Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ben çıkıyorum hiç içmden gelmio ama bulaşık falan var biraz etrafı toparlim akşam misafirliğe gitcez fırsat bulunca tekrar gelirim. rabbim cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin bize tez vakitte anne olmayı nasip etsin inş.

diyarbakırda benim bildiğim iyi bi doktor var..ona gittin mi acaba.ben erzurumdayım..benim buradaki doktorların hocasıymış.hemde benim işyerinden bi tanıdığın dayısının oğlu oluyo..talip gül..prof...tüp bebek uzmanı..çevre ilçelerden de gelen çok sayıda taliplisi var mış:=)))

amin cnm kolay gelsin

tatlım iş çıkışı acile git ben de acilde yaptırmıştım.45 dk. veya 1 saate çıkıyor sonuç

tüp bebek merkezinde çalışanlar tedavi etmeden direkt tüp bebek öneriyorlar

kızlarrrrrrr size bi sorum olacak.bana ekim ayında ilk defa aşılama yapıldı.tutmadı tutmayınca doktorum bi hsg çekin dedi kasım ayının 12sindede onu çekindim onda da bi problem çıkmadı tüplerim açıkmış.regl olunca gel dedi tekrar bi aşılama daha yapalım dedi.hsg çekilince 3-4 ay kendiliğinden hamile kalma şansın yüksekmiş ben diyorum ki bi bekleyelim 3-4 ay ama eşim bu ay da aşılama yaptıralım olmazsa bekleriz diyo bi fikir verin lütfen ne yapayım doktorum da aşılama yapmak istiyor.

Ay seda cok güldüm :))))) bunu yazarken inana ki seni düşündün , aklıma geldi böyle diyeceğim, tatlım bir tek sana serbest :))))) istediğin gibi yayın yap, pankart aç :)))))))

ahaha burada net gebelik bekleyen ben varım zaten yaa ondan ama banane çatlıtıcam seni sanki pozitifi alsam ağzım durur da benim

Valla poğaça aklima gelmisti ama çorbayı hic düsünmemistim super fikir :) thank you

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana aman atıştırsınla işte bişiler öyle sonra yatarlar kalkınca geç kahvaltı hazırlarsın. Ya da öğle yemeği.

Hadi hayırlısı canım ama çok geç veriyorlarmış ya sağlık ocağında mı verdin naptın. Bende salı günü vericem işe dönüp telden öğrenebilrim ama erken gidicem öğle tatili bitmeden çıkarsa sonucu doktorumdan yüz yüze öğrenmek istiyorum telde öğrenmek istemiyorum. 1 saate çıkıyor özellerde hadi inşallahh güzel haberler verirsin benden önce.

sedanın sabah duasını okudum

Allah razı olsun canım sağolasın..

canım bence geciksin biraz bugün yarın yapma sonraki gün sabah ikk idrarla yap ya da direk kana git.

canım benim hoşgeldin aramıza eklerim tabiki, bana bilgilerini yazarmısın, ilk sayfadaki tablomuzda olan şeyleri, adın, yaşın bat .... vs gibi

çok teşekkür ederim canım hemen bilgilerimi veriyorum; adım ebru, adıyaman'da yaşıyorum, 1.5 yıldır bebiş istiyoruz,sorun pkoluyum yumurtalıklar tembel,bat 19 aralık, yaşım 23 canım bu kadar yeterli sanırım. ben seda arkadaşımızın sabah duasını okudum canım akşamı da okurum fakat nete giremicem akşam şimdiden haber veriyorum. rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar versin[/QUOTE]

Sağolasın canım Allah razı olsun..

bende sedanın sabah duasını okudum neguzelkı tam cuma gunune denk geldı rabbım kabul etsın arkadasım

ya evet cumaya denk geldi inşallah hayırlara vesile olur dillerine sağlık Allah razı olsun.

Canım sağol Allah razı olsunn..

sedaaaa napıyosun kuzummmm

napıyım gülümm oturuyorum evdeyim işe gitmiyorum ya 3 gündür evdeyim izin almıştım dualarımı okudum hepinize dua ettim frahladım canım sıklıyor ama evde işte yok olsa da yapasım yok markete gidiciğim birazdan. Vakit yaklaşıyo salı günü test var off.. :18:

evde olduğunu biliyorum canımm.oohhh allah kabul etsin dualarını canım aman yapma boşver ben de evdeydim izin almıştım aşılama olduğumda hiç iş yapmamıştım hep tembellik yapmıştımm sen de yapma ne olur ne olmaz az kalmışşş gününe de.kocişş geldi miii

ben hsg çektiğim ay hamile kaldım adet görmedim belki sende bu ay kalmışsındır belli olmaz

canım 3-4 ay uzun ama bir-iki ay bekleyebilirsin. bu sürede yumurta geliştirici kürler yaparsın, senin içinden ne geçiyor.

ben hsg çektiğim ay hamile kaldım adet görmedim belki sende bu ay kalmışsındır belli olmaz

tatlım benim aşılamadan sonra bir tane çok büyük çatlamayan yumurta kalmış eğer doğum kontrol hapı vermezsek kiste dönüşür dedi doktorum yani bu ay ben hap kullandım o yüzden ihtimal yok yanii

sedacım nasılsın canım? sen sıkıldınmı evde?eşin ne zaman geliyo?

eşim yarın dönüyor ama akşama evde olacak canım. Ben iyiyim kendimi iyi hissediyorum sabah uyuyabilseydim daha iyi olacaktım geç kalktım ama uyumadım yukarıda kız maşllah nasıl terli gigiyorsa topuklu ayakkabı sanki pat pat gel de uyu. Küçük bebeği var o da ağlıyordu anam ne tatlı yaa.. O yüzden uyku var üzerimde ama gündüz uyuyamam ben başım ağrır.

canım 3-4 ay uzun ama bir-iki ay bekleyebilirsin. bu sürede yumurta geliştirici kürler yaparsın, senin içinden ne geçiyor.

benim içimden beklemek geçiyor sanki kendiliğinden hamile kalacakmışım gibi geliyor.benim prolaktinim hafif yüksek o yüzden geliştirici kür yapamam sanırım

tatlım benim aşılamadan sonra bir tane çok büyük çatlamayan yumurta kalmış eğer doğum kontrol hapı vermezsek kiste dönüşür dedi doktorum yani bu ay ben hap kullandım o yüzden ihtimal yok yanii

canım o zaman kist kaybolduktan sonra biraz deneyin normal yoldan iki ay falan rahim filmi kanalları açıyor tıkanıklık olmasa bile. Ondan sonra bakarsınız aşılama falan ben filmden hemen sonra başladım aşılamaya vakit kaybetmek istemedim eşimin de yaşı var ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…