Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

keçibooynuzunu mutlaka yap eşine canım hareket için bire bir diyeyim sana kolayda yapılıyor zaten. Sen de kürler dene bunların zararı olmaz faydası olur yanii. İnşalah gerek kalmasın ama yaa..

biliyorum tatlım ya olmazsa diye böyle söylediğini ama dediğim gibi elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın, bir ara o kürü yaptık sonra bıraktık şimdi daha bilinçliyim her şeyi deneyeceğim. eşin geldi mi buarada biraz da yanlışlıktan bunlaı düşünüyosun

keçibooynuzunu mutlaka yap eşine canım hareket için bire bir diyeyim sana kolayda yapılıyor zaten. Sen de kürler dene bunların zararı olmaz faydası olur yanii. İnşalah gerek kalmasın ama yaa..

biliyorum tatlım ya olmazsa diye böyle söylediğini ama dediğim gibi elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın, bir ara o kürü yaptık sonra bıraktık şimdi daha bilinçliyim her şeyi deneyeceğim. eşin geldi mi buarada biraz da yanlızlıktan bunları düşünüyosun

dene canım şifanın nerden olacağı belli olmaz bir şeyler vesile olur belki. Eşim dokuzda hızlı trene binecek Ankaradan yetişemez diye dokuxa almış yedide de vardı tren aslında ve fazlaca yetişti değiştirmek istemiş ama yer yokmuş bekliyor orada mecburen. Gelmesi 11 i bulacak yanii. Evet yalnızlıktanda ama yanında kim olursa olsun beynine giremiyor ki bu beyinden geçenlere engel olamıyor insan ama tabii vakit geçer o verken hiç olmazsa.

Ben çıkıyorum. Eşimde dokuzda falan gelebilecek bende uzanayım az. Yemekte yaptım ama acıktığı için yemiş neyse artık öptümm iyi akşamlarr..

tamam tatlım kendine iyi bak ben de çıkayım temizlik yapacağım bugün hiç canım bişi yapmak istemedi dışarı cıkmıştık yorulmuştum geldiğimde azcık komşularımı rahatsız edeyim.
neyapayım benim onlar gibi 7 günüm yok sadece 2 günüm var idare etsinler azcık

2828NAZANcım okudum akşam duanı rabbım kabul etsın canım benım

Bedriye'cim canım benim, şimdi oturdum birgüzel geçmişi okudum,bugün nekadar güzel aktif olmuşsun arkadaşlarla konuşup dertleşmişsiniz, keşke bende olsaydım o anda dedim içimden. ama olsun nasılsa geldiğinde okursun.
Öncelikle ilk yazında sizinde içinizi karartmak canınızı sıkmak istemiyorum gibi birşey söylemişsin, ne olur sakın böyle düşünme, arkadaşların da dediği gibi biz burada sadece bebek muhabbeti yapmak için değil, hayatın her alanında her türlü derdimizi, sevincimizi, kafamıza takılanı vs. paylaşıp rahatlıyoruz. heleki şuanda bana göre topikteki en en önemli konu senin yaşadığın bu kayıp... çünkü Allah ölümü dağlara taşlara vermiş onlar bile dayanamamış ki biz insanlar onun üstesinden gelmeye çalışıyoruz. bu öyle böyle değil, çok büyük bir durum. Yani hayatta herşey gelir herşey geçer, hasta oluruz iyileşiriz, bu ay adet oluruz önümüzdeki ay hamile oluruz, bugün depresyona düşeriz yarın güleriz... ama ölen birdaha geri gelmiyor. bunu bilmek, bu hisle yaşamak, ne yapacağını düşünmek, onsuz aldığın her nefesin acı vermesi, acının hergeçen gün arttığını hissetmek, bunlar çok ama çok zordur.
Ama Allah bunu bizlere yaşattığına göre, insan olabilmemiz için, olgun olabilmemiz için, güçlü olabilmemiz içiin gerekiyor demekki, Allahın yaptığı hiçbirşeyden sual edemiyoruz, boynumuzu büküp onu kabul etmek zorundayız, ve bu aşama da da yine bize Allah yardım ediyor, O biz kullarına merhamet eder, bizleri darda bırakmaz, yetiş yarabbim dediğimiz anda yanımızda bulunur. buda bizim en büyük desteğimiz. Allah sana destek olmamız için bizleri de görevlendirmiş olabilir, sen bize açıl, sen bize içini dök, hislerini sonuna kadar yaz, anlat ki bizlerde sonuna kadar seninle ruh ikizi olalım, seni kalbimizde hissedip sana destek olalım canım arkadaşım.
Hepimiz adına konuşuyorum ki, bu topikte hepimiz seni çok seviyoruz. biz burda kardeşten ileri olduk, çoğu konuda birbirimize karşı kardeşlerimize olduğumuzdan çok daha açık konuşabiliyoruz.
O yüzden birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için herzaman yanındayız, herzaman senin sevincini de üzüntünüde paylaşırız biz, ve bunlardan hiç sıkılmayız arkadaşım, bunu hiçbir zaman unutma olurmu...

Son düzenleme:
Nazan'cım dualarını okudum Allah kabul etsin canım benim.

Bircan kuşum ben dün aktara gittim hayıt tohumunun gerçeğini aldım, o hazır satılan hayıt suyu işe yaramadı sanırım bende, olamadım hala regl, bende ilk olduğum günden bu yana hep düzensizdim , soğan küründen sonra sanırım birkaç ay düzene girmiştim okadar. kilosu 50 tl olmuş baya pahalılaşmış, bende 200gr aldım 10 liralık, her akşam ondan içmeye başladım bakalım inşallah iyi gelirde bende burda yaygara yaparım:) bekarken çok iyi geliyordu tam 28 günde bir adet oluyordum süper bir duyguydu, olacağım günü bile önceden biliyordum , biz co olduğumuz için bunlar senin ve benim hiç tatmadığımız duygular biliyorsun:)

Sedacım eşin gelmiştir heralde hadi gözün aydın şekerim. bu arada salı günü dr dan döndüğünde doya doya anlat bize olayları, senin durumun çünkü bizden farklı, sen o bebek konuşmama kuralına dahil değilsin bebişim.

Özlemcim nerelerde yaaa özledim, son günlerde pek yok hayırdır inşallah kızlar haberi olan varmı??

Buketim gittimi acaba eşinin yanına, hadi hayırlısı bakalım, kavuşmanın ateşiyle bir mucize olur inşallah :)

ben sizleri çok çok seviyorum.. hepiniz can oldunuz bana.. çok iç karartıyorum burada daha önce kayıpları olan arkadaşlarım var, onların acısını tazelememe adına susmak istiyorum ama dayanamıyorum.. herşey rüya gibi.. ben bekliyorum.. sanki bir zamanı bekliyorum.. gerçeği yaşadığımı anlayamıyorum.. Allah yardım ediyor bu kadar büyük bir acının sabrı da gerçekten büyük oluyor ama insan başına gelince beyin bir yere kadar algılayabilir kabulleniş süresi uzun sürüyor. Canlarım benimm sizlerin hakkını ödeyemem gerçekten, hepiniz çok çok sağolunn.. sizleri gerçekten de ayrı ayrı çok seviyorum.. benim dışarıda arkadaşım yok pek, şu dönem hele tek bağlantım hayatla işim, ailem, sizlersiniz.. ilk buraya geldiğim gün seninle yazışmıştık yasemin içime huzur gelmişti iyi ki de gelmişim.. iyi ki buraya hepimizi toplamışsın.. bizlere vesile oldun birarada olmamız için çok çok sağoll..

yani çalışanların bizlerin pek şansı olmuyor mecbbur haftaiçi birazcık geç saatte temizlik yapabiliyoruz ama mesela 8-9 da öyle geç bir saat değil ki napalım sadece haftasonu silip süpürmekle olmuyor gerçi ben evi geçen c.tesiden beri süpürmüyorum ama el süpürgem var onu açıyorum mutfapın yerleri beyaz oraları dün sildim eşimde geldi yarın o halıları falan kaldırır da ben de yavaştan yaparım dedim.

Geldi geldi hemi de sürpriz yaptı dokuxa almuıştı ama gara erken gelince 7 ile değiştirmiş hemde erken gelebilmek için başkasının biletini almış üstüne bir bilet parası daha vermiş değiştirmesi için çovuk dokuza almış onun boşalan yerini de eşim almış bana numara yapıyor arıyorum açmıyor flan anladım tabii. Valla bir olay olmayacak yaseminciğim dr yanına giderim o da kan tahlili ister yaptırırım kaçta çıkıyorsa artık arıcam doktoru öğrencem öyle yanii bakalım kısmet..

Biz de seni seviyoruz gülüm. Bunların hepsi çok normal kabullenmek kolay değil ki asıl o zaman normal olmazdı zaten sen doğal bir süreç yaşıyorsun Ama anlamayacaksın bile işlerle birşeylerle meşhul olurken kafandn acın çıkacak ama yüreğinde bir yerde hep olacak. Düşünsene yoksa onca inan kaybettiklerinin acısına nasıl dayanır. Analar gencecik evlatlarını şehit olup koyuyor toprağa. Benim anneannem öldüğünde ben 4 gün o eve giremedim sudan başka hiçbirşey içmedim yemedim 2 hafta önce daha köydeydik ve onu da alıp hasta olunca İstanbul'a getirdik orda da vefat etti köye getirdik eve adım atamadım yüzleşmek istemedim dayımlarda yattım kalktım ne ağladım ne birşey 4 gün sonra da bir ağladım ki ama komalık oldum. Sonra da yavaş yavaş geçti özlem hep var dua ediyorum hep. O ateş hep yanacak ama biz hayatımıza devam edeceğiz neden böyleyim deme normal süreci yaşa zamana bırak tatlım elbette burada bizimle de ol hep.

bdroner / BEDRİYE cım sabah duanı-sağlıklı hamişlik okudum canım rabbım kabul eylesın

canım benim kolay değil tabiki rabbim kendi sabrından ihsan etsin duanı okudum allah kabul etsin inşallah hayat bir yolculuk aslında dünyanın yerleşik göçebeleriyiz rabbim iman nasip etsin cümlemize

bedriyecim duanı okudum canım benim rabbim gönlünün muradını tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah. akşamı da okurum şimdiden sölim akşam nete giremiyorum çünkü

Bedriyecim sabah duanı okudum.Allah kalbine ferahlik versin.bukete ümit verdigim icin üzüldüm felan demissin söyleme öyle seyler.simdi detaylı yazamiyorum seni seviyorum hayatım Allah sabır versin.acini hafifletecek yerini dolduranda ama doldurmaya çalışacak bı minik versin:)

Son düzenleme:
Bedriyeciğim sabah duanı okudum canım.. Allah'ım kabul etsin hep sana sabırlar versin kalbine ferahlık versin diye dua ettim hep.

Kızlarr nasılsınız biz kalktık kahvaltı ettik pazara gidicez aslında ama gözüm yemiyor hiç yaa. Evi süpürmem silmem lazım eşimi bekledim halıları falan kaldırır diye. Öyle işte yemeğimde var dün yaptım ama eşim yolda yediği için kaldı. Görüşürüz yine bugün pazar pek kimse olmaz yarın daha aktif oluruz sanırım. Yarın bebek konuşmıcaz dimi bir iki üç tııp..

İyi gunler iyi pazarlar hanimlar adet oldugum icin dualarinizi okuyamiyorum bu dua adetliyken okunurmu?gecmisi okuyorum ama yazacak bisey bulamiyorum birazz durgunum bu aralar nedenini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…