- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.781
cnm ben diyarbakırda gitmediğim doktor kalmadı hepsi bana diyordu eve git bekle 1 senen dolsun öyle gel tam birinci senemde bu doktoru buldum o da bana ilk önce ameliyat dedi sonra hsg filmi çekelim öyle bakalım dedi sonra hsg filmi çekti hemen hamile kaldım ya sürekli doğum kontrol hapı kullandım yasmin dıane35 ya benım yumurtlığın içinde eğer hamile kalırsan bebeğin yterini dar ediyor ve erken doğuma neden oluyor diyor
canım ben çıkıyorum hiç içmden gelmio ama bulaşık falan var biraz etrafı toparlim akşam misafirliğe gitcez fırsat bulunca tekrar gelirim. rabbim cumalar hürmetine dualarımızı kabul etsin bize tez vakitte anne olmayı nasip etsin inş.
kızlar ben 4 gün önce idrar testi yaptım silik olarak çıktı sonra 2 gün önce yine yaptım negatif çıktı bugünde adet olmam lazım hiçbir belirti yok sizce ne yapmalıyım çalışıyorum kan testi yapmaya da gidemiyorum
diyarbakırda benim bildiğim iyi bi doktor var..ona gittin mi acaba.ben erzurumdayım..benim buradaki doktorların hocasıymış.hemde benim işyerinden bi tanıdığın dayısının oğlu oluyo..talip gül..prof...tüp bebek uzmanı..çevre ilçelerden de gelen çok sayıda taliplisi var mış:=)))
tatlım iş çıkışı acile git ben de acilde yaptırmıştım.45 dk. veya 1 saate çıkıyor sonuç
allahım yüzünü güldürsun canım çok hoşuma gitti garantili aldın demek bigünde garantili gülersin inşallah
Ayyy bu kafa bayıldım, garantili ağız payı :)))))))))
ben varımaranızda pkolu olan var mı arkadaşlar
Ay seda cok güldüm :))))) bunu yazarken inana ki seni düşündün , aklıma geldi böyle diyeceğim, tatlım bir tek sana serbest :))))) istediğin gibi yayın yap, pankart aç :)))))))
Valla poğaça aklima gelmisti ama çorbayı hic düsünmemistim super fikir :) thank you
günaydın hayırlı cumalar herkese
sabah gittim kanımı verdim pazartesi alıcam sonuçları hayırlısı bakalım..tam kanı vericem elektrikler gitti telefon ışığıyla aldı kanı :)
dua listemiz başlamış hayırlısı olsun ...bugün aydına gidiyoruz kayınvaldemin annesine aşure yapmaya hafta sonu okuyamıcam hakkınızı helal edin . pazartesi okurum
sedanın sabah duasını okudum
kızlar ben 4 gün önce idrar testi yaptım silik olarak çıktı sonra 2 gün önce yine yaptım negatif çıktı bugünde adet olmam lazım hiçbir belirti yok sizce ne yapmalıyım çalışıyorum kan testi yapmaya da gidemiyorum
canım benim hoşgeldin aramıza eklerim tabiki, bana bilgilerini yazarmısın, ilk sayfadaki tablomuzda olan şeyleri, adın, yaşın bat .... vs gibi
bende sedanın sabah duasını okudum neguzelkı tam cuma gunune denk geldı rabbım kabul etsın arkadasım
dejavu_one / SEDA 30.11.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + başarılı aşılama olsun inş.
melek2828 / NAZAN 01.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / BEDRİYE 02.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
canlarım sabah dualarınızı okudum Allahım kısmet ederse akşamı da okuyup haber veririm...
malum haftasonu yoğun olucam canlar bi terslik olur okuyamam diye haftasonunda okunması gereken arkadaşları da okuyorum şimdiden Allahım kabul eder inşallah...
sedaaaa napıyosun kuzummmm
napıyım gülümm oturuyorum evdeyim işe gitmiyorum ya 3 gündür evdeyim izin almıştım dualarımı okudum hepinize dua ettim frahladım canım sıklıyor ama evde işte yok olsa da yapasım yok markete gidiciğim birazdan. Vakit yaklaşıyo salı günü test var off.. :18:
kızlarrrrrrr size bi sorum olacak.bana ekim ayında ilk defa aşılama yapıldı.tutmadı tutmayınca doktorum bi hsg çekin dedi kasım ayının 12sindede onu çekindim onda da bi problem çıkmadı tüplerim açıkmış.regl olunca gel dedi tekrar bi aşılama daha yapalım dedi.hsg çekilince 3-4 ay kendiliğinden hamile kalma şansın yüksekmiş ben diyorum ki bi bekleyelim 3-4 ay ama eşim bu ay da aşılama yaptıralım olmazsa bekleriz diyo bi fikir verin lütfen ne yapayım doktorum da aşılama yapmak istiyor.
Şşşşttt kızlarrr herkes burada ama kimse birşey yazmıyor..
kızlarrrrrrr size bi sorum olacak.bana ekim ayında ilk defa aşılama yapıldı.tutmadı tutmayınca doktorum bi hsg çekin dedi kasım ayının 12sindede onu çekindim onda da bi problem çıkmadı tüplerim açıkmış.regl olunca gel dedi tekrar bi aşılama daha yapalım dedi.hsg çekilince 3-4 ay kendiliğinden hamile kalma şansın yüksekmiş ben diyorum ki bi bekleyelim 3-4 ay ama eşim bu ay da aşılama yaptıralım olmazsa bekleriz diyo bi fikir verin lütfen ne yapayım doktorum da aşılama yapmak istiyor.
ben hsg çektiğim ay hamile kaldım adet görmedim belki sende bu ay kalmışsındır belli olmaz
sedacım nasılsın canım? sen sıkıldınmı evde?eşin ne zaman geliyo?
canım 3-4 ay uzun ama bir-iki ay bekleyebilirsin. bu sürede yumurta geliştirici kürler yaparsın, senin içinden ne geçiyor.
tatlım benim aşılamadan sonra bir tane çok büyük çatlamayan yumurta kalmış eğer doğum kontrol hapı vermezsek kiste dönüşür dedi doktorum yani bu ay ben hap kullandım o yüzden ihtimal yok yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?