- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.141
bak buda ayrı bi dert..düşünsene bi piknik tüpü almışsın üstünde bi tencere içinde viks, arçmışzsın bacakları üstünde duruyorsun:))ay manzarayı gözümde canlardım da birden:) yok olmadı dimi olmadı:))
:)))) kızlar yaaa ama kadın öyle anlattı napim ben de size söyledim bana da komik geldi bide o halde kaynayan tüpün tepesinde oy oy oy bence unutalım bunu bende gördüğümde önce sen dene bişey olmazsa bende yaparım diim :))))
sedaa aklıma geldi rahmi ters olan var derken..sorun olmuyomuş demii??
kız sedaa sen yarın test yapacan mı şimdi yani??ınınınınını
vay uyanık gelin vayyy..kadının hem olluşunu aldın hemde bide uyanıksın:))
yok anam yok..yarın inşallah güzel haberlerini alırız..hayırlısı sedacım..olmazsada biraz ağlarsın felan:)).. ogün gece uykun gelmez:))..sonra yine başlarsın burada çocuk da çocuk diye.. sakın endişelenme..yok olmuyor canım ben çok dr değiştirdim memnun kalmayaraktan biri de kalamazsın demedi sorun olmaz dediler bazıları söylemeye bile gerek duymadı ben dedim haa var öle bişi ama problem değil dediler kalan arkadaşlarım da var o şekil olupta ama biraz zaman alabiliyor sadece yanii. İvett tatlım bugün akşamı zor ettim deliriciğim valla ne kadaan meraklıyım nagatifi görmeye diminn :18:
yok anam yok..yarın inşallah güzel haberlerini alırız..hayırlısı sedacım..olmazsada biraz ağlarsın felan:)).. ogün gece uykun gelmez:))..sonra yine başlarsın burada çocuk da çocuk diye.. sakın endişelenme..
üff ya daha ben kaynanama gidicğim iş çıkışı. Her p.tesi gidiyoruz bazen birkaç gün atıyorum ama eşim şehir dşından geldi yaa görmek isterler 4 gün gitti sadece ama neyse eşime tembih ettim 1 saat oturalım kalkalım diye daha eve gidicğim yemek yicez duş alcam falan yarına yemek yapcaktım ütüm vardı ama hiçbirini yapamıcam duşumu alıp yemeğimi yiyip Özlem'in duasını okurum sonra oturcam aşağıya komedi dizisi izlicem iyice uykum gelene kadan uyumıcam dün çok döndüm çünkü bu gece uyuyayım bari yaa.
üff ya daha ben kaynanama gidicğim iş çıkışı. Her p.tesi gidiyoruz bazen birkaç gün atıyorum ama eşim şehir dşından geldi yaa görmek isterler 4 gün gitti sadece ama neyse eşime tembih ettim 1 saat oturalım kalkalım diye daha eve gidicğim yemek yicez duş alcam falan yarına yemek yapcaktım ütüm vardı ama hiçbirini yapamıcam duşumu alıp yemeğimi yiyip Özlem'in duasını okurum sonra oturcam aşağıya komedi dizisi izlicem iyice uykum gelene kadan uyumıcam dün çok döndüm çünkü bu gece uyuyayım bari yaa.
Kızlarr bben belki de hamile olabilirim hislerim kuvvetli olarak o yönde ben negatif düşünmeye çalıştıkça olmuyor zorlamayla da olmuyor umutsa umut ediyorum zaten insanın elinde olan sadece umutları değil mi parayla satılmıyor, karşılığında bir emek istenmiyor bedava. 10 güncük umut etmiş olsam ne olur etmesem de üzülcem etsem de üzülcem ama ben hamile olduğumu düşünüyorum belki de öyle düşünmek istiyorum bilemiyorum. Ohh be sonunda döktüm içimi işte. Hazırlamaya çalışsam da kendimi olmadı olamadı işte o an işte o bekleme anında bir umutsuzluk çökecek bana biliyorum ama ben son ana kadar umut etmek istiyorum onu çağırmak istiyorum eğer istediğimi belli edersem gelir sürpriz yapar bana gözlerim dolarak yazıyorum bu satırları işyerindeyim ağlayamıyorum ama bebeğimm annen seni çok istiyor kendini kandırdı yalan söyledi en başından umduu vardı seni hissediyor ya şimdi benimlesin ya da çok kısa zamanda geleceksin ve ben seni beklicem..
herkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
kıyamam ben sanaaa inş. seninledir kuzucugunnnnnnnn inş. dualarımızı geri çevirmez rabbim dicek başka bişe bulamıyorum malesef umut fakirin ekmegi
kızlar rüyamda bira içiyodum sonrada ben nasıl namaz kılcam diye düşünüyodum şimdi baktımda tabirine moralim bozulduu allahım saklasın
Kızlarr bben belki de hamile olabilirim hislerim kuvvetli olarak o yönde ben negatif düşünmeye çalıştıkça olmuyor zorlamayla da olmuyor umutsa umut ediyorum zaten insanın elinde olan sadece umutları değil mi parayla satılmıyor, karşılığında bir emek istenmiyor bedava. 10 güncük umut etmiş olsam ne olur etmesem de üzülcem etsem de üzülcem ama ben hamile olduğumu düşünüyorum belki de öyle düşünmek istiyorum bilemiyorum. Ohh be sonunda döktüm içimi işte. Hazırlamaya çalışsam da kendimi olmadı olamadı işte o an işte o bekleme anında bir umutsuzluk çökecek bana biliyorum ama ben son ana kadar umut etmek istiyorum onu çağırmak istiyorum eğer istediğimi belli edersem gelir sürpriz yapar bana gözlerim dolarak yazıyorum bu satırları işyerindeyim ağlayamıyorum ama bebeğimm annen seni çok istiyor kendini kandırdı yalan söyledi en başından umduu vardı seni hissediyor ya şimdi benimlesin ya da çok kısa zamanda geleceksin ve ben seni beklicem..
öyle canım nasılsa dediğim gibi umudum olmasa da beklentim olduğu için yine üzülcem belli üzülmez mi insan bari azcık umudum olsun dimi. Hep vardı zaten dışarı vurmaya hep ama hep korktum. Aminn canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?