- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.641
amin canımm inşallah
uykum gelmiyor, sadece herşeyi hoş karşılıyorum, kimseye kızasım gelmiyor, kendi halimde takılıyorum, hiçbişeyi kafama takmıyorum.
canım seni arkadaş listemizede eklemek i,sterim eğer senin için sakıncası yoksa, tüm topik tanısın seni bence, tanımaya değer bir insansın
adın, yaşın, hangi şehirdesin, doğum yapacağın tarih, geçirdiğin sorun varsa nedir yazarsan çok mutlu olurum. dua listeyede hemen ekliyorum.
doğru yaa benim melisa çayım vardı niye içmedimki sanki iyi hatırlattın
evet tatlım valla senin ismin ilk çıktı hadi bakalım inşallah hayırlı uğurlu olur yeni listemiz.
merhaba kızlar bende katıla bilirmiyim aranıza
TABİ KUŞUM İÇELİM GÜZELLEŞELİMgerçekten mi?:)))))))))))))))))))))))))))o zaman sabah akşam içelim şekerim..:))
GEL CANIM HOŞGELDİN SEFA GELDİN, BAK İLK SAYFADA EN ÜSTTE BİR ARKADAŞ TABLOMUZ VAR, ORAYA Bİ BAK, ORDA YAZAN BİLGİLERİ SENDE BİZE YAZ KENDİNLE İLGİLİ, SENİ LİSTEMİZE EKLİYİM, ORDAN DA DUA LİSTESİNE TRANSFER EDERİM HEMENmerhaba kızlar bende katıla bilirmiyim aranıza
Çok sevinirim tabiki hemen anlatayim canim  çiğdem sakarya - 24 yasindayim - tam bir oğlak burcuyum - 3 yillik evliyim - istanbul, yenibosnada yasiyorum. Bebegimiz 14 haftalik babasi gibi yakisikli ve ikizler burcu olacak sanirim  muhtemel dogum tarihi 'allah izin verirse' 02.06.2013  dört gözle bekliyoruz. Özel bir şirkette veri uzmani olarak calisiyorum 2 senedir tabii hic bisey bebegimden kiymetli degil 32. Haftamda hadi bana eyvallah dicem orayada  gercekten calisirken evde hersey yarim kaliyo bide cocugumu ilgiden mahrum birakamam dusuncesi ile dogum iznimi gün sayarak iple cekiyorum acikcasi  sizleri çok sevdim umarim daim olur..
katıl tabi..hoşgeldin..
hoş buldum.ya bede hamile kalmak için uğraşıyorum sizlerden destek almak istedim
Arkadaşlar Yeni dua listemizi başlatıyorum yarından itibaren Allahın izni ile sabah ve akşam 7'şer kere olmak üzere;
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm okuyacağız.
Listede adı olmayan varsa bana iletsin birazdan yayınlayacağım.
son zamanlarda hiç girmeyen kişileride tablomuzdan sileceğim mecburen boşa kalabalık oluyor.
öneri ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz tabiki.
ayrıca yine çekiliş yaptım, resimlerinide yayınlıyorum hemen
Eki Görüntüle 564602 Eki Görüntüle 564603 Eki Görüntüle 564604
Allahım yaptığımız tüm duaları kabul eder inşallah :)
adım burcu diyarbakır da oturuyorum 2010 da evlendim bat tarihim 31 ekim yaşım 23 bebk isteğim 2 yıl sorunum over kisti son durum ise beklemede
Dua listesine eklemissiniz çok tesekkur ederim  çok şaşirdim tevafuk olmuş bana okuyacaginiz gün yani 26.12.2012 tarihi bizim evlilik yildönümümüz o güne gelmiş çok mutlu oldummmmmm
hıh bir pco vakası daha hoşgeldin aramıza:)
canım sen bu tarihi nerde gördün acaba bende bi problemmi var ben neden göremiyorum :) kesin var :)
Selam kızlar, adetimden 6 gün geçti diye birde psikolojik belirtiler yaşamaya başladım diye bu sabah bir test yapayım dedim. e tabi normal olarak yine tek çizgi çıktı. karnımda batmalar, mide bulantıları filan işte bildiğiniz psikolojik şeyler hissetmeye başlamıştım artık mecburen yaptım. karar verdim ki doktora gitmeden olmayacak bende bişey heralde, ben kendi başıma beceremiyorum, var bir eksikliğim yani anlamadım nedir, dr anlasın bakalım... annemde bugün saraçoğlunun "padişah macunu" kürünü dinlemiş, açmış telefon bana söylüyor kadıncağız, yani artık çocuğum olmadığı tescilleniyor sanki, öyle hissettim artık ne bilim. yani içimde bir boşvermişlik, bir yılgınlık, bir negatiflik var. bundan önceki aylar görev gibi yapıyordum, hadi ondan olmadı dedim, bu ay canım isteyince yaptım gene olmamış.
Hiç ummadığım tam bittiğim zaman olacakmış gibime geliyor, benim hayatımda herşey öyledir zaten, ne zaman tam son noktaya gelirim, nezaman ümitlerim biter, ozaman Allah bana mucizevi şekilde verir...
Şuan içimden geçen ne biliyormusunuz, yani tabiki yapmam da aklımdan geçen yani, içim içim sarhoş olayım, naralar atayım, çıplak ayak denize basayım, böyle gençlerin gittiği çılgın kafa sallamalı konserler var ya onlara gideyim kafamı uyuşturayım, uyuyayım uzun uzun, bir sinemadan çıkıp diğerine gireyim, yani gerçek hayat ile hiç yüzleşmiyim istiyorum. Eşimede söyledim zaten akşam "evim sensin" filmine gidelim dedim. herkes ağlıyormuş, bende o furyaya katılayım bari.
Arkadaşlar Yeni dua listemizi başlatıyorum yarından itibaren Allahın izni ile sabah ve akşam 7'şer kere olmak üzere;
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm okuyacağız.
Listede adı olmayan varsa bana iletsin birazdan yayınlayacağım.
son zamanlarda hiç girmeyen kişileride tablomuzdan sileceğim mecburen boşa kalabalık oluyor.
öneri ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz tabiki.
ayrıca yine çekiliş yaptım, resimlerinide yayınlıyorum hemen
Eki Görüntüle 564602 Eki Görüntüle 564603 Eki Görüntüle 564604
Bencede sorun sende sanirim  bn telden giriyorum ama gorebiliyorum) Okunacak tarih yaziyo baslik olarak onun altinda canim seninkisi 10.12.2012 baktim smdi sana 
Allah Allah ama ben neden göremiyorum Yasemin'in paylaştığına bakıyorum yok :)acaba başka biyerden mi bakılıyo yoksa benmi cahil kaldım :) ama sen bakmışsın benim tarihe saol canım bide ben görebilseydim sinir oldum valla :) baktığınız ayrıca bi yermi var acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?