Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar bu soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyo?ben de başlasam iyi olur heralde 2 yıl önce bi içmiştim ama uzun süredir yapmıyorum ne zman başlayım?

kızlar bu soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyo?ben de başlasam iyi olur heralde 2 yıl önce bi içmiştim ama uzun süredir yapmıyorum ne zman başlayım?

adet bittikten 7 gün sonra.. 15gün boyunca..sonra adetten 10 gün önce adete kadar..2 ay geçiyor yani:))bende yeni başladım..hadri bakalım:))

adet bittikten 7 gün sonra.. 15gün boyunca..sonra adetten 10 gün önce adete kadar..2 ay geçiyor yani:))bende yeni başladım..hadri bakalım:))

buketçim adet bittikten sonra 7 gün sonra yazmışssın ama sonrası yumurtlama dönemine dek geliyo hamile kalırsak soğan suyu zararlı die biliyorum ?
Bu arada yazını gülerek okudum valla canım ne zorluklarla içmişsin ama bak sonunda başarmışsın :) Allah kolaylık versin sana :)

valla orasını bilemem..zaten belki amaçta odur..ama bunu uygulmaya başlayacaksanız bazı yerlerde adetin 7 günü yazıyor ama saraçoğlu adetten 7 gün sonra demiş ilkine..sonuçta bu bi kür ve zaten bu kürden sonra genelde hamile kalınıyor..zaten içerken kalamazsın sanırım..maydanoz suyu gibi söker atar:) sanki normalde kalabiliyozda içerken kalamıyoz hehh:))

valla orasını bilemem..zaten belki amaçta odur..ama bunu uygulmaya başlayacaksanız bazı yerlerde adetin 7 günü yazıyor ama saraçoğlu adetten 7 gün sonra demiş ilkine..sonuçta bu bi kür ve zaten bu kürden sonra genelde hamile kalınıyor..zaten içerken kalamazsın sanırım..maydanoz suyu gibi söker atar:) sanki normalde kalabiliyozda içerken kalamıyoz hehh:))

:))
kız anam öldürdü beni sizin konuuşmanız..kız gül..gazdır o gaz:))anaaaaaaaaamm..teyzesi yemiş onu:))
kız cadıııııı ne gülüonnn acemi anneyiz biz gazdı bebiş oynamasıydı arada kaynıo işte anam gazmanmıyım ben okadar gaz oynuyo göbemde
off anam ya neler konuyorlar neler maşallah barikallah subhanlalh darısı bize inşallah
amin canım RABBİM nasib eder İNŞALLAH.. BİRAZ yasakları deldik ama bizimde meleğimiz olcak ADLI bir forumda bebek konuşmamak biraz imkansız oluyo

msj tekrarııııııııııııııııııııııııı..............

Son düzenleme:
msj tekrarııııııııııııııııııııııııı..............

Son düzenleme:

:)) tamam zaten kalamıyoruz da soğan suyu eğer hamile kalırsan düşüğe neden oluyo eskiden kadınlar bebeğini düşürmek için uygularlarmış die biliyorum canım sende dikkatli kullan acaba adetin ilk günümü başlanıyoki!!

anam ne gülecem..tatlı buldum konuşmanızı..biz daha bilmiyoz tabi..kimbilir bizde nasıl olcek...
yahu bugün bu kk kafayı yedi..ben hep çift dikiş çift dikiş gidiyom:))

anam ne gülecem..tatlı buldum konuşmanızı..biz daha bilmiyoz tabi..kimbilir bizde nasıl olcek...
yahu bugün bu kk kafayı yedi..ben hep çift dikiş çift dikiş gidiyom:))
sende de gaz olcekk canım gaz olcekk inşallahhsen öle sancan yani

aynen benimde çifter çifter yazıyoo

hayır adetten 7 gün sonra..saraçoğlunun sitesine bak istersen..ben öyle biliyorum..
ben zaten bu ay istesemde hamile kalamam herif yok yanımda..e tabi meryem anada olmadığıma göre:)))benim durum uygun.istediğim kadar kür yaparım..ben ençok kistlerden kurtulmak için istiyorum..çok kasıklarım ağırıyo adetliyken..kist yapıyo bu sancıyı..hayırlısı bakalım..

canım benim adetim 1 hafta sürüodu bittiği gün başladım soğan kürüne 7. gün yani 1 ay uyguladım arada atladım ama bilgi veriym diye yani

Son düzenleme:
sao cnm ya halen agrın var çözemedim neresi agrıyo of yaaa

ay canım yaa çok geçmiş olsunn..

çok var öyle olan canım annem neler derdi bana kadın hap içirecek diye helak olurdu yaa ağlardım hapı görünce o yüzden ağrı kesici olarak tek dostum apranaxtır yanii.

kızlar benım rahmimin ağzı eğriymiş diye hamile kalamıyormuşum dün ve bügun düzelttiler bakalım bu ay ne olacak

o nasıl oldu yaa anlamadım. Benimki de ters ama düzeltme falan yapmadı dr gebeliğe engel değil dedi ama bir muayeneye gittiğimde aşılama için yumurtalara bakılırken elle muayene etti ancak döndürdüğünü sanmam ağrı falan olmadı çünkü aşılamada da biraz uğraştı benimle ama ne yaptı bilmiyorum yine çok rahat geçti tani eğrilik değil tamamen arkaya dönük bile olsa sorun olmuyor gebelikte yanii.

Yaa site ne kadar yavaş yaa yarın hamileyim diye yazsam doğurana kadar ancak gidecek yanii (tamam biraz abartmış olabilirim)

off camlar açıktı kalabalık diye aralıktı yanii sinek dadandı hava da güzel ya gelmişler. Gitmiyor başımdan yaa sinir oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…