Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bircan'cım abdest şart değil bence ama tabiki olsa muhteşem olur, belli bir saati de yok, sabah herhangi bir saatte 7 tane, akşam herhangi bir saatte 7 tane canı yürekten okuyalım yeterlidir.
Günaydınlar tatlı hatunlar :)
günaydın hamişler kraliçesi

Kızlar çiğdemi arkadaş listemize hamişlerin arasına ekledim, birde duamnur diye bir arkadaş gelmiş, onuda ekledim, ben yokken gelirse adını sorarsanız çok sevinirim ismini yazamadım.

Kızlar burcu arkadaşımız yeni bir organizasyon başlatacak bilginiz olsun
önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren;
bebek konusunu konuşmama organizasyonu
sanırım birçoğumuzun istediği bişey bu çok iyi olacak bence. herkes fikirlerini yazsın bence.

CANIM hepimizin aklında olan bişeyi konuşmamak biraz zor bence 1-2 gün belki konuşulmaz ama sonra yine illaki konuşma ihtiyacı hissedilir die düşünüorum ben..

bana uyarda pek dilime hakim olamam bi çok kez uyarmanız gerekebilir ama elimden geleni yaparım

Gökten ne yağdıda yer kabul etmedi...
Toprağa ne ekildide bitmedi...
Bu dünyaya kim geldide gitmedi...
Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi...
Allahın rahmeti magrifeti kime yetmedi...
Kim allah dedi de o yetişmedi... Kim gizli gizli yalvardıda o işitmedi...
Kim rabbim dedi de o buyur kulum demedi...
Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmak dileğiyle...

CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN......

bende de bekarken vardı, o yüzden hiç korunmadım 2 senedir ama olmadı, ama olaacak Allahın izniyle, soğan kürünü denedin mi, bir çok pcolu kişi bu kürle hamile kalmış. ben de 2 aydır uyguluyorum

soğan kürüde yaptım yok faydası olmadı her türlü el ilacını yaptım ama daha kısmeti yokmuş bebişim

duamnur :burcu adım cnm benım

herkeslere günaydın...şu bebek konuşmama olayına katılıyorum..aslında bi konu bulup konuşabilir tartışabiliriz..

oflu sanırım sen burada doğuracan:))yazarsın artık bütün anlarını:))

kızlarrrrrrrrrr ısrarla BAL - TARÇIN -ÇÖREKOTU diyorummmmmmmmmmmmmm..
benim oğlumda bu kürün mucizesi

yahu varya bi onu yapmadım zaten , senin için onu da yapıcam tatlım hadi bakalım bismillah, girim şu saraçoğlunun sitesine vardır tarifi heralde?
sen nasıl yaptın yazarmısın canım benim yanlış bişey yapmayalım

Burcu tatlım hoşgeldim bu arada, hemen ismini listeye yazıyorum, birde ben diyarbakıra gap turu ile gitmiştim çok sevmiştim oraları, onun için senide çok sevdim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…