- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.801
tatlım benim aşılamadan sonra bir tane çok büyük çatlamayan yumurta kalmış eğer doğum kontrol hapı vermezsek kiste dönüşür dedi doktorum yani bu ay ben hap kullandım o yüzden ihtimal yok yanii
eşim yarın dönüyor ama akşama evde olacak canım. Ben iyiyim kendimi iyi hissediyorum sabah uyuyabilseydim daha iyi olacaktım geç kalktım ama uyumadım yukarıda kız maşllah nasıl terli gigiyorsa topuklu ayakkabı sanki pat pat gel de uyu. Küçük bebeği var o da ağlıyordu anam ne tatlı yaa.. O yüzden uyku var üzerimde ama gündüz uyuyamam ben başım ağrır.
benim içimden beklemek geçiyor sanki kendiliğinden hamile kalacakmışım gibi geliyor.benim prolaktinim hafif yüksek o yüzden geliştirici kür yapamam sanırım
canım o zaman kist kaybolduktan sonra biraz deneyin normal yoldan iki ay falan rahim filmi kanalları açıyor tıkanıklık olmasa bile. Ondan sonra bakarsınız aşılama falan ben filmden hemen sonra başladım aşılamaya vakit kaybetmek istemedim eşimin de yaşı var ondan.
iyi olmana sevindim canım valla aynı kaderi paylaşıyoruz benim üst komşumunda iki tane kızı var gece bile ağlamasına kalkıyorum :) çok tatlılar maşalahh inşallah sende bi 9 ay sonra falan ebeğinin sesine uyanırsın :) hatta komşularıda uyandırırsın:) ama canım iş yapma dikkat et bilhassa yüksek yerlere de uzanma dikkatli olmak lazım :)
öyle yapayım dimi ya kalbim onu diyoo zaten kist gistmişse bekle dyorum.eşim de diyo ki bu ay aşılama yapılsa kalacaksın gibi bi his var içimde diyo.ama tabi onlara bişi olmuyo benim aşılamada çok canım yanmıştı spekulum taklırken bi de az da olsa umutlanmıştım biraz da onlardan korktuğum için bekleyeyim diyorum
Canim bir abdest al dua et, sonra kalbini dinle hangisi ağır basıyorsa onu yaptir, ben olsam beklemem aşılama yapardim ama tevekkul edince belki kendiliginden gelirkızlarrrrrrr size bi sorum olacak.bana ekim ayında ilk defa aşılama yapıldı.tutmadı tutmayınca doktorum bi hsg çekin dedi kasım ayının 12sindede onu çekindim onda da bi problem çıkmadı tüplerim açıkmış.regl olunca gel dedi tekrar bi aşılama daha yapalım dedi.hsg çekilince 3-4 ay kendiliğinden hamile kalma şansın yüksekmiş ben diyorum ki bi bekleyelim 3-4 ay ama eşim bu ay da aşılama yaptıralım olmazsa bekleriz diyo bi fikir verin lütfen ne yapayım doktorum da aşılama yapmak istiyor.
Canim yazdiklarini okudumda cevap yazamadim, annen geldi mi? Eşin yarin geliyormuş gözün aydin, annen gelmemis olursa şöyle başbaşa romantizim yaşayın biraz tabiki üst komşunun topuk sesleride eşlik eder size :))))))Şşşşttt kızlarrr herkes burada ama kimse birşey yazmıyor..
yok canım eşine uyma sen kendiniz deneyn biraz aşılamadan sonra kendiliğinden gebe kalan çok var. Erkeklere göre ne olacak tabi onca iğneyi ol, muayeye git sürekli bir de aşılama anı gerçi benim rahat geçti tabii spekulumu bende hissettim bir de baya uğraştı benimle rahim ağzım arkaya dönük benim ters rahim olayı gebe kalmaya engel değil ama aşılamayı yaparken döndürdü falan bişiler yaptı sanırım 5 dk sürüyorsa 15 dk falan sürdü benim çok rahatsızlık hissetmedim rahattım birkaç birşeyi azcık hissettim birde kanülü hissettim kasıklarımda basınç oldu genel olarak iyiydi. Normal yoldan olsa fena mı olur hemdinlenmiş olursun hormon almazsın arka arkaya.
evime geldim sonunda kaç gündür telefondan girmekten doğru düzgün bakamıyordum, pc 'mde kavuştum..
Çok duygusal bir mod dayım, eşim oğlumuz için mektup yazmış ben evde yokken o duygusala bağlamış :'(
Salya sümük oldum zaten herşeye ağlıyorum, iş yapasım da kaçtı kocacım gelse de bir sarılsam ayyy çok kötü oldum canım benim yaa...
canım akşam olsun da hemen gelsin :) ayyy ne güzel ya ne romantik eşin varmış benim kocacık bu kadar romantik olsa oooo :) inanamıyorum bile gizli romantik bizimkisi :)
Canim bir abdest al dua et, sonra kalbini dinle hangisi ağır basıyorsa onu yaptir, ben olsam beklemem aşılama yapardim ama tevekkul edince belki kendiliginden gelir
Canim yazdiklarini okudumda cevap yazamadim, annen geldi mi? Eşin yarin geliyormuş gözün aydin, annen gelmemis olursa şöyle başbaşa romantizim yaşayın biraz tabiki üst komşunun topuk sesleride eşlik eder size :))))))
Kızlar bişe soracam ya bi haftadır kafama çok taktım aranız histeroskopi yaptıran var mı? çok merak ediyorum nası bişe dir hsgde çok canım yanmıştı acaba bu nasıl bişeyki?
Düşünmeyim diorum ama düşünmeden de yapamıyorum
evime geldim sonunda kaç gündür telefondan girmekten doğru düzgün bakamıyordum, pc 'mde kavuştum..
Çok duygusal bir mod dayım, eşim oğlumuz için mektup yazmış ben evde yokken o duygusala bağlamış :'(
Salya sümük oldum zaten herşeye ağlıyorum, iş yapasım da kaçtı kocacım gelse de bir sarılsam ayyy çok kötü oldum canım benim yaa...
ewett ewett kararımı verdim galiba yaptırmıcam eşime kanmayacam bakalım doktor kandırmazsaa.benim canım da çok tatlıdır biraz nasıl bağırdım bi bilsen:)))sonra utandım doktorumdan ama napayımmm eminim senin canın daha da yanmıştır canım rahmi çevirmek felan ayyyy bi hoş oldummm yine.benim bu tedaviden sonra bi iştahım açıldı zaten iştahlıydım daha da iştahlandım.güyaa 9 kg vermiştim yavaşa yavaş alıyorumm 3 kilosunu aldım bileee
yok canım eşine uyma sen kendiniz deneyn biraz aşılamadan sonra kendiliğinden gebe kalan çok var. Erkeklere göre ne olacak tabi onca iğneyi ol, muayeye git sürekli bir de aşılama anı gerçi benim rahat geçti tabii spekulumu bende hissettim bir de baya uğraştı benimle rahim ağzım arkaya dönük benim ters rahim olayı gebe kalmaya engel değil ama aşılamayı yaparken döndürdü falan bişiler yaptı sanırım 5 dk sürüyorsa 15 dk falan sürdü benim çok rahatsızlık hissetmedim rahattım birkaç birşeyi azcık hissettim birde kanülü hissettim kasıklarımda basınç oldu genel olarak iyiydi. Normal yoldan olsa fena mı olur hemdinlenmiş olursun hormon almazsın arka arkaya.
Bu romantik adamı dışarı sen çıkarcıksın canım benim , ben bebeğimiz için defter tuttum kontrollerimi, hissettiklerimi, ağrılarımı herşeyi yazıyorum eşime diyodum sende yaz diye yazmıyordu, ben evde yokken kaç gündür yoktum heralde özlemiş :) Erkek olduğunu öğrendiğimiz gün yazmış da yazmış 3 sayfaa :) canım kocacım valla aşka geldim bari yemek yapayım da kutlayalım ..
ben de ocakta aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama bu ara borcumuz var daha fazla ertelemekte istemiyorum acaba ne kadara mal oldu aşılama yaptırmak
bide benim de rahim ağzım arkaya ddönük film çekilirken bile biraz uğraşmıştı dr ama hamile kalmaya engel değilmiş
tam adamına sordun canım benimde rahmim arkaya dönük işte. Benim rahim filmi özelde anestezi ile çekildi doktorum öyle tavsiye etti genelde orada herkese öyle çekiliyormuş ama aşılama anestezi olmadna yapıldı 5 dl lık işlem 15 dk sürdü bende ama inan çok az rahatsızlık hissettim o da normal muayene gibi biraz dr uğraştı sadece o belli etmek istemedi ama ben anladım ancak hiçbişi sormadım çok rahattım doktora da güveniyorum yani rahim tersliği aşılamada hiçbir sorun yaratmadı normal olup benden daha çok acı duyanlar var tamamen rahat olmakla alakalı. Valla ilaçlara raporlu iki kutu iğne ve çatlatma iğnesine 260 verdik sonra 3. kutuda lazım oldu onu rapor karşılamıyor belli bir dozu aştığı için ona raporuz 300 tl verdim. 560 onlar tuttu. Sperm yıkamaya normalde 100 tl kadar alıyorlar ama bizim dr sözleşmesi varmış lab ile istek formu götürdül para almadılar. Aşılama işlemi için hastaneye 560 verdik. Yani toplamda 1.120 tuttu canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?