Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Doğru diyosun valla kafadan kontağız zaten çok uğraşmaya gerek yok :)))

Canımmm Allah razı olsun ne kadar güzel yazmışsın, evet işte bende tam senin dediğin gibi bir zamanda hamiş olacağımı düşünüyorum zaten, bazen diyorum topiği birine devredim ben artık hiç konuşmiyim ama olmuyorki, okadar güzel arkadaşlıklar kurdukki sırf o yüzden ayrılamıyorum. hepimiz 1-2-3 tıp desek bu konulardan hiç konuşmama kararı mı alsak acaba yahu bak bu güzel fikir, herkesin bayılarak evet diyeceğini duyar gibi oldum. yani o günkü şeylerden filan bahsedereiz ama hiç bebiş işine girmeyiz. ne yemek yaptın, nereye gittin, eşinlemi küstün, midafirmi geldi, rejime mi girdin, temizlik mi yaptın vs vs hayatta birçok konuşalacak şey var. bak ben bunu çok sevdim. en yakın zamanda kızlara bu şekidle bir teklifle geleceğim

hamilemisin şimdi yoksa bebişin var mı, Rabbim bizede nasip eylesin inşallah. malesef ben aklımdan atamıyorum,nasıl unutayım annem soruyo kayınvaldem ablalarım komşularım arkadaşlarım, hepsi de sakın kafana takma taktığın için olmuyor diyorlar, her şey nasip kısmet kendimizi de parçalasak vakti saati var...

süper fikir, bazen ben de diyorum unutmam lazım girmeyeyim ama sizleri özlüyorum dayanamıyorum böyle bir şey yaparsak hem kafamız dağılır hem de birbirimizden ayrılmamış oluruz çok beğendim

Arkadaşlar Yeni dua listemizi başlatıyorum yarından itibaren Allahın izni ile sabah ve akşam 7'şer kere olmak üzere;
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm okuyacağız.
Listede adı olmayan varsa bana iletsin birazdan yayınlayacağım.
son zamanlarda hiç girmeyen kişileride tablomuzdan sileceğim mecburen boşa kalabalık oluyor.
öneri ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz tabiki.
ayrıca yine çekiliş yaptım, resimlerinide yayınlıyorum hemen

Beni Eklerseniz cok sevinim ☺

kızlar hepinize toptan cevap vereyim..ben daha öncede psikiyatrıye gittim..ama inanmıyordum iyi geleceğini..beni ikna etmeye çalıştı felan ama ben sanıyordumki psikologlarla konuşmadan olmayacak bu iş..sonra bu doktora gittim..dediki, eğer üzülmeniz gereken yerde üzülmüyor sevinmeniz gereken yerde sevinemiyor,birşeye takılıp kalıyor, akışa bırakamıyor ve benim gibi yemek yemek gerekirken unutuyor, bulaşık yıkamak gerekirken üç günlük biriktiriyor ve sadece uyuşuk uyuşuk gezmek için uyumak istiyorsanız burada bir bozukluk var demektir.beyinde nöronlarla sinir uçları arasındaki bağlantı koptuğunda üzülmen gereken yerde üzülemez sevinmen gereken yerde sevinemezsin..bu kesinlikle kimyasal birşeydir ve ilaçla tedavi edip aradaki bağları kurmak gerekir.. bu ilaçlar sizin aklınıza gelen uyutup uyuşukluk veren ilaçlardan değil..aksine enrji ve zindelik verir bendeki o uyku halinden kurtulabilmem için..hayatta yapmamız gereken işleri yapabilmemiz için..bana dediki bu ilacı günde bitane içeceksin, unutup iki tane içsen bişey olmaz hepsini içsen bişey olmaz hiç bir yan etkisi yok hamilelerde kullanabilir..bunlar tolarans veren ilaçlar..ben tüp bebek yaparken ağzımda uçuk çıktı diye kendi doktorum vermişti bu ilacı..
tümay ilacın adını yazmam bilmiyorum doğru olurmu? mesaj atarım istersen..yani anlayacağınız önce beyindeki bağlantıyı sağlayacak kimyasal faaliyetleri yapmak lazım buda ancak ilaçla olur..doktor dediki önce ilaçla bağlantıları kurmaya başlarız psikologler bizim yönlendirmemizle ikinci aşamaya gelen hastalarla konuşurlar..yol gösterirler..ama psikiyatrlarla konuşulmaz diye bişey yok..benimle bir saat konuştu zaten. koltuk değneklerinden kurtul..annesiz babasız kocasız çocuksuz yaşamayı öğrenmelisin dedi baba..ağlaman üzülmen normal ama karr verememek, iş yapamamak hayattan zevk alamamak bunlar son noktadır..tabiki üzüleceksin ağlayacaksın bunlar normal dedi..beni dinleddi iki saat..durum bu ilaçların etki etmesi uzun sürüyo yani en az 8 ay kullanılması gerekiyo..anlayacağınız şizofranlara verilen uyku uyuşukluk molozluk yapan ilaçlar değil bunlar:)))

ya kan testine niye para alıyolarki ölü yiyenler...:)))

kız yasemin ben çaylada kafayı buluyom anadın mı????

evet evett dün benim dediğim gibi işte bende aşılamayla ilgili hiçbirşeyden söz etmek istemiyorum gerçi artık çok geç varsa var yoksa yok ama olsunn bundna sonrası için test zamanım gelene kadar stres olmak odaklanmak istemiyrum pc açmayınca hiç odaklanıyorumm mesela o yüzden süper olur sadece arada regl oldum ya da hamilwyim işte şu tedaviye başladım diyebiliriz.

anam benim ismim ordaa ilk mi çıktı ismim Yasemin..

Eveetttt hamileyim çok sükür oğluşumuz olacakmiş dün öğrendim 😄
Canim hem soruyolar noldu naptiniz, isler yolunda mi diye, hemde dusunme kafana takma diyolar valla iyi bilirim o gunleri ben kizmistim herkese sormayin diye sessizce dua edin yeter dedim en sonunda 😁 bazen kulaklarini tikiyacaksin disariya Allahim insallah hepinize en kisa zamanda nasip eder bu duygulari yasamayi..

ya kan testine niye para alıyolarki ölü yiyenler...:)))

ölü yiyenler ? kız muayene edecek belki de dr bilmiyorum direk kana gitmiyorum doktoru da görücem gel 10 gün sonra kontrol dedi belki rahime de bakar öyle kan ister ne bilem. Doktor kontrolü olarak gözüküyor orada yani ama içinde kan testi olacak zati normalde dışarıdan gitsem özeller 50 tl alıyo gülüm burada kan testine şimdi kontrol günü içinde gittiim için kan testine de para vermemiş oliciğim..

ha ne bileyim benimki kontrol montrol demedi..kan testinide devlet hastanesi acilde hemen yaptırıverirdin..allah bu doktorlara insaf versin..ölü yiyiciler:))

Beni Eklerseniz cok sevinim ☺
canım seni arkadaş listemizede eklemek i,sterim eğer senin için sakıncası yoksa, tüm topik tanısın seni bence, tanımaya değer bir insansın
adın, yaşın, hangi şehirdesin, doğum yapacağın tarih, geçirdiğin sorun varsa nedir yazarsan çok mutlu olurum. dua listeyede hemen ekliyorum.
doğru yaa benim melisa çayım vardı niye içmedimki sanki iyi hatırlattın
anam benim ismim ordaa ilk mi çıktı ismim Yasemin..

evet tatlım valla senin ismin ilk çıktı hadi bakalım inşallah hayırlı uğurlu olur yeni listemiz.

kız yasemin senden duydum bende aldım şu melissa çayından ama bana hiç bi halt yapmadı..bi arkadaşa verdim buradan içsin diye bi saat sonra aradı yahu bu neydi böyle, esneye esneye bi hal oldum, uykumu getirdi felan diye..bana da hiç bi halt olmadı..

ha ne bileyim benimki kontrol montrol demedi..kan testinide devlet hastanesi acilde hemen yaptırıverirdin..allah bu doktorlara insaf versin..ölü yiyiciler:))

valla aşılama olduktan sonra 10 gün sonra kontrol dedi ben kendi doktoruma gitmek istiyorum muayenede eder belki hem para da vermicem hem bir önce bir sonra farketmez dr dedii gün oluyor yine salı günü. Sonra tekrarlatır varsa zaten iki gün sonra o zaman işte para veririm ama ondan sonra yine 10 gün içinde para vermicem dok takip etsin.

Hayırlı uğurlu olsun hepimiz için ilk dua bana okunacak demek ki şimdiden teşekkür ederim..

aaa sende nasıl bir bünye var anacım taştan mı Allah ALlah, azıcık devam etseydin birkaç gün filan hemen pes etmişsin kuşum.

Tubacım hayırlı olsun adetin, hayırlısı ile bende bi olsamda kurtulsam gecikti de gecikti üfff..

ya o bi kere içti böyle oldu ben sabah akşam içtim yahuu...şimdide duruyo çekmecemde..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…