Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım meraba
İş yaptığına göre anlaşılan kendini toparlamışsın ama zaten yeni iyileştin keşke bu kadar yüklenmeseydin kendine dikkat et canım
Demek bebişi hissetmeye başladın ayyyy ne güzel Allahım inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın :)

evet banyo iyi geliyoda çıkınca yeniden başlıyo artık evdeki petege yapışıyorum sırtımı veriyorum rahatlatıyo

Nasılsın Ecrin'cim :) Baktım ama görmedim seni nasıl geçti hafta sonun?
- Toparlandım bayağı bişiyim yoktu iş yaparken ama fazla kaptırmışım kendimi, (2 canlı olduğumu unutmuşum :))
evet ilk defa hissettim müthiş bişiydi ya, Allah en kısa zamanda sizede tattırsın bu duyguları inş.

iç canım içç şifa olsun İNŞALLAH

Gamzecim sonucun negatifmis Allah kabul etme gücü versin, hakkinda hayirlisi olsun

özlemcim inan ki kac gündür aklimdasin, buraya yazmadim kızmakta haklisin, şöyle ayrıntılı anlat bakalim ne yaptin görüsmeyeli ???

canım pek iyi sayılmam bende dün nasıl iş yapıp kendimi yorduysam heryerim ağrıyo fenayım yani işe gelmeyi hiççç istemedim sadece yatıp dinlenmek istiyorum bu hafta zulüm olur artık bana (((
Bence senin aklından hiç çıkmamamalı bebiş:) canım kendine dikkat et çok yorma kendini fazla kaptırma :) Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah canım bu arada Aslı ismim

Pot kırmışım ozaman desene kusura bakma :) memnun oldum Aslı'cım bende Çiğdem karışıklık olmasın şimdi baştan söyliyim de :)
Çalışma hayatı ve ev hayatı bir bayanı çok yoruyor, 2 karakteri 1 insan nasıl taşısın dimii ama..
Valla ben çocukta yaparım , kariyerde diyenlerden değilim. Yapamam yani biliyorum kendimibünye meselesi.. Yapanlara eksiksiz başaranlara da helal olsun diyorum.
Geçmez bu haftaa geçmezzzzzz )

Kızlar selamlar,
Özlem sabah duanı ettim. Haber veriim dedim. Allah inşAllah Hayırlısıyla, Sağlığıyla, huzuruyla size de bir evlat nasip eder. Allah ettiğimiz duaları kabul eder inşAllah. Amin.

Bu arada aslı ve çigdem merhaba sizede..
Ben pek kalamıyacağım.. önüme bir sürü iş aldım. onları yapayım diyorum.. kafam işlerle meşgul olsun diye. ve nasıl bir uykum var anlatamam. akşamları uyuyorum ama sürekli bir uyku modundayım. bu arada ben kelime-i tevhid çekiyorum babam için bir yandan da onu devam ediyorum.. 70.000 adede tamamlayacağım şu an 25000lerdeyim. işyerinde fırsat buldukça çekiyorum günah olmaz inşAllah. hani işyerinin hakkını yiyormuşum gibi olur belki diyorum ama işim oldukça zaten işe bakıyorum.Allah kabul etsin dualarımızı..

Sedaaaa bedriiyeeeee nasilsinzi ne yapiyorsunuz?

Haftasonu yatili misafirim vardi hem de eskisehirden :) 15 yillik arkadasim, nasil güzel oldu, kafamizi dağıttık gezdik güldük, ayrica ben eskisehirde okudum, orayi cooook severim, hatta esimle oraya tasinmayi bile düsündük ama isler imkan vermiyor ama hala icimizde

canım ben ismini biliodum zaten ama nese :)
valla ben aslında çocuk kariyer falan yaparım die düşünürdüm hepte heralde bu aralar çok fenayım içimden hiçbişe yapmak gelmiyo çiğdem bi ara bi kaç gün yıllık iznimden alıyım kafamı dinliyim dedim ama gelecek aya histeroskopi yapılacak heralde o zaman kullanırım die düşündüm ama içimden hiçççç çalışmak gelmiyo
katılıyorum sana canım geçmezzzz bu haftaaa :)

Sedacım günaydın canım
Kötü bi gece geçirmişsin sürekli dua et ayetel kürsi felak ve nas oku canım okudukça ferahlarsın inşallah

öyle yaptım canım sabaj Özlem'e okurken okudun ferahladım iyyim.

aşkolsun şimdiden böyle düşünürsen dur bakalım hiç bir sey belli olmaz

Ay ne bileyim gülüm olumlu da düşünüorum ama negatife de hazırlamam lazım kendimi dimi hayırlısı olsun.

ohh iyi yapıyor ne güzel anne var yanında sana kürler yapıyor benim annemde yanımda değil başka şehirde aşılama yaptırdığımı bile bilmiyor herşeyle tek başıma başa çıkmaya çalışıtyorum üzüntümü içimde yaşıyorum artık son olur inşallah hepimiz için.

canım doktorun dediklerini yap iyi geir inşallah ama arada tetkikleri ihmal etme yenile canım geçmiş olsunn..

Ne güzel canım Maşallah onaa. Fazla yorma kendini annesi bebeğin de yoruldum anne otur attık sinyali veriyordur sana.

evet ondan oldu sanırım canım kafamın için doluydu tabii haliyle neyse artık uykusuz olduğum için bu gece iyi uyurum barii.

İyiyim canım benim.. seninde keyfin güzel.. hafta sonun belli ki iyi geçmiş enerjini hissettim inan.. Eskişehir e hiç gitmedim ama derler ya öğrenci şehri diye. çok çok hareketli bir şehir diye düşünmüşümdür hep. bende fırsatım olsa iş imkanından dolayı eşimle muğla-datça ya taşınmayı çok isterdim. belki ömrümüz olursa emekli olduktan sonra.. orasıda çok harika..

maraba canım nasılsın?
iş yerinde bende fırsat buldukça duamı eder hatta kapımı kapatır başımı da örter kuranımı okurum :) ama tabi müdürün falan haberi var bence bişe olmaz canım ya işlerini aksatmadığın sürece oku inşallah günah olmaz Aallah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

canım iyiyim ya yoğun olmaz dedim ama baya yoğunuz sabah öğrencilerin sınavı vardı öğleden sonra da var ders çalışmaya geldiler hep hem de kitap alıp veriyorlar 1 hafta evlerine gidecekelr sonra o yüzden ama iyi oluyor kafan dağılıyor 24 saatim kaldı yaa.. :18:

Ben Eskişehir'de ikamet ediyorum canım 5 sene önce evlenince geldim aslen İstanblluyum ve inan İstanbul'u özlemiyorum ailemi özlüyorum ve gezmeye gidiyorum işte burası sakin güzel her yer yakın merkezde oturuyorum zaten süper bir şehir yanii bekleriz canım keşek gelseniz ya ne güzel olurduu..

Canim ben mugla fethiyeyi gördüm cok hosuma giitti valla imkanimiz olsa ben , orayi da isterdim siz nerde yaşıyorsunuz?

kizlarr napiyosunuz bu gece annemle babam geliyor samsundan.o yuzden ben giremem pek.ama sedacim cok merak ediyorum sonucunu bana mutlaka mesaj at olurmu tatlimm.belki gecmisi okuyamazsam.bu arada adetliyken bu duamiz okunabiloyormuydu

kizlarr napiyosunuz bu gece annemle babam geliyor samsundan.o yuzden ben giremem pek.ama sedacim cok merak ediyorum sonucunu bana mutlaka mesaj at olurmu tatlimm.belki gecmisi okuyamazsam.bu arada adetliyken bu duamiz okunabiloyormuydu

Tamam gülüm mesaj atarım sana siteye girersen birşey yazamasan bile mesajımı okursun canım hadi gözün aydın canım bol bol vakit geçir ailenle ne güzel canım.

Evet canim super :) biz esimle arasira gezmeye geliyoruz oraya, belki kütüphaneye senin yanina ugrarim :))))))

cumartesi günü annemin teşrif etmesiyle pazar günü bu kürü yapmaya ikna edilirim..ancak kokuya duyarlı olduğum için kürü hazırlama ve getirme işi anneme düşmekte. cummartesi pazar dayımlarda olduğumuzdan pazar akşam evimize gelip akşam seansını yapmaya karar verdik..saatler ilerledikçe benim karnıma ağrılar dolmaya başlamıştı:

Buket iç ses:"inşallah annem unutur inşallah annem unutur inşallah annem unutur"

Buket dış ses dayanamaz ve sorar;"yapacan mı soğan???"
Anne; "tabi yapacam biraz daha geçsin"

Buket içses: "inşallah unutur inşallah unutur inşallah unutur"

Buket Dış ses: "neyse Şu yetenek sissiniz bitsinde kalkıyım çamaşırımı asayım sonrada banyo yapayım ohoo çok işim var:)"

Anne:"hııı" :))

Azsonra anne gider; " gidiyorum yapıyim;
Buket Dış ses: (ikna çabaları)" anne bak önce bi çay bardağıyla getir şimdi sen kupama doldurur getirirsin"
Anne:" Buket bak şimdiden benimle pazarlık yapma neymişki sanki soğan, hiç mi soğan yemedin, zehir olsa insan ilaç, şifadır diye kuş bo.u yiyenler var!!!!""
Buket: "he anne tamam"

Anne: !!!!

anne gider ben deniz kapıyı bacayı kapatıp koku gelmesin diye odanın içinde fır dönmeye başlarım..Buket İç SEs:"nasıl içecem nasıl içecem nasıl içecem2

Az sonra anne elinde iki bardak sidik rengini andıran soğan suyuyla gelir. (biri kendi için) tabi sözümü dinlememiş kupaya doldurmuştur, ama allahtan iki parmak aşağıda;

bendeniz, giyinmiş olduğum bogazlı kazakla burnumu kapatırım.
anne:" Ağzını burnunu kapattınya gö.ünle mi içecen"
Buket"!!!!"(anlaşıldı bu kadın sabaha kadar başımda)
Buket sorular: "Anne sıcakmı?anne bi yudumda içermiyim?anne pipetle mi içsem.Anne burnumu nasıl tıkayayım?"

Buket can çekişir, anne bak ma anne gülme, anne sus:)))
anne:"ya Şafi de şifa olsun de dik kafaya.al sana hurmada getireyim ağzında tad kalmasın."
hurma gelir. ben elimde bardak hala bakmaktayım..
en son
Buket: "yok olmayacak anne ben gideyim banyoda içeyim kusarsamda bari banyoya kusayım."
anne:"olmaz gider dökersin iç burada görecem ben"
neyse
kalktım gittim lavaboda aynanın karşısındayım bir elimde bardak hurma yanımda bir elim burnumda Ya şagi dedim bi yudum aldım, yuttum, dilimi dışarı çıkarttı m köpek gibi soluyorum koku gelmesin diye, elim hala burnumda:))sonra bi yudum daha,yine soluyorum, ya şafi ya şafi diyorum bukez sonra bi yudum daha..neyse yaklaşık on dakka sonra bir bardağı yudumluya yudumluya bitirdim..elim hala burnumda..en son bitane hurma aldım ağzıma..elim hala burnumda..hurmayı yadim yine soludum elim hala burnumda elimi bıraktım ve birrde ne göreyim..HİÇÇÇ.HİÇ BİŞEY OLMADI..İÇTİM GİTTİ..AYNADA KENDİME BAKTIM EPEY Bİ..şaşırdım kendime hayret ettim, ama sonra tebrik ettim..
anne içtim dedim , inanmam dedi. yahu valla içtim dedim, inanmam dedi, yahu valla billa tillah içtim dedim inandı.
SON DURUM
BURNUM HALA SIZLIYO:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…