Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyi olmana sevindim canım valla aynı kaderi paylaşıyoruz benim üst komşumunda iki tane kızı var gece bile ağlamasına kalkıyorum :) çok tatlılar maşalahh inşallah sende bi 9 ay sonra falan ebeğinin sesine uyanırsın :) hatta komşularıda uyandırırsın:) ama canım iş yapma dikkat et bilhassa yüksek yerlere de uzanma dikkatli olmak lazım :)

benim içimden beklemek geçiyor sanki kendiliğinden hamile kalacakmışım gibi geliyor.benim prolaktinim hafif yüksek o yüzden geliştirici kür yapamam sanırım

içinden geçeni yap, inşallah gerek kalmaz aşılamaya da kendiliğinden olur olmazsa da canın sağolsun. 3 ay sonra da yaptırsan çok geç sayılmaz.

öyle yapayım dimi ya kalbim onu diyoo zaten kist gistmişse bekle dyorum.eşim de diyo ki bu ay aşılama yapılsa kalacaksın gibi bi his var içimde diyo.ama tabi onlara bişi olmuyo benim aşılamada çok canım yanmıştı spekulum taklırken bi de az da olsa umutlanmıştım biraz da onlardan korktuğum için bekleyeyim diyorum

ya bebek sesne uyanmıyorum zaten cılız sesi var bağırıyor ama çok küçük daha 4-5 aylık öyle fazla rahatsız etmiyor da kadın ayağına ne giyiyorsa ğat pat vuuryor valla yaa gürüldüyor tavan uyumak ne mümkün insanda biraz anlayış olur gerçi evde olduğumu bilmiyor ama akşamları da oluyor yanii. İnşallah hepimiz yaşayalım o duyguları. Yok pek uzanmıyorum sandalyeye çıkıyorum falan dikkat etmeye çalışıyorum.

yok canım eşine uyma sen kendiniz deneyn biraz aşılamadan sonra kendiliğinden gebe kalan çok var. Erkeklere göre ne olacak tabi onca iğneyi ol, muayeye git sürekli bir de aşılama anı gerçi benim rahat geçti tabii spekulumu bende hissettim bir de baya uğraştı benimle rahim ağzım arkaya dönük benim ters rahim olayı gebe kalmaya engel değil ama aşılamayı yaparken döndürdü falan bişiler yaptı sanırım 5 dk sürüyorsa 15 dk falan sürdü benim çok rahatsızlık hissetmedim rahattım birkaç birşeyi azcık hissettim birde kanülü hissettim kasıklarımda basınç oldu genel olarak iyiydi. Normal yoldan olsa fena mı olur hemdinlenmiş olursun hormon almazsın arka arkaya.

Canim bir abdest al dua et, sonra kalbini dinle hangisi ağır basıyorsa onu yaptir, ben olsam beklemem aşılama yapardim ama tevekkul edince belki kendiliginden gelir

Şşşşttt kızlarrr herkes burada ama kimse birşey yazmıyor..
Canim yazdiklarini okudumda cevap yazamadim, annen geldi mi? Eşin yarin geliyormuş gözün aydin, annen gelmemis olursa şöyle başbaşa romantizim yaşayın biraz tabiki üst komşunun topuk sesleride eşlik eder size :))))))

Kızlar bişe soracam ya bi haftadır kafama çok taktım aranız histeroskopi yaptıran var mı? çok merak ediyorum nası bişe dir hsgde çok canım yanmıştı acaba bu nasıl bişeyki?
Düşünmeyim diorum ama düşünmeden de yapamıyorum

evime geldim sonunda kaç gündür telefondan girmekten doğru düzgün bakamıyordum, pc 'mde kavuştum..
Çok duygusal bir mod dayım, eşim oğlumuz için mektup yazmış ben evde yokken o duygusala bağlamış :'(
Salya sümük oldum zaten herşeye ağlıyorum, iş yapasım da kaçtı kocacım gelse de bir sarılsam ayyy çok kötü oldum canım benim yaa...

ewett ewett kararımı verdim galiba yaptırmıcam eşime kanmayacam bakalım doktor kandırmazsaa.benim canım da çok tatlıdır biraz nasıl bağırdım bi bilsen:)))sonra utandım doktorumdan ama napayımmm eminim senin canın daha da yanmıştır canım rahmi çevirmek felan ayyyy bi hoş oldummm yine.benim bu tedaviden sonra bi iştahım açıldı zaten iştahlıydım daha da iştahlandım.güyaa 9 kg vermiştim yavaşa yavaş alıyorumm 3 kilosunu aldım bileee

canım akşam olsun da hemen gelsin :) ayyy ne güzel ya ne romantik eşin varmış benim kocacık bu kadar romantik olsa oooo :) inanamıyorum bile gizli romantik bizimkisi :)

canım akşam olsun da hemen gelsin :) ayyy ne güzel ya ne romantik eşin varmış benim kocacık bu kadar romantik olsa oooo :) inanamıyorum bile gizli romantik bizimkisi :)

Bu romantik adamı dışarı sen çıkarcıksın canım benim , ben bebeğimiz için defter tuttum kontrollerimi, hissettiklerimi, ağrılarımı herşeyi yazıyorum eşime diyodum sende yaz diye yazmıyordu, ben evde yokken kaç gündür yoktum heralde özlemiş :) Erkek olduğunu öğrendiğimiz gün yazmış da yazmış 3 sayfaa :) canım kocacım valla aşka geldim bari yemek yapayım da kutlayalım ..

yok gelmedi canım aşılamadanda haberi yok gelse sakınamazdım kendimi pek sancım falan olsa her dk dinlenemezdim. Yaa ne romantizmi kız ikimizinde aklında bebek var oldu mu olmadı mı test yapana kadar böyle gidecek sanırım ama özledim tabii.

canım öyle can yakan birşey değilmiş büyül ihtimal sana lokal anestezi yaparlar zaten ve küçük 2-3 delik açıp ordan girecekler yani ameliyat gibi kesmyecekler canım kamerayla izleyecekler küçük yani sorunsuz bir işlem stres yapma yeter. Hayırlısı olsun canım. Ama haklısın insna ister istemez düşünür tabi o an rahat olmaya bak stres yapma daha kolay geçer hemen biter uzu birşey değildir.

Ay canım yaa Allah muradınızı verir İnşallah tez zamanda.

Benim hiç öyle olmadı rahatsızlık hissettim ama bağırmadım sadece az rahatsızlık veren bir histi. Rahmi döndürdü mü bilmiorum ben öyle düşündüm ama baya uğraştı yani belliydi belli etmedi ama, bende birşey sormadım bilmek istemedim sancım falan yoktu sonuçta birde ben çok rahattım dr çok güveniyordum onunda payı var makasla falan sabitledi rahmi sanırım onu hissettim metal soğukluğunu falan yani bir de kanül işte o da kısacık bir baskı hissi tahminimde daha kolay geçti ben pek hissetmedim deidğimde dr bile şaşırdı gibi oldu çok güzek öyle olması dedi bence ne kadar rahat olursan şansın o kadar iyi olur.

mervecim bencede bekleyebilirisn 1 2 ay sonra tekar asılama olabilir bu işler insanı psikolojik olarkata yoruyor bikere muayane olmak bile bi stres yane

ben de ocakta aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama bu ara borcumuz var daha fazla ertelemekte istemiyorum acaba ne kadara mal oldu aşılama yaptırmak
bide benim de rahim ağzım arkaya ddönük film çekilirken bile biraz uğraşmıştı dr ama hamile kalmaya engel değilmiş

akyuzçiğdem sen gebesin dimi pardon ben hamilelik bekliyorsun sandımm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahh.. Ne romantik kocan varmış ya benimki çıkkarken ne şiirler yazardı görsen ama evlenince hiçbiri kalmadı yaa..

valla canım o içindeki romantik adamı dışarı çıkartmak için neler yamadım ki bende senin gibi defter tutuyorum mesela aşılama zamanı falan hissettiklerim gel görki bizimki tek bi harf yazmadı :) duygularını pek belli etmez o olsun benim kocişkom da böle işte :)çok düşüncelidir ama çarşamba günü izinliydi tabi ben çalışıyorum nerdeyse 2 haftalık ütü vardı sen hepsini yap nasıl şaşırdım nasıl mutlu oldum anlatamam öle işte:)
Evet sen kocana güzel güzel yemekler hazırla hasret giderin :)

tam adamına sordun canım benimde rahmim arkaya dönük işte. Benim rahim filmi özelde anestezi ile çekildi doktorum öyle tavsiye etti genelde orada herkese öyle çekiliyormuş ama aşılama anestezi olmadna yapıldı 5 dl lık işlem 15 dk sürdü bende ama inan çok az rahatsızlık hissettim o da normal muayene gibi biraz dr uğraştı sadece o belli etmek istemedi ama ben anladım ancak hiçbişi sormadım çok rahattım doktora da güveniyorum yani rahim tersliği aşılamada hiçbir sorun yaratmadı normal olup benden daha çok acı duyanlar var tamamen rahat olmakla alakalı. Valla ilaçlara raporlu iki kutu iğne ve çatlatma iğnesine 260 verdik sonra 3. kutuda lazım oldu onu rapor karşılamıyor belli bir dozu aştığı için ona raporuz 300 tl verdim. 560 onlar tuttu. Sperm yıkamaya normalde 100 tl kadar alıyorlar ama bizim dr sözleşmesi varmış lab ile istek formu götürdül para almadılar. Aşılama işlemi için hastaneye 560 verdik. Yani toplamda 1.120 tuttu canım..

Kızlar benim belirtiler yavaş yavaş kaybolmaya başladı ağrım yok, birşeyim yok göğüs uçlarım daha az acıyor artık sanki, sanırım olmadı yaa bugüne kadar umudum vardı ama bugün birden umudum gitti içimden. Hayırlısı olsun ne diyim ben yavaştan bundna sonra ne yapacağımı düşünsem iyi olacak sanırım.

peki raporu nasıl nereden alacağız özel hastaneler veriyolar mı ve raporsuz olsa ilaçlar ne kadar tutar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…