- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.041
Merhaba Kızlar;
Hafta sonu hiç foruma giremedim kim naptı, güzel haberler var mı? fırsat bulunca geçmişi okuyacağım inş.
Cumartesi biraz temizlik yaptım eşimde tadilat yaptı, çok yorulmuşum belim çok ağrıdı yürüyemiyodum resmen eşim dalga geçti 'Sürahi nine diye ' :))
Bir daha bukadar yormam kendimi kuzenleri toplarım artık bundan sonra
Şuan işteyim zorla geldim valla, 1 hafta yatıştan sonra işbaşı yapmak zor geldi..
Bu arada dün ilk defa bebeğimin hareketini hissettim, sanki içimi gıdıklıyordu çok tatlıydı, çok güzel bir duyguymuşşşş :')
Buaralardayım, yine yazarım kızlar iyi bakın kendinize...
evet banyo iyi geliyoda çıkınca yeniden başlıyo artık evdeki petege yapışıyorum sırtımı veriyorum rahatlatıyoCanim hayirlara vesile olsun insallah, 10 gündür kafan hep aynı meseleyle dolu, zihnini cok yormuşsundur tatlim o yüzden olabilir.
Canim rabbim ödeme kolayligi versin, bizde düsunüyoruz insallah, kaç sene kaldi bitmesine?
canim valla bende uzun uzun konusmak istiyorum ama bebek konusu dışındaki herseyden konüsabilirim, kafami dağıtmak istiyorum, sen soğan hikayeni anlat bakalim :)))
Canim gecmis olsun bol bol sicak banyo yap bari kas ağrısıymış ya iyi gelir belki
canım meraba
İş yaptığına göre anlaşılan kendini toparlamışsın ama zaten yeni iyileştin keşke bu kadar yüklenmeseydin kendine dikkat et canım
Demek bebişi hissetmeye başladın ayyyy ne güzel Allahım inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın :)
iç canım içç şifa olsun İNŞALLAHÖZLEMİM sabah duanı okudum.Allah kabul etsin..için ferahlansın gönlün şenlensin..inşallah yuvanda şenlensin..:)sitem etmişsin sormadınız diye çok haklısın..insan umduğundan gücenir.:)haklısın...bende uzun uzun konuşmak istiyorum..hepinizle ayrı ayrı..heleki annem şimdi bana zorla soğan kürü yptırıyo..bi halimi anlatayımda gülmekten ölürsünüz:))
Nasılsın Ecrin'cim :) Baktım ama görmedim seni nasıl geçti hafta sonun?
- Toparlandım bayağı bişiyim yoktu iş yaparken ama fazla kaptırmışım kendimi, (2 canlı olduğumu unutmuşum :))
evet ilk defa hissettim müthiş bişiydi ya, Allah en kısa zamanda sizede tattırsın bu duyguları inş.
canım pek iyi sayılmam bende dün nasıl iş yapıp kendimi yorduysam heryerim ağrıyo fenayım yani işe gelmeyi hiççç istemedim sadece yatıp dinlenmek istiyorum bu hafta zulüm olur artık bana(((
Bence senin aklından hiç çıkmamamalı bebiş:) canım kendine dikkat et çok yorma kendini fazla kaptırma :) Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah canım bu arada Aslı ismim
Pot kırmışım ozaman desene kusura bakma :) memnun oldum Aslı'cım bende Çiğdem karışıklık olmasın şimdi baştan söyliyim de :)
Çalışma hayatı ve ev hayatı bir bayanı çok yoruyor, 2 karakteri 1 insan nasıl taşısın dimii ama..
Valla ben çocukta yaparım , kariyerde diyenlerden değilim. Yapamam yani biliyorum kendimibünye meselesi.. Yapanlara eksiksiz başaranlara da helal olsun diyorum.
Geçmez bu haftaa geçmezzzzzz)
Sedacım günaydın canım
Kötü bi gece geçirmişsin sürekli dua et ayetel kürsi felak ve nas oku canım okudukça ferahlarsın inşallah
aşkolsun şimdiden böyle düşünürsen dur bakalım hiç bir sey belli olmaz
ÖZLEMİM sabah duanı okudum.Allah kabul etsin..için ferahlansın gönlün şenlensin..inşallah yuvanda şenlensin..:)sitem etmişsin sormadınız diye çok haklısın..insan umduğundan gücenir.:)haklısın...bende uzun uzun konuşmak istiyorum..hepinizle ayrı ayrı..heleki annem şimdi bana zorla soğan kürü yptırıyo..bi halimi anlatayımda gülmekten ölürsünüz:))
hafta sonu doktora gittim kızlar gögüsümde agrı vardı daha önceden 1 hafta 10 gündür yine agrımaya başladı artık korkmaya başlamıştım ekg çekti doktor kan tahlili yaptı hersey normal kas agrısı dedi kendini sıcak tut dedi yapmaya çalışıyorum ama hala var agrı kesici kas gevşetici verdi içiyorum bakalım
Merhaba Kızlar;
Hafta sonu hiç foruma giremedim kim naptı, güzel haberler var mı? fırsat bulunca geçmişi okuyacağım inş.
Cumartesi biraz temizlik yaptım eşimde tadilat yaptı, çok yorulmuşum belim çok ağrıdı yürüyemiyodum resmen eşim dalga geçti 'Sürahi nine diye ' :))
Bir daha bukadar yormam kendimi kuzenleri toplarım artık bundan sonra
Şuan işteyim zorla geldim valla, 1 hafta yatıştan sonra işbaşı yapmak zor geldi..
Bu arada dün ilk defa bebeğimin hareketini hissettim, sanki içimi gıdıklıyordu çok tatlıydı, çok güzel bir duyguymuşşşş :')
Buaralardayım, yine yazarım kızlar iyi bakın kendinize...
Canim hayirlara vesile olsun insallah, 10 gündür kafan hep aynı meseleyle dolu, zihnini cok yormuşsundur tatlim o yüzden olabilir.
Canim rabbim ödeme kolayligi versin, bizde düsunüyoruz insallah, kaç sene kaldi bitmesine?
canim valla bende uzun uzun konusmak istiyorum ama bebek konusu dışındaki herseyden konüsabilirim, kafami dağıtmak istiyorum, sen soğan hikayeni anlat bakalim :)))
Canim gecmis olsun bol bol sicak banyo yap bari kas ağrısıymış ya iyi gelir belki
Sedaaaa bedriiyeeeee nasilsinzi ne yapiyorsunuz?
Haftasonu yatili misafirim vardi hem de eskisehirden :) 15 yillik arkadasim, nasil güzel oldu, kafamizi dağıttık gezdik güldük, ayrica ben eskisehirde okudum, orayi cooook severim, hatta esimle oraya tasinmayi bile düsündük ama isler imkan vermiyor ama hala icimizde
Bu arada aslı ve çigdem merhaba sizede..
Ben pek kalamıyacağım.. önüme bir sürü iş aldım. onları yapayım diyorum.. kafam işlerle meşgul olsun diye. ve nasıl bir uykum var anlatamam. akşamları uyuyorum ama sürekli bir uyku modundayım. bu arada ben kelime-i tevhid çekiyorum babam için bir yandan da onu devam ediyorum.. 70.000 adede tamamlayacağım şu an 25000lerdeyim. işyerinde fırsat buldukça çekiyorum günah olmaz inşAllah. hani işyerinin hakkını yiyormuşum gibi olur belki diyorum ama işim oldukça zaten işe bakıyorum.Allah kabul etsin dualarımızı..
Sedaaaa bedriiyeeeee nasilsinzi ne yapiyorsunuz?
Haftasonu yatili misafirim vardi hem de eskisehirden :) 15 yillik arkadasim, nasil güzel oldu, kafamizi dağıttık gezdik güldük, ayrica ben eskisehirde okudum, orayi cooook severim, hatta esimle oraya tasinmayi bile düsündük ama isler imkan vermiyor ama hala icimizde
İyiyim canım benim.. seninde keyfin güzel.. hafta sonun belli ki iyi geçmiş enerjini hissettim inan.. Eskişehir e hiç gitmedim ama derler ya öğrenci şehri diye. çok çok hareketli bir şehir diye düşünmüşümdür hep. bende fırsatım olsa iş imkanından dolayı eşimle muğla-datça ya taşınmayı çok isterdim. belki ömrümüz olursa emekli olduktan sonra.. orasıda çok harika..
kizlarr napiyosunuz bu gece annemle babam geliyor samsundan.o yuzden ben giremem pek.ama sedacim cok merak ediyorum sonucunu bana mutlaka mesaj at olurmu tatlimm.belki gecmisi okuyamazsam.bu arada adetliyken bu duamiz okunabiloyormuydu
canım iyiyim ya yoğun olmaz dedim ama baya yoğunuz sabah öğrencilerin sınavı vardı öğleden sonra da var ders çalışmaya geldiler hep hem de kitap alıp veriyorlar 1 hafta evlerine gidecekelr sonra o yüzden ama iyi oluyor kafan dağılıyor 24 saatim kaldı yaa.. :18:
Ben Eskişehir'de ikamet ediyorum canım 5 sene önce evlenince geldim aslen İstanblluyum ve inan İstanbul'u özlemiyorum ailemi özlüyorum ve gezmeye gidiyorum işte burası sakin güzel her yer yakın merkezde oturuyorum zaten süper bir şehir yanii bekleriz canım keşek gelseniz ya ne güzel olurduu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?