- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.621
Doğru diyosun valla kafadan kontağız zaten çok uğraşmaya gerek yok :)))oyy annem kıyamam sana zaten ben muhtemelen erken adet olucam erken yumurtladım ya ondandır... neyse tatlım içip dağıtıp konserlere gidip kafa sallamak iyi fikirmiş zaten bizim gibilerin çok içmesine gerek yok dağıtmak için koklasak yeter bu psikolojide dağıtırız yine
Kendi yasadigim bisiyi anlatmak istiyorum size; 2 sene boyunca hic korunmadik oyle cok cocuk da istemiyoduk ama ilaclar zararli diye kullanmak istemiyodum akisina burakmistik olursa olur diye. Sonra baktik 2 sene gecmis niye olmuyo diye anca farkina vardik üstüne dusmedigimiz icin yumurtlama zamani falan ayarlamiyoduk. Bu sefer olmuyo diye üstüne düsmeye basladik planli , bir suru dualarla namazlarla denemye basladik aynen sizdeki psikolojik hamile oldgumi sandim cok mutlu olmustum sonr tabii hayal kirikligi.. Tabii benim hatam bunu ailelere soylemek oldu onlarda ayri bi basli yapti . Cok uzulunce icime atmaya basladim paslasmaim kimseyle. Sonra bi ara biz tasinma telasina girdik ev ariyoruz falan yoruluyoruz bulamadik kafamiza gore bi yer, dedik evi degistirelim degistirdik temizlik yaptik sagolshn esim cok yardimci olur :) meger bu telaslarda hangi ara olduysa ben skintiyi unutmusum ve hic aklimda olmadigi bi zamanda hamile kalmisim 5 hftalik hamileymisim nasil temizlik yapiyorum ama Allah tan dusmemis. Sonra 6 hftalikken test yaptim evde cift cizgi inanmiyorum bi daha yaptim 3 tane test yaptim ikna oldum anca.. Daha uzatmadan baglayayim canim benim sen ustune dustukce vucudun geriliyor olmuyor sen stresli oldugu icin cocuk icin bir araya gelmeyin yani, bisiler ugras kİ aklina gelmesin o zten sana surpruz yapiyo ceee diye :)) bu tasinma isinde bi arkadasim daha hamile kaldi sanirim ise yariyo  üzmeyin kendizi Allah 'ol' dedi mi kimse gecemez önüne insallah hayirli haberlerinizi aliriz önce sizin ruh saglinizin iyi olmasi lazim bunu düsünün ve motive olun...
Kendi yasadigim bisiyi anlatmak istiyorum size; 2 sene boyunca hic korunmadik oyle cok cocuk da istemiyoduk ama ilaclar zararli diye kullanmak istemiyodum akisina burakmistik olursa olur diye. Sonra baktik 2 sene gecmis niye olmuyo diye anca farkina vardik üstüne dusmedigimiz icin yumurtlama zamani falan ayarlamiyoduk. Bu sefer olmuyo diye üstüne düsmeye basladik planli , bir suru dualarla namazlarla denemye basladik aynen sizdeki psikolojik hamile oldgumi sandim cok mutlu olmustum sonr tabii hayal kirikligi.. Tabii benim hatam bunu ailelere soylemek oldu onlarda ayri bi basli yapti . Cok uzulunce icime atmaya basladim paslasmaim kimseyle. Sonra bi ara biz tasinma telasina girdik ev ariyoruz falan yoruluyoruz bulamadik kafamiza gore bi yer, dedik evi degistirelim degistirdik temizlik yaptik sagolshn esim cok yardimci olur :) meger bu telaslarda hangi ara olduysa ben skintiyi unutmusum ve hic aklimda olmadigi bi zamanda hamile kalmisim 5 hftalik hamileymisim nasil temizlik yapiyorum ama Allah tan dusmemis. Sonra 6 hftalikken test yaptim evde cift cizgi inanmiyorum bi daha yaptim 3 tane test yaptim ikna oldum anca.. Daha uzatmadan baglayayim canim benim sen ustune dustukce vucudun geriliyor olmuyor sen stresli oldugu icin cocuk icin bir araya gelmeyin yani, bisiler ugras kİ aklina gelmesin o zten sana surpruz yapiyo ceee diye :)) bu tasinma isinde bi arkadasim daha hamile kaldi sanirim ise yariyo  üzmeyin kendizi Allah 'ol' dedi mi kimse gecemez önüne insallah hayirli haberlerinizi aliriz önce sizin ruh saglinizin iyi olmasi lazim bunu düsünün ve motive olun...
Doğru diyosun valla kafadan kontağız zaten çok uğraşmaya gerek yok :)))
Canımmm Allah razı olsun ne kadar güzel yazmışsın, evet işte bende tam senin dediğin gibi bir zamanda hamiş olacağımı düşünüyorum zaten, bazen diyorum topiği birine devredim ben artık hiç konuşmiyim ama olmuyorki, okadar güzel arkadaşlıklar kurdukki sırf o yüzden ayrılamıyorum. hepimiz 1-2-3 tıp desek bu konulardan hiç konuşmama kararı mı alsak acaba yahu bak bu güzel fikir, herkesin bayılarak evet diyeceğini duyar gibi oldum. yani o günkü şeylerden filan bahsedereiz ama hiç bebiş işine girmeyiz. ne yemek yaptın, nereye gittin, eşinlemi küstün, midafirmi geldi, rejime mi girdin, temizlik mi yaptın vs vs hayatta birçok konuşalacak şey var. bak ben bunu çok sevdim. en yakın zamanda kızlara bu şekidle bir teklifle geleceğim
Arkadaşlar Yeni dua listemizi başlatıyorum yarından itibaren Allahın izni ile sabah ve akşam 7'şer kere olmak üzere;
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm okuyacağız.
Listede adı olmayan varsa bana iletsin birazdan yayınlayacağım.
son zamanlarda hiç girmeyen kişileride tablomuzdan sileceğim mecburen boşa kalabalık oluyor.
öneri ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz tabiki.
ayrıca yine çekiliş yaptım, resimlerinide yayınlıyorum hemen
Eki Görüntüle 564602 Eki Görüntüle 564603 Eki Görüntüle 564604
canım bende gittim psikiyatriste bana da ilaç verdi ama ilaçları kullanmadım çünkü ilaçlara başlarken ayrı bi sıkıntı çekiyosun bünyen kabul edene kadar sonra bırakırkende baya sıkıntı çekiyosun ben verdiği hiç bi ilacı kullanmadım herşey bende bitiyo dedim daha dikkat etmeye başladım kendime mesela bana sıkıntı veren ve varlığından hoşlanmadığım kişileri çıkarttım hayatımdan daha küçük şeylerle mutlu olmaya çalıştım aynı senin sandviç yedim die mutlu olman gibi kaldıki benim sinirler çok yıpranmıştı çok canım sıkıldığın da ve sinirlendiğimde ellerim bacaklarım bütün vücudum kasılıyodu konuşamıyodum bile hastanede en 2 saat serumlarla iğnelerle kendime getiriliyordum ama baktım zararı kendime veriyorum doktor böyle giderse bigün felç kalacaksın dediğinde herşey değişti amannn yazdım da yazdımhaaa :)))) kusura bakma canım kafanı şişirdim
hepinize günaydın kızlar nasılsınız bakayım.????????
buketcim bende sana bu konuyla alakalı bir soru soracaktım doktorun sana verdiği ilacın adını merak ettim bana hamilelikte bu tarz ilaçlar kullanılmaz dedi ama yinede kadın doğumcuna sor dedi oda içilmez dedi ben korunmayı bırakıcam ama bu ruh haliyle nasıl bir gebelik geçiririm bilmiyorum .
insanız bozulmak bize özgü canım ben bazen tanıyamıyorum kendimi sorun olmadığında yaratıcılığımı kullanıp sorunsuzluğu sorun yapabiliyorumihmal etme cnm git doktoruna gerçi ben ilaca karşıyım psikolog daha mı iyi sanki psikiyatristler ilaç yazabildiklerini göstermek için dayıyorlar gibi geliyor...
Kızlar ben randevumu salıdan çarşambaya aldıracaktım 11. gün gideyim tam dolsun diye ama aşılama yapılalı salı günü 10 günü dolduğu için 11. gün gidersem muayene parası verirmişim 10 gün içinde gidilince kontrol diye geçiyor ücret alınmıyor bende tamam salı günü kalsın dedim salı gidicem. Gerçi varsa düşük çıkar daha tekrar 2 gün sonra çağırır o zaman zaten muayene parası vercem ama olsun. Dr 10 gün sonra gel dedi sonuçta 24 saatle mi çıkmayacak varsa çıkar öyle böyle düşükte olsa değer.
Selam kızlar, adetimden 6 gün geçti diye birde psikolojik belirtiler yaşamaya başladım diye bu sabah bir test yapayım dedim. e tabi normal olarak yine tek çizgi çıktı. karnımda batmalar, mide bulantıları filan işte bildiğiniz psikolojik şeyler hissetmeye başlamıştım artık mecburen yaptım. karar verdim ki doktora gitmeden olmayacak bende bişey heralde, ben kendi başıma beceremiyorum, var bir eksikliğim yani anlamadım nedir, dr anlasın bakalım... annemde bugün saraçoğlunun "padişah macunu" kürünü dinlemiş, açmış telefon bana söylüyor kadıncağız, yani artık çocuğum olmadığı tescilleniyor sanki, öyle hissettim artık ne bilim. yani içimde bir boşvermişlik, bir yılgınlık, bir negatiflik var. bundan önceki aylar görev gibi yapıyordum, hadi ondan olmadı dedim, bu ay canım isteyince yaptım gene olmamış.
Hiç ummadığım tam bittiğim zaman olacakmış gibime geliyor, benim hayatımda herşey öyledir zaten, ne zaman tam son noktaya gelirim, nezaman ümitlerim biter, ozaman Allah bana mucizevi şekilde verir...
Şuan içimden geçen ne biliyormusunuz, yani tabiki yapmam da aklımdan geçen yani, içim içim sarhoş olayım, naralar atayım, çıplak ayak denize basayım, böyle gençlerin gittiği çılgın kafa sallamalı konserler var ya onlara gideyim kafamı uyuşturayım, uyuyayım uzun uzun, bir sinemadan çıkıp diğerine gireyim, yani gerçek hayat ile hiç yüzleşmiyim istiyorum. Eşimede söyledim zaten akşam "evim sensin" filmine gidelim dedim. herkes ağlıyormuş, bende o furyaya katılayım bari.
Doğru diyosun valla kafadan kontağız zaten çok uğraşmaya gerek yok :)))
Canımmm Allah razı olsun ne kadar güzel yazmışsın, evet işte bende tam senin dediğin gibi bir zamanda hamiş olacağımı düşünüyorum zaten, bazen diyorum topiği birine devredim ben artık hiç konuşmiyim ama olmuyorki, okadar güzel arkadaşlıklar kurdukki sırf o yüzden ayrılamıyorum. hepimiz 1-2-3 tıp desek bu konulardan hiç konuşmama kararı mı alsak acaba yahu bak bu güzel fikir, herkesin bayılarak evet diyeceğini duyar gibi oldum. yani o günkü şeylerden filan bahsedereiz ama hiç bebiş işine girmeyiz. ne yemek yaptın, nereye gittin, eşinlemi küstün, midafirmi geldi, rejime mi girdin, temizlik mi yaptın vs vs hayatta birçok konuşalacak şey var. bak ben bunu çok sevdim. en yakın zamanda kızlara bu şekidle bir teklifle geleceğim
Arkadaşlar Yeni dua listemizi başlatıyorum yarından itibaren Allahın izni ile sabah ve akşam 7'şer kere olmak üzere;
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm okuyacağız.
Listede adı olmayan varsa bana iletsin birazdan yayınlayacağım.
son zamanlarda hiç girmeyen kişileride tablomuzdan sileceğim mecburen boşa kalabalık oluyor.
öneri ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz tabiki.
ayrıca yine çekiliş yaptım, resimlerinide yayınlıyorum hemen
Eki Görüntüle 564602 Eki Görüntüle 564603 Eki Görüntüle 564604
hamilemisin şimdi yoksa bebişin var mı, Rabbim bizede nasip eylesin inşallah. malesef ben aklımdan atamıyorum,nasıl unutayım annem soruyo kayınvaldem ablalarım komşularım arkadaşlarım, hepsi de sakın kafana takma taktığın için olmuyor diyorlar, her şey nasip kısmet kendimizi de parçalasak vakti saati var...
ya kan testine niye para alıyolarki ölü yiyenler...:)))
kız yasemin ben çaylada kafayı buluyom anadın mı????
ölü yiyenler ?kız muayene edecek belki de dr bilmiyorum direk kana gitmiyorum doktoru da görücem gel 10 gün sonra kontrol dedi belki rahime de bakar öyle kan ister ne bilem. Doktor kontrolü olarak gözüküyor orada yani ama içinde kan testi olacak zati normalde dışarıdan gitsem özeller 50 tl alıyo gülüm burada kan testine şimdi kontrol günü içinde gittiim için kan testine de para vermemiş oliciğim..
canım seni arkadaş listemizede eklemek i,sterim eğer senin için sakıncası yoksa, tüm topik tanısın seni bence, tanımaya değer bir insansınBeni Eklerseniz cok sevinim ☺
doğru yaa benim melisa çayım vardı niye içmedimki sanki iyi hatırlattınkız yasemin ben çaylada kafayı buluyom anadın mı????
anam benim ismim ordaailk mi çıktı ismim Yasemin..
canım seni arkadaş listemizede eklemek i,sterim eğer senin için sakıncası yoksa, tüm topik tanısın seni bence, tanımaya değer bir insansın
adın, yaşın, hangi şehirdesin, doğum yapacağın tarih, geçirdiğin sorun varsa nedir yazarsan çok mutlu olurum. dua listeyede hemen ekliyorum.
doğru yaa benim melisa çayım vardı niye içmedimki sanki iyi hatırlattın
evet tatlım valla senin ismin ilk çıktı hadi bakalım inşallah hayırlı uğurlu olur yeni listemiz.
ha ne bileyim benimki kontrol montrol demedi..kan testinide devlet hastanesi acilde hemen yaptırıverirdin..allah bu doktorlara insaf versin..ölü yiyiciler:))
canım seni arkadaş listemizede eklemek i,sterim eğer senin için sakıncası yoksa, tüm topik tanısın seni bence, tanımaya değer bir insansın
adın, yaşın, hangi şehirdesin, doğum yapacağın tarih, geçirdiğin sorun varsa nedir yazarsan çok mutlu olurum. dua listeyede hemen ekliyorum.
doğru yaa benim melisa çayım vardı niye içmedimki sanki iyi hatırlattın
evet tatlım valla senin ismin ilk çıktı hadi bakalım inşallah hayırlı uğurlu olur yeni listemiz.
kız yasemin senden duydum bende aldım şu melissa çayından ama bana hiç bi halt yapmadı..bi arkadaşa verdim buradan içsin diye bi saat sonra aradı yahu bu neydi böyle, esneye esneye bi hal oldum, uykumu getirdi felan diye..bana da hiç bi halt olmadı..
aaa sende nasıl bir bünye var anacım taştan mı Allah ALlah, azıcık devam etseydin birkaç gün filan hemen pes etmişsin kuşum.
Tubacım hayırlı olsun adetin, hayırlısı ile bende bi olsamda kurtulsam gecikti de gecikti üfff..
ya o bi kere içti böyle oldu ben sabah akşam içtim yahuu...şimdide duruyo çekmecemde..:))
iç iç senin bünyene ancak etki ediyor demekki, şimdi algılayamadı heralde. Maşallah taş gibi hatunsun demekki
amin canımm inşallahyeni listemiz hayırlı olsun şekerlerr....
sen içince uykun geliyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?