- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.101
kızlar bu soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyo?ben de başlasam iyi olur heralde 2 yıl önce bi içmiştim ama uzun süredir yapmıyorum ne zman başlayım?
adet bittikten 7 gün sonra.. 15gün boyunca..sonra adetten 10 gün önce adete kadar..2 ay geçiyor yani:))bende yeni başladım..hadri bakalım:))
buketçim adet bittikten sonra 7 gün sonra yazmışssın ama sonrası yumurtlama dönemine dek geliyo hamile kalırsak soğan suyu zararlı die biliyorum ?
Bu arada yazını gülerek okudum valla canım ne zorluklarla içmişsin ama bak sonunda başarmışsın :) Allah kolaylık versin sana :)
buketçim adet bittikten sonra 7 gün sonra yazmışssın ama sonrası yumurtlama dönemine dek geliyo hamile kalırsak soğan suyu zararlı die biliyorum ?
Bu arada yazını gülerek okudum valla canım ne zorluklarla içmişsin ama bak sonunda başarmışsın :) Allah kolaylık versin sana :)
kız cadıııııı ne gülüonnn:))
kız anam öldürdü beni sizin konuuşmanız..kız gül..gazdır o gaz:))anaaaaaaaaamm..teyzesi yemiş onu:))
amin canım RABBİM nasib eder İNŞALLAH.. BİRAZ yasakları deldik ama bizimde meleğimiz olcak ADLI bir forumda bebek konuşmamak biraz imkansız oluyooff anam ya neler konuyorlar neler maşallah barikallah subhanlalh darısı bize inşallah
valla orasını bilemem..zaten belki amaçta odur..ama bunu uygulmaya başlayacaksanız bazı yerlerde adetin 7 günü yazıyor ama saraçoğlu adetten 7 gün sonra demiş ilkine..sonuçta bu bi kür ve zaten bu kürden sonra genelde hamile kalınıyor..zaten içerken kalamazsın sanırım..maydanoz suyu gibi söker atar:) sanki normalde kalabiliyozda içerken kalamıyoz hehh:))
kız cadıııııı ne gülüonnnacemi anneyiz biz gazdı bebiş oynamasıydı arada kaynıo işte anam gazmanmıyım ben okadar gaz oynuyo göbemde
amin canım RABBİM nasib eder İNŞALLAH.. BİRAZ yasakları deldik ama bizimde meleğimiz olcak ADLI bir forumda bebek konuşmamak biraz imkansız oluyo
sende de gaz olcekk canım gaz olcekk inşallahhanam ne gülecem..tatlı buldum konuşmanızı..biz daha bilmiyoz tabi..kimbilir bizde nasıl olcek...
yahu bugün bu kk kafayı yedi..ben hep çift dikiş çift dikiş gidiyom:))
:)) tamam zaten kalamıyoruz da soğan suyu eğer hamile kalırsan düşüğe neden oluyo eskiden kadınlar bebeğini düşürmek için uygularlarmış die biliyorum canım sende dikkatli kullan acaba adetin ilk günümü başlanıyoki!!
canım benim adetim 1 hafta sürüodu bittiği gün başladım soğan kürüne 7. gün yani 1 ay uyguladım arada atladım ama bilgi veriym diye yanihayır adetten 7 gün sonra..saraçoğlunun sitesine bak istersen..ben öyle biliyorum..
ben zaten bu ay istesemde hamile kalamam herif yok yanımda..e tabi meryem anada olmadığıma göre:)))benim durum uygun.istediğim kadar kür yaparım..ben ençok kistlerden kurtulmak için istiyorum..çok kasıklarım ağırıyo adetliyken..kist yapıyo bu sancıyı..hayırlısı bakalım..
sao cnm ya halen agrın var çözemedim neresi agrıyo of yaaa
geçmiş olsun. öyle bi yazmışsın ki okurken gülesim geldi..:)rahmimin ağzı eğriymiş yumurtalıklarım 45 derece açıyla duruyomuş felan..rahmi ters olanlar var..yinede engel olmuyo..:)hayırlısı Allahtan
nihayet benim gibi haptan nefret eden biri çıktı karşıma..yoksa dünyadaki tek ucube ben miyim diye düşünecektim:)))sana da ucube demek istedim:)))
kızlar benım rahmimin ağzı eğriymiş diye hamile kalamıyormuşum dün ve bügun düzelttiler bakalım bu ay ne olacak
off camlar açıktı kalabalık diye aralıktı yanii sinek dadandı hava da güzel ya gelmişler. Gitmiyor başımdan yaa sinir oldum..
hayır adetten 7 gün sonra..saraçoğlunun sitesine bak istersen..ben öyle biliyorum..
ben zaten bu ay istesemde hamile kalamam herif yok yanımda..e tabi meryem anada olmadığıma göre:)))benim durum uygun.istediğim kadar kür yaparım..ben ençok kistlerden kurtulmak için istiyorum..çok kasıklarım ağırıyo adetliyken..kist yapıyo bu sancıyı..hayırlısı bakalım..[/QUOT
benim de çok ağrım oluyor bide benim sadece adetliyken deil devamlı ağrım var bende gelecek ay başlarım artık bu ay geçti :)
arkadaşlar ben de geçen gün kayınvalidemden bişe duydum hani vix die bişe var ya onu küçük tüpte suyun içine koycakmışsın sonra da çamaşırını çıkartıp o kaynarken üstünde durcakmışsın çok iyi geliyomuş ya da bu kadın beni öldürmeye çalışıyo da olablilir bilemedim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?