- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.761
mrb canım bence biraz daha bekle derim cnm normalde gecikmen oluyo muydu
Allah razı olsun tatlım inşallah sayenizde anama babama kardeşlerime kavuşurumCanım benim Allah razı olsun senden, ben uygulayacağım ve sanıyorumki birçok kişide uygular bizim topikten, hadi hayırlısı yaa...
bu arada senin adın neydi kuşumm_ kızım olursa senin adını koyarım bu kür sayesinde.
canım ayyy inşallah yaaa inşallah yine gelirim, aklımda zaten gap turuna kesinlikle birdaha katılmak istiyorum tadı ağzımda kaldı resmen. orda bir handa kahvaltı etmiştik uçaktan indiğimizde ayy süpperdi
heheheh aynen yaa bende olamadım tıkandık kaldık, recek ivediğin dediği gibi "tıkık vaziyetteyim"
aylincim hemen listeye ekliyorum duanı tatlım
buketim aklımız kaldı mi ki koru diye dua edelim Allahımızane dersin varmı azıcık ucundan filan??
Ayy bu arada dün evim sensin filmine gittik bütün salon ağladı, ilk yarısı berbattı, para vermiş olmasam çıkardım dedim eşime, ama ikinci yarısı herkes salya sümük, eşimde ağladı ben tutum kendimi ne salağım ağlasaydım ya, rahatlayamadım içimde kaldı resmen içim ağladı ayyyyy çok fenaydı
AMİNNN canım salasın Allah razı olsunallah kavuştursun cnm
süper fikir ama ben kaynanamı çekiştiremem yahuu melek yani anlatamam her anlamdaki güzelliğiniKızlaaaaaaaaar bir öneri :
Haftaya 3-4-5 aralik yani pazartesi, sali , carsamba hamilelik-bebek-doğum falan konuşmayalım şöyle bir mola verelim ne derseniz, terapi gibi olsun, evden işten yemekten kocadan kaynanadan falan konuşalım, içimizi döküp rahatlayalim nasil??????? Evet diyenler bu mesajı beğensin, pazartesiye kadar koca haftasonu bizim bol bol hamilelik konusabiliriz :))))) fikirlerinizi bekliyorum gözlerinizden öpüyorum
kızlar ben 4 gün önce idrar testi yaptım silik olarak çıktı sonra 2 gün önce yine yaptım negatif çıktı bugünde adet olmam lazım hiçbir belirti yok sizce ne yapmalıyım çalışıyorum kan testi yapmaya da gidemiyorum
mrb canım bence biraz daha bekle derim cnm normalde gecikmen oluyo muydu
Allah razı olsun tatlım inşallah sayenizde anama babama kardeşlerime kavuşurum
AMİNNN canım salasın Allah razı olsun
süper fikir ama ben kaynanamı çekiştiremem yahuu melek yani anlatamam her anlamdaki güzelliğini
aynı marka mıydı tatlım testler? değilse farklı markalarla da dene derim... hadi inşallah güzel haberlerini alırız...
dejavu_one / SEDA 30.11.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + başarılı aşılama olsun inş.
melek2828 / NAZAN 01.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / BEDRİYE 02.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
canlarım sabah dualarınızı okudum Allahım kısmet ederse akşamı da okuyup haber veririm...
malum haftasonu yoğun olucam canlar bi terslik olur okuyamam diye haftasonunda okunması gereken arkadaşları da okuyorum şimdiden Allahım kabul eder inşallah...
bende sedanın sabah duasını okudum neguzelkı tam cuma gunune denk geldı rabbım kabul etsın arkadasım
cnm pek nadir geçiyor zaten mecbur bekliyecez ya idrar testinede fazla güvenmiyorum bu ara 4 tane aldım 4 de bozuk çıktı
ewet aynı markaydı önerebileceğin bir marka varmı
aranızda pkolu olan var mı arkadaşlar
cnm ben 3 ay önce düşük yaptım yeniden deniyoruz bu ay adet olmadım işte ama hiçbir belirtide yok aldığım marka gebe time bende over kisti var zaten bebeğimi kaybetme sebebimde büyük ihtimalle o.
canım ya ben hep silik görüyordum testlerde gebelik olmasa bile bi fortel yanıltmadı beni açıkcası onda çizgi mizgi çıkmadıgenelde de memnun kalınan bi test dene istersen...
Ayyy bu kafa bayıldım, garantili ağız payı :)))))))))kuşum bi de kan testi yaptır için rahat etsin ben akşam acilde yaptırdım, garantili aldım ağzımın payını
canım evet en güzeli alarm kurmakkızlar bu dua neden akşam sabah ben çok kaygı duyyorum akşamları olanı unutursam diye nasıl siz nasıl hatırlayacaksınız banada sölim alarmmı kursam akşam namazının ardından okurum
tatlım ilk sayfadaki tablomuzun üzerinde yazıyor, hasbiyallahü... diye başlayan bir dua, zaten birkaç kere okuyunca ezberine alırsın kolay bişeyhangı duaları okuyayım ?ona göre baslayayım
Ebrucum hoşgeldin sefa geldin, ebru çok sevdiğim bir isimdir aa bak iyi aklıma getirdin, kızım olursa ebru da koyabiliri :))çok teşekkür ederim canım hemen bilgilerimi veriyorum; adım ebru, adıyaman'da yaşıyorum, 1.5 yıldır bebiş istiyoruz,sorun pkoluyum yumurtalıklar tembel,bat 19 aralık, yaşım 23 canım bu kadar yeterli sanırım. ben seda arkadaşımızın sabah duasını okudum canım akşamı da okurum fakat nete giremicem akşam şimdiden haber veriyorum. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar versin
aranızda pkolu olan var mı arkadaşlar
anladım cnm çok geçmiş olsun. bende o markayı kullanıyorum cnm ama bi sorun yaratmadı... bende pkoluyum malesef cnm ya peki sen nasıl gebe kaldın tedavi falan gördün mü ilkinde
cnm ben 1 senelik evliydim olmadı bende tedavi tedavi kalamıyordum hsg filmi çektim onun üstüne adet olmadan hamile kaldım 2 buçuk haftalıkken de kaybettim.
çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer hayırlı haberler verirsin inş bizlere. cnm bende şimdi tedavi görüyorum ya çok zor allah yardımcımız olsun şimdi klomen kullandım cnm adetin 14.günü gel demişti dr yani yarın gitcem bakalım yumurtalıklar gelişmiş mi sonra da ilişki önerecek bildiğim kadarıyla cnm ya senin tedavi sürecin nasıldı biraz bilgi verebilir misin bana
hayırlı haberlerini alırız inşallah cnm.ya bana şimdilik tedavi vermedi 6 ay kendi haline bırak dedi doktor eğer hamile kalamzsan ve geçmezse ameliyat diyor ama 6 ay kim bekliyebilir onun için yeni doktor arayışlarındayım cnm benım kistim yerinden bile oynamıyor ilaç kullanıyorum patlamıyor adet dönemi saklanıyor adet bitince daha büyümüş olarak çıkıyor
evt cnm ya geçen her gün kayıp.... cnm pko da ameliyat olunmuyo bildiğim kadarıyla sana niçim ameliyet dedi ki? ilk tedavide hangi ilaçları kullandın cnm ne zaman hsg istedi dr senden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?