Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

dışarda dölledikten sonra rahıme yerleştirdiler. yerleştireli 1 hafta oldu. salı gunune kadarda yuvalanma bitmiş olur. dogru anlamısım degılmı? :))) haydı hayırlısı bakalım. hemen 10 gunde bellı oluyormuki?? gerçi dışarda döllenme oldugu ıcın onuda katarsak 10 gun olmus oluyor degılmı? yanı 1 aylık hamıle gıbı oluyorsun adetle bırlıkte. cok heyecanlı yaaaa

Sedacim mervecim iyi geceler canlarim. Seda önceki mesajlarini okudum lutfen bu kadar negatif olma canim, gerci demesi kolay , kızsan bile haklisin, ama herkesin belirtisi farkli olur canim, nasil hissettigini anliyorum rabbim sabir versin ve insallah hayirlisiyla hamilesindir.

Mervecim 3 halvet bebis icin yeterli :) insallah rabbim sana da hayirli bir hamilelik nasip eder bu ay :)

Bnde artık fazla kafaya takmıyorum sedacım. Hayırlısı olsun. gecen ay kocişimle küsmüştüm. 2 hafta konusmadım onunla. :))))) hatta buraya yazmıstım bır daha buraya gırmeyecegım dıye. sonradan barıştık. bu ayda sehır dısına gıttık mısafır geldı derken 3 kere basbasa kalabıldık. Hayırlısı olsun Rabbım ne zaman taktır etmısse o zman olcak. Aralıgın 13une kadar adet olmazsam kan testı yaptırcam bır tanede gebelık testı hakkım var. oda aralıgın 7sınden sonra :)) kendımı oyle şartladım. israf olmasın dıye gebelık testleri

Amin kuzum. Bil mukabele:)) sende durumlar nasıl kızzz? neler yapıyorsun bakalım. 1yadan fazladır buraya bır sey yazmıyorum. bır surude kaynatmıssınız okuyamadım cesaret edıp bende teker teker soruyorum

kızlar bunu buldum bır yerden sızınle paylasmak ıstedım

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane
ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
----------------------------------------------------------------------
Sütü az olan kadın
Bir kimse "Yâ Metîn" ismini bir yemek üzerine yazsa ve sütü az olan kadına yedirse sütü çok olur.

Çocuğun İtaatkar Olması İçin
Eğer, bir kimsenin oğlu kendine itaat etmezse şehadet parmağını onun eli üzerine koyarak "Yâ Şehîd" dese Allah'ın izniyle itaatkâr olur.
----------------------------------------------------------------------
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Çocuğun Huyunun Güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse:

"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir.

yok gülüm o senin dediğin tüp bebek ben aşılama yaptırdım bunda labaratuarda döllenme falan yok yumurta almadılar benden iğnelerle yumurtam geliştirildi 3 yumurtam oldu çatlatma iğnesi vurdum 36 saat sonra eşim sabahtan labta örnek verdi yıkandı onlar verdiler bize spermi rahime enjekte ettiler 1 saat yattım eve geldim böyle yani sadece sperm veriliyor. Direk rahime verilmiş oluyor. Evet aşılama olalı 1 hafta oldu salı günü 10. günüm ve test olcak zaten döllenme olduktan 4-5 gün sonra rahime yerleşiyor gebelik varsa test yapılınca da çıkıyor az çok işte.

valla gülüm öyle düşünmekte işime geliyor heralde ben neyi çok istesem olmaz. Şimdiler de belirtilerde azalınca acaba yok mu kendimi mi kandırdım diyorum birde aynı dr da aşılama yaptırdığımız arkadaşın ki tutmamış o umut olacaktı bana. Ne bileyim ama içime de hiç kötü birşey doğmuyor ben en kötüsünü düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor işte hep bir umut var. Sağol bitanem zaten senin emeklerini desteğini hiçbir zaman unutmıcam duayı bana sen oluşturdun Allah senden razı olsun yerin ayrı bende bunu bil.

Hadi İnşallah çıkar canım ama evde yapma hiç çıkmıyor erkenden ben bile kafayı bozum daha aşılama olalım yarın bir hafta evde de gebelik testi var ay yapsam mı acaba diye sonra çıkmıcak ben bunalıma giricem yaa aman kalsın dedim dayan sedaa

canım ben beklemedeyim 8-11 aralık bat ım seda nın aşılamasının olduğu gün benim de yumurtam çatladı ovulasyon testine göre umutla beklemedeyim canım...

ayy yakınız yani hatta aynı gibi çünkü benim de o gün çatlasmış olması lazım aşılama yapıldığı gün yanii tabi ben daha erken test yaptımış olucam dr 10 gn sonra gel dediği için hayırlısı olsun hakkımızda.

kızlar ya benim göğüslerim öyle şişti ki inanamazsınız fışkırıyor resmen iç çamaşırımdan ve çok fena acıyor dokununca uçları da kızardı baya acı çekiyorum bata en aşağı 10 gün var 10 nasıl çekicem ben bunu ya

öncedne olur muyud böyle gülüm bende mesela reglimde bile acımaz çok nadirdir ama şimdi reglime de çok var yumuırtlama zamanımı bildiğim için çarşambadna beri göğüs uçlarım sadece acıyor ama dün daha fazlaydı sanki bugün azaldı biraz gibi ama hala dokununca hassas acı var hala normal bşi yok ama bir tek o umutlandırıyor beni ama fosta çıkabilir benimki seninki belirginmiş.

inşallah güzel haberler alırız canım önce sen umut ol bana

inşallah güzel haberler alırız canım önce sen umut ol bana

İnşallah ay kasıklarım ağrıyor ağrım yok diye hayıflanıyordum kasığım ağrıyor şimdi sağdan önden ama yok umutlanmıcam beenn negatif olcak negatif umutlanmak yok ve hayal kırıklığınada uğramak yok böylece.

canım ben beklemedeyim 8-11 aralık bat ım seda nın aşılamasının olduğu gün benim de yumurtam çatladı ovulasyon testine göre umutla beklemedeyim canım...

benımde batım 7 aralık :))) 13 kasımda adet olmustum aynı zamanda adet olmusuz: Hadi hayırlısı bakalım Aralıgın kış hamişleri kimler olucak merakla beklıyorum...

olurdu tatlım da ender ve en fazla 3-4 gün kala başlardı çoğalırdı yavş yavaş hatta bat günü geldiğinde dokunurdum bakardım acısı geçmişse kesin hafif başlamış olurdu kanamam koşardım tuvalete o derece düzenli yani ama bu çok erken ve cidden acıyor şişti sertleşti...

Kızlar aklıma ne geldi ben evde yatarım diye izin aldım işyerinden daha çok oturdum ya bilgisayar başında sıkıntıdan hep evde de bişi yapamıyorum yaa neyse işyerinde rahat giremiyordum buraya bol bl sohbet ettik fena mı ayoll

Son düzenleme:

Bende de aşılamadna 4 gün sonra başladı hala var bana mı öyle geliyor bilmem ama azaldı gibi ancak regli de yakın değil daha yarın bir hafta olacak aşılama yaptıralı normal değil yanii. Ayy inşallah bakalımm.. Ama oyun oynar bu göğüsler bazen bana kanmıcma onlara negatifi alınca nanik yaparlar bana ( bu da kafayı yediğimin ispatıdır sonunda 2 . aşılamada bakırköylük olcem ben )

benımde batım 7 aralık :))) 13 kasımda adet olmustum aynı zamanda adet olmusuz: Hadi hayırlısı bakalım Aralıgın kış hamişleri kimler olucak merakla beklıyorum...
ben 12 kasımda adet olmuştum canım yakın evet ama ben 30 günde oluyorum adet o yüzden o düzene göre 11 aralık bat ama yumurtlamanın üzerine 14 ekleyince 8 aralık oluyor karışık benim yani biraz

tatlım ya hayranım senin şu kendini dizginlemene ben yapamıyorum ya kasık batmaları hafif bende günde 1-2 kere yoklayıp geçiyor ama farklı olarak akıntım fazla bi de akışkan beyaz bi akıntım var günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum

Yasemin napıyon kızım kafayı sıyırdım burada ben nani naniii gelsene sinyal çala çala ambulansım ol sennn deli gömleği de getirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…