- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.701
kızlarrrrrrrrrr ısrarla BAL - TARÇIN -ÇÖREKOTU diyorummmmmmmmmmmmmm..
benim oğlumda bu kürün mucizesi
aynen canım ben burada doğurcamherkeslere günaydın...şu bebek konuşmama olayına katılıyorum..aslında bi konu bulup konuşabilir tartışabiliriz..
oflu sanırım sen burada doğuracan:))yazarsın artık bütün anlarını:))
bazılarında 2. ayda gelmiş bebek.bende denedim tatlım bende bişeye yaramamıştı..soğan kürünü yaptım 2 ay sonra hamile kaldım bende :)))
yahu varya bi onu yapmadım zaten , senin için onu da yapıcam tatlım hadi bakalım bismillah, girim şu saraçoğlunun sitesine vardır tarifi heralde?
sen nasıl yaptın yazarmısın canım benim yanlış bişey yapmayalım
Burcu tatlım hoşgeldim bu arada, hemen ismini listeye yazıyorum, birde ben diyarbakıra gap turu ile gitmiştim çok sevmiştim oraları, onun için senide çok sevdim şimdi
yumurta çatlamasına yardımcı oluyo canım..ne işe yarıyomuş bal tarçın çörekotu... soğan kürünü fethettim bide bunu deniyim bari..
sağol canım ALLAH RAZI OLSUN..o cnm hayırlı olsun doğuma az kalmış allah kolaylık versin bir seste kurtarsın
ne işe yarıyomuş bal tarçın çörekotu... soğan kürünü fethettim bide bunu deniyim bari..
yahu varya bi onu yapmadım zaten , senin için onu da yapıcam tatlım hadi bakalım bismillah, girim şu saraçoğlunun sitesine vardır tarifi heralde?
sen nasıl yaptın yazarmısın canım benim yanlış bişey yapmayalım
Burcu tatlım hoşgeldim bu arada, hemen ismini listeye yazıyorum, birde ben diyarbakıra gap turu ile gitmiştim çok sevmiştim oraları, onun için senide çok sevdim şimdi
yumurta çatlamasına yardımcı oluyo canım..
canım kist için soğan suyunu yapman lazım bence.. çünkü hem rahmi hem idrar yollarını temizlio ben soğan kürünü idrar yolu iltihabı için yapmıştım ve iyi geldi dene derim..haa ..iyi buda bana yarar o zaman..çünkü bende luf var..yani yumurta çatlamamısı problemi..yumurtalar çatlamıyo, çatlasada kist var engel oluyo..sağlı sollu sarmışlar her yanımı..ama belki yumurtalar çatlasa kiste rağmen hamile kalanmlar var..
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörekotu (30 gr)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal
macun kıvamına getirilip sababh akşam aç karnına yenilir...
adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar devam edilir.
yani toplamda 10 gün uygulanıyor.
olmuyo gülcüm yaa..zaten 7 30 da eve gidiyorum..bazen yemek yiyorum bazen yemiyorum..lazımki ben sadece kür için yemek yiyeyim..zaten 8 den sonra 3 saatim var yatıyorum..yani o kısa zamanda çok estra bi çaba sarfetmem gerek..ama bal tarçın hazırlarsın yanındada götürürsün..yani aslında ben zamandan da kaybediyorum..canım kist için soğan suyunu yapman lazım bence.. çünkü hem rahmi hem idrar yollarını temizlio ben soğan kürünü idrar yolu iltihabı için yapmıştım ve iyi geldi dene derim..
bende aldım tarifi adet olduğum gibi yapacam
Şifa olur inşallah
hayırlısı olsun tatlımm.......olmuyo gülcüm yaa..zaten 7 30 da eve gidiyorum..bazen yemek yiyorum bazen yemiyorum..lazımki ben sadece kür için yemek yiyeyim..zaten 8 den sonra 3 saatim var yatıyorum..yani o kısa zamanda çok estra bi çaba sarfetmem gerek..ama bal tarçın hazırlarsın yanındada götürürsün..yani aslında ben zamandan da kaybediyorum..
günaydın canlar... bugün çok mutluyum çünkü yarın annemle babam geliyor memleketimden izmirimden....
kızlar ya ben çok özlüyorum memleketimi dua ederken onu da mı eklesek acaba? bi iş vesilesiyle gidebilsek keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?