Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar adet oldum bu ayda bebiş yok ama insan adet olunca daha bi rahatlıyor oldum mu alacam mı sorunu yok

kızlar adet oldum bu ayda bebiş yok ama insan adet olunca daha bi rahatlıyor oldum mu alacam mı sorunu yok

canım ben sana cevap yazdım bi baktım sen de adet oldum die yazmışsun hayırlısı böyleymiş demekki bebişin gelmesine vakit var daha belki de gelecek ay sen aşılama falan mı yaptırmıştın canım?

yok cnm normal yolla kalmaya çalışıyoruz halen doktorlar aşılama falan demiyorlar 6 ay bekle süreci verdiler

KIZLAR selamlar,
yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza.. hepsi hoşgelmiş. inşAllah ettiğimiz dualarla hayırlsıyla kavuşurlar bebeklerine..
Seda senin akşam duanı ettim. Allah kabul eder inşAllah. Nazan seninde gündüz duanı ettim. Rabbim inşAllah hayırlı tez vakitlerde kabul buyurur.

Canim nasil özledim seni, sanirim bu dua adetliyken okunuyor hatalıysam kızlar düzeltin. Canim bende öyle bir öneri getirdim hepimiz için çok güzel olur, sen ne yaptin? Ev işlerin duruyor mu yaptin mi?

Canım burcumm yaa.. bende sizi çok özledim. ev işlerimi hala yapmadım. bugun öğleden sonra kısmetse gidip yapacağım. ama bir yandan da düşünüyorum ki gidip iş yapana kadar annemin yanına giderim kuran okuruz diyorum. ama eşimde evi toplasan iyi olur gibilerinden hissettiriyor. ya konuşucak kimseyle birşey bulamıyorum ben ya. burayı da okuyorum ya mesela yüreğimden o kadar çok bişeyler söylemek istiyor güncel konular üzerine, yok kelimelerim bitmiş gibi. bööle içine kapanık, tuhaf bir halde kaldım. Aralığın 3-4-5 inde komple içimi dökmeye geliceğim sanırım. ya bu formda hani bir derdim var köşesi var ya oraları okuyorum. hani dertli insanları okursam belki biraz teselli bulurum diye o da yok. Zaman geçtikçe daha iyi olmam gerekirken, zaman geçtikçe daha çok yokluğu vuruyor üzerime. hala hastaneye gitmek istiyorum ama izin vermiyorlar. gidip doktorla konuşmak istiyorum. son anları nasıldı, acı çekti mi? Mutlu muydu diye.. kafam da hep bu sorular dolaşırken karışamıyorum kimsenin yanına.. hep annemin dizinin dibinde oturmak istiyorum ee bu da sürekli olmuyor elbetde. bak ben konuşunca hemen can sıkıcı konuşuyorum. belki o yüzden de susmalıyım gibime geliyor. hiç eğlenceli değilim.

merhaba cnm bende topiğin yeni üyelerindenım neyin var neden böyle mutsuzsun allah yardımcın olsun yüreğinin ateşine su sepsın

yok cnm normal yolla kalmaya çalışıyoruz halen doktorlar aşılama falan demiyorlar 6 ay bekle süreci verdiler

hımmm ne kadar zamandır evlisin canım ? herhengi bi problemin falan varmı?
Bak doktorlar 6 ay bekle demiş biraz bekle yumurtlama günlerine falan dikkat Rabbim inşallah en kısa sürede sana bize isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

1 buçuk sene -2 seneye yakın oldu cnm bu ay ovulayon testi deniyecez iyi bir marka varmı

Amin kuzum. Bil mukabele:)) sende durumlar nasıl kızzz? neler yapıyorsun bakalım. 1yadan fazladır buraya bır sey yazmıyorum. bır surude kaynatmıssınız okuyamadım cesaret edıp bende teker teker soruyorum
Canim önce tekrar gelmen süper oldu :) bize tam gaz calismalara devam ama obsessif oldum resmen bebekten baska birsey düsünmüyorum, cok hata yaptigimin farkindayim ama zihnime hakim olamiyorum maalesef

Canim valla icimden geciyor sen hamilesin, benim hamilelik belirtilerime cok benziyor rabbim hayirlisini versin insallah

Kızlar bir de bişi sorucam ya benim kasılarım ağrırken bazen alt tarafa vuruyor ya afedersiniz kuyruk sokumuna kadar vuruyor orada da sancı oluyor ya normal mi.
canim önce sürekli burda olmana cok sevindim seni merak ediyordum inanki, bu bahsettigin ağrı neden bende bilemedim ama göğüslerinle ilgili şunu söylemek istityorum, benim bir arkadasim adet doneminde hic göğüs hassasiyeti yasamazdi, hamile kaldiginda da aynisis oldu göğüslerde tık yoktu, benim ise göğüslerim patlayacak gibi ağrıyordu, umarim mesajı almişsindır :))))))

Bedriyem canim hep aklimdasin, lütfen firsat buldukca gel, ne konuşmak istersen yaz bizimle paylaş. Güzel baban dualarla gitti Rabbim insallah hic acı çektirmemistir, bu aralar kendini hic sıkma nasil istiyorsan öyle yap, eminim eşinde anlayişlı olacaktir, tabiki de annenin yaninda ol ve hatta hastaneye git icinde kalmasin, kimseye deme, git konuş doktorla eğer için rahatlayacaksa, ağla , buraya yaz, nasil istiyorsan, ama emin ol zaman sana sabir ve huzur getirecek, haftaya bol bol çene yapariz :) Allah' a emanet ol canim cok öpüyorum

Canim valla icimden geciyor sen hamilesin, benim hamilelik belirtilerime cok benziyor rabbim hayirlisini versin insallah

inşallah tatlım ya hepimizin gönlünce olur çok düşünüyorum ondan kendim mi yaptım diyorum ama çok rahattım normalde bu kadar düşünmemin sebebi bu belirtiler şu 8 aralık gelse de rahatlasam inşallah çektiğim acıya değer ilginç olan çarşamba akşamı dua ettim allahım dedim bebeğim varsa küçük de olsa bi belirtim olsun nolur dedim perşembe sabah göğüslerim şiş olarak uyandım

ha şöyle tatlım ya.. yani takıp stres yapmayalım diye ek stres getirip taktığımız halde takmamış gibi davranmaya çalışıyoruz bi de

aynen yaa eşime umutlanma diyorum o çok umutlandı çünkü ona jarşı gayet rahatmışım gibi davranıyorum ha çok takıntı yapmadım zaten hep oyalandım pek yatmadım mesela ama işte yine de gün yaklaştıkça heyecan oluyor.

Sağol bitanemm Allah razı olsun Allah acını hafifletsin sabırlar versin sana yeniden neşeli güzel günlerine dön bu hayatta acılarda var maalesef dünyanın kuralı bu biz insanlara sabır vermiş Rabbim sabredicez hayatımıza devam etmek zorundayız şimdi çok yeni ama yineden sen sen olacaksın canım zaman lzım sadece.

Canım biz burada zaten sadece bebeği konuşmak için toplanmadık heralde dök içini anlat bize bazen görmediğin bilmediğin insanlara içini dökmek daha rahattır. Babanın şu anda ihityacı olan tek şey dua bol bol dua et. Kendi haatna dönmek için zamana ihityacın var ama yardım alabilirsin bence bir psikolağa gidebilirsin ama öncelikle elinden geleni yapmalısın. Tek başına kalma, uğraşsız bırakma kendini evini düzenemekle başla işe zamanın değerlensin eşine vakit ayır. Hiçbir şekilde buradaki insanlar sıkılmıyor senden işte bu yüzde soyutluyorsun kendini herşeyden. Allah'ın takdiri canım elden gelen birşey yok ne yazık ki. Ne derdi olan insanlar var Allah insana kaldıramayacağından fazla yük vermezmiş. Bu hatta yaşamda var ölümde biir doğarken biri hayata veda ediyor. Bizde bu kanuna uyuyoruz bak herkes devam ediyor hayatına bu şekilde programlanmışız biz sen de iyi olacaksın ama zaman sadece zaman bir anda iyi olmanı bekleme zaten. Biz hep yanındayz bunu unutma canım..

anladım mesaj alındı tamam..:26:

Ay kızlarr ben uyumuşum malak gibi gece uyum gelmedi uyudum uyandım koltukta bir de yatağa gitmek canım istemedi aldım pikeyi odaya geldim kıoltukta yattım belki 3 falandı daldım sonra 6 da kalktım yatağıma gittim 11.00'e kadar uyumuşum. Nazan'ın duasını okumadım ya erkenden olumam lazımdı. Hemen abdestimi alıp onu okuyayım arkadaşıma sonra da gideyim ekmek alayım kahvaltımı yapayım toz alayım az gardırobumu düzenleyeyim. Eşim geliyor bugün akşam 9 da falan evde olacak fasulye ıslattım kuru fasulye pilav yapcam. Görüşürüz gelirim yine.

Son düzenleme:
Nazancığım duanı okudum canım akşamda okuyacağım. İnşallah tez zamanda muradına erersin.

Haftasonu tabi kimse yok bende kahvaltı ettim, fasulyeyi haşlamaya koyucam toz alıcam falan öyle işte akşama kocacığım geliyor sonunda..

kızlar bugün dr a gittim bu ay klomen kullandım adetin 14.günü gel demişti muayene etti ve 2 tane yumurta oluşmuş rahmin gebeliğe hazır falan dedi çok sevindim ya hemen paylaşim dedim. çatlatma iğnesi verdi ilişki günleri söyledi bi sorun yok gebelik durumun yüksek dedi bakalım bu ay olur inşallah rabbimin izniyle allah'ım isteyen herkese de bana da tez vakitte nasip et ya rabbimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…