Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım sürekli ayetel kürsi oku ara ara olur insanlarda ama lütfen olumsuz düşünme kötü bir rüyadı de geç akan suya anlat ve bir daha düşünme rüyanı

canım inşallah hayırlı güzel haberler verir bizi de sevindirirsin

sonucu aldım tabiki NEGATİF beklediğim bir sonuçtu hiç üzülmedim hakkımda hayırlısı böyleymiş

özlemcim sabah duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

kızlar yaa 30 sayfa var geride ne çok konuşmuşunuzz herkese günaydınnnnnn keyifler yerindedir umarımm

hayırdır inş..neyse kalma rüyanın etkisinde geçti gitti

özlemcim sabah duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

kızlar yaa 30 sayfa var geride ne çok konuşmuşunuzz herkese günaydınnnnnn keyifler yerindedir umarımm

ehh gelseydin de muhabbete katılsaydın biz napalım yanii okur durursun böyle işte. Duanı da okudum tatlım söyleyeyim yeniden Allah kabul eder İnşallahhh...

hayırdır inş..neyse kalma rüyanın etkisinde geçti gitti

yok iyiyim gülüm sabah uykusuz olsam da neşeli uyandım espriler yaptım yarıon ağlayacağım ya bugün gülüyorum hep öyle olur zaten önce güler sonra ağlarım hiç uzun süre gülemem ben olsun varsın hayat böyle.

Nazan-bedriye- özlem dualarinizi okudum canlarim ama yazamamistim allah kabul etsin insallah

2828NAZANcım okudum akşam duanı rabbım kabul etsın canım benım

nazancım duanı okudum balım,Rabbim kabul eylesin inşallah

nazanın akşam duası tamam:

Nazancığım akşam duanı da okudum canım Allah kabul eder İnşallah..

Nazancim dualarını okudum Allah kabul etsin

melek2828 / NAZAN sağlıklı sorunsuz hamişlik- duani okudum ALLAHIM kabul etsin INSALLAH

melek2828/NAZANsağlıklı sorunsuz hamişlik duan okudum canım Rabbım kabul eylesın İNŞALLAHHHH

canın rabbim san hayırlısını versin inşallah dualerımız kabul olur

nazancım csnım duanı okudum rabbim tez vakitte kabul etsin inş.

arkadaşalar günaydınnnn :)
Nazancım senin duanı da okudum canım Tez zamanda bebişlerine kavuşursun inşallah :)

günaydın kızlarrrrrrrrr NAZANCIMM duanı okuudum canım RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...

nazanın duasını okudum hayırlısı olur tez zamanda haberini alırız inşallah
allah hepnizden razı olsun rabbim benim için istediginizin çok daha hayırlısını sizlere nasip etsin inş.

Sedacım günaydın canım
Kötü bi gece geçirmişsin sürekli dua et ayetel kürsi felak ve nas oku canım okudukça ferahlarsın inşallah

günaydınlar kızlar güzel bir hafta diliyorum nasılsınız ben iiyim birazdan bankaya gidicem ev kredisi çekmiştik sanırım faizler düşmüş yapılandırma yapmaya çalışacağız çok sıkıcı işler hiç hoşlanmıyorum inş olurda azıcık rahatlarım burç olyları beni geriyor ama borçsuzda olmuyor mmalesef
özlemcim danı okudum rabbim kabul etsin inş muradına eresin tatlım

aşkolsun şimdiden böyle düşünürsen dur bakalım hiç bir sey belli olmaz

ÖZLEMİM sabah duanı okudum.Allah kabul etsin..için ferahlansın gönlün şenlensin..inşallah yuvanda şenlensin..:)sitem etmişsin sormadınız diye çok haklısın..insan umduğundan gücenir.:)haklısın...bende uzun uzun konuşmak istiyorum..hepinizle ayrı ayrı..heleki annem şimdi bana zorla soğan kürü yptırıyo..bi halimi anlatayımda gülmekten ölürsünüz:))

hafta sonu doktora gittim kızlar gögüsümde agrı vardı daha önceden 1 hafta 10 gündür yine agrımaya başladı artık korkmaya başlamıştım ekg çekti doktor kan tahlili yaptı hersey normal kas agrısı dedi kendini sıcak tut dedi yapmaya çalışıyorum ama hala var agrı kesici kas gevşetici verdi içiyorum bakalım

geçmiş olsun canım

kusuyomusun yoksa burnunu tutup içiyosun dimi ayyy midem bulandııı içtigin gün geldi aklımaaa

Merhaba Kızlar;
Hafta sonu hiç foruma giremedim kim naptı, güzel haberler var mı? fırsat bulunca geçmişi okuyacağım inş.
Cumartesi biraz temizlik yaptım eşimde tadilat yaptı, çok yorulmuşum belim çok ağrıdı yürüyemiyodum resmen eşim dalga geçti 'Sürahi nine diye ' :))
Bir daha bukadar yormam kendimi kuzenleri toplarım artık bundan sonra
Şuan işteyim zorla geldim valla, 1 hafta yatıştan sonra işbaşı yapmak zor geldi..
Bu arada dün ilk defa bebeğimin hareketini hissettim, sanki içimi gıdıklıyordu çok tatlıydı, çok güzel bir duyguymuşşşş :')
Buaralardayım, yine yazarım kızlar iyi bakın kendinize...

Canim hayirlara vesile olsun insallah, 10 gündür kafan hep aynı meseleyle dolu, zihnini cok yormuşsundur tatlim o yüzden olabilir.

Canim rabbim ödeme kolayligi versin, bizde düsunüyoruz insallah, kaç sene kaldi bitmesine?

canim valla bende uzun uzun konusmak istiyorum ama bebek konusu dışındaki herseyden konüsabilirim, kafami dağıtmak istiyorum, sen soğan hikayeni anlat bakalim :)))

Canim gecmis olsun bol bol sicak banyo yap bari kas ağrısıymış ya iyi gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…