Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

CANIM YARASIN ŞİFA NİYETİNE OHHHHHH ya bende içtimde acıda değil öle kötüde kokmuyodu yani fena değildi neden zorlanıyosunki alışırsın kokrma

CANIM YARASIN ŞİFA NİYETİNE OHHHHHH ya bende içtimde acıda değil öle kötüde kokmuyodu yani fena değildi neden zorlanıyosunki alışırsın kokrma

ben tikliyim..içemem ..benim anladımki yutma refleksim yok:))ben ilaç ta içemem..hele şurup hiç..iğne vurulup bi güzeeel paşa paşaa ama hap içmem:))olmuyo..koku gelince midem bulanıyo..yutamıorum.

annem bide hac kavunu diye bişey getirmiş..değişik bişey adı kavun ama kendi max 2 ceviz kadar. üstü sert bi meyve..içinde çekirdeği var sallanınca sesi geliyo..dışı kına kokuyo..önce dedimki adam hacdan getirirken kınaların yanına koymuş heralde sonra baktım yok öyle değil..haşlayıp bala katıp sabahları aç karnına yiyilecekmiş..bakalım onu nasıl yapcaz..:))
babamın bi arkadaşı hacca gidiyomuş canım babam demişki kızıma dua et..oda anlamış heralde niye olduğunu..dönüşte bu meyveyi getirmiş..Şifa olur inşallah on adet bittikten sonra yapacakmışım..ona daha var

ilahi buket ne güzel senin adına sevindim yani içebilceksin ben ilkini aynen dedigin sekilde içtimde ikincisini bögüre bögüre içtim sonrada başımın agrısından midemin bulantısından duramadım kendimiz yapıyoruz bazende sartlıyoruz kötü olcaz diyee şifalar olsun bebegim

ilahi buket ne güzel senin adına sevindim yani içebilceksin ben ilkini aynen dedigin sekilde içtimde ikincisini bögüre bögüre içtim sonrada başımın agrısından midemin bulantısından duramadım kendimiz yapıyoruz bazende sartlıyoruz kötü olcaz diyee şifalar olsun bebegim

ben tikliyim..içemem ..benim anladımki yutma refleksim yok:))ben ilaç ta içemem..hele şurup hiç..iğne vurulup bi güzeeel paşa paşaa ama hap içmem:))olmuyo..koku gelince midem bulanıyo..yutamıorum.

anladım tatlım çok hassassın ozaman benim kolay kolay midem bulanmaz çok şükür hamileliğimde kolay geçio hiç istifra etmedim..şifa niyetine yapcan başka çare yok.. ama şimdi böyleyse hamileyken herşey kokuyo işin zor kendini alıştırmaya calış :))

canım seninle aynı haftadayız :) Cinsiyeti belli oldu mu?

canım daha 9 yıl vardı ve suan yapılandırma yaparsak 7 yıla düşüyor ve 37bin lira yanımıza kalıyor basvurusunu yaptık biz geçen sene 1.15 ten almıştık şimdi 0.90 lara kadar hatta daha düşük olnlar bile var

canım bende de var o meyvden çok sert içinde bi çekirdek var banada sütle karıştır ye dediler ama inan sertliğinden kırılmıyor dolapta duruyor öyle adınıda bilmiodum sen söyleyene kadar şimdi nasıl yicez onu bana anlatırsan sevinirim soğan suyu maceranda baya komik ama okadar kötüdeğil tadı bence civan perçeminden iidir heleki maydonoz suyundan

Aynen bende :) tanımlayamadığım bişiler oluyordu sanki gurulduyor gibi, yüzüyo gibi acaip bişiy :)
Dün ilk defa tam hissettim ama )
Azcık uzan bak dinle kendini sende hissedersin ozaman , ayy yerim onu ben yaa:')
işte bendede guruldama gibi oluyo ama bebek mi oynuyo yoksa bağırsaklarmı hareket edio anlayamadım demekki hareketmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…