- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.901
beklemek çok zor ya yatsam 1 hafta sonra kalksam
kızlar adet oldum bu ayda bebiş yok ama insan adet olunca daha bi rahatlıyor oldum mu alacam mı sorunu yok
Canim nasil özledim seni, sanirim bu dua adetliyken okunuyor hatalıysam kızlar düzeltin. Canim bende öyle bir öneri getirdim hepimiz için çok güzel olur, sen ne yaptin? Ev işlerin duruyor mu yaptin mi?
Canım burcumm yaa.. bende sizi çok özledim. ev işlerimi hala yapmadım. bugun öğleden sonra kısmetse gidip yapacağım. ama bir yandan da düşünüyorum ki gidip iş yapana kadar annemin yanına giderim kuran okuruz diyorum. ama eşimde evi toplasan iyi olur gibilerinden hissettiriyor. ya konuşucak kimseyle birşey bulamıyorum ben ya. burayı da okuyorum ya mesela yüreğimden o kadar çok bişeyler söylemek istiyor güncel konular üzerine, yok kelimelerim bitmiş gibi. bööle içine kapanık, tuhaf bir halde kaldım. Aralığın 3-4-5 inde komple içimi dökmeye geliceğim sanırım. ya bu formda hani bir derdim var köşesi var ya oraları okuyorum. hani dertli insanları okursam belki biraz teselli bulurum diye o da yok. Zaman geçtikçe daha iyi olmam gerekirken, zaman geçtikçe daha çok yokluğu vuruyor üzerime. hala hastaneye gitmek istiyorum ama izin vermiyorlar. gidip doktorla konuşmak istiyorum. son anları nasıldı, acı çekti mi? Mutlu muydu diye.. kafam da hep bu sorular dolaşırken karışamıyorum kimsenin yanına.. hep annemin dizinin dibinde oturmak istiyorum ee bu da sürekli olmuyor elbetde. bak ben konuşunca hemen can sıkıcı konuşuyorum. belki o yüzden de susmalıyım gibime geliyor. hiç eğlenceli değilim.
yok cnm normal yolla kalmaya çalışıyoruz halen doktorlar aşılama falan demiyorlar 6 ay bekle süreci verdiler
hımmm ne kadar zamandır evlisin canım ? herhengi bi problemin falan varmı?
Bak doktorlar 6 ay bekle demiş biraz bekle yumurtlama günlerine falan dikkat Rabbim inşallah en kısa sürede sana bize isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Canim önce tekrar gelmen süper oldu :) bize tam gaz calismalara devam ama obsessif oldum resmen bebekten baska birsey düsünmüyorum, cok hata yaptigimin farkindayimAmin kuzum. Bil mukabele:)) sende durumlar nasıl kızzz? neler yapıyorsun bakalım. 1yadan fazladır buraya bır sey yazmıyorum. bır surude kaynatmıssınız okuyamadımcesaret edıp bende teker teker soruyorum
Canim valla icimden geciyor sen hamilesin, benim hamilelik belirtilerime cok benziyor rabbim hayirlisini versin insallahkızlar ya benim göğüslerim öyle şişti ki inanamazsınız fışkırıyor resmen iç çamaşırımdan ve çok fena acıyor dokununca uçları da kızardı baya acı çekiyorum bata en aşağı 10 gün var 10 nasıl çekicem ben bunu ya
Kızlar aklıma ne geldi ben evde yatarım diye izin aldım işyerinden daha çok oturdum ya bilgisayar başında sıkıntıdan hep evde de bişi yapamıyorum yaa neyse işyerinde rahat giremiyordum buraya bol bl sohbet ettik fena mı ayoll
canim önce sürekli burda olmana cok sevindim seni merak ediyordum inanki, bu bahsettigin ağrı neden bende bilemedim ama göğüslerinle ilgili şunu söylemek istityorum, benim bir arkadasim adet doneminde hic göğüs hassasiyeti yasamazdi, hamile kaldiginda da aynisis oldu göğüslerde tık yoktu, benim ise göğüslerim patlayacak gibi ağrıyordu, umarim mesajı almişsindır :))))))Kızlar bir de bişi sorucam ya benim kasılarım ağrırken bazen alt tarafa vuruyor ya afedersiniz kuyruk sokumuna kadar vuruyor orada da sancı oluyor ya normal mi.
Canım burcumm yaa.. bende sizi çok özledim. ev işlerimi hala yapmadım. bugun öğleden sonra kısmetse gidip yapacağım. ama bir yandan da düşünüyorum ki gidip iş yapana kadar annemin yanına giderim kuran okuruz diyorum. ama eşimde evi toplasan iyi olur gibilerinden hissettiriyor. ya konuşucak kimseyle birşey bulamıyorum ben ya. burayı da okuyorum ya mesela yüreğimden o kadar çok bişeyler söylemek istiyor güncel konular üzerine, yok kelimelerim bitmiş gibi. bööle içine kapanık, tuhaf bir halde kaldım. Aralığın 3-4-5 inde komple içimi dökmeye geliceğim sanırım. ya bu formda hani bir derdim var köşesi var ya oraları okuyorum. hani dertli insanları okursam belki biraz teselli bulurum diye o da yok. Zaman geçtikçe daha iyi olmam gerekirken, zaman geçtikçe daha çok yokluğu vuruyor üzerime. hala hastaneye gitmek istiyorum ama izin vermiyorlar. gidip doktorla konuşmak istiyorum. son anları nasıldı, acı çekti mi? Mutlu muydu diye.. kafam da hep bu sorular dolaşırken karışamıyorum kimsenin yanına.. hep annemin dizinin dibinde oturmak istiyorum ee bu da sürekli olmuyor elbetde. bak ben konuşunca hemen can sıkıcı konuşuyorum. belki o yüzden de susmalıyım gibime geliyor. hiç eğlenceli değilim.
ha şöyle tatlım ya.. yani takıp stres yapmayalım diye ek stres getirip taktığımız halde takmamış gibi davranmaya çalışıyoruz bi de
KIZLAR selamlar,
yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza.. hepsi hoşgelmiş. inşAllah ettiğimiz dualarla hayırlsıyla kavuşurlar bebeklerine..
Seda senin akşam duanı ettim. Allah kabul eder inşAllah. Nazan seninde gündüz duanı ettim. Rabbim inşAllah hayırlı tez vakitlerde kabul buyurur.
canim önce sürekli burda olmana cok sevindim seni merak ediyordum inanki, bu bahsettigin ağrı neden bende bilemedim ama göğüslerinle ilgili şunu söylemek istityorum, benim bir arkadasim adet doneminde hic göğüs hassasiyeti yasamazdi, hamile kaldiginda da aynisis oldu göğüslerde tık yoktu, benim ise göğüslerim patlayacak gibi ağrıyordu, umarim mesajı almişsindır :))))))
melek2828 / NAZAN sağlıklı sorunsuz hamişlik- duani okudum ALLAHIM kabul etsin INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?