Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ben buketdeyken inanılmaz umutluydum sonra onunla beraber çok üzüldüm ve kendimede çok kızdım bende burada ona içimdeki umudu çok çok yansıttım.. içimde yaşasaydım keşke diye.. Ama geçen burada okudum sanırım bir arkadaş yazmıştı."Bu dünyada en çok neyi istersen senin imtihanın o" diye.. Ayrıca şöyle birşey de var, Allah biz kullarına dert veriyor ki bizi sınıyor, sabrımızı ona sığınmamızı deniyor. çok şükür biz bu sınavlardan hayırlısıyla geçiyoruz. asıl hiç bir dert vermiyorsa kork derler.. inşAllah güzel olucak.. sen 2.aşılamaya geçirme kafanda, hayırlısıyla dur bakalım. Elbet senin içinde bir yol çizdi mevlam bakalım neler yaşatacak.. hayırlısıyla.. belki bebek yolda hayırlısıyla ama değilsede sana hemmen yeni umutlar doğacak.. her gün duydum doktordan bu cümleyi hastanede " nefes alıyor ya umut var dedi" hep var.. herşey de.. sen inşAllah hepimizi güldüreceksin.. salı günü kısmetse.. (günü doğru hatırladım inşAllah)

bedriyecim nasılsın canım, gecmişi okuyordum seni kacırmamak için yazayım dedim sonra dönerim geçmişe neyse biraz da olsa iyisindir inşallah

bedriyecim nasılsın canım, gecmişi okuyordum seni kacırmamak için yazayım dedim sonra dönerim geçmişe neyse biraz da olsa iyisindir inşallah

bircanımmm canım benimm ben de sana yazdım yazdım hoop bilgisayarın fişi çıktı tüm yazdıklarım silindi..
iyiyim canım benimm yeni sürece işte alışmaya çalışıyorum.. sende iyisin inşAllah.. aslında bi öyle bir böyleyim.. eşim diyor ki dün akşam sürekli gözlerine bakıp ruh halini yakalamaya çalışıyorum. bir anda konuşup dururken bi bakıyorumm çokktaaan dalıp gitmişsin uzaklara diyor.. doğru diyor ansızın değişiyor insan. tam birşeye gülümseyeceksin hoop diye yüreğim yokluyor hemen beynimi.. hayırlısı bakalım.. canımm benimm eşm geldi şimdi ben ona atıştırmalık bişeyler hazırlayayım ardından da ütüye geçiceğim, çok öpüyorum görüşürüz..
Nazan duanı ettim bu arada.. Allah ım inşAllah kabul eder.. Hayırlısıyla tez vakitlerde verir sağlıkla huzurla evladını..

Ben yarın giremiyeceğim anneme gidicem yarın benim Dua günüm.. Allah inşAllah ettiğiniz tümmm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin.. Hepimizin gönlüne göre versin. İnşAllah bu topikte çocuklarımızın yaptığı komik şeyleri anlatmayı nasip etsin mevlam hayırlısyla bizlere..

iyi olmana cok sevindim seni burda gördükçe mutlu oluyorum, o ruh halin çok normal acın çok yeni, zamanla inşallah daha da iyi olacaksın, insan başına gelmeden önce kaldıramam zannediyor ama Yüce Rabbim sabrını veriyor, kaldıramayacağımız dertler vermesin inşallah, yarın dua günün Rabbim bu acıların ardından yüzünü güldürsün evini yuvanı şenlendirsin inşallah. herzaman dualarımdasın allah emnaet ol

buarada ptesi veya salı doktora gidicem ,hala adet olmadım, şimdiden söyleyeyim dedim çatlardım yoksa malum ptesi salı çarşamba bebek konuşmak yasak

Aynen öyle canım asıl sınavdan geçiyorsak sevinmeliyiz Rabbim sevdiği kullarını bu dünyada imtihan edermiş diğer dünyaya bırakmazmış hep dua edelim istermiş. Bende belki de hiç etmediğim kadar bu topiğe girdiğimden beri dua ediyorum ve de aşılamam da vesile olmuştur belki Rabbime yakınlaşmama ama nasıl huzur doluyorum bilsen şifa oluyor bana sanki. Hayatta en çok neyi istiyorsak tüm hayatımızın anlamı o oluyor diğer şeylerin hiçbir anlamı kalmıyor oysa ki insan kendisinin ve çevresindekinin sağlıklı olması, her gün yeni güne uyanmak bir nimet ama öyle odaklanıyoruz ki neler kaçırıyoruz aslında. O yüzden Rabbim hayırlısını versin diyorum her zaman bebeğim gelipte başka dertlerim olacaksa olmasın hayırlı zamanda gelsin İnşallah hepimizin ki. Ben zaten kafamı takacak birşey bulmasam rahat edemem illa bir arıza olması lazım hayatımda dört dörtlük oldu mu yok derim ya birşey olması lazım normal değil bu uzun süre herşeyin iyi olmasına alışık değilim anlayacağın ne zaman ohh desem hep birşey oldu o yüzden bebeğimde hayrıyla gelsin diyorum. Evet doğru hatırladın canımm tebrik ederim plaket vercem sana unutturma bunca derdinde helal olsunn.

buarada ptesi veya salı doktora gidicem ,hala adet olmadım, şimdiden söyleyeyim dedim çatlardım yoksa malum ptesi salı çarşamba bebek konuşmak yasak

eee bende salı günü test yaptırcam çatlarım ben ama yaa.. Neyse eğer benden ses çıkmazsa hiç bebekle ilgili birşey yazmazsam anlayın ki negatif pozitifsee ne yapsam kii aceba perşembeye kadar çatlıcam mı bennn :26:

sana serbest canım, sen konuşablirsin, hem haber vermezsen bizde çatlarız

Bircan inşallah gebesindir kızz bakarsı beraber güzel haberler veririrz burada belli mi olur hadi İnşallahhh

Ya dimii bence de ama ümidi kesin benden reglş sancısı gibi sancılar var bende erken gerçi ama bilmiyorum valla bari bende olmazsa sen falan güzel haberler versin bu hafta yaa..

yok sedacım benim umudum yok, hem kan hem hem idrar testi yaptım. ama inşallah sen hamilesindir inşalllahhhhhh

Belli olmaz bu işler hiç canım belki geç döllenme olmuştur ne biliyosunn..

Ya dimii bence de ama ümidi kesin benden reglş sancısı gibi sancılar var bende erken gerçi ama bilmiyorum valla bari bende olmazsa sen falan güzel haberler versin bu hafta yaa..

kız dur valla ömrümü yedin öğrenene kadar sana da umudum yok demek yasak hıh yasak azcık pozitif ol olmazsa da olmasın dünyanın sonu değil çok şükür tedavi şansımız var öyle değil mi bir arkadaşım var eşinini hareketli sperm sayısı sıfır kök hücreden sperm elde etme diye bir şey çıkacakmış onu bekliyorlar onlar ne yapsın tatlım tamam mı azcık olumlu düşün

Belli olmaz bu işler hiç canım belki geç döllenme olmuştur ne biliyosunn..

adetim düzenli olsa umudum olurdu da herzaman düzensiz oluyordum işte bir kaç ay düzenliydi yine şaştı, gideceğim dra belkş adet söktürücü verir adet olunca da bal tarçın çörek otunu yapacağım eşime de keçiboynuzu kürünü, Rabbim verir inşallah

Tabii canım neler var ben şimdiden kafamda 2. aşılama ve tüp için planlar yapmaya başladım ama aslında evde böyle değilim nornalde oturup kalkarken karnımı bile tutuyorum ya karnım da belirgin şekilde şişti benim şişkinlik var böyle var bişiler ama bakalım ya regl ile gebelik belirtileri öyle benziyor ki off şurada güzel haber versem ne güzel olur dimi hayali bile güzelll. Olumluyum aslında ama araya biraz negatiflik sıkıştırıyorum sonucu alınca çok üzülmeyeyim diye bebeğim.

keçibooynuzunu mutlaka yap eşine canım hareket için bire bir diyeyim sana kolayda yapılıyor zaten. Sen de kürler dene bunların zararı olmaz faydası olur yanii. İnşalah gerek kalmasın ama yaa..

Ben çıkıyorum. Eşimde dokuzda falan gelebilecek bende uzanayım az. Yemekte yaptım ama acıktığı için yemiş neyse artık öptümm iyi akşamlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…