Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar migrenede biberiye otu iyi geliomuş kullannan var mı eşimde migren varda kullanmayı düşünüyoruz..

Çok sevinirim tabiki hemen anlatayim canim 😁 çiğdem sakarya - 24 yasindayim - tam bir oğlak burcuyum - 3 yillik evliyim - istanbul, yenibosnada yasiyorum. Bebegimiz 14 haftalik babasi gibi yakisikli ve ikizler burcu olacak sanirim 😄 muhtemel dogum tarihi 'allah izin verirse' 02.06.2013 👀👀 dört gözle bekliyoruz. Özel bir şirkette veri uzmani olarak calisiyorum 2 senedir tabii hic bisey bebegimden kiymetli degil 32. Haftamda hadi bana eyvallah dicem orayada 😊 gercekten calisirken evde hersey yarim kaliyo bide cocugumu ilgiden mahrum birakamam dusuncesi ile dogum iznimi gün sayarak iple cekiyorum acikcasi 😊 sizleri çok sevdim umarim daim olur..

Dua listesine eklemissiniz çok tesekkur ederim 😊 çok şaşirdim tevafuk olmuş bana okuyacaginiz gün yani 26.12.2012 tarihi bizim evlilik yildönümümüz o güne gelmiş😄 çok mutlu oldummmmmm

gerçekten mi?:)))))))))))))))))))))))))))o zaman sabah akşam içelim şekerim..:))
TABİ KUŞUM İÇELİM GÜZELLEŞELİM
merhaba kızlar bende katıla bilirmiyim aranıza
GEL CANIM HOŞGELDİN SEFA GELDİN, BAK İLK SAYFADA EN ÜSTTE BİR ARKADAŞ TABLOMUZ VAR, ORAYA Bİ BAK, ORDA YAZAN BİLGİLERİ SENDE BİZE YAZ KENDİNLE İLGİLİ, SENİ LİSTEMİZE EKLİYİM, ORDAN DA DUA LİSTESİNE TRANSFER EDERİM HEMEN

Çiğdem'cim çok memnun oldum hoş geldin sefalar getirdin, inşallah bize uğurlu gelirsin, seni birazdan ekliyorum hemen her iki listeye de

hoş buldum.ya bede hamile kalmak için uğraşıyorum sizlerden destek almak istedim

adım burcu diyarbakır da oturuyorum 2010 da evlendim bat tarihim 31 ekim yaşım 23 bebk isteğim 2 yıl sorunum over kisti son durum ise beklemede

Son düzenleme:

Allahım yaptığımız tüm duaları kabul eder inşallah :)

canım hiç umudunu yitirme ama sen bence bir doktora git nedeni ni araştır neden düzensiz diye birde bazı kişilerin gebelikleri hemen belli olmuyormuş ya kan testi yaptır yada doktora git düzensiz adet görüyosan tedavini ol

bu arada yeni dua listemiz hayırlı olsun canım umarım hepimize uğur getirir..

yarın sabah sağlık ocağına gidiceğim kan vermeye dua edermisiniz benim için hayırlısı neyse o olsun ..

ama içimde kuvvetli bir his var sonuç negatiff olucak bu hissim çok kuvvetli ama yinede ALLAH bilir tabi..

Bencede sorun sende sanirim  bn telden giriyorum ama gorebiliyorum ) Okunacak tarih yaziyo baslik olarak onun altinda canim seninkisi 10.12.2012 baktim smdi sana 

Allah Allah ama ben neden göremiyorum Yasemin'in paylaştığına bakıyorum yok :)acaba başka biyerden mi bakılıyo yoksa benmi cahil kaldım :) ama sen bakmışsın benim tarihe saol canım bide ben görebilseydim sinir oldum valla :) baktığınız ayrıca bi yermi var acaba :)

bende kendi ismimi görmedim daha kayıt olmadı mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…