- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.741
Ayy cok güldüm :)))))) vala bi tek onlara serbest bağıra bağıra yayın yapsınlar :)))))))
Canlar, haftasonu yatılı misafirim var bu gece 4 de gelecek, o saatte ağır bir yemek olmaz ne hazirlasam ki bana bir fikir verin de iş çıkışı ona gore alisveris yapayim ??????
seadacım duanı okudumm akşama bidaha okucam inş herşey gönlünceolsun
yaptım bebeğim yaptım aldım ağzımın payını, evdek i tüm test çubuklarını yakasım geldi dahada yapmam yaa dahada davosa gelmem arkadaş bu nedir!!!
Çorba olabilir gülüm hani gece çorbası içilir ya mercimek falan. Kahvaltılık hazırlayabilirsin poğaça börek falan yapabilirsin sabaha karşı olacak zaten yenir bence yani yemek değilde bu tür şeyler olabilir.
sağol bitanem dillerine sağlık..
Allah razı olsun canımm..
çok teşekkürler bitanem Allah razı olsunn dillerinize sağlık.
Çok sağolasın canım Allah razı olsunn..
ben demiştim zaten ilk bana uyar. Hele aşılamam tutmazsa iyice uyar yanii..
Sağolasın canım Allah razı olsun..
geldimm hadi oynayalımm Buketçiğim.. Valla ilk başlarda nötrdüm ben hiçbişi yoktu ama şimdi düşündükçe bir heyecan basıyor ki kısmet artık hayırlısı.
O zaman ben salı günü sonucu alınca demeyeyim burada çatlayın sizde ohhhh perşembe günü sölerimmm
günaydın hayırlı cumalar herkese
sabah gittim kanımı verdim pazartesi alıcam sonuçları hayırlısı bakalım..tam kanı vericem elektrikler gitti telefon ışığıyla aldı kanı :)
dua listemiz başlamış hayırlısı olsun ...bugün aydına gidiyoruz kayınvaldemin annesine aşure yapmaya hafta sonu okuyamıcam hakkınızı helal edin . pazartesi okurum
kuşum bi de kan testi yaptır için rahat etsin ben akşam acilde yaptırdım, garantili aldım ağzımın payını
Kızlaaaaaaaaar bir öneri :
Haftaya 3-4-5 aralik yani pazartesi, sali , carsamba hamilelik-bebek-doğum falan konuşmayalım şöyle bir mola verelim ne derseniz, terapi gibi olsun, evden işten yemekten kocadan kaynanadan falan konuşalım, içimizi döküp rahatlayalim nasil??????? Evet diyenler bu mesajı beğensin, pazartesiye kadar koca haftasonu bizim bol bol hamilelik konusabiliriz :))))) fikirlerinizi bekliyorum gözlerinizden öpüyorum
hangı duaları okuyayım ?ona göre baslayayımyaptım bebeğim yaptım aldım ağzımın payını, evdek i tüm test çubuklarını yakasım geldi dahada yapmam yaa dahada davosa gelmem arkadaş bu nedir!!!
ayy canım benim yaaa almazmıyım hemen ekliyorum seni listeye ayy yerim ben seni nasıl canı yürekten istemişsin kıyamam, hoşgeldin sefalar getirdin aramıza canım benimmm
hahahah bende seni yerim
canımmm aaay biran evvel evine dön yaa kocansızlıktan iyileşemiyorsun sen ben sana diyim bak, onu bi görsen nazım tuzun kalmaz kalkarsın ayağa Allahın izniyle koş eve koşşşşş
Mervecim bilgilerini de aldım hemen yazıyorum, sen başla duaları okumaya her gün bir arkadaş için.
ohhhh süpper olmuşl ellerine sağlık cannnımmmm benimmm en başta ben katılıyorum
kızlar ben 4 gün önce idrar testi yaptım silik olarak çıktı sonra 2 gün önce yine yaptım negatif çıktı bugünde adet olmam lazım hiçbir belirti yok sizce ne yapmalıyım çalışıyorum kan testi yapmaya da gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?