Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım 1100-1200 civarı tutuyor benim öyle olmuştu 1180 tutmuştuu.

Sedacım benim de rahmim ters dönük ama aşılama yaparken doktorum bunula ilgili bişe dememişti sadece önce başka bi aletle uğraştı aslı bu olmuyo diğer aletle yapıcam dedi zorlandı heralde vala ben o sıra pek umursamadım habire dua ediyodum hatta bi ara duaya öyle bi vermişimki kendimi kadın iyimisin die bi kaç kez sormuş sonra yardımcısı doktor hanım okuyo galiba demiş eşim anlatıyo bana :) benim hiç kanamam da olmamıştı doktor hem zorlanmamız hemde kanama olmaması iyi bişe demişti ama kısmet değilmiş inşallah canım senin güzel haberlerini alırız sonra ard arda bi bakmışız hepimiz hamileyiz :)ne güzel olur :)
Canım histeroskopiye gelince acayip korkuyorum elimde değil ama anestezi olayı en azından güzel çünkü ben hsg de okadar acı çekeceğimi bnilseydim kesin anesteziyle yaptırırdım çok canım acımıştıve çok kanamam olmuştu kanamadan dolayı aletleri bile çıkartamamışlardı

benim raporum yok canım 1200 civarı işte.ben doktorumdan alıyorum ilaçlarımı eczanede atıyorum 300 lira olanı doktor 260a veriyor öle yaniii

hıı anladım ben daha doğru düzgün bir dr bile bulamadım özel muayenehaneye gidiyorum ama orada yapılmıyor bide ben köyde oturduğum için gidip gelmek problem oluyor artık ist da ailemin yanında falan yaprırım ne yapayım

benim raporum yok canım 1200 civarı işte.ben doktorumdan alıyorum ilaçlarımı eczanede atıyorum 300 lira olanı doktor 260a veriyor öle yaniii

hıı anladım ben daha doğru düzgün bir dr bile bulamadım özel muayenehaneye gidiyorum ama orada yapılmıyor bide ben köyde oturduğum için gidip gelmek problem oluyor artık ist da ailemin yanında falan yaprırım ne yapayım

canım benim doktorum ünv. hastanesinde ve orda yaptırdım ilaçlar 300 l tuttu 2 kutu verdi aşılamamda 300 tl ye yapıldı bide işte muayene kan tahlillleri 800 tl falan tuttu
Rahmin arkaya dönük olması için doktor bana gebeliğe engel falan demedi ama hamile kalman biraz daha zor demişti yani spermlerin ulaşması bakımından ama aşılamada zaten yolun bir kısmını zorlu kısmını geçirerek yapıyolar
Doktor bana da gelecek ay histeroskopiden sonra bida aşılama dedi ama bende bilmiyorum maddi açıdan nasıl olur hoş kocişko problem yok dio ama ne bilim :)

Evet balım gebeyim Allaha şükür, sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah, yaşadıklarınız ile ilgili bir bilgim yok ama eminim zor süreçler sabırla ve dua ile beklenen günü beklemekten başka çağre yok, lütfen üzmeyin kendinizi şu taşınma işini bir deneyin derim kafa dağılıyor :)))

Valla ütü yapsın bende isterdim, hiç anlamıyo evde yokken giycek bişiyi kalmamış ütülü almış gelmiş anneme ütü yapsınlar diye iki ütü vuramamış yani :))
neyse canlarım ben kaçıyorum ara ara bakarım yine gideyimde işlere girişeyim =)

peki raporu nasıl nereden alacağız özel hastaneler veriyolar mı ve raporsuz olsa ilaçlar ne kadar tutar acaba

canım aşılamayı yapacak dr kontrole gittiğin gün hemen raporunu yazıp veriyor sana sen onaylatıyorsun hastanede başka yerde benim onayı gelmesi birkaç gün sürdü araştırıyorlarmış uygun mu diye ama her yerde öyle mi bilmem benim aşılamaya karar verdiğimiz ay hemen ilaçlar için rapor yazdı dr hemen o ay almadım ilaçları kenarımda olsun diye nitekim bir de onayı bekledik birkaç gün aşılama yapılacağı zaman iğnelerimi almıştım yani. Raporsuz çok tutar canım düşün iki kuut iğne ve çatşatma iğnesine toplam 260 verdim ama bir kutu iğneye raporsuz 300 verdim yanii.

canım bana da dr birşey demedi sadece aletleri hazırlarken kız dr küçük mü dedi kızda evet dedi boyları var herhalde ben de minyon tipli olduğumdan ve rahmin durumundan dolayı sanırım öyle seçmiş. Benimle hiç kouşmadı ilk spekulum taktı temizliyorum şimdi dedi onu da hissetmedim ben ama başka arkadaş var aynı doktorda yaptırdık onda temizlerken bile acımış mesela. Spelumu azcık hissettim haliyle birde makas falan vardı baya uğraştı ben tahmin yürütüyorum sadece döndürmüş olsa gerek diye birde uğraşıken artk sabitlemeye çalışırken mi bilmem o metali hissettim birde kanülü hissettim azcık kasıklarımda baskı oldu ama çok rahat bir işlemdi.

tüp bebek merkezinde mi devlette mi özelde mi nerede nasıl yapacağım kafam çok karışık

devletle bence uğraşma hiç.bak ben hemşireyim devlet hastanesinde ama hiç ordan bi doktora bile gitmedim bi doktorun özel muayenehanesine gittim aşılamaya karar verildi onun anlaşmalı olduğu bi tüp bebek merkezinde kendi doktorum aşılamamı yaptı öel yanii.ama bütçen uygun diilse devlette olabilir ama bu işler zaten stresli işler bir de devlette daha da strese girersin

aynn canım bende sadece kanülü hissettim :) hani doktor bana bişe demedi de o yüzden sordum :)

zaten devlete gidemiyorum dediğin gibi uğraştırıyorlar bide bizim yolumuz uzak merkeze muayenehaneye gidiyorum ama dr um hiç anlaşmam faln var demedi bide ekstradan yeni bir dr hastane falan arayıp bulacağım neyse artık bi şekilde olacak bakalım

aynn canım bende sadece kanülü hissettim :) hani doktor bana bişe demedi de o yüzden sordum :)

Bana da demedi tatlım radyo çalıyordu sonra haberler çıktı bir habre aa falan yaptılar asistanla ben o arada dua okurkum kopmuşum dedim ne oldu bir ara bende bişi mi gördü acaba dr dedim panik yaptım dr özalın zehirlandiği anlaşılmış dedi hee dedim içim rahatladı öyle rahat bir ortamdı yanii sonra bitti ben bitti mi dedim evet dedi bende çok birşey hissetmedim dedim iyi ne güzel sevindim dedi. Bir sorun yok dimi dedim yok hayır gayet güzel geçti 10 gün sonra kontrol dedi teşekkür ettim tüm muhabbet bu yanii. 1 saat yattım çıktım. Aman bileceğiz de ne olacak bilmemek daha iyi stres olur insan zaten.

Ben kaçıyorum kızlar çok oturdum az uzanayım sonra markete gidicem balık alayım az diyorum ama gözümde yemiyor o markete gitmeye hazır birşey mi alsam bu akşamlık diyorum da ne alıcam ki. Neyse bakıcam artık. Öpüyorum gelirim yine.

bence de bilmemek en iyisi :)
canım akşamada duanı ederim inşallah bende çıkıyorum :) Allahım dualarımızı kabul eder de hayırlı haberlerini alırız inşallah :)

ay benim kociş de şiirler yazardı, aynı şehirde değildik, mesajla gönderirdi. ben de gönderdiği bütün mesajları ajandaya kaydederdim, ilerde çocuklarımıza göstermek için. şimdi hiç yazmıyo sanırım aşktan değil hasretten yazıyomuş

tatlım dur bakalım psikolojikmen böyle hissedebiliyor olabilirsin, tabiki olumsuz duruma kendini hazırla, ama kendini de yiyip bitirme

benim kociş hiç bilmez şiir miir bana güzel şeyler söyle derim ilk ve hepsöylediği seni seviyorum der o kadar

sedacım canım hemen öyle düşünme sen demedinmi düşünmücem belirtilere takılmıcam herkeste bişi olacak diye bişi yokki yapma böle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…