Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

doğru buket, 2.den itibaren adete on kala bir kaç adet döneminde uygulanıyor tabi bu kistler için. saraçoğlu zararı yoktur hamilelikte ama öğrendiğinizde küre son veriniz demişti. hamilelikte hiç bir kürü önermiyorlarmış.

yahu o yakar haa..o çok fena bişey..ben bikere yanlışlıkla mentollü mendil koymuştum çamaşırıma da mahvoldum..aşağıdan üfledi durdu:))dikkatli yanii:))

kuzum şaka takıldım hee kırcak bişi demedim dimi..

yok kııız...ne olcak..gülüyoz..

bu arada baya kaynatmışsınız kızlar öyle yoğundumki kafamı kaldıramadım, özlem duanı da okudum , Rabbim kabul etsin inşallahh, görüşmek üzere sağlıkla kalın..

akyüzçiğdem ayrıntılı ultrason 2li test şeker yüklemesi yaptırdınmı

Son düzenleme:
Buketcim sogan kürü maceran beni bitirdi :))))))) bakalim bu gızemli meyveyi nasil yiyaceksin :)))))bana da hacdan deve eti getirdiler valla hala buzlukta bekliyor

Oyyiiiii ne kadar fark var arada süpermiş bide sabah üşeniyordun, ben olsam 37 bin farj icin geceden bankanin önüne giderim :))))))) 9 yilda su gibi gecer insallah

allah senin canını almasın allah buket mentollü mendilmi koydunn ay akşam akşam hiç gülecegim yoktuuu

ama kaynayan seyin üzerinde nasıl durcankı kuzucugum o iyice kaynadıktan sonradır iyi sorsun kayınvaliden kulaktan yarım yamalak seylerde haşlamasın seni imkansız dayanamazsın

Kizlar hani 3-4-5 aralik terapi günlei yapalim hamilelikle bebekle ilgili birsey konusmayalim demistik ya, valla gecmisi okudum ,sanirim bu konu bizim hayatimizi sarip sarmalamis bizim bu konulari konuşmamamiz imkansiz, hele buketim dayanmış hiç lafıni bile etmemiş sonra gelen ısrarlı sorular karşısinda yenik düşmüş :))))))))))) haklısınız kızlar :)))))))

Sedacim demek istemiyorum ama yarin büyük gün, rabbim yardimcin olsun

ama kaynayan seyin üzerinde nasıl durcankı kuzucugum o iyice kaynadıktan sonradır iyi sorsun kayınvaliden kulaktan yarım yamalak seylerde haşlamasın seni imkansız dayanamazsın

bak buda ayrı bi dert..düşünsene bi piknik tüpü almışsın üstünde bi tencere içinde viks, arçmışzsın bacakları üstünde duruyorsun:))ay manzarayı gözümde canlardım da birden:) yok olmadı dimi olmadı:))

burcucum valla dayandım..ama ben bugün müsaitim hadi konu belirleyin??

ama ben demiştim tutmaz bu totem dieeee..çünkü hepimiz tatlı anne adaylarıyızz..

Son düzenleme:

:)))ben gözümde sürekli zıplayan birini canlandırdım nedense :)) vede kayınvalidesine verip veriştiren birini :)))))))))))

kızlar ben yavaştan yavaştan çıkıyorum hayırlı akşamlar size ALLAH a emanet olun görüşmek üzeree..

:)))ben gözümde sürekli zıplayan birini canlandırdım nedense :)) vede kayınvalidesine verip veriştiren birini :)))))))))))

:)))) kızlar yaaa ama kadın öyle anlattı napim ben de size söyledim bana da komik geldi bide o halde kaynayan tüpün tepesinde oy oy oy bence unutalım bunu bende gördüğümde önce sen dene bişey olmazsa bende yaparım diim :))))

2li test yaptırmıştım canım, 12 haftalıkken normal çıkmıştı . Şeker yüklemesine daha var diye biliyorum sen yaptırdın mı?
canım 14. haftamda yaptırdım hepsini istedi dr ayrıntılı ultrasonada girdim iç dış tüm organ kemikleri burun kemiği mesane beyin kalp hepsine bakıldı 20. haftada var ayrıntılı ulptrason sen yaptırdınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…