- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.681
bircan'cım abdest şart değil bence ama tabiki olsa muhteşem olur, belli bir saati de yok, sabah herhangi bir saatte 7 tane, akşam herhangi bir saatte 7 tane canı yürekten okuyalım yeterlidir.sedacığın duasını okudum , akşam da okuyacağım inşallah, Allah kabul etsin. yasemincim bu duayı ederken abdestli olmamız gerekiyor mu? dua listesi oluşturma aşamasında konuya çok vakıf olamadım
belirli bir saati var mı sabah namazı vakti gibi..
günaydın hamişler kraliçesiGünaydınlar tatlı hatunlar :)
CANIM hepimizin aklında olan bişeyi konuşmamak biraz zor bence 1-2 gün belki konuşulmaz ama sonra yine illaki konuşma ihtiyacı hissedilir die düşünüorum ben..Kızlar burcu arkadaşımız yeni bir organizasyon başlatacak bilginiz olsun
önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren;
bebek konusunu konuşmama organizasyonu
sanırım birçoğumuzun istediği bişey bu çok iyi olacak bence. herkes fikirlerini yazsın bence.
Kızlar burcu arkadaşımız yeni bir organizasyon başlatacak bilginiz olsun
önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren;
bebek konusunu konuşmama organizasyonu
sanırım birçoğumuzun istediği bişey bu çok iyi olacak bence. herkes fikirlerini yazsın bence.
ayy teşkkür ederim kuzummm :))günaydın hamişler kraliçesi
Öptük senii teyzesiii :)))günaydın emir bebeğin annesi :))
tatlımm günaydınn kuzucuk sanada günaydınnn gelsene artıkkk
bende de bekarken vardı, o yüzden hiç korunmadım 2 senedir ama olmadı, ama olaacak Allahın izniyle, soğan kürünü denedin mi, bir çok pcolu kişi bu kürle hamile kalmış. ben de 2 aydır uyguluyorum
ayy teşkkür ederim kuzummm :))
Öptük senii teyzesiii :)))
Ahh ahh gelmeye niyeti yok sanırım
bircan'cım abdest şart değil bence ama tabiki olsa muhteşem olur, belli bir saati de yok, sabah herhangi bir saatte 7 tane, akşam herhangi bir saatte 7 tane canı yürekten okuyalım yeterlidir.
günaydın hamişler kraliçesi
Kızlar çiğdemi arkadaş listemize hamişlerin arasına ekledim, birde duamnur diye bir arkadaş gelmiş, onuda ekledim, ben yokken gelirse adını sorarsanız çok sevinirim ismini yazamadım.
sana da günaydın..
hoşgeldinn topiğe
hoş bulduk gününüz aydın dualarınız kabul olsun
soğan kürüde yaptım yok faydası olmadı her türlü el ilacını yaptım ama daha kısmeti yokmuş bebişim
bende denedim tatlım bende bişeye yaramamıştı..soğan kürünü yaptım 2 ay sonra hamile kaldım bende :)))kızlarrrrrrrrrr ısrarla BAL - TARÇIN -ÇÖREKOTU diyorummmmmmmmmmmmmm..
benim oğlumda bu kürün mucizesi
kızlarrrrrrrrrr ısrarla BAL - TARÇIN -ÇÖREKOTU diyorummmmmmmmmmmmmm..
kızlarrrrrrrrrr ısrarla BAL - TARÇIN -ÇÖREKOTU diyorummmmmmmmmmmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?