- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.161
kız her rüya tabirinede inanma..illa öyle olacak diye bişey yok..hayrola de hayra yor, musluğu aç akan suya anlat içini dök..aksın alsın gitsin..kızlar rüyamda bira içiyodum sonrada ben nasıl namaz kılcam diye düşünüyodum şimdi baktımda tabirine moralim bozulduu allahım saklasın
Kızlarr bben belki de hamile olabilirim hislerim kuvvetli olarak o yönde ben negatif düşünmeye çalıştıkça olmuyor zorlamayla da olmuyor umutsa umut ediyorum zaten insanın elinde olan sadece umutları değil mi parayla satılmıyor, karşılığında bir emek istenmiyor bedava. 10 güncük umut etmiş olsam ne olur etmesem de üzülcem etsem de üzülcem ama ben hamile olduğumu düşünüyorum belki de öyle düşünmek istiyorum bilemiyorum. Ohh be sonunda döktüm içimi işte. Hazırlamaya çalışsam da kendimi olmadı olamadı işte o an işte o bekleme anında bir umutsuzluk çökecek bana biliyorum ama ben son ana kadar umut etmek istiyorum onu çağırmak istiyorum eğer istediğimi belli edersem gelir sürpriz yapar bana gözlerim dolarak yazıyorum bu satırları işyerindeyim ağlayamıyorum ama bebeğimm annen seni çok istiyor kendini kandırdı yalan söyledi en başından umduu vardı seni hissediyor ya şimdi benimlesin ya da çok kısa zamanda geleceksin ve ben seni beklicem..
kız her rüya tabirinede inanma..illa öyle olacak diye bişey yok..hayrola de hayra yor, musluğu aç akan suya anlat içini dök..aksın alsın gitsin..
özlemcim duanı ettim Allahım inşallah en yakın zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder
Canim ben mugla fethiyeyi gördüm cok hosuma giitti valla imkanimiz olsa ben , orayi da isterdim siz nerde yaşıyorsunuz?
Tatlim bide fazla tüyler varsa onlardan da kurtuluruz malum alevin sicağı :)))))bak buda ayrı bi dert..düşünsene bi piknik tüpü almışsın üstünde bi tencere içinde viks, arçmışzsın bacakları üstünde duruyorsun:))ay manzarayı gözümde canlardım da birden:) yok olmadı dimi olmadı:))
burcucum valla dayandım..ama ben bugün müsaitim hadi konu belirleyin??
Ahh kuzular biliyordum dayanamayacaginizi :)))))ama ben demiştim tutmaz bu totem dieeee..çünkü hepimiz tatlı anne adaylarıyızz..
Biz istanbul dayız canımcım.. ama sevmiyorum istanbul u.. çok kalabalık.. Trafiği desen ayrı dert.. hiç bir yere çıkasım gelmiyor. Pazar günü kahvaltıya dışarı çıkıyoruz heryer tıklım tıklım.. ama datça.. zamanın akmadığını hissettim, bi yerlere koşturmadığımı.. çocuklar bisikletlerini sokağın kenarına bırakıyorlar, çalıncak korkuları yok.. insanlar bi saygılı birbirine.. deniz heryerden kucaklıyor insanı.. eski datça evleri huzur veriyor.. çok güzel daha bir sürü şey anlatabilirim.. kesinlikle yaşamak istediğim yer orası.. ama sağlık olsunda.. doyduğumuz yerde yaşayalım kısmet..
Özlemmm duanı ettim.. Allah ım inşAllah kabul buyurur..
Ve Seda bilmeni isterim ki heyecanla bekliyorum güzel haberini, inşAllah daha da güzel olucak bundan sonrası.. bizde yine şahitlik yaşadık sayende.. aşılama şahitliği bu kez. inşAllah sen güzel haberlerle geliceksin. içim o kadar kararmış ki günlerdir bu heyecan bile iyi geldi yüreğime.. inşAllah yarına daha da çok seviniriz hep beraber senin için.. ama olumsuzda gelirse haber üzülmeyelim mutlaka bir hayır var diyelim.. Herşeyin hayırlısı.
evet cnm aynen oyle olduayni benim gibimi olmustun sende? yani adetimin ilk günü ve 2. günü peceteye 1-2 damla kan geldi 3. günü mübarek baya bi bosaldi 5gün sürdü ve kesildim. o ayda gecikmeyle gelmisti lekelenme. sende nasil oldu? sendemi adet görür gibiydi sonr testmi yaptirdin??
Gününüzü aydın olsun kızlar.. :) iyi bir hafta olur inşallah cümlemiz için. iyisiniz inşallah. Ben daha doğurmadim. Takvime göre dokuz günüm kalmış şaka gibi dimi :)
Kızlarr bben belki de hamile olabilirim hislerim kuvvetli olarak o yönde ben negatif düşünmeye çalıştıkça olmuyor zorlamayla da olmuyor umutsa umut ediyorum zaten insanın elinde olan sadece umutları değil mi parayla satılmıyor, karşılığında bir emek istenmiyor bedava. 10 güncük umut etmiş olsam ne olur etmesem de üzülcem etsem de üzülcem ama ben hamile olduğumu düşünüyorum belki de öyle düşünmek istiyorum bilemiyorum. Ohh be sonunda döktüm içimi işte. Hazırlamaya çalışsam da kendimi olmadı olamadı işte o an işte o bekleme anında bir umutsuzluk çökecek bana biliyorum ama ben son ana kadar umut etmek istiyorum onu çağırmak istiyorum eğer istediğimi belli edersem gelir sürpriz yapar bana gözlerim dolarak yazıyorum bu satırları işyerindeyim ağlayamıyorum ama bebeğimm annen seni çok istiyor kendini kandırdı yalan söyledi en başından umduu vardı seni hissediyor ya şimdi benimlesin ya da çok kısa zamanda geleceksin ve ben seni beklicem..
tebrik ederim tatlımmmmm aynı azimle devammYaptım yaptım akşamki soğan suyumu da ictim:)Tebrik edin beni,sevin beni,övgüler yağdırın,kompetiler dokun basımdan assagi:))suan kendi evrimimi geçirmiş bulunmaktayım.icimde hüküm süren ego (nefs )hükumetini devirdim yasasın damat Ferit pasa hukumeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?