurmusun..birde kızlar yıllardır bir arkadaş bbek hasreti çekir aşılama felan yaptırmış ama tutmamış şimdi oda yasını şerif okutturuyor 500 tane 128 okunmuş.kım okursa söylesin.bilmek olmaz belkide yardımlarmızla sevablarmızla Allah bizimde o arkadaşında yüzünü güldürür.

aferim enişteye,seni vaz keçirmişim.bir daha içme meleyim,o sana hiç bir rahatlık vermez,aksine zehirler...e böyle üzgünsen gel buraya güzelim.10gün kalan kalır gidersin işte.sonuçta babanı görmen lazım,ne bileyim ben asla dayanamazdım her halde,e 10gün de ayrı kalın ne olucak ki meleyim.babanın mesajına da öyle çok üzülme,erkekler çok zayıfdır.seni bilmem ama benim babam öyle qrip falan olduğunadahemen vasiyet etmeye başalar yani,o kadar.kocan izin eriyorsa gel güzelim?babanı gör için rahatlasın.ne zaman sıkıldıysan buraya gel,rahatlarsın.gördün her halde kızların ne kadar cana yakın,iyi kızlar olduğunu.seni her zaman bur da bekliyorum...

melekcim hoş geldin aramıza baban için Allah sağlık sıhhat şifa versin inşallah tez zaman iyileşir, sıkma canını belki ciddi bişey yoktur seni üzmek istememişlerdir,inşallah eşin izin ayarlayabilir sende bir an önce kavuşursun annene babana aklına kötüyü getirme iyi düşün iyi olsun canım.

neden tatlım?ne olmuş benim mütağıma ve buketime?damla ya da toğrul olacak inşallah...bakalım müştak ne diyecek?

hayırdır canım kafanız niye bozuk

ya kocişle ayrıyız şuan biraz ondan heralde, birde tayin mayin meseleleri vardı, iyi kötü son buldu geçti dedik, şimdi bi daha gündemimize düştü..kafam dolanıyo ruhum bunalıyo..önümü görememek beni deli ediyo..benimde öyle kötü bi huyum var ki takdım mı takarım.. bütün günüm zehir olur..öyle işte bacılarım ne bilem..
yeni gelen azeri kızı melek arakadaşımız hoş gelmiş...

canım biraz beklıyorum eşimin izni ne zaman çıkacak.olmazsa yalnız gelırım ama kocişmi görmeden duramıyorum canım ya çok bağlanmışım eniştene kızzzzz.

teşekkur canım.allah razı olsun

hayırlısı olsun canım inşallah gönlündeki neyse o olur , kocana da bir an önce kavuşursun inşallah böyle özlemler bazen iyi olur iyi

hoş bulduk canım teşekkur ederim

hayırlısı olsun canım inşallah gönlündeki neyse o olur , kocana da bir an önce kavuşursun inşallah böyle özlemler bazen iyi olur iyi

içim bi ferahlasa..öyle ince hassas durumlar varki..ben kimseyi kırmadan güzellikle ortak bi nokta bulalım diyorum ama olmuyo..yada belki oluyoda olana kadar da olan bana oluyo...üfffffffffff yoruldum artık..çok yorgunum.... müüştaaaaaaaakk belki beni sırtında taşır..

müştaaak yardım et buketciğime

kızlar hızınıza yetişemiyorum vallaha....
tabiki okurm meleyim.sana bir diyil 100ayetül kürsi feda olsun....
aman Allahım ya kızlar ben gittikce sizlere kendimi daha yakın hiss ediyorum.buketcim ben de aynen öyleyim,bir şeye taktınmı akaşama kadar günümü zehir edeim,hiç boş vermeyi falan becermem yani,beynimde düşündükçe uzatır da uzatırım,yani çok sinir bozucu bir şeydir bu takmak bilirim yani.inşallah yatar dinlenirsin de geçer güzelim,boş veeeeeeeer,Allah kocaya kavuşdursun.e ne istiyorsun?senin müştağın var işte idare et onunla enişte gelene kadar...
canım biraz beklıyorum eşimin izni ne zaman çıkacak.olmazsa yalnız gelırım ama kocişmi görmeden duramıyorum canım ya çok bağlanmışım eniştene kızzzzz.
ne iyi bir insan ki bu kadar bağlısın ona....ben de kalamam vallaha ne diyeyim....inşallah izininiz alınır da gelirsiniz buraya...

kimse onun yerini tutamazda, işte şu kafaya taktığım meselede onunla ilgili, oyüzden iyiceeeeeeeeeeeeeeeee bunalımlardayım..utanmasam ağlayacam şimdi işyerinde oturduğum yerde..gerçi daha önce yapmadığım şey değil..çaktırmadan ağlıyorum bazen..ama çakıyolar sanırım..

ağla güzelim ne olucak görüceklerse görsünler vallaha,önemli olan senin rahatlaman....anlıyorum seni güzelim,anlaşılan müştak durumu da bir işimize yaramadı,eh yapalım.inşallah kocişle durumu toparlarsınız da düzelirsiniz güzelim,sıkma bakem canını....ya müştak ne duruyorsun orda,ne bön-bön bakıyorsun,yardım etsene buketimize....

allah razı olsun kuzum.teşekkur.evet enişten çok iyi insan allah razı olsun ondan.1 dediymi 2 etmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…