Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyi geceler kızlarrr ohhh bu saat olmuş muhabbet devam ediyor maşşallah size yaa
benimde eşim günü birlik şehir dışına gitmişti, gelmek üzeredir ama ancak işlerim ve filmim bitti hemencicik bi bakayım dedim. hızlıca bir göz attım geçmişe, 7verengül'ümüz bu listede bulunamayacağını söylemiş, onu çıkarttım merveciğimi ekledim. bu arada geldiğine çok sevindim canım hepimiz seni çok sevmiştik , sen birdaha gelmiycem yazınca içim burkulmuştu
şimidi seni görünce sevindim yani canım benim.

sedacım kuşum sen yumoşlarına konsantre olmadan devam et hayatına, ama tabiki elinde değildir, yada ben bu ayda tek çizgi şoku yaşayınca böyle umutsuz oldum herkesede saçıyor olabilirim... kusura bakmayın yani .

öpüyorum sizi Allah rahatık versin, kapı çaldı çalacak, azıcık yüzüme gözüme bakayım, adamcağızın bu saatte eve geldiğine değsin bari
sedacım dualarını da okudum rabbim kabul etsin inşallah..

sen kac aydır denıyordun? hamıle kalmana engel bır seyın yoksa daha yenı basladıysan calısmalara olabılırsın hamıle. am cok kafaya takmaktanda oluyor cokmu kafaya taktın acaba buda olabılır?? bu soruların tek cevabı beklemek : bekliycez ve görücez
Onceden agırıyormuydu? seda gıcık oldum su en son kullandıgın cumeleye yemınederım okurkan ıcıme negatıf cızgılerını doldurdun ( Kımbılır kendı vıcudun bu düşüncenden ne kadarda etkılenmıstır. ben bu kadar etkılendıysem :)) nasıl düşünürsen öyle olur. ne görmek ıstıyorsan onu gorursun..........

kimm ben miyim o dizginleyen ben bir atı bile dizginleyemem değil ki ben neyse yanlış bir saptama oldu at kadan değilim ben. yok yaa valla bugün göğüslrimi elleyip durdum acıyor mu hala diye aonra da yok ya dünkü kadar acımıyor oolmadı falan deddim halimi görsen delirdim iyice ya ama çok takmyorum evet geç kalkıyorum oyalanıyorum falan ama hiç negatif alacağımı düşünemiyorum düşünmeye çalıştıkça hep pozitif diyecek gbi geliyor dr. Bu da kötü işte.. Yine dönüyorum şarkımı söylemeye negatiiff aman negatifff

Yok gülüm normalde bu kadar değilim buraya girmediğim zamanlarda yanii. O kadar dinlemiyorum kendimi ama insan ister istemez işte bir umut diyor yaa.. Allah razı olsun canım hadi sen git kocacığını karşıla benimki de yarın akşam geliyor.

bu 3. ayımız olacak canım ilk ay kimyasal yaşadım geçen ay bayrama denk geldi yumurtlama dönemim verimli geçmedi o yüzden bu ay ovulasyon testi kullandım 22 kasımda gördüm aynı kalınlıkta çizgileri bekliyorum ama tuhaf birşeyler olduğunu hissediyorum kimyasalda da olmuştu aynısı geçen ay çok rahattım mesela ama tuhaflıklar oldukça içine çekiyor gibi beklemek zorlaşıyor...

Kızz öyle yazdığıma bakma elim yazıyor sadece içim hiç öyle demiyor yaa.. Kasık ağrım başladı ya şimdi aha dedim sanyal geldi yani ama korkuyorum be gülüm ben 2 senedir ne beirtiler aadım kendimde kesin hamileyim dediğimde regl ile karşılaştım hep erken gebelik testleri kana gitmeler neler neler şimdi umıtlanmaya korkar oldum hah oldu desem sanki nazar değecek ya da olmayacak gibi geliyor hayatta neyi çok istesem hep tersi oldu hep düşünmediğim şeyler başıma geldi zorluyorum kendimi içime kötü bişi doğmamasına rağmen resmen negatif düşünmek için zorluyorum o haberi aldığımda yıkılmamak için. Anlayabilirsun dimi. Önceden ağrımazdı işte reglimde bile acımaz benim nadirdir ve daha reglime çok var bir hafta olacak yarın aşılama erkenden başlayınca tek umudum o.

tesekkur ettım cnmcımm evet o an kocişimle küstük :)) ınsan kocasıyla küs oldumu hayatı kararıyor oankı duygularımla herseyı bıtırmıstım oyle yazmıstım hiiiii:)))) Ben sızı hıc bırakırmıyım her nekadar fazla takıp edemesemde hep aklımdasınız :)) sızlerı seviyoree:)) sen nasılsın kuşum?? ne var ne yok? neler yaptın?
hımmm anladım :)) olsun hayırlısı olsun.... bakalım

ne gibi şeyler oluyor bilgi versene arkadaşına..

Kızlar bir de bişi sorucam ya benim kasılarım ağrırken bazen alt tarafa vuruyor ya afedersiniz kuyruk sokumuna kadar vuruyor orada da sancı oluyor ya normal mi.

rahat ol tatlım ya elle yokla kurcala kendini ben de takmıycam diyorum ama bişiler değiştikce vücudumda hissettikçe bastıramıyorum nasıl yapayım ama ya çok zor
hepinize ii geceler canım arkidişlerim

iyi geceler tatlım...

rahat ol tatlım ya elle yokla kurcala kendini ben de takmıycam diyorum ama bişiler değiştikce vücudumda hissettikçe bastıramıyorum nasıl yapayım ama ya çok zor

iyi geceler tatlım...

evet çok zor günde kaç kez göğüs uçlarımı kontrol ettim bilmiyorum ama var işte sütyenimin üstünden elledikçe hassasık ve az acı var yanii napayım insanız işte umutla yaşıyoruz. Zaten varsa var yoksa yok şu an herşey belli ben taktım diye mi var ya da yok olacak dimi.

hepinize ii geceler canım arkidişlerim
sanada iyi geceler canım :)))
o zaman olma ıhtımalı yuksekk ayyy cok heyecanlı:)) ne gıbı bır tuhaflıklar olmustu cnm anlatsana

anlıyorum senı benımde 10 ay olcak. beklemek cok zor .... umutlanmak umutların yıkılması hersey... ama yınede bu kadar kendını kasma hayatında olmazsa olmazların olarak on plana koyma olsun kendını yınede sartlma negatıfe deki içinden; bu bebek bnm ıcın hayırlıysa Rabbım bana nasıp edecek nasılsa.. hayırlı degılse hayırlı bır bebek nasıp edene kadar ben sabredıp şükredeceğim de teslım ol :))

ne gibi şeyler oluyor bilgi versene arkadaşına..

hemen vereyim arkadaşıma ne demek... göğüsleri söyledim canım zaten perşembe günü başladı benim tuhaflıklar canım mesela adetim yaklaştığında ilişki sonrası adet sancısı gibi ağrı olurdu bazen bende o da olmaya başladı perşembe ilişki sonrası adet olucam zannettim mesela... akıntıdan bahsettim bunlar son 2 günde başlayınca çok fena kıllanmaya başladım anlıycan tatlım...

ha şöyle tatlım ya.. yani takıp stres yapmayalım diye ek stres getirip taktığımız halde takmamış gibi davranmaya çalışıyoruz bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…