Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlar, haftasonu yatılı misafirim var bu gece 4 de gelecek, o saatte ağır bir yemek olmaz ne hazirlasam ki bana bir fikir verin de iş çıkışı ona gore alisveris yapayim ??????

Ayy cok güldüm :)))))) vala bi tek onlara serbest bağıra bağıra yayın yapsınlar :)))))))

Ben yapmıcam banane madem öyle perşembeye kadar beklicem çatlatcam siziii :9 sonra da o heyecanla beklerken negatif dicem herkesin hevesi kursağında kalcak benim kalacağı gibi.

Canlar, haftasonu yatılı misafirim var bu gece 4 de gelecek, o saatte ağır bir yemek olmaz ne hazirlasam ki bana bir fikir verin de iş çıkışı ona gore alisveris yapayim ??????

Çorba olabilir gülüm hani gece çorbası içilir ya mercimek falan. Kahvaltılık hazırlayabilirsin poğaça börek falan yapabilirsin sabaha karşı olacak zaten yenir bence yani yemek değilde bu tür şeyler olabilir.

anam herkes burada ama benim gitmem lazım daha kahvaltı etmedim çok geciktirmek istemiyorum ezan vakti dua okuyayım diyorum çünkü o zamandan sonra da iyice acıkırım beklersem. Miniğim acıktı galiba..

Ay seda cok güldüm :))))) bunu yazarken inana ki seni düşündün , aklıma geldi böyle diyeceğim, tatlım bir tek sana serbest :))))) istediğin gibi yayın yap, pankart aç :)))))))

kızlar bu dua neden akşam sabah ben çok kaygı duyyorum akşamları olanı unutursam diye nasıl siz nasıl hatırlayacaksınız banada sölim alarmmı kursam akşam namazının ardından okurum

Valla poğaça aklima gelmisti ama çorbayı hic düsünmemistim super fikir :) thank you

günaydın hayırlı cumalar herkese

sabah gittim kanımı verdim pazartesi alıcam sonuçları hayırlısı bakalım..tam kanı vericem elektrikler gitti telefon ışığıyla aldı kanı :)

dua listemiz başlamış hayırlısı olsun ...bugün aydına gidiyoruz kayınvaldemin annesine aşure yapmaya hafta sonu okuyamıcam hakkınızı helal edin . pazartesi okurum

sedanın sabah duasını okudum

hayırlı temiz sonuçlar alırsın inş allah kabul etsin afiyet olsuz aydınn öslemişim yahu ünv okumuştum orda

valla canım çok iyi olur kafamızı dağıtalım biraz :)

Canlar ben simdi gidiyorum ama gün icinde gelip bir yoklarım sizi :))) özlerim dayanamam, Allah' a emanet olun hepinzi

kızlar ben 4 gün önce idrar testi yaptım silik olarak çıktı sonra 2 gün önce yine yaptım negatif çıktı bugünde adet olmam lazım hiçbir belirti yok sizce ne yapmalıyım çalışıyorum kan testi yapmaya da gidemiyorum

hangı duaları okuyayım ?ona göre baslayayım

canım benim hoşgeldin aramıza eklerim tabiki, bana bilgilerini yazarmısın, ilk sayfadaki tablomuzda olan şeyleri, adın, yaşın bat .... vs gibi[/QUOTE]

çok teşekkür ederim canım hemen bilgilerimi veriyorum; adım ebru, adıyaman'da yaşıyorum, 1.5 yıldır bebiş istiyoruz,sorun pkoluyum yumurtalıklar tembel,bat 19 aralık, yaşım 23 canım bu kadar yeterli sanırım. ben seda arkadaşımızın sabah duasını okudum canım akşamı da okurum fakat nete giremicem akşam şimdiden haber veriyorum. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…