Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selamlar.. Sibel, Yasemin, Tuba dualarınızı okudum.. geç okuduğum için özür dilerim.. hafta sonu müsait olamadım pek.. Allah inşAllah kabul eder dualarımızı, Hayırlı evlatlar hayırlı gebelik hayırlı doğumlar nasip etsin size.. Tüm isteyenlere.. biraz geçmişi okudum.. Yaseminnn sen ne sabırlısın ya. taş olsa çatlar gider kan verirdi.. 2.inşAllah gbesindir o yüzden damla damla oluyordur kanama.. ama değilsen mutlaka doktora git.. Allah korusun.. bir daha ki ayı falan bekleme... senin yerinde ben olsam bayram sonrasına falan da bırakmam.. bence hemen git.. gebe olduğunu öğren yine hemen git ki folic asit, progestan vs.. verir kanama durur.. Allah ım hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin.. benimde hiç keyfim yok ya.. Allah dert vermesin inşAllah.. ama çok tatsız geçiyor günlerim.. Allah korusun isyan değilde bu hiç gülmüyorum sanki şöyle içimden gele gele.. bekliyoruz inşAllah beklediğimize kavuşuruz. Hayırlısıyla.. Allah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah Yarabbim.

aslında buraya çok bunalım şeyler yazıyordum ama kendi kendime şöyle bir cümle kurdum teselli gibi oldu sildim bunalım cümlelerimi sizce şu düşünce doğru mudur? " "Cenab-ı Allah vermeyeceği evladın ateşini yüreğime düşürmezdi bu kadar çok diyorum.." ben bir an böyle düşündüm hatta düşünmeden yazınca okuyup duraksadım.. Allah soğukluk verirdi içime, bu kadar yoğunlaştıkça bu istek hayırlısıyla, sağlığıyla vericektir inşAllah diyorum ama yanlış mı düşünüyorum acaba?

Amiiiin diyorum güzel dualarina. Dogum günün hayirli olsun canim Insaallah seneye dogumgününde bebegini kucagina almis emziriyor olursun. Rabbim sana ailenle huzurlu, saglikli, basarili ve hayirli yasamayi nasip etsin Insaallah.

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
cok sevindim
cift cizgin hayirli olsun canim
Masaallah Allah saglikli bir gebelik yasamani, kolay dogum yapmani ve bebegini hayirli bir sekilde egitmeni nasip etsin Insaallah.

arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun Rabb im hepimizin gönlündeki hayırlı muratları versin inş.canım ben yasin alabilirim.ya ben bu ay yumurtlama testi yapacağım bari çift çizgiyi orda görürüm inş ama muhtemelen yumurtlama günlerim bayrama denk gelecek bayramda ist a gideceğiz nasıl olacak bilmiyorum

Selammm kızlar geç oldu ama ben geldim...misafirlikti davetti derken bide araya bayram temizliği girdi. Şu internetin başına oturmaya vakit bulamıyorum yawwf.. Melekcim, Sibelcim, Yasemincim tevhidlerinizi okudum. Tubanınkini de birazdan okuyacağım Allah kabul etsin inşallah...

A. selam Allah kabul etsin Insaallah.
bende yetistiremem tevhidleri endisesiyle dua gününden önce okuyorum bazen.

çook doğru düşünüyosun cnm iyi düşünecez ki herşey iyi olsun duamızı da edelim ALLAH hayırlısını nasip etsin

ewet tatlım adım merve.bgn fena kasıklarım ağrıyor ya adete tam7 gün var hayırdr hiç böle olmazdıı
galiba yenisin tatlım,hoş geldin aramıza,inşallah topyimiz sana da uğur getirir...
bedriyecim bunu düşüne bildiyin için Allaha çok inanan ve çok akıllı birisin.Allah o yüce gönlüne göre versin güzelimmmmmmm
Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
cok sevindim
cift cizgin hayirli olsun canim
Masaallah Allah saglikli bir gebelik yasamani, kolay dogum yapmani ve bebegini hayirli bir sekilde egitmeni nasip etsin Insaallah.
sağ ol güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,Allah size de o ikinci çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah....

tuğbacım duanıokudum zikrimi ettim,Allah kabul etsin inşallah....

senin hamilelik nasıl giduyo cnm bulantın var mı

yok tatlım ya daha yok sanıyorum,ben zaten normalde miğde bulantıları olan biriyim,şimdi de çok yidiyimde falan blanıyor,ama daha çıkaramadım,hemilelikten mi diye.sen nasılsın kuzum?ben qaliba seninle tanışamadım.kaç zamandır evlisin?kaç yaşın var?neden olmuyor bebişin?sen galiba yan toopikdensin dimi güzelimmmm?

Son düzenleyen: Moderatör:

aslına bu topicte diilim arada takip edyrum efsunun topicindeym.Ben tmmz da evleneli bir yıl oldu ama bebek isteyeli 4 ay.Bakalım bu ay da deneycz hayırlısı bir sorunum da yok

aslına bu topicte diilim arada takip edyrum efsunun topicindeym.Ben tmmz da evleneli bir yıl oldu ama bebek isteyeli 4 ay.Bakalım bu ay da deneycz hayırlısı bir sorunum da yok

evet tatlım anladım sonra hatırladım isminden diyer toopikden olduğunu.olsun tanışdık işte.ben de 5ci ayda kaldım kuzum.inşallah sen de çabuçak hamiş kalırsın güzelim.hele bir vücudun uyğunlaşsın(şimdi türkçesini bulamadım,umarım anlarsın) da olur inşallah,sonuçta bir problemin yokmuş,çok şükür.ufak belirtilerimden yazmışdım,istersen diyer sayfalada bula bilirsin.beklenen adet tarihin ne zaman tatlım?

nerdesiniz kuzularım ya,beklemekten bir hal oldum,uykum geliyor.biz bebişimle uymaya gidiyoruz,tabi önce namazımızı kılıcaz...hayırlı geceler.inşallah sabah topiyi çığlıklarla ,halaylarla açarız.....

nerdesiniz kuzularım ya,beklemekten bir hal oldum,uykum geliyor.biz bebişimle uymaya gidiyoruz,tabi önce namazımızı kılıcaz...hayırlı geceler.inşallah sabah topiyi çığlıklarla ,halaylarla açarız.....

ayyyy canım benim sen bizimi bekledin bak ben güzel haberlerle geldim inşallah yaseminde güzel haberler verir bize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…