Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

SEDAAAAA PABUCU YARIIIIIIIIIIIM ÇIK DIŞARIYAAAAA OYNAYALIM..

DUANI YAPTIM..TAZE ANNE..KIZ hayal bile olsa güzel bi his biliyomusun..banada iki tane pıtırcığı koyduklarında benimde havamdan geçilmiyodu..anam bir hafta ayaklarım havada dolandım:))gerçek olsa nasıl olur acep..Allahım sen aklımı koru..

Canım benim Allah razı olsun senden, ben uygulayacağım ve sanıyorumki birçok kişide uygular bizim topikten, hadi hayırlısı yaa...
bu arada senin adın neydi kuşumm_ kızım olursa senin adını koyarım bu kür sayesinde.
saol tekrar beklerim d.bakıra misafirimiz ol
canım ayyy inşallah yaaa inşallah yine gelirim, aklımda zaten gap turuna kesinlikle birdaha katılmak istiyorum tadı ağzımda kaldı resmen. orda bir handa kahvaltı etmiştik uçaktan indiğimizde ayy süpperdi
kk den buldum, herkes çok övüyor, bizde deneyelim bari ama önce adet olmam gerekiyo
heheheh aynen yaa bende olamadım tıkandık kaldık, recek ivediğin dediği gibi "tıkık vaziyetteyim"
aylincim hemen listeye ekliyorum duanı tatlım

buketim aklımız kaldı mi ki koru diye dua edelim Allahımıza ne dersin varmı azıcık ucundan filan??

Ayy bu arada dün evim sensin filmine gittik bütün salon ağladı, ilk yarısı berbattı, para vermiş olmasam çıkardım dedim eşime, ama ikinci yarısı herkes salya sümük, eşimde ağladı ben tutum kendimi ne salağım ağlasaydım ya, rahatlayamadım içimde kaldı resmen içim ağladı ayyyyy çok fenaydı

hahah tıkık vaziyetteyim.. ne oldu bize böyle. halbuki geçen ki adetim öyle bir oldu ki bütün içim temizlendi sanki.. kuşum test yaptın mı yapmaduysan bir test yap, ver bize müjdeyi

Ya Tevvab!
İşte kapına geldim. Edemediğim bütün tövbeler için sana tövbe ediyorum. İşte dergahına vardım. Dileyemediğim bütün özürler için senden özür diliyorum. Sana dönüyorum çünkü gidecek başka kapı bilmiyorum. Beni nasıl kabul etmezsin ki kapına, çünkü şöyle söylediğini biliyorum; "Allah'ın kabulünü vaat ettiği tövbe o kimselerin tövbesidir ki cahillikle bir suç işlerler ve çarçabuk tövbe ederler." Bunları söylemekle cahillik ettimse tövbe Ya Rabb. İşte çarçabuk tövbe ettim, sen tövbe edenleri seversin bilirim.

Hayırlı, huzurlu, bereketli, mübarek cumalar..

Aşk ile.. Dua ile..

arkadaslar Allah rızası ıcın benıde dua lıstenıze alırmısınız arkadaşlar Allah rızası ıcın rabbim hepimize evladımı bebeklerımızı nasip etsın

ayyy yasemiiiiiin ağzını öpeyim ben senin :)))) hemen organizasyon yapiyorum, bu arada bende sedanin ilk tur duasını okudum ohh dua çok güzel ağzımız hic boş durmasin super super :)))))

Son düzenleme:
Duayla açılışımı yaptiktan sonra güncel konularimi paylasabilirim 😄
Salı gününden beri annemde yatiyorum ilac da icemiyorum gribi atlatmaya calisiyorum iyice bi dinlendim tabii ise gitmeyince nesem yerinde çok sükür 😁 ama evimi özledim artik , kocişimi de ôzledim..
Kim bilir Evi ne hale getirmistir onun meraki da var duramiyorum yerimde. Bugün gidecegim insallah aci gercekle yüzleşmeye 😄 sabahki duami yaptim sedacim senin icin ilk dua listesinE katilisim ve ilk sirada sen oldugun icin biraz torpil gectim kapsamli bi dua oldu Allah hayirlisi versin inş. 😘

işe gitmeyince benimde neşem pek yerinde oluyo :)
aman canım dikkat et kendine üşütmemeye bak meyveni falan da bol bol ye :)

Kızlar Selamlar;
Sabah duanı okudum.. Allah ım kabul etsin. inşAllah. Akşamada kısmet olursa okuyacağım.
Adetli olduğumuzda da okuyabiliyor muyuz? Kızlar bu duayı.. Bebek konusunu konuşmayalım bir hafta demişsiniz çok destekliyorum. şu sıkıntılı günlerimde o konuşmalar ayrıca can sıkıp, üzüntü veriyor.. Hakkımızda hayırlısını diliyorum Allah'tan.

Kızlaaaaaaaaar bir öneri :

Haftaya 3-4-5 aralik yani pazartesi, sali , carsamba hamilelik-bebek-doğum falan konuşmayalım şöyle bir mola verelim ne derseniz, terapi gibi olsun, evden işten yemekten kocadan kaynanadan falan konuşalım, içimizi döküp rahatlayalim nasil??????? Evet diyenler bu mesajı beğensin, pazartesiye kadar koca haftasonu bizim bol bol hamilelik konusabiliriz :))))) fikirlerinizi bekliyorum gözlerinizden öpüyorum

tamam ama o arada hamilelik haberini alan ne yapacak

Canim nasil özledim seni, sanirim bu dua adetliyken okunuyor hatalıysam kızlar düzeltin. Canim bende öyle bir öneri getirdim hepimiz için çok güzel olur, sen ne yaptin? Ev işlerin duruyor mu yaptin mi?

hahah tıkık vaziyetteyim.. ne oldu bize böyle. halbuki geçen ki adetim öyle bir oldu ki bütün içim temizlendi sanki.. kuşum test yaptın mı yapmaduysan bir test yap, ver bize müjdeyi
yaptım bebeğim yaptım aldım ağzımın payını, evdek i tüm test çubuklarını yakasım geldi dahada yapmam yaa dahada davosa gelmem arkadaş bu nedir!!!
arkadaslar Allah rızası ıcın benıde dua lıstenıze alırmısınız arkadaşlar Allah rızası ıcın rabbim hepimize evladımı bebeklerımızı nasip etsın
ayy canım benim yaaa almazmıyım hemen ekliyorum seni listeye ayy yerim ben seni nasıl canı yürekten istemişsin kıyamam, hoşgeldin sefalar getirdin aramıza canım benimmm
ayyy yasemiiiiiin ağzını öpeyim ben senin :)))) hemen organizasyon yapiyorum, bu arada bende sedanin ilk tur duasını okudum ohh dua çok güzel ağzımız hic boş durmasin super super :)))))
hahahah bende seni yerim
canımmm aaay biran evvel evine dön yaa kocansızlıktan iyileşemiyorsun sen ben sana diyim bak, onu bi görsen nazım tuzun kalmaz kalkarsın ayağa Allahın izniyle koş eve koşşşşş
merve istanbul 30 kasım yaş:24 evlılık 2012 hamişlik isteği:7 ay sorunu:eşinde tam inmemiş testis
Mervecim bilgilerini de aldım hemen yazıyorum, sen başla duaları okumaya her gün bir arkadaş için.

ohhhh süpper olmuşl ellerine sağlık cannnımmmm benimmm en başta ben katılıyorum

yaa kocası burada olmayanlar ne yapsın peki...ben ne yapım yasemin ne yapsın seda ne yapsın:))zaten tkocamız yok boynumuz bükük..

günaydınnn güzel hatunlarrr

inş. sedacımın ilk etap duasını okudum

sağol bitanem dillerine sağlık..

Allah razı olsun canımm..

çok teşekkürler bitanem Allah razı olsunn dillerinize sağlık.

günaydın şekerlerimmmm herkese hayırlı cumalarr SEDACIM duanı okudum RABBİM bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul etsin İNŞALLAH bu arada kızlar CUMA DUASINI OKUMANIZI TAVSİYE EDERİMM....

Çok sağolasın canım Allah razı olsunn..

ben demiştim zaten ilk bana uyar. Hele aşılamam tutmazsa iyice uyar yanii..

Kızlar herkese günaydınnn....Hayırlı cumalar....
Sedacım sabah duanı ettim akşam da edicem Allahım inşşallah dualarımızı kabul eder canım :)

Sağolasın canım Allah razı olsun..

geldimm hadi oynayalımm Buketçiğim.. Valla ilk başlarda nötrdüm ben hiçbişi yoktu ama şimdi düşündükçe bir heyecan basıyor ki kısmet artık hayırlısı.

O zaman ben salı günü sonucu alınca demeyeyim burada çatlayın sizde ohhhh perşembe günü sölerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…