- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.921
1 buçuk sene -2 seneye yakın oldu cnm bu ay ovulayon testi deniyecez iyi bir marka varmı
kızlar bugün dr a gittim bu ay klomen kullandım adetin 14.günü gel demişti muayene etti ve 2 tane yumurta oluşmuş rahmin gebeliğe hazır falan dedi çok sevindim ya hemen paylaşim dedim. çatlatma iğnesi verdi ilişki günleri söyledi bi sorun yok gebelik durumun yüksek dedi bakalım bu ay olur inşallah rabbimin izniyle allah'ım isteyen herkese de bana da tez vakitte nasip et ya rabbimmmmmmm
Canım valla ben hiç ovulasyon test yapmadım nedir onu bile bilmiyorum :) işe yaromu kızlar biraz bilgi verin
o zaman o günlere çok dikkaat et canım inşallah güzel haberlerini alırız ilişkiden sonra en az bir saat kalkma ve en az 6 saat abdest alma doktorum söylemişti sana da söyleyim dedim :) hadi bakalım hayırlısı
KIZLAR selamlar,
yeni yeni arkadaşlar katılmış aramıza.. hepsi hoşgelmiş. inşAllah ettiğimiz dualarla hayırlsıyla kavuşurlar bebeklerine..
Seda senin akşam duanı ettim. Allah kabul eder inşAllah. Nazan seninde gündüz duanı ettim. Rabbim inşAllah hayırlı tez vakitlerde kabul buyurur.
dikkat etmeye çaşıyorum cnm ya inşallah rabbim tez vakitte hepimize nasip eder emeklerimizi boşa çıkarmaz inş. bende anne olmak istiyorummmm.... evet cnm ilişki sonrası hemen kalmam ama 6 saati yeni duydum çok saol bilgi için peki dikkat etmem gereken başka şeyler var mı canım
bende yapmadım cnm ama burda kullanan arkadaşlarla konuştuğum kadarıyla işe yarıyo. özellikle pkolular için... cünkü adetleri düzenli olmadığı için yumurtlama gününü hesaplayamıyolar o yüzden ovü testiyle yumurtlama gününü biliyolar
Nazancığım duanı okudum canım akşamda okuyacağım. İnşallah tez zamanda muradına erersin.
Haftasonu tabi kimse yok bende kahvaltı ettim, fasulyeyi haşlamaya koyucam toz alıcam falan öyle işte akşama kocacığım geliyor sonunda..
valla canım benim bildiklerim bunlar sonra yüksekteki dolaplara falan uzanma , çok hoplayıp zıplama :) daha ağır hareketler yap anlıcan ben bunlara hiç dikkat edemem ama mecburen geçen ay aşılamadan sonra dikkat etmiştim :) bence bide en önemlisi kafana çok takmamaya çalış :)
benim adet düzensizliğim yok Allaha şükürler olsun yumurtlama zamanlarımda kendini belli ediyo zaten kullanmama gerek yok galiba ama çok merak ettim yada bu ay kullansammı acaba :)
çok teşekkür ederim cnm. bende normalde dikkat edemem ama bu ay daha dikkat etmeye çalişcam artık ama yalnız olunca mecbur kendini koruyamıyosun... cnm senin durum nedir tedavi sürecinden bahseder misin
canım ben kasım ayında ilk aşılamamı yaptırdım ancak tutmadı bu ay beklicez bi kist oluşmuş sonrasın da gelecek ay histeroskopi yapılacak .Galiba karın içinde yapışıklık var benim çikolata kistim vardı zaten ama sonra ne olduysa kayboldu tabi bu kistlerin kendiliğinden kaybolması söz konusu deilmiş muhtemelen patladı die düşünülüyo onun için eğer bu ay gebelik olmazsa (Allahım inşallah hayırlısıysa olur) gelecek ay korkulu rüyam histeroskopi ve hsg bir arada yapılacak.Aslında hsg yaptırmıştım tüpler açıktı ama benim doktor hazır onu yaparken onlara da bi bakarım dedi valla bilmiyorum canım böyle karışık şeyler aaa tabi bide sadece benle bitmiyo eşimin de bi kaç problemi var oda sürekli kontrol edliyo ilaç falan kullanıyo sperm morfolojisi çok düşük onu yükseltmeye çalışıyoruz
Benim bugün çenem düştü heralde ama sen sordun :))))
estağfurullah canım ne güzel paylaşıyoruz işte. cnm inşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz ya rabbim yardımcın olsun. hsg çektirdim demişsin cnm nasıl bişe ya ağrı falan oluyo mu benim de bu ay tutmazsa dr isticek ya ben korkuyorum valla. bu arada bitkisel kürler falan deniyo musun cnm
gözün aydın allah kavuştursun
Canım biz burada zaten sadece bebeği konuşmak için toplanmadık heralde dök içini anlat bize bazen görmediğin bilmediğin insanlara içini dökmek daha rahattır. Babanın şu anda ihityacı olan tek şey dua bol bol dua et. Kendi haatna dönmek için zamana ihityacın var ama yardım alabilirsin bence bir psikolağa gidebilirsin ama öncelikle elinden geleni yapmalısın. Tek başına kalma, uğraşsız bırakma kendini evini düzenemekle başla işe zamanın değerlensin eşine vakit ayır. Hiçbir şekilde buradaki insanlar sıkılmıyor senden işte bu yüzde soyutluyorsun kendini herşeyden. Allah'ın takdiri canım elden gelen birşey yok ne yazık ki. Ne derdi olan insanlar var Allah insana kaldıramayacağından fazla yük vermezmiş. Bu hatta yaşamda var ölümde biir doğarken biri hayata veda ediyor. Bizde bu kanuna uyuyoruz bak herkes devam ediyor hayatına bu şekilde programlanmışız biz sen de iyi olacaksın ama zaman sadece zaman bir anda iyi olmanı bekleme zaten. Biz hep yanındayz bunu unutma canım..
sedacımm canım benim çok çok sağol.. Sen bebeğine odaklan inşAllah sen hepimizin yüzünü güldüreceksin. hayırlısıyla. Duayla. Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini emeklerinin karşılığı olarak önce karnına sonra kucağına vericek evladını.. Psıkolog falan şu anda bana çare değil sedam ya bu öyle bir acı ki yoğurdukça pişicek içimde, bu zamanın azaltacağı bir acı. ben önceden farklı durumlardan dolayı psıkıyatrdan yardım almıştım zaten ama o benim iç huzurluğum, panıklığımle ilgiliydi. şimdi bu yokluk çok başka ne yeri doluyor, ne eksikliğine alışıyor..
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşAllah. Geriye kalanlara bizlere uzun sağlklı ömürler nasip etsin mevlam..
meraba hoşbulduk çok defa yazdıklarını okudum ama tanışmak bugüne kısmetmiş ben de 10 gün falan oluyo aranıza katılalı ismim Aslı
Öncelikle başın saolsun canım Allah babanın mekanını cennet etsin günahlarını affetsin çok zordur bilirim ama senin şuan da yapacağın tek şey var oda dua etmek bundan sonrası için yapabileceğimiz tek şey bu acını yaşa ama kendinide çok bırakma unutma bi ailen var güçlü olmalısın zordur ama hayat devam ediyo bunu söylemek ne kadar kolay yazılsa da kolay olmadığını biliyorum ama malesef gerçek bu
Ben babamı 7 yaşındayken kaybettim ne kokusunu,ne sesini hiç hatırlamıyorum yalnızca bi kaç anı hatırımda kalan onlarla avutuyorum kendimi hani zaman geçtikçe insan alışır diolar ya öyle değil zaman geçtikçe daha çok arıyorum babamı özlem çok zor Aallahım sana bol bol sabır versin canım bırakma kendini acını yaşa tutma içinde ama sorumluluklarını da unutma
Fazla yazdım heralde çünkü okkuduğumdan beri çok etkilendim kusura bakma.
Baban nur için de yatsın inşallah...Mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?