- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.821
ben de ocakta aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama bu ara borcumuz var daha fazla ertelemekte istemiyorum acaba ne kadara mal oldu aşılama yaptırmak
bide benim de rahim ağzım arkaya ddönük film çekilirken bile biraz uğraşmıştı dr ama hamile kalmaya engel değilmiş
yok gelmedi canım aşılamadanda haberi yok gelse sakınamazdım kendimi pek sancım falan olsa her dk dinlenemezdim. Yaa ne romantizmi kız ikimizinde aklında bebek var oldu mu olmadı mı test yapana kadar böyle gidecek sanırım ama özledim tabii.
canım öyle can yakan birşey değilmiş büyül ihtimal sana lokal anestezi yaparlar zaten ve küçük 2-3 delik açıp ordan girecekler yani ameliyat gibi kesmyecekler canım kamerayla izleyecekler küçük yani sorunsuz bir işlem stres yapma yeter. Hayırlısı olsun canım. Ama haklısın insna ister istemez düşünür tabi o an rahat olmaya bak stres yapma daha kolay geçer hemen biter uzu birşey değildir.
Ay canım yaa Allah muradınızı verir İnşallah tez zamanda.
Benim hiç öyle olmadı rahatsızlık hissettim ama bağırmadım sadece az rahatsızlık veren bir histi. Rahmi döndürdü mü bilmiorum ben öyle düşündüm ama baya uğraştı yani belliydi belli etmedi ama, bende birşey sormadım bilmek istemedim sancım falan yoktu sonuçta birde ben çok rahattım dr çok güveniyordum onunda payı var makasla falan sabitledi rahmi sanırım onu hissettim metal soğukluğunu falan yani bir de kanül işte o da kısacık bir baskı hissi tahminimde daha kolay geçti ben pek hissetmedim deidğimde dr bile şaşırdı gibi oldu çok güzek öyle olması dedi bence ne kadar rahat olursan şansın o kadar iyi olur.
peki raporu nasıl nereden alacağız özel hastaneler veriyolar mı ve raporsuz olsa ilaçlar ne kadar tutar acaba
canım 1100-1200 civarı tutuyor benim öyle olmuştu 1180 tutmuştuu.
benim raporum yok canım 1200 civarı işte.ben doktorumdan alıyorum ilaçlarımı eczanede atıyorum 300 lira olanı doktor 260a veriyor öle yaniii
benim raporum yok canım 1200 civarı işte.ben doktorumdan alıyorum ilaçlarımı eczanede atıyorum 300 lira olanı doktor 260a veriyor öle yaniii
ben de ocakta aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama bu ara borcumuz var daha fazla ertelemekte istemiyorum acaba ne kadara mal oldu aşılama yaptırmak
bide benim de rahim ağzım arkaya ddönük film çekilirken bile biraz uğraşmıştı dr ama hamile kalmaya engel değilmiş
akyuzçiğdem sen gebesin dimi pardon ben hamilelik bekliyorsun sandımm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahh.. Ne romantik kocan varmış ya benimki çıkkarken ne şiirler yazardı görsen ama evlenince hiçbiri kalmadı yaa..
valla canım o içindeki romantik adamı dışarı çıkartmak için neler yamadım ki bende senin gibi defter tutuyorum mesela aşılama zamanı falan hissettiklerim gel görki bizimki tek bi harf yazmadı :) duygularını pek belli etmez o olsun benim kocişkom da böle işte :)çok düşüncelidir ama çarşamba günü izinliydi tabi ben çalışıyorum nerdeyse 2 haftalık ütü vardı sen hepsini yap nasıl şaşırdım nasıl mutlu oldum anlatamam öle işte:)
Evet sen kocana güzel güzel yemekler hazırla hasret giderin :)
peki raporu nasıl nereden alacağız özel hastaneler veriyolar mı ve raporsuz olsa ilaçlar ne kadar tutar acaba
Sedacım benim de rahmim ters dönük ama aşılama yaparken doktorum bunula ilgili bişe dememişti sadece önce başka bi aletle uğraştı aslı bu olmuyo diğer aletle yapıcam dedi zorlandı heralde vala ben o sıra pek umursamadım habire dua ediyodum hatta bi ara duaya öyle bi vermişimki kendimi kadın iyimisin die bi kaç kez sormuş sonra yardımcısı doktor hanım okuyo galiba demiş eşim anlatıyo bana :) benim hiç kanamam da olmamıştı doktor hem zorlanmamız hemde kanama olmaması iyi bişe demişti ama kısmet değilmiş inşallah canım senin güzel haberlerini alırız sonra ard arda bi bakmışız hepimiz hamileyiz :)ne güzel olur :)
Canım histeroskopiye gelince acayip korkuyorum elimde değil ama anestezi olayı en azından güzel çünkü ben hsg de okadar acı çekeceğimi bnilseydim kesin anesteziyle yaptırırdımçok canım acımıştıve çok kanamam olmuştu kanamadan dolayı aletleri bile çıkartamamışlardı
tüp bebek merkezinde mi devlette mi özelde mi nerede nasıl yapacağım kafam çok karışık
canım aşılamayı yapacak dr kontrole gittiğin gün hemen raporunu yazıp veriyor sana sen onaylatıyorsun hastanede başka yerde benim onayı gelmesi birkaç gün sürdü araştırıyorlarmış uygun mu diye ama her yerde öyle mi bilmem benim aşılamaya karar verdiğimiz ay hemen ilaçlar için rapor yazdı dr hemen o ay almadım ilaçları kenarımda olsun diye nitekim bir de onayı bekledik birkaç gün aşılama yapılacağı zaman iğnelerimi almıştım yani. Raporsuz çok tutar canım düşün iki kuut iğne ve çatşatma iğnesine toplam 260 verdim ama bir kutu iğneye raporsuz 300 verdim yanii.
canım bana da dr birşey demedi sadece aletleri hazırlarken kız dr küçük mü dedi kızda evet dedi boyları var herhalde ben de minyon tipli olduğumdan ve rahmin durumundan dolayı sanırım öyle seçmiş. Benimle hiç kouşmadı ilk spekulum taktı temizliyorum şimdi dedi onu da hissetmedim ben ama başka arkadaş var aynı doktorda yaptırdık onda temizlerken bile acımış mesela. Spelumu azcık hissettim haliyle birde makas falan vardı baya uğraştı ben tahmin yürütüyorum sadece döndürmüş olsa gerek diye birde uğraşıken artk sabitlemeye çalışırken mi bilmem o metali hissettim birde kanülü hissettim azcık kasıklarımda baskı oldu ama çok rahat bir işlemdi.
devletle bence uğraşma hiç.bak ben hemşireyim devlet hastanesinde ama hiç ordan bi doktora bile gitmedim bi doktorun özel muayenehanesine gittim aşılamaya karar verildi onun anlaşmalı olduğu bi tüp bebek merkezinde kendi doktorum aşılamamı yaptı öel yanii.ama bütçen uygun diilse devlette olabilir ama bu işler zaten stresli işler bir de devlette daha da strese girersin
aynn canım bende sadece kanülü hissettim :) hani doktor bana bişe demedi de o yüzden sordum :)
Bana da demedi tatlım radyo çalıyordu sonra haberler çıktı bir habre aa falan yaptılar asistanla ben o arada dua okurkum kopmuşum dedim ne oldu bir ara bende bişi mi gördü acaba dr dedim panik yaptım dr özalın zehirlandiği anlaşılmış dedi hee dedim içim rahatladı öyle rahat bir ortamdı yanii sonra bitti ben bitti mi dedim evet dedi bende çok birşey hissetmedim dedim iyi ne güzel sevindim dedi. Bir sorun yok dimi dedim yok hayır gayet güzel geçti 10 gün sonra kontrol dedi teşekkür ettim tüm muhabbet bu yanii. 1 saat yattım çıktım. Aman bileceğiz de ne olacak bilmemek daha iyi stres olur insan zaten.
bence de bilmemek en iyisi :)
canım akşamada duanı ederim inşallah bende çıkıyorum :) Allahım dualarımızı kabul eder de hayırlı haberlerini alırız inşallah :)
ay benim kociş de şiirler yazardı, aynı şehirde değildik, mesajla gönderirdi. ben de gönderdiği bütün mesajları ajandaya kaydederdim, ilerde çocuklarımıza göstermek için. şimdi hiç yazmıyoakyuzçiğdem sen gebesin dimi pardon ben hamilelik bekliyorsun sandımm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahh.. Ne romantik kocan varmış ya benimki çıkkarken ne şiirler yazardı görsen ama evlenince hiçbiri kalmadı yaa..
Kızlar benim belirtiler yavaş yavaş kaybolmaya başladı ağrım yok, birşeyim yok göğüs uçlarım daha az acıyor artık sanki, sanırım olmadı yaa bugüne kadar umudum vardı ama bugün birden umudum gitti içimden. Hayırlısı olsun ne diyim ben yavaştan bundna sonra ne yapacağımı düşünsem iyi olacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?