- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #8.941
İnşallah canım inan bir yanda kendim içinse bir yandan buradakilere umut olmak istiyorum bu aralar herkesin üzerinde birşeyler var ben can getiririm belki havası değişir belli mi olur yada bende karışırım size bunalım taklırım negatif çıkarsa ama bak benim noralim bozuk ounca yalnız kalırım, ağlarım içimi dökerim eşime bağırırım o anlar zaten beni ama içim bomboş olur hiçbirşey kalmaz elbete derinlerde bir yerde bir yer kanamaya devam eder ama onu da görmezden gelirim bir mizük açarım kendi kendime dans ederim, sinemaye giderim dağıtırım kafamı şimdi nasıl olacak bilmiyorum gerçi aşılama çok farklı birşeymiş ister istemez daha da umuıt bağlıyor insan u umudum yıkılırsa yılmıcam 2. ye başlıcam diyorum ama bu sefer ne kadar sürer kendime gelmem bilemiyorum ya çabuk toparlancam ya da uzun sürecek kimbilir hemen tekrar tedaviye başlayayım ki bir öncekinin acısını unutayım diyorum yani anlayacağın şimdiden negatife hazırım aslında ancak içimde hep bir umut var olsun da zaten umut hep olsun biz insanların tel tutunduğu dal umut sende umut et hayallerin hiç bitmesin. Oanlaır gerçekleştirmek içinde gücü yine kendinde bulacaksın.
bedriyecim nasılsın canım, gecmişi okuyordum seni kacırmamak için yazayım dedim sonra dönerim geçmişe neyse biraz da olsa iyisindir inşallah
bircanımmm canım benimm ben de sana yazdım yazdım hoop bilgisayarın fişi çıktı tüm yazdıklarım silindi..
iyiyim canım benimm yeni sürece işte alışmaya çalışıyorum.. sende iyisin inşAllah.. aslında bi öyle bir böyleyim.. eşim diyor ki dün akşam sürekli gözlerine bakıp ruh halini yakalamaya çalışıyorum. bir anda konuşup dururken bi bakıyorumm çokktaaan dalıp gitmişsin uzaklara diyor.. doğru diyor ansızın değişiyor insan. tam birşeye gülümseyeceksin hoop diye yüreğim yokluyor hemen beynimi.. hayırlısı bakalım.. canımm benimm eşm geldi şimdi ben ona atıştırmalık bişeyler hazırlayayım ardından da ütüye geçiceğim, çok öpüyorum görüşürüz..
Nazan duanı ettim bu arada.. Allah ım inşAllah kabul eder.. Hayırlısıyla tez vakitlerde verir sağlıkla huzurla evladını..
Ben yarın giremiyeceğim anneme gidicem yarın benim Dua günüm.. Allah inşAllah ettiğiniz tümmm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin.. Hepimizin gönlüne göre versin. İnşAllah bu topikte çocuklarımızın yaptığı komik şeyleri anlatmayı nasip etsin mevlam hayırlısyla bizlere..
Ben buketdeyken inanılmaz umutluydum sonra onunla beraber çok üzüldüm ve kendimede çok kızdım bende burada ona içimdeki umudu çok çok yansıttım.. içimde yaşasaydım keşke diye.. Ama geçen burada okudum sanırım bir arkadaş yazmıştı."Bu dünyada en çok neyi istersen senin imtihanın o" diye.. Ayrıca şöyle birşey de var, Allah biz kullarına dert veriyor ki bizi sınıyor, sabrımızı ona sığınmamızı deniyor. çok şükür biz bu sınavlardan hayırlısıyla geçiyoruz. asıl hiç bir dert vermiyorsa kork derler.. inşAllah güzel olucak.. sen 2.aşılamaya geçirme kafanda, hayırlısıyla dur bakalım. Elbet senin içinde bir yol çizdi mevlam bakalım neler yaşatacak.. hayırlısıyla.. belki bebek yolda hayırlısıyla ama değilsede sana hemmen yeni umutlar doğacak.. her gün duydum doktordan bu cümleyi hastanede " nefes alıyor ya umut var dedi" hep var.. herşey de.. sen inşAllah hepimizi güldüreceksin.. salı günü kısmetse.. (günü doğru hatırladım inşAllah)
buarada ptesi veya salı doktora gidicem ,hala adet olmadım, şimdiden söyleyeyim dedim çatlardım yoksa malum ptesi salı çarşamba bebek konuşmak yasak
eee bende salı günü test yaptırcam çatlarım ben ama yaa.. Neyse eğer benden ses çıkmazsa hiç bebekle ilgili birşey yazmazsam anlayın ki negatif pozitifsee ne yapsam kii aceba perşembeye kadar çatlıcam mı bennn :26:
sana serbest canım, sen konuşablirsin, hem haber vermezsen bizde çatlarız
vermicem işte perşembeye kadar çatlatcam siziiii ohhh
Bircan inşallah gebesindir kızz bakarsı beraber güzel haberler veririrz burada belli mi olur hadi İnşallahhh
hahhaay hayatta inanmam anında haber verirsin kendimden biliyorum
hamile kaldığımı öğrensem hayaller kuruyorum şöyle yaparım böyle yaparım eşime diye. sonra diyorum ne boşyere düşünüyorumki anında söylerim diyorum
hahhaay hayatta inanmam anında haber verirsin kendimden biliyorum
hamile kaldığımı öğrensem hayaller kuruyorum şöyle yaparım böyle yaparım eşime diye. sonra diyorum ne boşyere düşünüyorumki anında söylerim diyorum
yok sedacım benim umudum yok, hem kan hem hem idrar testi yaptım. ama inşallah sen hamilesindir inşalllahhhhhh
Ya dimii bence de ama ümidi kesin benden reglş sancısı gibi sancılar var bende erken gerçi ama bilmiyorum valla bari bende olmazsa sen falan güzel haberler versin bu hafta yaa..
Belli olmaz bu işler hiç canım belki geç döllenme olmuştur ne biliyosunn..
kız dur valla ömrümü yedinöğrenene kadar sana da umudum yok demek yasak hıh yasak azcık pozitif ol olmazsa da olmasın dünyanın sonu değil çok şükür tedavi şansımız var öyle değil mi bir arkadaşım var eşinini hareketli sperm sayısı sıfır kök hücreden sperm elde etme diye bir şey çıkacakmış onu bekliyorlar onlar ne yapsın tatlım tamam mı azcık olumlu düşün
adetim düzenli olsa umudum olurdu da herzaman düzensiz oluyordum işte bir kaç ay düzenliydi yine şaştı, gideceğim dra belkş adet söktürücü verir adet olunca da bal tarçın çörek otunu yapacağım eşime de keçiboynuzu kürünü, Rabbim verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?