- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.121
valla orasını bilemem..zaten belki amaçta odur..ama bunu uygulmaya başlayacaksanız bazı yerlerde adetin 7 günü yazıyor ama saraçoğlu adetten 7 gün sonra demiş ilkine..sonuçta bu bi kür ve zaten bu kürden sonra genelde hamile kalınıyor..zaten içerken kalamazsın sanırım..maydanoz suyu gibi söker atar:) sanki normalde kalabiliyozda içerken kalamıyoz hehh:))
benim de çok ağrım oluyor bide benim sadece adetliyken deil devamlı ağrım var bende gelecek ay başlarım artık bu ay geçti :)
arkadaşlar ben de geçen gün kayınvalidemden bişe duydum hani vix die bişe var ya onu küçük tüpte suyun içine koycakmışsın sonra da çamaşırını çıkartıp o kaynarken üstünde durcakmışsın çok iyi geliyomuş ya da bu kadın beni öldürmeye çalışıyo da olablilir bilemedim yani :)
kuzum şaka takıldım hee kırcak bişi demedim dimi..
oki şeker ozamannyok kııız...ne olcak..gülüyoz..
yahu o yakar haa..o çok fena bişey..ben bikere yanlışlıkla mentollü mendil koymuştum çamaşırıma da mahvoldum..aşağıdan üfledi durdu:))dikkatli yanii:))
yok kııız...ne olcak..gülüyoz..
bende öyle düşündüm yakar die sözde açıyomuş dedi nese :) dikkatli olmak lazım :)
Buketcim sogan kürü maceran beni bitirdi :))))))) bakalim bu gızemli meyveyi nasil yiyaceksin :)))))bana da hacdan deve eti getirdiler valla hala buzlukta bekliyorannem bide hac kavunu diye bişey getirmiş..değişik bişey adı kavun ama kendi max 2 ceviz kadar. üstü sert bi meyve..içinde çekirdeği var sallanınca sesi geliyo..dışı kına kokuyo..önce dedimki adam hacdan getirirken kınaların yanına koymuş heralde sonra baktım yok öyle değil..haşlayıp bala katıp sabahları aç karnına yiyilecekmiş..bakalım onu nasıl yapcaz..:))
babamın bi arkadaşı hacca gidiyomuş canım babam demişki kızıma dua et..oda anlamış heralde niye olduğunu..dönüşte bu meyveyi getirmiş..Şifa olur inşallah on adet bittikten sonra yapacakmışım..ona daha var
Oyyiiiii ne kadar fark var arada süpermiş bide sabah üşeniyordun, ben olsam 37 bin farj icin geceden bankanin önüne giderim :))))))) 9 yilda su gibi gecer insallahcanım daha 9 yıl vardı ve suan yapılandırma yaparsak 7 yıla düşüyor ve 37bin lira yanımıza kalıyor basvurusunu yaptık biz geçen sene 1.15 ten almıştık şimdi 0.90 lara kadar hatta daha düşük olnlar bile var
canım bende de var o meyvden çok sert içinde bi çekirdek var banada sütle karıştır ye dediler ama inan sertliğinden kırılmıyor dolapta duruyor öyle adınıda bilmiodum sen söyleyene kadar şimdi nasıl yicez onu bana anlatırsan sevinirim soğan suyu maceranda baya komik ama okadar kötüdeğil tadı bence civan perçeminden iidir heleki maydonoz suyundan
yahu o yakar haa..o çok fena bişey..ben bikere yanlışlıkla mentollü mendil koymuştum çamaşırıma da mahvoldum..aşağıdan üfledi durdu:))dikkatli yanii:))
yok kııız...ne olcak..gülüyoz..
benim de çok ağrım oluyor bide benim sadece adetliyken deil devamlı ağrım var bende gelecek ay başlarım artık bu ay geçti :)
arkadaşlar ben de geçen gün kayınvalidemden bişe duydum hani vix die bişe var ya onu küçük tüpte suyun içine koycakmışsın sonra da çamaşırını çıkartıp o kaynarken üstünde durcakmışsın çok iyi geliyomuş ya da bu kadın beni öldürmeye çalışıyo da olablilir bilemedim yani :)
ama kaynayan seyin üzerinde nasıl durcankı kuzucugum o iyice kaynadıktan sonradır iyi sorsun kayınvaliden kulaktan yarım yamalak seylerde haşlamasın seni imkansız dayanamazsın
Kizlar hani 3-4-5 aralik terapi günlei yapalim hamilelikle bebekle ilgili birsey konusmayalim demistik ya, valla gecmisi okudum ,sanirim bu konu bizim hayatimizi sarip sarmalamis bizim bu konulari konuşmamamiz imkansiz, hele buketim dayanmış hiç lafıni bile etmemiş sonra gelen ısrarlı sorular karşısinda yenik düşmüş :))))))))))) haklısınız kızlar :)))))))
Sedacim demek istemiyorum ama yarin büyük gün, rabbim yardimcin olsun
ama ben demiştim tutmaz bu totem dieeee..çünkü hepimiz tatlı anne adaylarıyızz..Kizlar hani 3-4-5 aralik terapi günlei yapalim hamilelikle bebekle ilgili birsey konusmayalim demistik ya, valla gecmisi okudum ,sanirim bu konu bizim hayatimizi sarip sarmalamis bizim bu konulari konuşmamamiz imkansiz, hele buketim dayanmış hiç lafıni bile etmemiş sonra gelen ısrarlı sorular karşısinda yenik düşmüş :))))))))))) haklısınız kızlar :)))))))
Sedacim demek istemiyorum ama yarin büyük gün, rabbim yardimcin olsun
bak buda ayrı bi dert..düşünsene bi piknik tüpü almışsın üstünde bi tencere içinde viks, arçmışzsın bacakları üstünde duruyorsun:))ay manzarayı gözümde canlardım da birden:) yok olmadı dimi olmadı:))
akyüzçiğdem ayrıntılı ultrason 2li test şeker yüklemesi yaptırdınmı
:)))ben gözümde sürekli zıplayan birini canlandırdım nedense :)) vede kayınvalidesine verip veriştiren birini :)))))))))))
canım 14. haftamda yaptırdım hepsini istedi dr ayrıntılı ultrasonada girdim iç dış tüm organ kemikleri burun kemiği mesane beyin kalp hepsine bakıldı 20. haftada var ayrıntılı ulptrason sen yaptırdınmı2li test yaptırmıştım canım, 12 haftalıkken normal çıkmıştı . Şeker yüklemesine daha var diye biliyorum sen yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?