- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.081
canım daha 9 yıl vardı ve suan yapılandırma yaparsak 7 yıla düşüyor ve 37bin lira yanımıza kalıyor basvurusunu yaptık biz geçen sene 1.15 ten almıştık şimdi 0.90 lara kadar hatta daha düşük olnlar bile var
canım bende de var o meyvden çok sert içinde bi çekirdek var banada sütle karıştır ye dediler ama inan sertliğinden kırılmıyor dolapta duruyor öyle adınıda bilmiodum sen söyleyene kadar şimdi nasıl yicez onu bana anlatırsan sevinirim soğan suyu maceranda baya komik ama okadar kötüdeğil tadı bence civan perçeminden iidir heleki maydonoz suyundan
canım daha 9 yıl vardı ve suan yapılandırma yaparsak 7 yıla düşüyor ve 37bin lira yanımıza kalıyor basvurusunu yaptık biz geçen sene 1.15 ten almıştık şimdi 0.90 lara kadar hatta daha düşük olnlar bile var
canım bende de var o meyvden çok sert içinde bi çekirdek var banada sütle karıştır ye dediler ama inan sertliğinden kırılmıyor dolapta duruyor öyle adınıda bilmiodum sen söyleyene kadar şimdi nasıl yicez onu bana anlatırsan sevinirim soğan suyu maceranda baya komik ama okadar kötüdeğil tadı bence civan perçeminden iidir heleki maydonoz suyundan
işte bendede guruldama gibi oluyo ama bebek mi oynuyo yoksa bağırsaklarmı hareket edio anlayamadımdemekki hareketmiş :))
işte bendede guruldama gibi oluyo ama bebek mi oynuyo yoksa bağırsaklarmı hareket edio anlayamadımdemekki hareketmiş :))
benimki 1-2 haftadır içerlerde bişiler yapıo canım..pıtır pıtır hafif dokunuş gibi :) dr 1 hafta önde gidiyor dedi.. ya 15i ya 22si kntrole gidicem bakalım iple çekiorum.. kıyafet fln aldınmı hiç ben almadım daha odasınıda almadım..ocak şubat giibi kısmetse saldırcam artık eşim zor tutuyo :) ona kalsa doğunca alcak neyse ocak şubat die ikna ettim :heheh :) bende sürekli acıkır durumda olduğum için, tam anlayamıyodum ama öyleymiş canım bi dinle kendini bakalım, hissedince söyle
Benimki gıdıkladı bakalım seninki nasıl ben burdayım dicek
gecmiş olsun canım İNŞALLAH şifa olmuştur..kızlar benım rahmimin ağzı eğriymiş diye hamile kalamıyormuşum dün ve bügun düzelttiler bakalım bu ay ne olacak
benimki 1-2 haftadır içerlerde bişiler yapıo canım..pıtır pıtır hafif dokunuş gibi :) dr 1 hafta önde gidiyor dedi.. ya 15i ya 22si kntrole gidicem bakalım iple çekiorum.. kıyafet fln aldınmı hiç ben almadım daha odasınıda almadım..ocak şubat giibi kısmetse saldırcam artık eşim zor tutuyo :) ona kalsa doğunca alcak neyse ocak şubat die ikna ettim :
Evet canim super :) biz esimle arasira gezmeye geliyoruz oraya, belki kütüphaneye senin yanina ugrarim :))))))
cumartesi günü annemin teşrif etmesiyle pazar günü bu kürü yapmaya ikna edilirim..ancak kokuya duyarlı olduğum için kürü hazırlama ve getirme işi anneme düşmekte. cummartesi pazar dayımlarda olduğumuzdan pazar akşam evimize gelip akşam seansını yapmaya karar verdik..saatler ilerledikçe benim karnıma ağrılar dolmaya başlamıştı:
Buket iç ses:"inşallah annem unutur inşallah annem unutur inşallah annem unutur"
Buket dış ses dayanamaz ve sorar;"yapacan mı soğan???"
Anne; "tabi yapacam biraz daha geçsin"
Buket içses: "inşallah unutur inşallah unutur inşallah unutur"
Buket Dış ses: "neyse Şu yetenek sissiniz bitsinde kalkıyım çamaşırımı asayım sonrada banyo yapayım ohoo çok işim var:)"
Anne:"hııı" :))
Azsonra anne gider; " gidiyorum yapıyim;
Buket Dış ses: (ikna çabaları)" anne bak önce bi çay bardağıyla getir şimdi sen kupama doldurur getirirsin"
Anne:" Buket bak şimdiden benimle pazarlık yapma neymişki sanki soğan, hiç mi soğan yemedin, zehir olsa insan ilaç, şifadır diye kuş bo.u yiyenler var!!!!""
Buket: "he anne tamam"
Anne: !!!!
anne gider ben deniz kapıyı bacayı kapatıp koku gelmesin diye odanın içinde fır dönmeye başlarım..Buket İç SEs:"nasıl içecem nasıl içecem nasıl içecem2
Az sonra anne elinde iki bardak sidik rengini andıran soğan suyuyla gelir. (biri kendi için) tabi sözümü dinlememiş kupaya doldurmuştur, ama allahtan iki parmak aşağıda;
bendeniz, giyinmiş olduğum bogazlı kazakla burnumu kapatırım.
anne:" Ağzını burnunu kapattınya gö.ünle mi içecen"
Buket"!!!!"(anlaşıldı bu kadın sabaha kadar başımda)
Buket sorular: "Anne sıcakmı?anne bi yudumda içermiyim?anne pipetle mi içsem.Anne burnumu nasıl tıkayayım?"
Buket can çekişir, anne bak ma anne gülme, anne sus:)))
anne:"ya Şafi de şifa olsun de dik kafaya.al sana hurmada getireyim ağzında tad kalmasın."
hurma gelir. ben elimde bardak hala bakmaktayım..
en son
Buket: "yok olmayacak anne ben gideyim banyoda içeyim kusarsamda bari banyoya kusayım."
anne:"olmaz gider dökersin iç burada görecem ben"
neyse
kalktım gittim lavaboda aynanın karşısındayım bir elimde bardak hurma yanımda bir elim burnumda Ya şagi dedim bi yudum aldım, yuttum, dilimi dışarı çıkarttı m köpek gibi soluyorum koku gelmesin diye, elim hala burnumda:))sonra bi yudum daha,yine soluyorum, ya şafi ya şafi diyorum bukez sonra bi yudum daha..neyse yaklaşık on dakka sonra bir bardağı yudumluya yudumluya bitirdim..elim hala burnumda..en son bitane hurma aldım ağzıma..elim hala burnumda..hurmayı yadim yine soludum elim hala burnumda elimi bıraktım ve birrde ne göreyim..HİÇÇÇ.HİÇ BİŞEY OLMADI..İÇTİM GİTTİ..AYNADA KENDİME BAKTIM EPEY Bİ..şaşırdım kendime hayret ettim, ama sonra tebrik ettim..
anne içtim dedim , inanmam dedi. yahu valla içtim dedim, inanmam dedi, yahu valla billa tillah içtim dedim inandı.
SON DURUM
BURNUM HALA SIZLIYO:))
ben tikliyim..içemem ..benim anladımki yutma refleksim yok:))ben ilaç ta içemem..hele şurup hiç..iğne vurulup bi güzeeel paşa paşaa ama hap içmem:))olmuyo..koku gelince midem bulanıyo..yutamıorum.
annem bide hac kavunu diye bişey getirmiş..değişik bişey adı kavun ama kendi max 2 ceviz kadar. üstü sert bi meyve..içinde çekirdeği var sallanınca sesi geliyo..dışı kına kokuyo..önce dedimki adam hacdan getirirken kınaların yanına koymuş heralde sonra baktım yok öyle değil..haşlayıp bala katıp sabahları aç karnına yiyilecekmiş..bakalım onu nasıl yapcaz..:))
babamın bi arkadaşı hacca gidiyomuş canım babam demişki kızıma dua et..oda anlamış heralde niye olduğunu..dönüşte bu meyveyi getirmiş..Şifa olur inşallah on adet bittikten sonra yapacakmışım..ona daha var
nazaan geçmiş olsun...şimdi nasılsın_???
geçmiş olsun. öyle bi yazmışsın ki okurken gülesim geldi..:)rahmimin ağzı eğriymiş yumurtalıklarım 45 derece açıyla duruyomuş felan..rahmi ters olanlar var..yinede engel olmuyo..:)hayırlısı Allahtankızlar benım rahmimin ağzı eğriymiş diye hamile kalamıyormuşum dün ve bügun düzelttiler bakalım bu ay ne olacak
nihayet benim gibi haptan nefret eden biri çıktı karşıma..yoksa dünyadaki tek ucube ben miyim diye düşünecektim:)))sana da ucube demek istedim:)))gel gel beklerim valla canım yaa ne güzel olurr..
ay çok güldüm okurken evde olsam katıralarak güerdinm burada tuttum kendimi yanii. İçmişsin işte sonunda herkes içiyor sende içersin tabii ki bebe yolunda neler yapılmaz ki. Şifa olsun İnşallah. Annen de çok inatçıymış benim annem gibi.
Ben hap içemezdim küçükken annem kaşıkta eritir öyle verirdi şimdide aspirin aferin gibi beyaz büyük ilaçları içemem apranax falan kayıyor hiç olmazsa boğazda bol suyla yutuyorum ama o beyaz ilaçları bir kere yutamazsan su da değince tadı geliyor dilime tamam direk ksuyorum yanii. Şurubu ver kafaya dikerim iğne de olurum korkmam ama bana hap demesinler. Hamile kalırsam onca vitamin falan nasıl içerim blmem neyse kş folik asit küçücük içebiliyorum onu.
eneretsanmış canım ama faydalı olabilir hep zaten faydalı olan şeyler o kadar güzel olmuyor napalım şifa nerdeyse onu deniyoruz sana da şifa olsun inşallah..
bizimde odada yeri fln hazır sadece bi boyayalım diyoruz bakalım.. ben cıkıyorum canım memnun oldum tanıştığımıza görüşmek üzere tekrardan..Yok canım bende daha bişiy almadım, ama teyzeleri ilk hediyeleri aldı bile :)
Doğum iznini bekliyorum ben nisan gibi alış verişi yaparız..
Odasını hazır etmeye başladık ama, boşaltıyoruz yavaş yavaş)
kızlar benım rahmimin ağzı eğriymiş diye hamile kalamıyormuşum dün ve bügun düzelttiler bakalım bu ay ne olacak
bizimde odada yeri fln hazır sadece bi boyayalım diyoruz bakalım.. ben cıkıyorum canım memnun oldum tanıştığımıza görüşmek üzere tekrardan..
kızlar benım rahmimin ağzı eğriymiş diye hamile kalamıyormuşum dün ve bügun düzelttiler bakalım bu ay ne olacak
benimki 1-2 haftadır içerlerde bişiler yapıo canım..pıtır pıtır hafif dokunuş gibi :) dr 1 hafta önde gidiyor dedi.. ya 15i ya 22si kntrole gidicem bakalım iple çekiorum.. kıyafet fln aldınmı hiç ben almadım daha odasınıda almadım..ocak şubat giibi kısmetse saldırcam artık eşim zor tutuyo :) ona kalsa doğunca alcak neyse ocak şubat die ikna ettim :
canım suda haşlayıp sonra ezecekmişiz..bala katıp sabah açkarnına bir kasık yiyecekmişiz..ama yıkandıktan sonra..
Aynen bende :) tanımlayamadığım bişiler oluyordu sanki gurulduyor gibi, yüzüyo gibi acaip bişiy :)
Dün ilk defa tam hissettim ama)
Azcık uzan bak dinle kendini sende hissedersin ozaman , ayy yerim onu ben yaa:')
ben laboquick kullnaıyorum gittigidiyordan aldımkızlar bana ovülasyon testi adı verebilirmisiniz buay kullanmayı düşünüyorumn da
ben laboquick kullnaıyorum gittigidiyordan aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?