- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.841
ay benim kociş de şiirler yazardı, aynı şehirde değildik, mesajla gönderirdi. ben de gönderdiği bütün mesajları ajandaya kaydederdim, ilerde çocuklarımıza göstermek için. şimdi hiç yazmıyosanırım aşktan değil hasretten yazıyomuş
tatlım dur bakalım psikolojikmen böyle hissedebiliyor olabilirsin, tabiki olumsuz duruma kendini hazırla, ama kendini de yiyip bitirme
sedacım canım hemen öyle düşünme sen demedinmi düşünmücem belirtilere takılmıcam herkeste bişi olacak diye bişi yokki yapma böle canım
kızlar şu erken hamilelik testinin adı ne
Bizim aynı doktorda aşılama yaptırdığımız arkadaşın aşılaması tutmamış negatif çıkmış benden önce yaptırmıştı o çok üzüldüm zaten umudum da azalmuştım hepten yok oldu tabi Rabbim bilir hayırlısı..
seda akşam duanı okudum canım rabbım kalbındekı muradını versın sana bebeğini kucağına almayı nasıp etsın
SEDACIM DUANI OKUDUM.aLLAH KABUL ETSİN..
sedanın duası bitti allah kabuletsin
canim duani okudum RABBIM kabul etsin INSALLAH, ALLAHIM bu ay yuzunu guldursun INSALLAH hem bana cok umut olursun malum onumuzdeki ay bende asilama dusunuyorum
dejavu_one / SEDA 30.11.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + başarılı aşılama olsun inş.
melek2828 / NAZAN 01.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / BEDRİYE 02.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
canlarım dualarınızı bitirdim
selamunaleykum. yasemıncım benıde dua lıstesıne ekle. gıremıyorum ama takıp edıyorum dua lıstesını. Allaha emanet olun. Bu arada adetime 1 hafta kaldı. haydi hayırlısı bakalım. guzel haberlerle dönerim inşaaallah..
sedacım duanı okudum, Rabbim kabul etsin,en tez hayırlı zamanda anne olmayı nasip etsin.
sedacım okudum duanı rabbim kabul buyursun
Allah raz olsun kızlar okuyan dilleriniz dert görmesin Allah sizinde en kısa zamanda muradınızı versin inanın gözlerim dolarak okudum öyle umutsuzum ki tek umudum sizin dualarınız tutmuş olursa bu dualarla tutacak zaten tutmazsa da hayırlı zaman değilmiş derim. Yapacak birşey yok. Ne mutlu bana ki sizlerle tanışmışım arkadaş olmuşum zor günümde yanımda destek oldunuz. Allah yüzünüzü güldürsün İnşallah bende mübarek cuma günü isteyen herkes için dua ettim Rabbim kabul etsin..
seda dan ve senden güzel haberler bekliyoruz canım...
sedacım, aşılama olmuşsun hayırlı olsun kuzum. Malum ben hiç girmiyorum topiğe kim ne yapmış, neler olmuş en ufak hıc bır seyden haberdar değilim. pazartesıde calısmaya baslayacagım ınsaallah. ınsaallah fırsatım olur takıp etmeye. Döllenme oldumu ıcerde hangı asamadasın bılmıyorum ınsaallah. mutlu haberler yazarsın ben hamıleyım mervecım dıye :) benımde adetıme 1 hafta var bu ay bayagı tembeldık. sehır dısındaydık mısafırlıkte 3 kere halvet olduknasip bakalım. bende ınsaallah guzel haberler getırırım Allaha emanet olun. kendınıze ıyı davranın :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?