Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayat! sen mi beni anlamadın ben mi seni!

içimdeki kara delikten çıkaramadım ki ben beni!

yeniden kurayım dedimde aldım elime kalemi!

çizdim çizdim olmadı, sildim ben artık her şeyi..

Bizde aynı şehirde değildik hep neler yazardı hatta ikimizin vapurda bir resmi vardı onu büyüttürmüş çerçevelettirmiş yanında da şiir onu doğumgünümde geldiğinde hediye etmişti. Hala durur evde. Bekarke de başucuma asmıştım ahh ahh şimdi nerde anacım çiçek alsa gözlerim yaşercek. Yok yiyip bitirmiyorum tabi öyle üzüldüğüm yok ama işte bilmiyorum içime öylr bir his geldi bir an.

sedacım canım hemen öyle düşünme sen demedinmi düşünmücem belirtilere takılmıcam herkeste bişi olacak diye bişi yokki yapma böle canım

canım takılmıyordum zaten ama önce bişiler başlayınca göğüslerde falan ister istemez umutlanıyor insan regliyken bile kolay kolay ağrımaz göğüslerim ama şimdi azaldı kasık ağrıları zaten hiç yoktu nerdeyse bugün ne bileyim işte daha çok his olarak bir olumsuzluk çöktü hayırlısı bakalım..

kızlar şu erken hamilelik testinin adı ne

canım erken gebelik testlerini önermem çıkmazsa boşuna para ucuz bişi değil çünkü bak stres en büyük düşman stres yapma zamanını bekle.

Bizim aynı doktorda aşılama yaptırdığımız arkadaşın aşılaması tutmamış negatif çıkmış benden önce yaptırmıştı o çok üzüldüm zaten umudum da azalmuştım hepten yok oldu tabi Rabbim bilir hayırlısı..

seda akşam duanı okudum canım rabbım kalbındekı muradını versın sana bebeğini kucağına almayı nasıp etsın

Arkadaşlar yeni dua listesi hayırlı olsun. Rabbim dualarınızı kabul etsin.
Ben bu dua listesinde bulunamayacağım. Taşınma işlerimiz olacak gibi. Sabah - akşammış birde ihmal ederim, vebali altına girmeyeyim.
Önceki dua listemizi bitirdim.
İnşallah herşey gönlünüzce olur

canim duani okudum RABBIM kabul etsin INSALLAH, ALLAHIM bu ay yuzunu guldursun INSALLAH hem bana cok umut olursun malum onumuzdeki ay bende asilama dusunuyorum

dejavu_one / SEDA 30.11.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + başarılı aşılama olsun inş.
melek2828 / NAZAN 01.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / BEDRİYE 02.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
canlarım dualarınızı bitirdim

seda akşam duanı okudum canım rabbım kalbındekı muradını versın sana bebeğini kucağına almayı nasıp etsın

SEDACIM DUANI OKUDUM.aLLAH KABUL ETSİN..

sedanın duası bitti allah kabuletsin

canim duani okudum RABBIM kabul etsin INSALLAH, ALLAHIM bu ay yuzunu guldursun INSALLAH hem bana cok umut olursun malum onumuzdeki ay bende asilama dusunuyorum

Allah raz olsun kızlar okuyan dilleriniz dert görmesin Allah sizinde en kısa zamanda muradınızı versin inanın gözlerim dolarak okudum öyle umutsuzum ki tek umudum sizin dualarınız tutmuş olursa bu dualarla tutacak zaten tutmazsa da hayırlı zaman değilmiş derim. Yapacak birşey yok. Ne mutlu bana ki sizlerle tanışmışım arkadaş olmuşum zor günümde yanımda destek oldunuz. Allah yüzünüzü güldürsün İnşallah bende mübarek cuma günü isteyen herkes için dua ettim Rabbim kabul etsin..

Son düzenleme:
selamunaleykum. yasemıncım benıde dua lıstesıne ekle. gıremıyorum ama takıp edıyorum dua lıstesını. Allaha emanet olun. Bu arada adetime 1 hafta kaldı. haydi hayırlısı bakalım. guzel haberlerle dönerim inşaaallah..

seda dan ve senden güzel haberler bekliyoruz canım...

sedacım duanı okudum, Rabbim kabul etsin,en tez hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin.

sedacım okudum duanı rabbim kabul buyursun

Allah razı olsun canlarım..

Kocacım yarın dönüyor Kıbrıs'tan dünkü sunumu da güzel geçmiş çok şükür sertifikasını da aldı puanı da kaptı 3 senede bir yard. doç. ünvanı yenileniyor belli bir puan olması lazım onun içinde kongreye gitti oradan puan gelecek bir de yayın yapıyorlar işte. Daha bir daha ki seneye kadar vakti var gerçi. Çok özledim ama yaa kongreninde sadece dün olduğunu bilmiyordu bugün boşuna orada kaldı aklı da bende kaldı ben bugün balık falan almaya markete gittim teli evde unutmuşum hemende geldim ama normalden yavaş yürüdüm tabi dikkat ettim aramış 4 kere iki kere mesaj atmış biraz daha açmasma karşı komşuyu arayacakmış seda açmıyor teli eve bakın diye onlara da açmasan babamı göndercektim diyor bayıldığımı falan sanmış hani başım döner falan diye deli yaa.. Neyse yarın kavuşucaz inşallah..

sedacım, aşılama olmuşsun hayırlı olsun kuzum. Malum ben hiç girmiyorum topiğe kim ne yapmış, neler olmuş en ufak hıc bır seyden haberdar değilim. pazartesıde calısmaya baslayacagım ınsaallah. ınsaallah fırsatım olur takıp etmeye. Döllenme oldumu ıcerde hangı asamadasın bılmıyorum ınsaallah. mutlu haberler yazarsın ben hamıleyım mervecım dıye :) benımde adetıme 1 hafta var bu ay bayagı tembeldık. sehır dısındaydık mısafırlıkte 3 kere halvet olduk nasip bakalım. bende ınsaallah guzel haberler getırırım Allaha emanet olun. kendınıze ıyı davranın :)))

evet oldum gülüm gayet güzel geçti çok şükür şimdi beklemedeyim eğer tutmuşsa rahime yerleşmiş olması lazım kuzumun yarın bir hafta olacak benim, salı günü de test yaptırıcam dr 10 gün sonra gel dedi çünkü hayırlısı bakalım. İnşallah yazarım zaten o güzel haberi alayım herkesin tek tek ismini yazıp haber vericem sağolsun burdakilerin çok emeği geçti o gün toplu dua yaptılar bana sağolsunlar bugünde mübarek cuma günü yeni dua listesinde ilk benim ismimdi çok hikmetli şeyler yaşıyorum bu aralar aslında hayırlara çıkarsın Rabbim. Senden de güzel haberler bekliyorum unutma olacaksa bir ilişkiyle bile olur hele aklında yokken daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…