- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.861
evet oldum gülüm gayet güzel geçti çok şükür şimdi beklemedeyim eğer tutmuşsa rahime yerleşmiş olması lazım kuzumun yarın bir hafta olacak benim, salı günü de test yaptırıcam dr 10 gün sonra gel dedi çünkü hayırlısı bakalım. İnşallah yazarım zaten o güzel haberi alayım herkesin tek tek ismini yazıp haber vericem sağolsun burdakilerin çok emeği geçti o gün toplu dua yaptılar bana sağolsunlar bugünde mübarek cuma günü yeni dua listesinde ilk benim ismimdi çok hikmetli şeyler yaşıyorum bu aralar aslında hayırlara çıkarsın Rabbim. Senden de güzel haberler bekliyorum unutma olacaksa bir ilişkiyle bile olur hele aklında yokken daha iyi olur.
Sedacim mervecim iyi geceler canlarim. Seda önceki mesajlarini okudum lutfen bu kadar negatif olma canim, gerci demesi kolay , kızsan bile haklisin, ama herkesin belirtisi farkli olur canim, nasil hissettigini anliyorum rabbim sabir versin ve insallah hayirlisiyla hamilesindir.
Mervecim 3 halvet bebis icin yeterli :) insallah rabbim sana da hayirli bir hamilelik nasip eder bu ay :)
dışarda dölledikten sonra rahıme yerleştirdiler. yerleştireli 1 hafta oldu. salı gunune kadarda yuvalanma bitmiş olur. dogru anlamısım degılmı? :))) haydı hayırlısı bakalım. hemen 10 gunde bellı oluyormuki?? gerçi dışarda döllenme oldugu ıcın onuda katarsak 10 gun olmus oluyor degılmı? yanı 1 aylık hamıle gıbı oluyorsun adetle bırlıkte. cok heyecanlı yaaaa
Sedacim mervecim iyi geceler canlarim. Seda önceki mesajlarini okudum lutfen bu kadar negatif olma canim, gerci demesi kolay , kızsan bile haklisin, ama herkesin belirtisi farkli olur canim, nasil hissettigini anliyorum rabbim sabir versin ve insallah hayirlisiyla hamilesindir.
Mervecim 3 halvet bebis icin yeterli :) insallah rabbim sana da hayirli bir hamilelik nasip eder bu ay :)
Bnde artık fazla kafaya takmıyorum sedacım. Hayırlısı olsun. gecen ay kocişimle küsmüştüm. 2 hafta konusmadım onunla. :))))) hatta buraya yazmıstım bır daha buraya gırmeyecegım dıye. sonradan barıştık. bu ayda sehır dısına gıttık mısafır geldı derken 3 kere basbasa kalabıldık. Hayırlısı olsun Rabbım ne zaman taktır etmısse o zman olcak. Aralıgın 13une kadar adet olmazsam kan testı yaptırcam bır tanede gebelık testı hakkım var.oda aralıgın 7sınden sonra :)) kendımı oyle şartladım. israf olmasın dıye gebelık testleri
sağolasın canım.. sen hangı aşamadasın? benm pek bır bılgım yok kımseden uzun zmaandır
canım ben beklemedeyim 8-11 aralık bat ım seda nın aşılamasının olduğu gün benim de yumurtam çatladı ovulasyon testine göre umutla beklemedeyim canım...
kızlar ya benim göğüslerim öyle şişti ki inanamazsınız fışkırıyor resmen iç çamaşırımdan ve çok fena acıyor dokununca uçları da kızardı baya acı çekiyorum bata en aşağı 10 gün var 10 nasıl çekicem ben bunu ya
ayy yakınız yani hatta aynı gibi çünkü benim de o gün çatlasmış olması lazım aşılama yapıldığı gün yanii tabi ben daha erken test yaptımış olucam dr 10 gn sonra gel dediği için hayırlısı olsun hakkımızda.
inşallah güzel haberler alırız canım önce sen umut ol bana
canım ben beklemedeyim 8-11 aralık bat ım seda nın aşılamasının olduğu gün benim de yumurtam çatladı ovulasyon testine göre umutla beklemedeyim canım...
öncedne olur muyud böyle gülüm bende mesela reglimde bile acımaz çok nadirdir ama şimdi reglime de çok var yumuırtlama zamanımı bildiğim için çarşambadna beri göğüs uçlarım sadece acıyor ama dün daha fazlaydı sanki bugün azaldı biraz gibi ama hala dokununca hassas acı var hala normal bşi yok ama bir tek o umutlandırıyor beni ama fosta çıkabilir benimki seninki belirginmiş.
olurdu tatlım da ender ve en fazla 3-4 gün kala başlardı çoğalırdı yavş yavaş hatta bat günü geldiğinde dokunurdum bakardım acısı geçmişse kesin hafif başlamış olurdu kanamam koşardım tuvalete o derece düzenli yani ama bu çok erken ve cidden acıyor şişti sertleşti...
ben 12 kasımda adet olmuştum canım yakın evet ama ben 30 günde oluyorum adet o yüzden o düzene göre 11 aralık bat ama yumurtlamanın üzerine 14 ekleyince 8 aralık oluyor karışık benim yani birazbenımde batım 7 aralık :))) 13 kasımda adet olmustum aynı zamanda adet olmusuz: Hadi hayırlısı bakalım Aralıgın kış hamişleri kimler olucak merakla beklıyorum...
İnşallah ay kasıklarım ağrıyor ağrım yok diye hayıflanıyordum kasığım ağrıyor şimdi sağdan önden ama yok umutlanmıcam beenn negatif olcak negatif umutlanmak yok ve hayal kırıklığınada uğramak yok böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?