- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.021
Özlemciğim sabah okudum duanı canım işe gelmeden Allah kabul eder İnşallah..
Ben çok kötü bir gece geçirdim kızlar. Uyku tutmadı döndüm durdum çok terledim sonra tansiyonum mu düştü, yoksa karabasan dedikleri şey mi oldu ara ara olur zaten önce bir rüya görüyorum salonun iki camı da açık rüzgar esiyor ben açık bırakmadım ki camları diyorm sonra uyumayla uyanıklık arası ama uyanıklığa yakın kulağımda nasıl bir uğultu gözlerim açıktı ama sanırım eşimi görüyordum ve dan dan diye balyozla vuruyorlar sanki öyle bir ses kulağımda sesim çıkmıyor eşimi dürtüyorum eşimde tepki yok. Birkaç dk sürdü uyandım ama çok fena oldum eşimi uyandırdım dürttüm seni duymadın mı dedim hafif elin geldi ama yorganı falan çekiyosun sandım dedi ama bana göre hızlı drtmüştüm iyice de kaçtı mı uykum türbeye gititk diye de korktum mu ondan oldu diye fenaydom sonra taktım mı kafama gebeysem bebeğe bişi olursa kötü varlıklar dadandıysa diye dua ettim uyumuşum sonra ilk defa p.tesi günü sabah oldu diye sevindim yani birşey yemedim çay içtim sadece canım hiçbirşey istemiyor.
canım inşallah hayırlı güzel haberler verir bizi de sevindirirsin
evet gülüm aynı değil çok değişken ruh halim var aslında içime olumlu şeyler doğarken bile ben kötüyü düşünmeye çalışıyorum çünkü istediim için olumlu düşünüyor oalbilirim bazen boşver seda umudunu yitime şurda 10 gün umudun olsun hiç olmazsa diyorum hayırlısı. sen nasılsın gülüm özletma ya kendini fazla.
canım acı basuru mahveder çok azdırır zaten tuvalette yanma yapar. Bende severim bende de var hem biliyorum acısını hem yiyorum ama aşılamadan beri yemiyorum ben acı. Dikkat etmen lazım.
yaa sorma 7 de kalktım hava karanlık akşam gibi saat mi yanlış acaba dedim. kötü bir gece geçirdim uyuyamadım falan neyse gündüz oldu. Haftasonu güzeldi eşim geldi falan arkadaşla görüştüm başka topikten dün trbeye gittik dua ettik oturduk iyiydi yani..
Canımm oflumm nasılsın ay çok heyecanlı yaa gün sayıyorsun. Hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah.Tatlım bana dua et ne olur yarın aşılamanın sonucunu alıcam. Çok heyecanlıyım ben de.
Canım Allah razı olsun ettiğin dualar yüzü hürmetine güzel sonuçlar al İnşallah Rabbim güldürsün yüzünü canım habersiz bırakma bizi hemen yaz sonucu. Bende yarın gidicem teste. :18:
dejavu benim sonucum NEGATİF umarım sen yarın bize güzel haberlerini verirsinde seviniriz hayırlısıyla ....
canım sürekli ayetel kürsi oku ara ara olur insanlarda ama lütfen olumsuz düşünme kötü bir rüyadı de geç akan suya anlat ve bir daha düşünme rüyanı
sonucu aldım tabiki NEGATİF beklediğim bir sonuçtu hiç üzülmedim hakkımda hayırlısı böyleymiş
evet gülüm aynı değil çok değişken ruh halim var aslında içime olumlu şeyler doğarken bile ben kötüyü düşünmeye çalışıyorum çünkü istediim için olumlu düşünüyor oalbilirim bazen boşver seda umudunu yitime şurda 10 gün umudun olsun hiç olmazsa diyorum hayırlısı. sen nasılsın gülüm özletma ya kendini fazla.
canım acı basuru mahveder çok azdırır zaten tuvalette yanma yapar. Bende severim bende de var hem biliyorum acısını hem yiyorum ama aşılamadan beri yemiyorum ben acı. Dikkat etmen lazım.
yaa sorma 7 de kalktım hava karanlık akşam gibi saat mi yanlış acaba dedim. kötü bir gece geçirdim uyuyamadım falan neyse gündüz oldu. Haftasonu güzeldi eşim geldi falan arkadaşla görüştüm başka topikten dün trbeye gittik dua ettik oturduk iyiydi yani..
Canımm oflumm nasılsın ay çok heyecanlı yaa gün sayıyorsun. Hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah.Tatlım bana dua et ne olur yarın aşılamanın sonucunu alıcam. Çok heyecanlıyım ben de.
Canım Allah razı olsun ettiğin dualar yüzü hürmetine güzel sonuçlar al İnşallah Rabbim güldürsün yüzünü canım habersiz bırakma bizi hemen yaz sonucu. Bende yarın gidicem teste. :18:
dejavu benim sonucum NEGATİF umarım sen yarın bize güzel haberlerini verirsinde seviniriz hayırlısıyla ....
canım sabah Özlem'in duasını okurken okudum ayetel kürsi de. Yaa negatif mi off ağlıcam şimdi ama yaa son zamanlarda hiç iyi haber veren yok aşılama topiğinde de tutan yok inşallah ben güzel haberler veririm ya ama bakalım. Hayırlısı olsun gülüm yılmak yok devan edicez hem bugün bebek falan konuşmak yok yasaakkk
Ben çok kötü bir gece geçirdim kızlar. Uyku tutmadı döndüm durdum çok terledim sonra tansiyonum mu düştü, yoksa karabasan dedikleri şey mi oldu ara ara olur zaten önce bir rüya görüyorum salonun iki camı da açık rüzgar esiyor ben açık bırakmadım ki camları diyorm sonra uyumayla uyanıklık arası ama uyanıklığa yakın kulağımda nasıl bir uğultu gözlerim açıktı ama sanırım eşimi görüyordum ve dan dan diye balyozla vuruyorlar sanki öyle bir ses kulağımda sesim çıkmıyor eşimi dürtüyorum eşimde tepki yok. Birkaç dk sürdü uyandım ama çok fena oldum eşimi uyandırdım dürttüm seni duymadın mı dedim hafif elin geldi ama yorganı falan çekiyosun sandım dedi ama bana göre hızlı drtmüştüm iyice de kaçtı mı uykum türbeye gititk diye de korktum mu ondan oldu diye fenaydom sonra taktım mı kafama gebeysem bebeğe bişi olursa kötü varlıklar dadandıysa diye dua ettim uyumuşum sonra ilk defa p.tesi günü sabah oldu diye sevindim yani birşey yemedim çay içtim sadece canım hiçbirşey istemiyor.
özlemcim sabah duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
kızlar yaa 30 sayfa var geride ne çok konuşmuşunuzz herkese günaydınnnnnn keyifler yerindedir umarımm
hayırdır inş..neyse kalma rüyanın etkisinde geçti gitti
seda , nazan , bedriye , özlem sabah okunucak dualarınızı okudum akşam eve gidincede okuyup tamamlıcam
ALLAH herkesin gönlüne göre versin inşallah hepimizin duaları kabul olur....
bugün gebelik testi sonucunu alıcam hakkımda hayırlısı neyse o olsun... umarım herşey iyi olur.
Nazan-bedriye- özlem dualarinizi okudum canlarim ama yazamamistim allah kabul etsin insallah
2828NAZANcım okudum akşam duanı rabbım kabul etsın canım benım
Nazan'cım dualarını okudum Allah kabul etsin canım benim.
Bircan kuşum ben dün aktara gittim hayıt tohumunun gerçeğini aldım, o hazır satılan hayıt suyu işe yaramadı sanırım bende, olamadım hala regl, bende ilk olduğum günden bu yana hep düzensizdim , soğan küründen sonra sanırım birkaç ay düzene girmiştim okadar. kilosu 50 tl olmuş baya pahalılaşmış, bende 200gr aldım 10 liralık, her akşam ondan içmeye başladım bakalım inşallah iyi gelirde bende burda yaygara yaparım:) bekarken çok iyi geliyordu tam 28 günde bir adet oluyordum süper bir duyguydu, olacağım günü bile önceden biliyordum , biz co olduğumuz için bunlar senin ve benim hiç tatmadığımız duygular biliyorsun:)
Sedacım eşin gelmiştir heralde hadi gözün aydın şekerim. bu arada salı günü dr dan döndüğünde doya doya anlat bize olayları, senin durumun çünkü bizden farklı, sen o bebek konuşmama kuralına dahil değilsin bebişim.
Özlemcim nerelerde yaaa özledim, son günlerde pek yok hayırdır inşallah kızlar haberi olan varmı??
Buketim gittimi acaba eşinin yanına, hadi hayırlısı bakalım, kavuşmanın ateşiyle bir mucize olur inşallah :)
bircanımmm canım benimm ben de sana yazdım yazdım hoop bilgisayarın fişi çıktı tüm yazdıklarım silindi..
iyiyim canım benimm yeni sürece işte alışmaya çalışıyorum.. sende iyisin inşAllah.. aslında bi öyle bir böyleyim.. eşim diyor ki dün akşam sürekli gözlerine bakıp ruh halini yakalamaya çalışıyorum. bir anda konuşup dururken bi bakıyorumm çokktaaan dalıp gitmişsin uzaklara diyor.. doğru diyor ansızın değişiyor insan. tam birşeye gülümseyeceksin hoop diye yüreğim yokluyor hemen beynimi.. hayırlısı bakalım.. canımm benimm eşm geldi şimdi ben ona atıştırmalık bişeyler hazırlayayım ardından da ütüye geçiceğim, çok öpüyorum görüşürüz..
Nazan duanı ettim bu arada.. Allah ım inşAllah kabul eder.. Hayırlısıyla tez vakitlerde verir sağlıkla huzurla evladını..
Ben yarın giremiyeceğim anneme gidicem yarın benim Dua günüm.. Allah inşAllah ettiğiniz tümmm dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin.. Hepimizin gönlüne göre versin. İnşAllah bu topikte çocuklarımızın yaptığı komik şeyleri anlatmayı nasip etsin mevlam hayırlısyla bizlere..
nazancım duanı okudum balım,Rabbim kabul eylesin inşallah
nazanın akşam duası tamam:
Nazancığım akşam duanı da okudum canım Allah kabul eder İnşallah..
Nazancim dualarını okudum Allah kabul etsin
melek2828 / NAZAN sağlıklı sorunsuz hamişlik- duani okudum ALLAHIM kabul etsin INSALLAH
melek2828/NAZANsağlıklı sorunsuz hamişlik duan okudum canım Rabbım kabul eylesın İNŞALLAHHHH
canın rabbim san hayırlısını versin inşallah dualerımız kabul olur
Nazancığım duanı okudum canım akşamda okuyacağım. İnşallah tez zamanda muradına erersin.
Haftasonu tabi kimse yok bende kahvaltı ettim, fasulyeyi haşlamaya koyucam toz alıcam falan öyle işte akşama kocacığım geliyor sonunda..
nazancım csnım duanı okudum rabbim tez vakitte kabul etsin inş.
arkadaşalar günaydınnnn :)
Nazancım senin duanı da okudum canım Tez zamanda bebişlerine kavuşursun inşallah :)
günaydın kızlarrrrrrrrr NAZANCIMM duanı okuudum canım RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...
allah hepnizden razı olsun rabbim benim için istediginizin çok daha hayırlısını sizlere nasip etsin inş.nazanın duasını okudum hayırlısı olur tez zamanda haberini alırız inşallah
yok iyiyim gülüm sabah uykusuz olsam da neşeli uyandım espriler yaptım yarıon ağlayacağım ya bugün gülüyorum hep öyle olur zaten önce güler sonra ağlarım hiç uzun süre gülemem ben olsun varsın hayat böyle.
geçmiş olsun canımhafta sonu doktora gittim kızlar gögüsümde agrı vardı daha önceden 1 hafta 10 gündür yine agrımaya başladı artık korkmaya başlamıştım ekg çekti doktor kan tahlili yaptı hersey normal kas agrısı dedi kendini sıcak tut dedi yapmaya çalışıyorum ama hala var agrı kesici kas gevşetici verdi içiyorum bakalım
ÖZLEMİM sabah duanı okudum.Allah kabul etsin..için ferahlansın gönlün şenlensin..inşallah yuvanda şenlensin..:)sitem etmişsin sormadınız diye çok haklısın..insan umduğundan gücenir.:)haklısın...bende uzun uzun konuşmak istiyorum..hepinizle ayrı ayrı..heleki annem şimdi bana zorla soğan kürü yptırıyo..bi halimi anlatayımda gülmekten ölürsünüz:))
geçmiş olsun canım
Canim hayirlara vesile olsun insallah, 10 gündür kafan hep aynı meseleyle dolu, zihnini cok yormuşsundur tatlim o yüzden olabilir.Özlemciğim sabah okudum duanı canım işe gelmeden Allah kabul eder İnşallah..
Canim rabbim ödeme kolayligi versin, bizde düsunüyoruz insallah, kaç sene kaldi bitmesine?günaydınlar kızlar güzel bir hafta diliyorum nasılsınız ben iiyim birazdan bankaya gidicem ev kredisi çekmiştik sanırım faizler düşmüş yapılandırma yapmaya çalışacağız çok sıkıcı işler hiç hoşlanmıyorum inş olurda azıcık rahatlarım burç olyları beni geriyor ama borçsuzda olmuyor mmalesef
özlemcim danı okudum rabbim kabul etsin inş muradına eresin tatlım
ÖZLEMİM sabah duanı okudum.Allah kabul etsin..için ferahlansın gönlün şenlensin..inşallah yuvanda şenlensin..:)sitem etmişsin sormadınız diye çok haklısın..insan umduğundan gücenir.:)haklısın...bende uzun uzun konuşmak istiyorum..hepinizle ayrı ayrı..heleki annem şimdi bana zorla soğan kürü yptırıyo..bi halimi anlatayımda gülmekten ölürsünüz:))
Canim gecmis olsun bol bol sicak banyo yap bari kas ağrısıymış ya iyi gelir belkihafta sonu doktora gittim kızlar gögüsümde agrı vardı daha önceden 1 hafta 10 gündür yine agrımaya başladı artık korkmaya başlamıştım ekg çekti doktor kan tahlili yaptı hersey normal kas agrısı dedi kendini sıcak tut dedi yapmaya çalışıyorum ama hala var agrı kesici kas gevşetici verdi içiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?