Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

biraz zor oldu eklemem ama sonunda oldu 2.çizgim hala çok net değil ama baya görünüyor geçen hafta salı günü yaptığımda hiç çıkmamıştı

ayyyy canım benim sen bizimi bekledin bak ben güzel haberlerle geldim inşallah yaseminde güzel haberler verir bize
oh-oh....canıma da deysinoh-oh özlemim hamileoh-oh,ay maşalllllah...heyo-heyooleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy
yoruldum kız oynamaktan,bir az oturup da yazayım,caanımmmmmmmmmm çoooooooook sevindim,oynamaktan canım çıktı ya.....tammmmm uyuyodum,bir telden bakayım dedim,kızlar gelmişmi diye senin mesajı görünce hemen fırlayıp yerimden leptopu aldım,ve böylece dans etmeye başaladım.ne güzel ya,ayağımı yere güzelce sürtmüşüm,inşallah yasemin de güzel haberlerle gelir yaaaaaaaaaaa....testin de 4güne falan baya belirginleşir,hem senin kan sonuçların da güzelmiş işteeee,çooook sevindim,çoooooooook....birlikte doğup büyütücez ha,ne güzel ya....

Son düzenleyen: Moderatör:

ben mesaj yazıp resim eklerken sen topikteydin ama çıkıyordun ya farkedemedin beni, ayyy senin bu mutluluğunu görünce ben çok heyecanlandım inşallah rabbim nasip eder sonuna kadar sağlıklı bi şekilde hamileliğimiz devam eder hayırlısı ile de kucağımıza alırız inşallah

Allah analı babalı büyütür inşallah darısı bize inşallah

4 eylül inşallah o gün yimm diyebilirlm

ola bilir tatlım,ben çıktığımda mesajı görmemişim ama,olsun işte uyumadan öyrenmişim ya,çok sevindim ya,sevinmemek mümkünmü,şimdi sen şoktasındır,ama uyanınca içini saran o mutluluk seni alııııııp çooook uzaklara 9ay sonrasına götürücek inşallah.kociş uyanıp da beni geberticek ha,ne yapıyon bu saatte internette diy,ama ne yapayım,seni bırakıp da gidesim gelmiyor...

canım benim daha çooook vakit olacak konuşmak için istersen sen git kocanın yanına kızdırma adamı

kızlar sizin tehvidlerinizi okuyamamışdım ya,okudum çok şükür.özür dilerim bir az geç olduğu için.Hakkınızı helal edin...

ay çok sevindim sağlıkla kucağına laırsın inş darısı bizim başımıza

amiin canım darısı hepinizin başına Allah sağlıkla sıhhatle bu güzel duyguları yaşamanızı nasip eder inşallah, sizlere ve tabiki bana

Son düzenleme:
canım benim daha çooook vakit olacak konuşmak için istersen sen git kocanın yanına kızdırma adamı

offff,yaaaaaa kızlar da geldi,hiç gidesim yok vallaha,şimid ben uyamam ki seninle,bizimle bebişlerle ilgili hayaller kurar durarım.ama kocanın yanında olayım.burda saat bir az geç oldu,2saat farkımız var.neyse özlemimmmmm,öpüyrum seni,bebişimde bebişini öpüyor.benim bebişin cinsiyeti belirlene kadar ki ismi bobili,sen de çabucak bir isim bul yiyenime,ben de ona öyle seslenmek istiyorum artıkkkk.ayyyyyyy ne güzel ya,bobilime yiyen geliyor....iyi geceler canlarım....

Amiiiin diyorum güzel dualarina. Dogum günün hayirli olsun canim Insaallah seneye dogumgününde bebegini kucagina almis emziriyor olursun. Rabbim sana ailenle huzurlu, saglikli, basarili ve hayirli yasamayi nasip etsin Insaallah....

canım ağzından bal damlıyor.allah razı olsun.inşallah hepimiz meleklerimize hayırlısıyla tez vakitte kavuşuruz...

allah razı olsun canım...
kızlaaar ben geldim kan testimi yaptırdım değerim yükselmiş şuan 521.8 artık kesin hamileyiiiiiimm

özlemcim tebrik ederim.artık sende benim yerleşme kanaması geçiren arkadaşlarımın arasına katıldın
hatırlıyormusun geçen hafta ben sana o arkadaşlardan bahsettiğimde inşallah bende onların arasına katılırım demiştin.allah dualarımızı kabul etti çok şükür.
inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almak da nasip olur...

şimdi sıra adaşım yaseminde ama maşallah onda peygamber sabrı var.o bekliyor ama biz topik olarak meraktan çatlayacağız bu gidişle...:18::18::18:

iyi geceler canım benim bizde bebeğimle birlikte sizi öpüyoruz,Alllah rahatlık versin (ayy ne güzel böyle bebeğimle birlikte falan demek)

hatırlıyorum tabi hatırlamaz olurmuyum inşallah yaseminde aramıza katılırda senin yerleşme kanaması geçiren arkadaşlarının sayısı artar peygamber sabrı var derler ya yasemininki o hesap onun yerine ben burda çatlayacağım meraktan hala kan testi yaptırmıyor.

canım yaa farkettirmiyorum ama sanırım çok heyecanlıyım ikidebir yanlış yazıyorum okuduğumu unutup hemen hemen aynı şeyleri yazıyorum senin mesajında yazdığın şeyleri bende kendi mesajıma yazmışım

mrb canım.hoşbulduk.inşş uğur getirirsiniz bana.bu arada canım bebeğinin doğacağı tarih nisan mış.bende senle aynı ayda hamile kalmayı o kadar hayal etmiştimkii çünkü nisan 10 da eşimin doğum tarihi.tam 10 nisanda bebeğimizi en güzel hediyeyi eşime verecektim.nasip diilmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…