Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkeslere günaydın...şu bebek konuşmama olayına katılıyorum..aslında bi konu bulup konuşabilir tartışabiliriz..

oflu sanırım sen burada doğuracan:))yazarsın artık bütün anlarını:))
aynen canım ben burada doğurcam

bende denedim tatlım bende bişeye yaramamıştı..soğan kürünü yaptım 2 ay sonra hamile kaldım bende :)))
bazılarında 2. ayda gelmiş bebek.
benim ilk ayda geldi oğluş
hamd olsun RABBİme..

du ben sana bulurum şimdi tarifi...
bu forumda da baya var yapan gene de araştırırsın kuzum tamam mı

ya kızlar dün bi tvde saraçoğlu anlatmış 27 çeşit malzemeyi karıştırıyomuşun bala katıyomuş tarifi bulayımda yazayım belki bi kaçımıza sebep olur

o cnm hayırlı olsun doğuma az kalmış allah kolaylık versin bir seste kurtarsın
sağol canım ALLAH RAZI OLSUN..

ne işe yarıyomuş bal tarçın çörekotu... soğan kürünü fethettim bide bunu deniyim bari..

canım yumurta kalitesini artırıp hamile kalmayı kolaylaaştırıyo.
ben bunu yaptığım ilk ay hamile kaldım

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörekotu (30 gr)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal

macun kıvamına getirilip sababh akşam aç karnına yenilir...
adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar devam edilir.
yani toplamda 10 gün uygulanıyor.

saol tekrar beklerim d.bakıra misafirimiz ol

hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

kk den buldum, herkes çok övüyor, bizde deneyelim bari ama önce adet olmam gerekiyo

yumurta çatlamasına yardımcı oluyo canım..

haa ..iyi buda bana yarar o zaman..çünkü bende luf var..yani yumurta çatlamamısı problemi..yumurtalar çatlamıyo, çatlasada kist var engel oluyo..sağlı sollu sarmışlar her yanımı..ama belki yumurtalar çatlasa kiste rağmen hamile kalanmlar var..

canım kist için soğan suyunu yapman lazım bence.. çünkü hem rahmi hem idrar yollarını temizlio ben soğan kürünü idrar yolu iltihabı için yapmıştım ve iyi geldi dene derim..

bende aldım tarifi adet olduğum gibi yapacam

canım kist için soğan suyunu yapman lazım bence.. çünkü hem rahmi hem idrar yollarını temizlio ben soğan kürünü idrar yolu iltihabı için yapmıştım ve iyi geldi dene derim..
olmuyo gülcüm yaa..zaten 7 30 da eve gidiyorum..bazen yemek yiyorum bazen yemiyorum..lazımki ben sadece kür için yemek yiyeyim..zaten 8 den sonra 3 saatim var yatıyorum..yani o kısa zamanda çok estra bi çaba sarfetmem gerek..ama bal tarçın hazırlarsın yanındada götürürsün..yani aslında ben zamandan da kaybediyorum..

hayırlısı olsun tatlımm.......

günaydın canlar... bugün çok mutluyum çünkü yarın annemle babam geliyor memleketimden izmirimden....
kızlar ya ben çok özlüyorum memleketimi dua ederken onu da mı eklesek acaba? bi iş vesilesiyle gidebilsek keşke...

Kızlar herkese günaydınnn....Hayırlı cumalar....
Sedacım sabah duanı ettim akşam da edicem Allahım inşşallah dualarımızı kabul eder canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…