Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar rüyamda bira içiyodum sonrada ben nasıl namaz kılcam diye düşünüyodum şimdi baktımda tabirine moralim bozulduu allahım saklasın
kız her rüya tabirinede inanma..illa öyle olacak diye bişey yok..hayrola de hayra yor, musluğu aç akan suya anlat içini dök..aksın alsın gitsin..

ay valla 10 günde olsa orada olduklarını hissetmek bencede çok güzeldi..hele ben ekranda gördüm pıt pıt diye düştü iki tane gri renkli nokta:) olsun..iyi olur inşallah iyi olur...

Canim ben mugla fethiyeyi gördüm cok hosuma giitti valla imkanimiz olsa ben , orayi da isterdim siz nerde yaşıyorsunuz?

Biz istanbul dayız canımcım.. ama sevmiyorum istanbul u.. çok kalabalık.. Trafiği desen ayrı dert.. hiç bir yere çıkasım gelmiyor. Pazar günü kahvaltıya dışarı çıkıyoruz heryer tıklım tıklım.. ama datça.. zamanın akmadığını hissettim, bi yerlere koşturmadığımı.. çocuklar bisikletlerini sokağın kenarına bırakıyorlar, çalıncak korkuları yok.. insanlar bi saygılı birbirine.. deniz heryerden kucaklıyor insanı.. eski datça evleri huzur veriyor.. çok güzel daha bir sürü şey anlatabilirim.. kesinlikle yaşamak istediğim yer orası.. ama sağlık olsunda.. doyduğumuz yerde yaşayalım kısmet..

Özlemmm duanı ettim.. Allah ım inşAllah kabul buyurur..

Ve Seda bilmeni isterim ki heyecanla bekliyorum güzel haberini, inşAllah daha da güzel olucak bundan sonrası.. bizde yine şahitlik yaşadık sayende.. aşılama şahitliği bu kez. inşAllah sen güzel haberlerle geliceksin. içim o kadar kararmış ki günlerdir bu heyecan bile iyi geldi yüreğime.. inşAllah yarına daha da çok seviniriz hep beraber senin için.. ama olumsuzda gelirse haber üzülmeyelim mutlaka bir hayır var diyelim.. Herşeyin hayırlısı.

ben toparlanıyorum yavaştan. anneme geçiceğim.. çok öpüyorum sizi.. yarına güzel haberleri konuşmak kısmet olsun inşAllah hepimize..

Tatlim bide fazla tüyler varsa onlardan da kurtuluruz malum alevin sicağı :)))))

burcucum valla dayandım..ama ben bugün müsaitim hadi konu belirleyin??

ama ben demiştim tutmaz bu totem dieeee..çünkü hepimiz tatlı anne adaylarıyızz..
Ahh kuzular biliyordum dayanamayacaginizi :)))))

Ne güzel anlatmişsin bedriyem, Allah gönlününe göre versin insallah, rabbimin mucizeleri tükenmez, belki seda da yarin o mucizelerden birini yaşar :)

Yaptım yaptım akşamki soğan suyumu da ictim:)Tebrik edin beni,sevin beni,övgüler yağdırın,kompetiler dokun basımdan assagi:))suan kendi evrimimi geçirmiş bulunmaktayım.icimde hüküm süren ego (nefs )hükumetini devirdim yasasın damat Ferit pasa hukumeti

canlarım benim bugün benim için dua ettiniz hepinize çooook teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun dua eden dilleriniz dert görmesin, rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

evet cnm aynen oyle oldu
Gününüzü aydın olsun kızlar.. :) iyi bir hafta olur inşallah cümlemiz için. iyisiniz inşallah. Ben daha doğurmadim. Takvime göre dokuz günüm kalmış şaka gibi dimi :)

daha dun gıbı senın hamıle olusun ne cabuk gectı zaman bend ehala bışey yok rabbım hayırlısını versın tum ısteyenlere

bukeeet tebrik ederim sonunda içmişsin soğan suyunu annen bu işin peşini bırakmamış vallahi onu ayrıca tebrik ederim o olmasa senin içeceğin yoktu zaten

sedacığım böyle olmalısın işte bak ne güzel zaten arkadaşlarında dediği gibi eğer tutmadıysa bile biraz üzülüp ağlayacaksın sonra normale dönüp tekrar çocuk yapmak isteyeceksin ama en azından bu anın tadını çıkarmalısın anı yaşamalısın

tebrik ederim tatlımmmmm aynı azimle devamm

arkadaşlar geçen dua listesinde sizlerin dualarını okuyamamıştım şimdi okudum Allah kabul etsin, hayırlı haberler almanızı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…