- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
oh-oh....ayyyy canım benim sen bizimi bekledin bak ben güzel haberlerle geldim inşallah yaseminde güzel haberler verir bize
oh-oh....canıma da deysin oh-oh özlemim hamile oh-oh,ay maşalllllah... heyo-heyo oleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy
yoruldum kız oynamaktan,bir az oturup da yazayım,caanımmmmmmmmmm çoooooooook sevindim,oynamaktan canım çıktı ya.....tanm uyuyodum,bir telen bakayım dedim,kızlar gelmişmi diye seninmesajıgrünce hemen fırlayıp yerimden leptopu aldı,ve böylece dans etmeye başaladım.ne güzel ya,ayağımı yere güzelce sürtmüşüm,inşallah yasemin de güzel haberlerle gelir yaaaaaaaaaaa....testin de 4güne falan baya belirginleşir,hem senin kan sonuçların da güzelmiş işteeee,çooook sevindim,çoooooooook....birlikte doğup büyütücez ha,ne güzel ya....
Allah analı babalı büyütür inşallah darısı bize inşallahben mesaj yazıp resim eklerken sen topikteydin ama çıkıyordun ya farkedemedin beni, ayyy senin bu mutluluğunu görünce ben çok heyecanlandım inşallah rabbim nasip eder sonuna kadar sağlıklı bi şekilde hamileliğimiz devam eder hayırlısı ile de kucağımıza alırız inşallah
Allah analı babalı büyütür inşallah darısı bize inşallah
evet tatlım anladım sonra hatırladım isminden diyer toopikden olduğunu.olsun tanışdık işte.ben de 5ci ayda kaldım kuzum.inşallah sen de çabuçak hamiş kalırsın güzelim.hele bir vücudun uyğunlaşsın(şimdi türkçesini bulamadım,umarım anlarsın) da olur inşallah,sonuçta bir problemin yokmuş,çok şükür.ufak belirtilerimden yazmışdım,istersen diyer sayfalada bula bilirsin.beklenen adet tarihin ne zaman tatlım?
ben mesaj yazıp resim eklerken sen topikteydin ama çıkıyordun ya farkedemedin beni, ayyy senin bu mutluluğunu görünce ben çok heyecanlandım inşallah rabbim nasip eder sonuna kadar sağlıklı bi şekilde hamileliğimiz devam eder hayırlısı ile de kucağımıza alırız inşallah
4 eylül inşallah o günyimm diyebilirlm
ola bilir tatlım,ben çıktığımda mesajı görmemişim ama,olsun işte uyumadan öyrenmişim ya,çok sevindim ya,sevinmemek mümkünmü,şimdi sen şoktasındır,ama uyanınca içini saran o mutluluk seni alııııııp çooook uzaklara 9ay sonrasına götürücek inşallah.kociş uyanıp da beni geberticek ha,ne yapıyon bu saatte internette diy,ama ne yapayım,seni bırakıp da gidesim gelmiyor...
kızlaaar ben geldim kan testimi yaptırdım değerim yükselmiş şuan 521.8artık kesin hamileyiiiiiimm
ay çok sevindim sağlıkla kucağına laırsın inş darısı bizim başımıza
canım benim daha çooook vakit olacak konuşmak için istersen sen git kocanın yanına kızdırma adamı
Amiiiin diyorum güzel dualarina. Dogum günün hayirli olsun canim Insaallah seneye dogumgününde bebegini kucagina almis emziriyor olursun. Rabbim sana ailenle huzurlu, saglikli, basarili ve hayirli yasamayi nasip etsin Insaallah....
allah razı olsun canım...Selammm kızlar geç oldu ama ben geldim...misafirlikti davetti derken bide araya bayram temizliği girdi. Şu internetin başına oturmaya vakit bulamıyorum yawwf.. Melekcim, Sibelcim, Yasemincim tevhidlerinizi okudum. Tubanınkini de birazdan okuyacağım Allah kabul etsin inşallah...
kızlaaar ben geldim kan testimi yaptırdım değerim yükselmiş şuan 521.8artık kesin hamileyiiiiiimm
offff,yaaaaaa kızlar da geldi,hiç gidesim yok vallaha,şimid ben uyamam ki seninle,bizimle bebişlerle ilgili hayaller kurar durarım.ama kocanın yanında olayım.burda saat bir az geç oldu,2saat farkımız var.neyse özlemimmmmm,öpüyrum seni,bebişimde bebişini öpüyor.benim bebişin cinsiyeti belirlene kadar ki ismi bobili,sen de çabucak bir isim bul yiyenime,ben de ona öyle seslenmek istiyorum artıkkkk.ayyyyyyy ne güzel ya,bobilime yiyen geliyor....iyi geceler canlarım....
canım ağzından bal damlıyor.allah razı olsun.inşallah hepimiz meleklerimize hayırlısıyla tez vakitte kavuşuruz...
allah razı olsun canım...
özlemcim tebrik ederim.artık sende benim yerleşme kanaması geçiren arkadaşlarımın arasına katıldın
hatırlıyormusun geçen hafta ben sana o arkadaşlardan bahsettiğimde inşallah bende onların arasına katılırım demiştin.allah dualarımızı kabul etti çok şükür.
inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almak da nasip olur...
şimdi sıra adaşım yaseminde ama maşallah onda peygamber sabrı var.o bekliyor ama biz topik olarak meraktan çatlayacağız bu gidişle...:18::18::18:
canım ağzından bal damlıyor.allah razı olsun.inşallah hepimiz meleklerimize hayırlısıyla tez vakitte kavuşuruz...
allah razı olsun canım...
özlemcim tebrik ederim.artık sende benim yerleşme kanaması geçiren arkadaşlarımın arasına katıldın
hatırlıyormusun geçen hafta ben sana o arkadaşlardan bahsettiğimde inşallah bende onların arasına katılırım demiştin.allah dualarımızı kabul etti çok şükür.
inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almak da nasip olur...
şimdi sıra adaşım yaseminde ama maşallah onda peygamber sabrı var.o bekliyor ama biz topik olarak meraktan çatlayacağız bu gidişle...:18::18::18:
aynuuur yat uyu artık bak kocan kızacak sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?