- Konu Sahibi graphicdesigner
-
Amiiiin diyorum güzel dualarina. Dogum günün hayirli olsun canim Insaallah seneye dogumgününde bebegini kucagina almis emziriyor olursun. Rabbim sana ailenle huzurlu, saglikli, basarili ve hayirli yasamayi nasip etsin Insaallah.slm kızlar,
dün hiç gelemedim evde değildik.ama aklım sizdeydi.allah razı olsun tüm arkadaşlarımdan.inşallah hepimizin kalplerinde gizli olan muradlarını rabbim hayırlısıyla lutfeder.
ben burada yaptığımız duaların hayırlı neticeler vereceğine çok inanıyorum. dün benim dua günümdü hemde doğum günümdü.doğum günümde böyle hayırlı dualar almaya vesile olan tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.
nasılsınız kuzularım.sizleri çooooooooooooooooooooook özledim,biliyodunuz cuma görümcecik gelicek di eh sağolsun geldi de,ben de modemi çıkardım ve tamire gönderdiyimi söyledim ki,çabucak gitsin,gendisi çet yapmak hastasıdır da.umduğum oldu,sabahsı gitti,e bu onun erken gidişi tabi...sonra da kocişle arkadaşlarımıza misafirliye gittik,dün gece geldik,bu gün de ev işleri derken şimdi zaman bula bildim.sizle olmadığım zamanlar bile sizi düşünüyodum,inşallah girdiyimde ikisinin de hamişlik haberiyle çıldırırım dedim ama,daha onaylanmamış,olsun akşama kadar beklerim ikinizi de.ben de bu gün testimi tekrarladım,ve çok şükür çizgin koyulaşabileceyi kadar koyulaşdı,tıpkı ilk çizgi gibi.resmini koyucam şimdi,darsısı heppppppppppppppinizin başına.sibel,küçük yasemin ve tuğba afedersini zdualarınız okuyanadaım ama,bu gün hepsini yetiştirip,sizi haberdar ederim,afedersiniz gününde yapamadım,kusuruma bakmayım canlarımmmmmmmmmmmmm...
Eki Görüntüle 487880
canımAllah kabu etsın bende hep kılarım Hacet namazını.canım senden bir rica etsem.şimdi ben hamile arkadaşlardan 1 tane ayetul kürsi okuturuyoeum.41 hamıle bulmalıyım 24 buldum okudular allah razı olsun birer tanede sen okurmusun..birde kızlar yıllardır bir arkadaş bbek hasreti çekir aşılama felan yaptırmış ama tutmamış şimdi oda yasını şerif okutturuyor 500 tane 128 okunmuş.kım okursa söylesin.bilmek olmaz belkide yardımlarmızla sevablarmızla Allah bizimde o arkadaşında yüzünü güldürür.
Selammm kızlar geç oldu ama ben geldim...misafirlikti davetti derken bide araya bayram temizliği girdi. Şu internetin başına oturmaya vakit bulamıyorum yawwf.. Melekcim, Sibelcim, Yasemincim tevhidlerinizi okudum. Tubanınkini de birazdan okuyacağım Allah kabul etsin inşallah...
çook doğru düşünüyosun cnm iyi düşünecez ki herşey iyi olsun duamızı da edelim ALLAH hayırlısını nasip etsinaslında buraya çok bunalım şeyler yazıyordum ama kendi kendime şöyle bir cümle kurdum teselli gibi oldu sildim bunalım cümlelerimi sizce şu düşünce doğru mudur? " "Cenab-ı Allah vermeyeceği evladın ateşini yüreğime düşürmezdi bu kadar çok diyorum.." ben bir an böyle düşündüm hatta düşünmeden yazınca okuyup duraksadım.. Allah soğukluk verirdi içime, bu kadar yoğunlaştıkça bu istek hayırlısıyla, sağlığıyla vericektir inşAllah diyorum ama yanlış mı düşünüyorum acaba?
galiba yenisin tatlım,hoş geldin aramıza,inşallah topyimiz sana da uğur getirir...ewet tatlım adım merve.bgn fena kasıklarım ağrıyor ya adete tam7 gün var hayırdr hiç böle olmazdıı
bedriyecim bunu düşüne bildiyin için Allaha çok inanan ve çok akıllı birisin.Allah o yüce gönlüne göre versin güzelimmmmmmmaslında buraya çok bunalım şeyler yazıyordum ama kendi kendime şöyle bir cümle kurdum teselli gibi oldu sildim bunalım cümlelerimi sizce şu düşünce doğru mudur? " "Cenab-ı Allah vermeyeceği evladın ateşini yüreğime düşürmezdi bu kadar çok diyorum.." ben bir an böyle düşündüm hatta düşünmeden yazınca okuyup duraksadım.. Allah soğukluk verirdi içime, bu kadar yoğunlaştıkça bu istek hayırlısıyla, sağlığıyla vericektir inşAllah diyorum ama yanlış mı düşünüyorum acaba?
sağ ol güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,Allah size de o ikinci çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah....Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr
cok sevindim
cift cizgin hayirli olsun canim
Masaallah Allah saglikli bir gebelik yasamani, kolay dogum yapmani ve bebegini hayirli bir sekilde egitmeni nasip etsin Insaallah.
tuğbacım duanıokudum zikrimi ettim,Allah kabul etsin inşallah....arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun Rabb im hepimizin gönlündeki hayırlı muratları versin inş.canım ben yasin alabilirim.ya ben bu ay yumurtlama testi yapacağım bari çift çizgiyi orda görürüm inş ama muhtemelen yumurtlama günlerim bayrama denk gelecek bayramda ist a gideceğiz nasıl olacak bilmiyorum
tuğbacım duanıokudum zikrimi ettim,Allah kabul etsin inşallah....
senin hamilelik nasıl giduyo cnm bulantın var mı
yok tatlım ya daha yok sanıyorum,ben zaten normalde miğde bulantıları olan biriyim,şimdi de çok yidiyimde falan blanıyor,ama daha çıkaramadım,hemilelikten mi diye.sen nasılsın kuzum?ben qaliba seninle tanışamadım.kaç zamandır evlisin?kaç yaşın var?neden olmuyor bebişin?sen galiba yan toopikdensin dimi güzelimmmm?
aslına bu topicte diilim arada takip edyrum efsunun topicindeym.Ben tmmz da evleneli bir yıl oldu ama bebek isteyeli 4 ay.Bakalım bu ay da deneycz hayırlısı bir sorunum da yok
nerdesiniz kuzularım ya,beklemekten bir hal oldum,uykum geliyor.biz bebişimle uymaya gidiyoruz,tabi önce namazımızı kılıcaz...hayırlı geceler.inşallah sabah topiyi çığlıklarla ,halaylarla açarız.....
senin tevhidini bugün okuyayim Insaallah belki arzununkide bugün biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?