- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.721
Canım benim Allah razı olsun senden, ben uygulayacağım ve sanıyorumki birçok kişide uygular bizim topikten, hadi hayırlısı yaa...12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörekotu (30 gr)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı bal
macun kıvamına getirilip sababh akşam aç karnına yenilir...
adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar devam edilir.
yani toplamda 10 gün uygulanıyor.
canım ayyy inşallah yaaa inşallah yine gelirim, aklımda zaten gap turuna kesinlikle birdaha katılmak istiyorum tadı ağzımda kaldı resmen. orda bir handa kahvaltı etmiştik uçaktan indiğimizde ayy süpperdisaol tekrar beklerim d.bakıra misafirimiz ol
heheheh aynen yaa bende olamadım tıkandık kaldık, recek ivediğin dediği gibi "tıkık vaziyetteyim"kk den buldum, herkes çok övüyor, bizde deneyelim bari ama önce adet olmam gerekiyo
aylincim hemen listeye ekliyorum duanı tatlımgünaydın canlar... bugün çok mutluyum çünkü yarın annemle babam geliyor memleketimden izmirimden....
kızlar ya ben çok özlüyorum memleketimi dua ederken onu da mı eklesek acaba? bi iş vesilesiyle gidebilsek keşke...
SEDAAAAA PABUCU YARIIIIIIIIIIIM ÇIK DIŞARIYAAAAA OYNAYALIM..
DUANI YAPTIM..TAZE ANNE..KIZ hayal bile olsa güzel bi his biliyomusun..banada iki tane pıtırcığı koyduklarında benimde havamdan geçilmiyodu..anam bir hafta ayaklarım havada dolandım:))gerçek olsa nasıl olur acep..Allahım sen aklımı koru..
Canım benim Allah razı olsun senden, ben uygulayacağım ve sanıyorumki birçok kişide uygular bizim topikten, hadi hayırlısı yaa...
bu arada senin adın neydi kuşumm_ kızım olursa senin adını koyarım bu kür sayesinde.
canım ayyy inşallah yaaa inşallah yine gelirim, aklımda zaten gap turuna kesinlikle birdaha katılmak istiyorum tadı ağzımda kaldı resmen. orda bir handa kahvaltı etmiştik uçaktan indiğimizde ayy süpperdi
heheheh aynen yaa bende olamadım tıkandık kaldık, recek ivediğin dediği gibi "tıkık vaziyetteyim"
aylincim hemen listeye ekliyorum duanı tatlım
buketim aklımız kaldı mi ki koru diye dua edelim Allahımızane dersin varmı azıcık ucundan filan??
Ayy bu arada dün evim sensin filmine gittik bütün salon ağladı, ilk yarısı berbattı, para vermiş olmasam çıkardım dedim eşime, ama ikinci yarısı herkes salya sümük, eşimde ağladı ben tutum kendimi ne salağım ağlasaydım ya, rahatlayamadım içimde kaldı resmen içim ağladı ayyyyy çok fenaydı
arkadaslar Allah rızası ıcın benıde dua lıstenıze alırmısınız arkadaşlar Allah rızası ıcın rabbim hepimize evladımı bebeklerımızı nasip etsınCanım benim Allah razı olsun senden, ben uygulayacağım ve sanıyorumki birçok kişide uygular bizim topikten, hadi hayırlısı yaa...
bu arada senin adın neydi kuşumm_ kızım olursa senin adını koyarım bu kür sayesinde.
canım ayyy inşallah yaaa inşallah yine gelirim, aklımda zaten gap turuna kesinlikle birdaha katılmak istiyorum tadı ağzımda kaldı resmen. orda bir handa kahvaltı etmiştik uçaktan indiğimizde ayy süpperdi
heheheh aynen yaa bende olamadım tıkandık kaldık, recek ivediğin dediği gibi "tıkık vaziyetteyim"
aylincim hemen listeye ekliyorum duanı tatlım
buketim aklımız kaldı mi ki koru diye dua edelim Allahımızane dersin varmı azıcık ucundan filan??
Ayy bu arada dün evim sensin filmine gittik bütün salon ağladı, ilk yarısı berbattı, para vermiş olmasam çıkardım dedim eşime, ama ikinci yarısı herkes salya sümük, eşimde ağladı ben tutum kendimi ne salağım ağlasaydım ya, rahatlayamadım içimde kaldı resmen içim ağladı ayyyyy çok fenaydı
Arkadaşlar günaydın, sedanın sabah duasını okudum ALlah kabul etsin inşallah. yeni dua listemiz hayırlı olsun. dün işlerim yoğunlaştı akşama doğru son düzenlemelerimi yapamadım, eklenmek isteyenleri ekliycem şimdi.
canım benim hoşgeldin aramıza hemen ekliycem seni
helal olsun kuşum ayy inşallah öyle olur hadi bismillah
burcu bende bbu konuda ciddi düşünüyorum yani bebek konusu konuşmak istemiyorum ama burayada gelmeden olmuyor, dediğin gibi bi organizasyon yapalım 1 hafta hiçbirimiz bebek konuşmayalım bakalım nasıl gidecek. nezaman başlayacağımıza birlikte karar veririz. yada seni bu konuda yetkili kılıyorum eğer müsaitsen kuşum organize et, herkese duyur, pazartesiden cumaya kadar hiçkkimse bebek memek konuşmasınne dersin??
canım benim hoşgeldin aramıza eklerim tabiki, bana bilgilerini yazarmısın, ilk sayfadaki tablomuzda olan şeyleri, adın, yaşın bat .... vs gibi
ayyy yasemiiiiiin ağzını öpeyim ben senin :)))) hemen organizasyon yapiyorum, bu arada bende sedanin ilk tur duasını okudum ohh dua çok güzel ağzımız hic boş durmasin super super :)))))
Duayla açılışımı yaptiktan sonra güncel konularimi paylasabilirim 
Salı gününden beri annemde yatiyorum ilac da icemiyorum gribi atlatmaya calisiyorum iyice bi dinlendim tabii ise gitmeyince nesem yerinde çok sükür  ama evimi özledim artik , kocişimi de ôzledim..
Kim bilir Evi ne hale getirmistir onun meraki da var duramiyorum yerimde. Bugün gidecegim insallah aci gercekle yüzleşmeye  sabahki duami yaptim sedacim senin icin ilk dua listesinE katilisim ve ilk sirada sen oldugun icin biraz torpil gectim kapsamli bi dua oldu Allah hayirlisi versin inş. 
arkadaslar Allah rızası ıcın benıde dua lıstenıze alırmısınız arkadaşlar Allah rızası ıcın rabbim hepimize evladımı bebeklerımızı nasip etsın
işe gitmeyince benimde neşem pek yerinde oluyo :)
aman canım dikkat et kendine üşütmemeye bak meyveni falan da bol bol ye :)
Kızlaaaaaaaaar bir öneri :
Haftaya 3-4-5 aralik yani pazartesi, sali , carsamba hamilelik-bebek-doğum falan konuşmayalım şöyle bir mola verelim ne derseniz, terapi gibi olsun, evden işten yemekten kocadan kaynanadan falan konuşalım, içimizi döküp rahatlayalim nasil??????? Evet diyenler bu mesajı beğensin, pazartesiye kadar koca haftasonu bizim bol bol hamilelik konusabiliriz :))))) fikirlerinizi bekliyorum gözlerinizden öpüyorum
Kızlar Selamlar;
Sabah duanı okudum.. Allah ım kabul etsin. inşAllah. Akşamada kısmet olursa okuyacağım.
Adetli olduğumuzda da okuyabiliyor muyuz? Kızlar bu duayı.. Bebek konusunu konuşmayalım bir hafta demişsiniz çok destekliyorum. şu sıkıntılı günlerimde o konuşmalar ayrıca can sıkıp, üzüntü veriyor.. Hakkımızda hayırlısını diliyorum Allah'tan.
tamam ama o arada hamilelik haberini alan ne yapacak
yaptım bebeğim yaptım aldım ağzımın payını, evdek i tüm test çubuklarını yakasım geldi dahada yapmam yaa dahada davosa gelmem arkadaş bu nedir!!!hahah tıkık vaziyetteyim.. ne oldu bize böyle. halbuki geçen ki adetim öyle bir oldu ki bütün içim temizlendi sanki.. kuşum test yaptın mı yapmaduysan bir test yap, ver bize müjdeyi
ayy canım benim yaaa almazmıyım hemen ekliyorum seni listeye ayy yerim ben seni nasıl canı yürekten istemişsin kıyamam, hoşgeldin sefalar getirdin aramıza canım benimmmarkadaslar Allah rızası ıcın benıde dua lıstenıze alırmısınız arkadaşlar Allah rızası ıcın rabbim hepimize evladımı bebeklerımızı nasip etsın
hahahah bende seni yerimayyy yasemiiiiiin ağzını öpeyim ben senin :)))) hemen organizasyon yapiyorum, bu arada bende sedanin ilk tur duasını okudum ohh dua çok güzel ağzımız hic boş durmasin super super :)))))
canımmm aaay biran evvel evine dön yaa kocansızlıktan iyileşemiyorsun sen ben sana diyim bak, onu bi görsen nazım tuzun kalmaz kalkarsın ayağa Allahın izniyle koş eve koşşşşşDuayla açılışımı yaptiktan sonra güncel konularimi paylasabilirim 
Salı gününden beri annemde yatiyorum ilac da icemiyorum gribi atlatmaya calisiyorum iyice bi dinlendim tabii ise gitmeyince nesem yerinde çok sükür  ama evimi özledim artik , kocişimi de ôzledim..
Kim bilir Evi ne hale getirmistir onun meraki da var duramiyorum yerimde. Bugün gidecegim insallah aci gercekle yüzleşmeye  sabahki duami yaptim sedacim senin icin ilk dua listesinE katilisim ve ilk sirada sen oldugun icin biraz torpil gectim kapsamli bi dua oldu Allah hayirlisi versin inş. 
Mervecim bilgilerini de aldım hemen yazıyorum, sen başla duaları okumaya her gün bir arkadaş için.merve istanbul 30 kasım yaş:24 evlılık 2012 hamişlik isteği:7 ay sorunu:eşinde tam inmemiş testis
Haftaya 3-4-5 aralik yani pazartesi, sali , carsamba hamilelik-bebek-doğum falan konuşmayalım şöyle bir mola verelim ne derseniz, terapi gibi olsun, evden işten yemekten kocadan kaynanadan falan konuşalım, içimizi döküp rahatlayalim nasil??????? Evet diyenler bu mesajı beğensin, pazartesiye kadar koca haftasonu bizim bol bol hamilelik konusabiliriz :))))) fikirlerinizi bekliyorum gözlerinizden öpüyorum
günaydınnn güzel hatunlarrr
inş. sedacımın ilk etap duasını okudum
Arkadaşlar günaydın, sedanın sabah duasını okudum ALlah kabul etsin inşallah. yeni dua listemiz hayırlı olsun. dün işlerim yoğunlaştı akşama doğru son düzenlemelerimi yapamadım, eklenmek isteyenleri ekliycem şimdi.
sedacığın duasını okudum , akşam da okuyacağım inşallah, Allah kabul etsin. yasemincim bu duayı ederken abdestli olmamız gerekiyor mu? dua listesi oluşturma aşamasında konuya çok vakıf olamadım
belirli bir saati var mı sabah namazı vakti gibi..
günaydın şekerlerimmmm herkese hayırlı cumalarr SEDACIM duanı okudum RABBİM bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul etsin İNŞALLAH bu arada kızlar CUMA DUASINI OKUMANIZI TAVSİYE EDERİMM....
Kızlar burcu arkadaşımız yeni bir organizasyon başlatacak bilginiz olsun
önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren;
bebek konusunu konuşmama organizasyonu
sanırım birçoğumuzun istediği bişey bu çok iyi olacak bence. herkes fikirlerini yazsın bence.
Kızlar herkese günaydınnn....Hayırlı cumalar....
Sedacım sabah duanı ettim akşam da edicem Allahım inşşallah dualarımızı kabul eder canım :)
SEDAAAAA PABUCU YARIIIIIIIIIIIM ÇIK DIŞARIYAAAAA OYNAYALIM..
DUANI YAPTIM..TAZE ANNE..KIZ hayal bile olsa güzel bi his biliyomusun..banada iki tane pıtırcığı koyduklarında benimde havamdan geçilmiyodu..anam bir hafta ayaklarım havada dolandım:))gerçek olsa nasıl olur acep..Allahım sen aklımı koru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?