- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.061
CANIM YARASIN ŞİFA NİYETİNE OHHHHHHcumartesi günü annemin teşrif etmesiyle pazar günü bu kürü yapmaya ikna edilirim..ancak kokuya duyarlı olduğum için kürü hazırlama ve getirme işi anneme düşmekte. cummartesi pazar dayımlarda olduğumuzdan pazar akşam evimize gelip akşam seansını yapmaya karar verdik..saatler ilerledikçe benim karnıma ağrılar dolmaya başlamıştı:
Buket iç ses:"inşallah annem unutur inşallah annem unutur inşallah annem unutur"
Buket dış ses dayanamaz ve sorar;"yapacan mı soğan???"
Anne; "tabi yapacam biraz daha geçsin"
Buket içses: "inşallah unutur inşallah unutur inşallah unutur"
Buket Dış ses: "neyse Şu yetenek sissiniz bitsinde kalkıyım çamaşırımı asayım sonrada banyo yapayım ohoo çok işim var:)"
Anne:"hııı" :))
Azsonra anne gider; " gidiyorum yapıyim;
Buket Dış ses: (ikna çabaları)" anne bak önce bi çay bardağıyla getir şimdi sen kupama doldurur getirirsin"
Anne:" Buket bak şimdiden benimle pazarlık yapma neymişki sanki soğan, hiç mi soğan yemedin, zehir olsa insan ilaç, şifadır diye kuş bo.u yiyenler var!!!!""
Buket: "he anne tamam"
Anne: !!!!
anne gider ben deniz kapıyı bacayı kapatıp koku gelmesin diye odanın içinde fır dönmeye başlarım..Buket İç SEs:"nasıl içecem nasıl içecem nasıl içecem2
Az sonra anne elinde iki bardak sidik rengini andıran soğan suyuyla gelir. (biri kendi için) tabi sözümü dinlememiş kupaya doldurmuştur, ama allahtan iki parmak aşağıda;
bendeniz, giyinmiş olduğum bogazlı kazakla burnumu kapatırım.
anne:" Ağzını burnunu kapattınya gö.ünle mi içecen"
Buket"!!!!"(anlaşıldı bu kadın sabaha kadar başımda)
Buket sorular: "Anne sıcakmı?anne bi yudumda içermiyim?anne pipetle mi içsem.Anne burnumu nasıl tıkayayım?"
Buket can çekişir, anne bak ma anne gülme, anne sus:)))
anne:"ya Şafi de şifa olsun de dik kafaya.al sana hurmada getireyim ağzında tad kalmasın."
hurma gelir. ben elimde bardak hala bakmaktayım..
en son
Buket: "yok olmayacak anne ben gideyim banyoda içeyim kusarsamda bari banyoya kusayım."
anne:"olmaz gider dökersin iç burada görecem ben"
neyse
kalktım gittim lavaboda aynanın karşısındayım bir elimde bardak hurma yanımda bir elim burnumda Ya şagi dedim bi yudum aldım, yuttum, dilimi dışarı çıkarttı m köpek gibi soluyorum koku gelmesin diye, elim hala burnumda:))sonra bi yudum daha,yine soluyorum, ya şafi ya şafi diyorum bukez sonra bi yudum daha..neyse yaklaşık on dakka sonra bir bardağı yudumluya yudumluya bitirdim..elim hala burnumda..en son bitane hurma aldım ağzıma..elim hala burnumda..hurmayı yadim yine soludum elim hala burnumda elimi bıraktım ve birrde ne göreyim..HİÇÇÇ.HİÇ BİŞEY OLMADI..İÇTİM GİTTİ..AYNADA KENDİME BAKTIM EPEY Bİ..şaşırdım kendime hayret ettim, ama sonra tebrik ettim..
anne içtim dedim , inanmam dedi. yahu valla içtim dedim, inanmam dedi, yahu valla billa tillah içtim dedim inandı.
SON DURUM
BURNUM HALA SIZLIYO:))
CANIM YARASIN ŞİFA NİYETİNE OHHHHHHya bende içtimde acıda değil öle kötüde kokmuyodu yani fena değildi neden zorlanıyosunki alışırsın kokrma
CANIM YARASIN ŞİFA NİYETİNE OHHHHHHya bende içtimde acıda değil öle kötüde kokmuyodu yani fena değildi neden zorlanıyosunki alışırsın kokrma
ilahi buket ne güzel senin adına sevindim yani içebilceksin ben ilkini aynen dedigin sekilde içtimde ikincisini bögüre bögüre içtim sonrada başımın agrısından midemin bulantısından duramadım kendimiz yapıyoruz bazende sartlıyoruz kötü olcaz diyee şifalar olsun bebegimcumartesi günü annemin teşrif etmesiyle pazar günü bu kürü yapmaya ikna edilirim..ancak kokuya duyarlı olduğum için kürü hazırlama ve getirme işi anneme düşmekte. cummartesi pazar dayımlarda olduğumuzdan pazar akşam evimize gelip akşam seansını yapmaya karar verdik..saatler ilerledikçe benim karnıma ağrılar dolmaya başlamıştı:
Buket iç ses:"inşallah annem unutur inşallah annem unutur inşallah annem unutur"
Buket Dış ses: "neyse Şu yetenek sissiniz bitsinde kalkıyım çamaşırımı asayım sonrada banyo yapayım ohoo çok işim var:)"
Buket Dış ses: (ikna çabaları)" anne bak önce bi çay bardağıyla getir şimdi sen kupama doldurur getirirsin"
Anne:" Buket bak şimdiden benimle pazarlık yapma neymişki sanki soğan, hiç mi soğan yemedin, zehir olsa insan ilaç, şifadır diye kuş bo.u yiyenler var!!!!""
anne gider ben deniz kapıyı bacayı kapatıp koku gelmesin diye odanın içinde fır dönmeye başlarım..Buket İç SEs:"nasıl içecem nasıl içecem nasıl içecem2
Az sonra anne elinde iki bardak sidik rengini andıran soğan suyuyla gelir. (biri kendi için) tabi sözümü dinlememiş kupaya doldurmuştur, ama allahtan iki parmak aşağıda;
Buket sorular: "Anne sıcakmı?anne bi yudumda içermiyim?anne pipetle mi içsem.Anne burnumu nasıl tıkayayım?"
anne:"ya Şafi de şifa olsun de dik kafaya.al sana hurmada getireyim ağzında tad kalmasın."
en son
Buket: "yok olmayacak anne ben gideyim banyoda içeyim kusarsamda bari banyoya kusayım."
neyse
kalktım gittim lavaboda aynanın karşısındayım bir elimde bardak hurma yanımda bir elim burnumda Ya şagi dedim bi yudum aldım, yuttum, dilimi dışarı çıkarttı m köpek gibi soluyorum koku gelmesin diye, elim hala burnumda:))sonra bi yudum daha,yine soluyorum, ya şafi ya şafi diyorum bukez sonra bi yudum daha..neyse yaklaşık on dakka sonra bir bardağı yudumluya yudumluya bitirdim..elim hala burnumda..en son bitane hurma aldım ağzıma..elim hala burnumda..hurmayı yadim yine soludum elim hala burnumda elimi bıraktım ve birrde ne göreyim..HİÇÇÇ.HİÇ BİŞEY OLMADI..İÇTİM GİTTİ..AYNADA KENDİME BAKTIM EPEY Bİ..şaşırdım kendime hayret ettim, ama sonra tebrik ettim..
anne içtim dedim , inanmam dedi. yahu valla içtim dedim, inanmam dedi, yahu valla billa tillah içtim dedim inandı.
SON DURUM
ilahi buket ne güzel senin adına sevindim yani içebilceksin ben ilkini aynen dedigin sekilde içtimde ikincisini bögüre bögüre içtim sonrada başımın agrısından midemin bulantısından duramadım kendimiz yapıyoruz bazende sartlıyoruz kötü olcaz diyee şifalar olsun bebegimcumartesi günü annemin teşrif etmesiyle pazar günü bu kürü yapmaya ikna edilirim..ancak kokuya duyarlı olduğum için kürü hazırlama ve getirme işi anneme düşmekte. cummartesi pazar dayımlarda olduğumuzdan pazar akşam evimize gelip akşam seansını yapmaya karar verdik..saatler ilerledikçe benim karnıma ağrılar dolmaya başlamıştı:
en son
neyse
SON DURUM
ben tikliyim..içemem ..benim anladımki yutma refleksim yok:))ben ilaç ta içemem..hele şurup hiç..iğne vurulup bi güzeeel paşa paşaa ama hap içmem:))olmuyo..koku gelince midem bulanıyo..yutamıorum.
anladım tatlım çok hassassın ozaman benim kolay kolay midem bulanmaz çok şükür hamileliğimde kolay geçio hiç istifra etmedim..şifa niyetine yapcan başka çare yok.. ama şimdi böyleyse hamileyken herşey kokuyo işin zor kendini alıştırmaya calış :))annem bide hac kavunu diye bişey getirmiş..değişik bişey adı kavun ama kendi max 2 ceviz kadar. üstü sert bi meyve..içinde çekirdeği var sallanınca sesi geliyo..dışı kına kokuyo..önce dedimki adam hacdan getirirken kınaların yanına koymuş heralde sonra baktım yok öyle değil..haşlayıp bala katıp sabahları aç karnına yiyilecekmiş..bakalım onu nasıl yapcaz..:))
babamın bi arkadaşı hacca gidiyomuş canım babam demişki kızıma dua et..oda anlamış heralde niye olduğunu..dönüşte bu meyveyi getirmiş..Şifa olur inşallah on adet bittikten sonra yapacakmışım..ona daha var
anladım tatlım çok hassassın ozaman benim kolay kolay midem bulanmaz çok şükür hamileliğimde kolay geçio hiç istifra etmedim..şifa niyetine yapcan başka çare yok.. ama şimdi böyleyse hamileyken herşey kokuyo işin zor kendini alıştırmaya calış :))
evet canım 14 kasımda öğrendim ben paşam geliyor..:))canım seninle aynı haftadayız :) Cinsiyeti belli oldu mu?
evet canım 14 kasımda öğrendim ben paşam geliyor..:))
İNŞALLAH canımm.. :))oooo ne erken öğrenmişsiniz :) bende geçen hafta öğrendim benimde oğluşum geliyoo
Bu sene erkek senesi heralde 3 arkadaşım daha oğlu olacağını öğrendim, sağlıkla gelsinler inşallah..
İNŞALLAH canımm.. :))
evet canım baktım tekrar yanlış görmüşümYok Tatlım baktım , doğru gözüküyor.. Sen bir altta Burcu var ona baktın sanırım :)
evet canım baktım tekrar yanlış görmüşümnasıl hareket ediomu oğluşun..
ya bende ara ara bişiler hisseddiorum ama ne olduğunu pek çıkaramadımEvettt dün ilk defa sanki gıdıklandığını hissettim , Müthiş bir duyguymuşş :9
Canim hayirlara vesile olsun insallah, 10 gündür kafan hep aynı meseleyle dolu, zihnini cok yormuşsundur tatlim o yüzden olabilir.
Canim rabbim ödeme kolayligi versin, bizde düsunüyoruz insallah, kaç sene kaldi bitmesine?
canim valla bende uzun uzun konusmak istiyorum ama bebek konusu dışındaki herseyden konüsabilirim, kafami dağıtmak istiyorum, sen soğan hikayeni anlat bakalim :)))
Canim gecmis olsun bol bol sicak banyo yap bari kas ağrısıymış ya iyi gelir belki
annem bide hac kavunu diye bişey getirmiş..değişik bişey adı kavun ama kendi max 2 ceviz kadar. üstü sert bi meyve..içinde çekirdeği var sallanınca sesi geliyo..dışı kına kokuyo..önce dedimki adam hacdan getirirken kınaların yanına koymuş heralde sonra baktım yok öyle değil..haşlayıp bala katıp sabahları aç karnına yiyilecekmiş..bakalım onu nasıl yapcaz..:))
babamın bi arkadaşı hacca gidiyomuş canım babam demişki kızıma dua et..oda anlamış heralde niye olduğunu..dönüşte bu meyveyi getirmiş..Şifa olur inşallah on adet bittikten sonra yapacakmışım..ona daha var
ya bende ara ara bişiler hisseddiorum ama ne olduğunu pek çıkaramadım
işte bendede guruldama gibi oluyo ama bebek mi oynuyo yoksa bağırsaklarmı hareket edio anlayamadımAynen bende :) tanımlayamadığım bişiler oluyordu sanki gurulduyor gibi, yüzüyo gibi acaip bişiy :)
Dün ilk defa tam hissettim ama)
Azcık uzan bak dinle kendini sende hissedersin ozaman , ayy yerim onu ben yaa:')
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?