Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim 1. Sayfay tiklarsaniz orda arkadas listesi de var, okunacak dua ve kime okunacaklarin tarih listesi var ordan takip edebilirsiniz korkmayin sorun yokk 😊 no panic 😄

hakkını helal et allah razı olsun aaa bende ikinci çıkmışım ay içime seda bu ay hamile sonra da ben kalcam gibi geldi nedense :))))))

eee bende herseyimi çocuk sonrasına ertelemekle bu olayın içerisindemi oluyorum acep recep :S

Yeni Dua listemiz hayırlı olsun inşaAllah kızlar...

Rabbim hayırlı olan tüm dileklerimizi kabul eylesin...

Yaseminim ellerine sağlık o kadar uğraşmışsın hakkını helal et kuzum...

hakkını helal et allah razı olsun aaa bende ikinci çıkmışım ay içime seda bu ay hamile sonra da ben kalcam gibi geldi nedense :))))))

Ayy inşallah canımm Allah söyletmiş olsunn ne diyeyim umarım ben gebe kalırım da can gelir topiğe peşi sıra herkes hamile kalır sanmayın ki hamile kalınca sizi bırakıcam hepinize teker teker hep dua edicem her zaman değilmi ki siz beni yalnız bırakmadınız, benimsediniz, aşılamadan önce ve aşılama anında hepiniz dua ettiniz ya da kalbinizden geçirdiniz benim için ne kadar değerli olduğunuzu bilemezsiniz ben o aşılamayı rahat geçirdiysem sizlerin dualarının çok önemi var. İnşallah vesile olurum.

Son düzenleme:
Canlarim iyi akşamlar bu akşam biraz işim var gecmisi tam okuyamadim ama yeni dua listemizi gördüm yasemin ellerine sağlik hakkını helal et canim,gene çok uğraşmişsin, insallah yarin sabah başliyorum, son 2_3 sayfayi okuyamadim ama senin yazdiğin birsey cok hoşuma gitti, biraz normal hayata dönelim ve bebek hamilelik falan konuşmayalim demişsin, süper bir fikir, bende bu konulardan herkes gibi bunaldım yoruldum depresyona giriyorum bebek konusunu düşündükçe, valla mesala haftaya şöyle 2 gün belirleyelim o günlerde hamilelik bebek konuşmayalim normal hayatimizi anlatalim ne bileyim ya da bir hafta yapalim böyle, işte konuşup aramızda karar verelim valla sizi o kadar cok seviyorum ki burdan kopamiyorum ama birazda hamilelik konusuna ara vermek istiyorum, haydi kuzucuklar bu konuyi bi konuşalim aramizda sizde fikirleriniz söyleyin, ben şimdi çıkıyorum yarin mutlaka girerim, hafta sonu misafirim var cok gelemem ama yinede dayanamam bir ara girer çikaraim ,hepiniz allaha emanet olun canlarim

yeni dua listesi olusturmusun. cok sagol canim. Bu sabah kalkiyoruz seda icin okumaya herhalde. hadi Allahim hayirli etsin Insaallah tutmustur melegigöbisine konmustur

bende haftaya doktora gidecem benimde uzun zaman oldu görünmeyeli. bende ayni senin dedigin gibi canim kendi kendime birseyler yapmaya calisiyorum.
bi yandan seviniyorum doktora gidecegim icin bi yandanda birseyler cikarsa bi tedavi süreci baslarsa ve benim bu sürec psikolojimi etkilerse diye düsünmeden edemiyorum.

Af Allahim Af.

bu saatde burda kimsede yokki yazsisak dertlessek.

bende biraz suanki durumumdan bahsedeyim. Insaallah vajinal enfeksiyonu atlattim sanirim ama cok afedersiniz büyük abdestim normal oldugu halde cok agrili ve zorlaniyorum bi kac kerede peceteye kan geldi. ne olabilir acaba kizlar?
doktor bi baksin artik canim cok yaniyor oraya deydigi an yaniyor hemen silip yikiyorum (cokmu acik oldu ne)

yarin sabah erken kalkip okula gidecegim. simdiden düsünüyorum sabah kimkalkacak diye

yeni duamiz hayirli olsun Insaallah Aralik ayi en az 5kisiden ben hamileyim diye haber alalim
Amiiin

Yaseminim ellerine sağlık allah razı olsun canımcım hayırlı olsun yeni dua listemiz...
yeni arkadaşlar da katılmış aramıza hoş gelmişler zenginlik katmışlar.

beni de listeye ekler misin canım bugün başlıyorum okumaya

ben evlenmeden önceden çekiyorum benım 4 sene oldu gitmiyor bir parçam doktora gittiğimde her ultrasyon kağıdın da kist resmi görmekten bunaldım

bende de bekarken vardı, o yüzden hiç korunmadım 2 senedir ama olmadı, ama olaacak Allahın izniyle, soğan kürünü denedin mi, bir çok pcolu kişi bu kürle hamile kalmış. ben de 2 aydır uyguluyorum

Arkadaşlar günaydın, sedanın sabah duasını okudum ALlah kabul etsin inşallah. yeni dua listemiz hayırlı olsun. dün işlerim yoğunlaştı akşama doğru son düzenlemelerimi yapamadım, eklenmek isteyenleri ekliycem şimdi.

adım burcu diyarbakır da oturuyorum 2010 da evlendim bat tarihim 31 ekim yaşım 23 bebk isteğim 2 yıl sorunum over kisti son durum ise beklemede
canım benim hoşgeldin aramıza hemen ekliycem seni
helal olsun kuşum ayy inşallah öyle olur hadi bismillah
burcu bende bbu konuda ciddi düşünüyorum yani bebek konusu konuşmak istemiyorum ama burayada gelmeden olmuyor, dediğin gibi bi organizasyon yapalım 1 hafta hiçbirimiz bebek konuşmayalım bakalım nasıl gidecek. nezaman başlayacağımıza birlikte karar veririz. yada seni bu konuda yetkili kılıyorum eğer müsaitsen kuşum organize et, herkese duyur, pazartesiden cumaya kadar hiçkkimse bebek memek konuşmasın ne dersin??
beni de listeye ekler misin canım bugün başlıyorum okumaya

canım benim hoşgeldin aramıza eklerim tabiki, bana bilgilerini yazarmısın, ilk sayfadaki tablomuzda olan şeyleri, adın, yaşın bat .... vs gibi

sedacığın duasını okudum , akşam da okuyacağım inşallah, Allah kabul etsin. yasemincim bu duayı ederken abdestli olmamız gerekiyor mu? dua listesi oluşturma aşamasında konuya çok vakıf olamadım
belirli bir saati var mı sabah namazı vakti gibi..

günaydın şekerlerimmmm herkese hayırlı cumalarr SEDACIM duanı okudum RABBİM bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul etsin İNŞALLAH bu arada kızlar CUMA DUASINI OKUMANIZI TAVSİYE EDERİMM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…