Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

o zaman o günlere çok dikkaat et canım inşallah güzel haberlerini alırız ilişkiden sonra en az bir saat kalkma ve en az 6 saat abdest alma doktorum söylemişti sana da söyleyim dedim :) hadi bakalım hayırlısı

Canım valla ben hiç ovulasyon test yapmadım nedir onu bile bilmiyorum :) işe yaromu kızlar biraz bilgi verin

bende yapmadım cnm ama burda kullanan arkadaşlarla konuştuğum kadarıyla işe yarıyo. özellikle pkolular için... cünkü adetleri düzenli olmadığı için yumurtlama gününü hesaplayamıyolar o yüzden ovü testiyle yumurtlama gününü biliyolar

dikkat etmeye çaşıyorum cnm ya inşallah rabbim tez vakitte hepimize nasip eder emeklerimizi boşa çıkarmaz inş. bende anne olmak istiyorummmm.... evet cnm ilişki sonrası hemen kalmam ama 6 saati yeni duydum çok saol bilgi için peki dikkat etmem gereken başka şeyler var mı canım

meraba hoşbulduk çok defa yazdıklarını okudum ama tanışmak bugüne kısmetmiş ben de 10 gün falan oluyo aranıza katılalı ismim Aslı

Öncelikle başın saolsun canım Allah babanın mekanını cennet etsin günahlarını affetsin çok zordur bilirim ama senin şuan da yapacağın tek şey var oda dua etmek bundan sonrası için yapabileceğimiz tek şey bu acını yaşa ama kendinide çok bırakma unutma bi ailen var güçlü olmalısın zordur ama hayat devam ediyo bunu söylemek ne kadar kolay yazılsa da kolay olmadığını biliyorum ama malesef gerçek bu
Ben babamı 7 yaşındayken kaybettim ne kokusunu,ne sesini hiç hatırlamıyorum yalnızca bi kaç anı hatırımda kalan onlarla avutuyorum kendimi hani zaman geçtikçe insan alışır diolar ya öyle değil zaman geçtikçe daha çok arıyorum babamı özlem çok zor Aallahım sana bol bol sabır versin canım bırakma kendini acını yaşa tutma içinde ama sorumluluklarını da unutma
Fazla yazdım heralde çünkü okkuduğumdan beri çok etkilendim kusura bakma.
Baban nur için de yatsın inşallah...Mekanı cennet olsun

valla canım benim bildiklerim bunlar sonra yüksekteki dolaplara falan uzanma , çok hoplayıp zıplama :) daha ağır hareketler yap anlıcan ben bunlara hiç dikkat edemem ama mecburen geçen ay aşılamadan sonra dikkat etmiştim :) bence bide en önemlisi kafana çok takmamaya çalış :)

benim adet düzensizliğim yok Allaha şükürler olsun yumurtlama zamanlarımda kendini belli ediyo zaten kullanmama gerek yok galiba ama çok merak ettim yada bu ay kullansammı acaba :)

gözün aydın allah kavuştursun

çok teşekkür ederim cnm. bende normalde dikkat edemem ama bu ay daha dikkat etmeye çalişcam artık ama yalnız olunca mecbur kendini koruyamıyosun... cnm senin durum nedir tedavi sürecinden bahseder misin

benim adet düzensizliğim yok Allaha şükürler olsun yumurtlama zamanlarımda kendini belli ediyo zaten kullanmama gerek yok galiba ama çok merak ettim yada bu ay kullansammı acaba :)

evet cnm bende pkoluyum ama yumurtlama günleri kendini belli ediyo dediğin gibi. bende almayı çok düşündüm cnm ama bi türlü nasip olmadı bu zaten tedavi görüyorum. sende aklına takılıyosa al ama spermin 3 gün kadar ömrü var biliyorsun eğer düzenli ilişkiye girebiliyosanız bence gerek yok

çok teşekkür ederim cnm. bende normalde dikkat edemem ama bu ay daha dikkat etmeye çalişcam artık ama yalnız olunca mecbur kendini koruyamıyosun... cnm senin durum nedir tedavi sürecinden bahseder misin

canım ben kasım ayında ilk aşılamamı yaptırdım ancak tutmadı bu ay beklicez bi kist oluşmuş sonrasın da gelecek ay histeroskopi yapılacak .Galiba karın içinde yapışıklık var benim çikolata kistim vardı zaten ama sonra ne olduysa kayboldu tabi bu kistlerin kendiliğinden kaybolması söz konusu deilmiş muhtemelen patladı die düşünülüyo onun için eğer bu ay gebelik olmazsa (Allahım inşallah hayırlısıysa olur) gelecek ay korkulu rüyam histeroskopi ve hsg bir arada yapılacak.Aslında hsg yaptırmıştım tüpler açıktı ama benim doktor hazır onu yaparken onlara da bi bakarım dedi valla bilmiyorum canım böyle karışık şeyler aaa tabi bide sadece benle bitmiyo eşimin de bi kaç problemi var oda sürekli kontrol edliyo ilaç falan kullanıyo sperm morfolojisi çok düşük onu yükseltmeye çalışıyoruz
Benim bugün çenem düştü heralde ama sen sordun :))))

estağfurullah canım ne güzel paylaşıyoruz işte. cnm inşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz ya rabbim yardımcın olsun. hsg çektirdim demişsin cnm nasıl bişe ya ağrı falan oluyo mu benim de bu ay tutmazsa dr isticek ya ben korkuyorum valla. bu arada bitkisel kürler falan deniyo musun cnm

canım ben 1 buçuk yıl önce hsg çektirdim o zamanlar çok araştırmıştım çok sıkıntılı geçiren de var dı kolay geçiren de vardı ama benim çok zor geçti mutlaka yapan doktorla da alakası vardır ama çok zor oldu şimdiki aklım olsa anesteziyle yaptırırdım yada bilseydim çünkü bide benim çok kanamam olmuştu hem yapılırken hem de yapıldıktan sonra aaa bide şu var hani derler ya ağrı eşiği die bişey var die işte o benim çok düşük heralde normal ultrasonda bile acı çekiyorum çok zor oluyo :)
canım bikisel kürlere gelince 2 buçuk yıl önce bi soğan kürü yaptım 2 ay okadar ama bal,tarçın ve çörek otu karışımını sürekli yemeye çalışıyorum bilhassa çörek otunu peynire bile atıyorum bide siyah üzüm sadece bunlara dikkat ediyorum okadar başka da yaptığım bişe yok

Canım biz burada zaten sadece bebeği konuşmak için toplanmadık heralde dök içini anlat bize bazen görmediğin bilmediğin insanlara içini dökmek daha rahattır. Babanın şu anda ihityacı olan tek şey dua bol bol dua et. Kendi haatna dönmek için zamana ihityacın var ama yardım alabilirsin bence bir psikolağa gidebilirsin ama öncelikle elinden geleni yapmalısın. Tek başına kalma, uğraşsız bırakma kendini evini düzenemekle başla işe zamanın değerlensin eşine vakit ayır. Hiçbir şekilde buradaki insanlar sıkılmıyor senden işte bu yüzde soyutluyorsun kendini herşeyden. Allah'ın takdiri canım elden gelen birşey yok ne yazık ki. Ne derdi olan insanlar var Allah insana kaldıramayacağından fazla yük vermezmiş. Bu hatta yaşamda var ölümde biir doğarken biri hayata veda ediyor. Bizde bu kanuna uyuyoruz bak herkes devam ediyor hayatına bu şekilde programlanmışız biz sen de iyi olacaksın ama zaman sadece zaman bir anda iyi olmanı bekleme zaten. Biz hep yanındayz bunu unutma canım..

sedacımm canım benim çok çok sağol.. Sen bebeğine odaklan inşAllah sen hepimizin yüzünü güldüreceksin. hayırlısıyla. Duayla. Rabbim hayırlısıyla gönlümüzdekini emeklerinin karşılığı olarak önce karnına sonra kucağına vericek evladını.. Psıkolog falan şu anda bana çare değil sedam ya bu öyle bir acı ki yoğurdukça pişicek içimde, bu zamanın azaltacağı bir acı. ben önceden farklı durumlardan dolayı psıkıyatrdan yardım almıştım zaten ama o benim iç huzurluğum, panıklığımle ilgiliydi. şimdi bu yokluk çok başka ne yeri doluyor, ne eksikliğine alışıyor..
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşAllah. Geriye kalanlara bizlere uzun sağlklı ömürler nasip etsin mevlam..

gözün aydın allah kavuştursun

İnşallah canım inan bir yanda kendim içinse bir yandan buradakilere umut olmak istiyorum bu aralar herkesin üzerinde birşeyler var ben can getiririm belki havası değişir belli mi olur yada bende karışırım size bunalım taklırım negatif çıkarsa ama bak benim noralim bozuk ounca yalnız kalırım, ağlarım içimi dökerim eşime bağırırım o anlar zaten beni ama içim bomboş olur hiçbirşey kalmaz elbete derinlerde bir yerde bir yer kanamaya devam eder ama onu da görmezden gelirim bir mizük açarım kendi kendime dans ederim, sinemaye giderim dağıtırım kafamı şimdi nasıl olacak bilmiyorum gerçi aşılama çok farklı birşeymiş ister istemez daha da umuıt bağlıyor insan u umudum yıkılırsa yılmıcam 2. ye başlıcam diyorum ama bu sefer ne kadar sürer kendime gelmem bilemiyorum ya çabuk toparlancam ya da uzun sürecek kimbilir hemen tekrar tedaviye başlayayım ki bir öncekinin acısını unutayım diyorum yani anlayacağın şimdiden negatife hazırım aslında ancak içimde hep bir umut var olsun da zaten umut hep olsun biz insanların tel tutunduğu dal umut sende umut et hayallerin hiç bitmesin. Oanlaır gerçekleştirmek içinde gücü yine kendinde bulacaksın.

Aslı cım canım benim tekrar tekrar hoşgeldin.. Güçlü olmak adına çabaladıkça bir an geliyor ne için uğraşıyorum diyorsun.. sonuçta giden gittiğiyle kalıyor diyor insan.. Aslında annemler çok kızıyorlar bu durumuma rahatsız ediyorum babamı diye.. ama insanın elinde olmuyor ki bazı şeyler.. inşAllah alışılacak zamanla.. bir sürü testlerim yapılmıştı pıhtılaşma, rahim filmi onlarla ilgili tek birşey yapmak istemiyorum.. Rabbim inşAllah güldürsün yüzümüzü.. içime mutluluk eksin inşAllah.. 2012 yılı bizim için zor bir yıl oldu.. ocak ayında eşimin çok sevdiği bir akrabasını kaybettik, sonra mart ve temmuz aylarında benim düşüklerim oldu sonrasında da babamın gidişi.. Allah beterinden korusun, başka dert vermesin inşAllah. Bugunumuze şükür ediyorum da inşAllah güldürür mevlam yüzümüzü.. çok zamanır kahkahalarla gülemediik hayırlısı bakalım

Bedriyem canim hep aklimdasin, lütfen firsat buldukca gel, ne konuşmak istersen yaz bizimle paylaş. Güzel baban dualarla gitti Rabbim insallah hic acı çektirmemistir, bu aralar kendini hic sıkma nasil istiyorsan öyle yap, eminim eşinde anlayişlı olacaktir, tabiki de annenin yaninda ol ve hatta hastaneye git icinde kalmasin, kimseye deme, git konuş doktorla eğer için rahatlayacaksa, ağla , buraya yaz, nasil istiyorsan, ama emin ol zaman sana sabir ve huzur getirecek, haftaya bol bol çene yapariz :) Allah' a emanet ol canim cok öpüyorum[/QUOTE]

Burcumm canımmmmmm benimmmmm canımsın benimm.. Dualarla gitti dediğin gibi.. ve o kadar dua gönderiliyor ki hala insanlar annemi arayıpta işte şu kadar yasin okuduk siz bağışlayın dye telefon açıyorlar.. o kadar çokmuş ki seveni. Allah inşAllah hepimizin herkesin hayırlara çıkarsın dualarını, bizim dualarımızıda herkesin dualarıyla Rabbim kabul etsin. bu arada evi bayağı bir toparladım birazdan da ütüye geçiceğim.. Yaşam belirtisi vermeye başladı ev tekrar.. evlerimizin bizimle beraber yaşadığına inanıyorum.. yazın sıcaklarda komple yıkamak geeçer mesela hep içimden.. evde banyo yapsın diye :) , yada üzgün olunca o dağınıklığının üzüntümüze ortak olduğunu anlatır sanki.. yani kişiyi yansıtıyor kesin evi.. ruh halini.. evlerimizi sevelim diyerek sana çookkca sarılarak öpüyorum..

Yaseminimle denk gelemiyoruz ama özledim onuda çok çok.. özlemimle de karşılaşmıyorum ama yazdıklarına da denk gelmedim girmedi heralde oda bir kaç gündür.. Buketimin gönlü güzelimin keyfi yerindeydi kaç gündür sandvicine mutluydu en son gördüğümde.. hep gülsün yüzlerimiz.. diğer arkadaşlarında keyifleri yerinde bir gözüm üzerinizde yani.. Allah inşAllah adet günleri yakın olanlarımızın bu ay sevinç patlaması olsun.. inşAllah her birimize ayrı ayrı güzell güpgüzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…