- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.661
bende kendi ismimi görmedim daha kayıt olmadı mı acaba
bende kendi ismimi görmedim daha kayıt olmadı mı acaba
Allah Allah ama ben neden göremiyorum Yasemin'in paylaştığına bakıyorum yok :)acaba başka biyerden mi bakılıyo yoksa benmi cahil kaldım :) ama sen bakmışsın benim tarihe saol canım bide ben görebilseydim sinir oldum valla :) baktığınız ayrıca bi yermi var acaba :)
ben kendi ismimi görmeyi geçtim listeyi görmedimki :) Yasemin canım bu listeye başka bi yerdenmi bakıyosunuz acaba???
Arkadaşlar Yeni dua listemizi başlatıyorum yarından itibaren Allahın izni ile sabah ve akşam 7'şer kere olmak üzere;
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm okuyacağız.
Listede adı olmayan varsa bana iletsin birazdan yayınlayacağım.
son zamanlarda hiç girmeyen kişileride tablomuzdan sileceğim mecburen boşa kalabalık oluyor.
öneri ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz tabiki.
ayrıca yine çekiliş yaptım, resimlerinide yayınlıyorum hemen
Eki Görüntüle 564602 Eki Görüntüle 564603 Eki Görüntüle 564604
kızlar hepinize toptan cevap vereyim..ben daha öncede psikiyatrıye gittim..ama inanmıyordum iyi geleceğini..beni ikna etmeye çalıştı felan ama ben sanıyordumki psikologlarla konuşmadan olmayacak bu iş..sonra bu doktora gittim..dediki, eğer üzülmeniz gereken yerde üzülmüyor sevinmeniz gereken yerde sevinemiyor,birşeye takılıp kalıyor, akışa bırakamıyor ve benim gibi yemek yemek gerekirken unutuyor, bulaşık yıkamak gerekirken üç günlük biriktiriyor ve sadece uyuşuk uyuşuk gezmek için uyumak istiyorsanız burada bir bozukluk var demektir.beyinde nöronlarla sinir uçları arasındaki bağlantı koptuğunda üzülmen gereken yerde üzülemez sevinmen gereken yerde sevinemezsin..bu kesinlikle kimyasal birşeydir ve ilaçla tedavi edip aradaki bağları kurmak gerekir.. bu ilaçlar sizin aklınıza gelen uyutup uyuşukluk veren ilaçlardan değil..aksine enrji ve zindelik verir bendeki o uyku halinden kurtulabilmem için..hayatta yapmamız gereken işleri yapabilmemiz için..bana dediki bu ilacı günde bitane içeceksin, unutup iki tane içsen bişey olmaz hepsini içsen bişey olmaz hiç bir yan etkisi yok hamilelerde kullanabilir..bunlar tolarans veren ilaçlar..ben tüp bebek yaparken ağzımda uçuk çıktı diye kendi doktorum vermişti bu ilacı..
tümay ilacın adını yazmam bilmiyorum doğru olurmu? mesaj atarım istersen..yani anlayacağınız önce beyindeki bağlantıyı sağlayacak kimyasal faaliyetleri yapmak lazım buda ancak ilaçla olur..doktor dediki önce ilaçla bağlantıları kurmaya başlarız psikologler bizim yönlendirmemizle ikinci aşamaya gelen hastalarla konuşurlar..yol gösterirler..ama psikiyatrlarla konuşulmaz diye bişey yok..benimle bir saat konuştu zaten. koltuk değneklerinden kurtul..annesiz babasız kocasız çocuksuz yaşamayı öğrenmelisin dedi baba..ağlaman üzülmen normal ama karr verememek, iş yapamamak hayattan zevk alamamak bunlar son noktadır..tabiki üzüleceksin ağlayacaksın bunlar normal dedi..beni dinleddi iki saat..durum bu ilaçların etki etmesi uzun sürüyo yani en az 8 ay kullanılması gerekiyo..anlayacağınız şizofranlara verilen uyku uyuşukluk molozluk yapan ilaçlar değil bunlar:)))
ya kan testine niye para alıyolarki ölü yiyenler...:)))
kız yasemin ben çaylada kafayı buluyom anadın mı????
hakkını helal et allah razı olsun aaa bende ikinci çıkmışım ay içime seda bu ay hamile sonra da ben kalcam gibi geldi nedense :))))))
beni de listeye ekler misin canım bugün başlıyorum okumayaArkadaşlar Yeni dua listemizi başlatıyorum yarından itibaren Allahın izni ile sabah ve akşam 7'şer kere olmak üzere;
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm okuyacağız.
Listede adı olmayan varsa bana iletsin birazdan yayınlayacağım.
son zamanlarda hiç girmeyen kişileride tablomuzdan sileceğim mecburen boşa kalabalık oluyor.
öneri ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz tabiki.
ayrıca yine çekiliş yaptım, resimlerinide yayınlıyorum hemen
Eki Görüntüle 564602 Eki Görüntüle 564603 Eki Görüntüle 564604
ben evlenmeden önceden çekiyorum benım 4 sene oldu gitmiyor bir parçam doktora gittiğimde her ultrasyon kağıdın da kist resmi görmekten bunaldım
canım benim hoşgeldin aramıza hemen ekliycem seniadım burcu diyarbakır da oturuyorum 2010 da evlendim bat tarihim 31 ekim yaşım 23 bebk isteğim 2 yıl sorunum over kisti son durum ise beklemede
helal olsun kuşum ayy inşallah öyle olur hadi bismillahhakkını helal et allah razı olsun aaa bende ikinci çıkmışım ay içime seda bu ay hamile sonra da ben kalcam gibi geldi nedense :))))))
burcu bende bbu konuda ciddi düşünüyorum yani bebek konusu konuşmak istemiyorum ama burayada gelmeden olmuyor, dediğin gibi bi organizasyon yapalım 1 hafta hiçbirimiz bebek konuşmayalım bakalım nasıl gidecek. nezaman başlayacağımıza birlikte karar veririz. yada seni bu konuda yetkili kılıyorum eğer müsaitsen kuşum organize et, herkese duyur, pazartesiden cumaya kadar hiçkkimse bebek memek konuşmasınCanlarim iyi akşamlar bu akşam biraz işim var gecmisi tam okuyamadim ama yeni dua listemizi gördüm yasemin ellerine sağlik hakkını helal et canim,gene çok uğraşmişsin, insallah yarin sabah başliyorum, son 2_3 sayfayi okuyamadim ama senin yazdiğin birsey cok hoşuma gitti, biraz normal hayata dönelim ve bebek hamilelik falan konuşmayalim demişsin, süper bir fikir, bende bu konulardan herkes gibi bunaldım yoruldum depresyona giriyorum bebek konusunu düşündükçe, valla mesala haftaya şöyle 2 gün belirleyelim o günlerde hamilelik bebek konuşmayalim normal hayatimizi anlatalim ne bileyim ya da bir hafta yapalim böyle, işte konuşup aramızda karar verelim valla sizi o kadar cok seviyorum ki burdan kopamiyorum ama birazda hamilelik konusuna ara vermek istiyorum, haydi kuzucuklar bu konuyi bi konuşalim aramizda sizde fikirleriniz söyleyin, ben şimdi çıkıyorum yarin mutlaka girerim, hafta sonu misafirim var cok gelemem ama yinede dayanamam bir ara girer çikaraim ,hepiniz allaha emanet olun canlarim
beni de listeye ekler misin canım bugün başlıyorum okumaya
Günaydınlar tatlı hatunlar :)
Günaydınlar tatlı hatunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?