- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.181
şekerkızzzzzzzzzzzzzz---özleemmmmmmm-yaseminnnnnnnnnnnnn napıosunuz nasılsınız...
canım bak son kararın mı , benim için mahsuru yok, adetin bitince okursun, ama sen illaki çıkar beni dersen çıkartırım, henüz çıkartmadım.slm kıslar nasılsınız benım ılaç bıttı lekelenmeler basladı catlıycam artık uzun bı zmana adet devam edıcek sanırım doktor oyle demıstı oyuzden okuyamıyorum .yasemıncım ıstersen benı lısteden cıkar bırdahakıne eklersın cnm ne zaman temızlenevcegım bellı deıl morelım bozuluyo okuyamayınca
benim annemde vardı dr ameliyat demişti yani o dereceymiş, annem her sabah ilaç gibi hiç aksatmadan 2 tane kuru kayısı ve 1 bardak su içerek bunu atlattı şuanda hiç yok geçti.canım benim basur olabilir çünkü o kanama yapıyor acıyor üzerine oturamıyorsun,özellikle kabız olduğunda yada biraz zorladığında ve acı yediğinde kötü oluyor zaten eline gelir bende var ama hiç doktora gitmedim ilkbaşlarda baya bi acı çektim sonra geçti şimdi acı yediğimde ve biraz zorlanırsam kendini hissettiriyor onun dışında bi sıkıntım yok.
ayy çok gemiş olsun canım çok sevindim kötü bişey çıkmadığına. ohh daya sırtını kaloriferehafta sonu doktora gittim kızlar gögüsümde agrı vardı daha önceden 1 hafta 10 gündür yine agrımaya başladı artık korkmaya başlamıştım ekg çekti doktor kan tahlili yaptı hersey normal kas agrısı dedi kendini sıcak tut dedi yapmaya çalışıyorum ama hala var agrı kesici kas gevşetici verdi içiyorum bakalım
maşşallah canım benim ayay ne güzel duygulardır kimbilir, Allahım nazarlardan korusun ikinizide inşallah.Merhaba Kızlar;
Hafta sonu hiç foruma giremedim kim naptı, güzel haberler var mı? fırsat bulunca geçmişi okuyacağım inş.
Cumartesi biraz temizlik yaptım eşimde tadilat yaptı, çok yorulmuşum belim çok ağrıdı yürüyemiyodum resmen eşim dalga geçti 'Sürahi nine diye ' :))
Bir daha bukadar yormam kendimi kuzenleri toplarım artık bundan sonra
Şuan işteyim zorla geldim valla, 1 hafta yatıştan sonra işbaşı yapmak zor geldi..
Bu arada dün ilk defa bebeğimin hareketini hissettim, sanki içimi gıdıklıyordu çok tatlıydı, çok güzel bir duyguymuşşşş :')
Buaralardayım, yine yazarım kızlar iyi bakın kendinize...
tatlım nasıl düzelttiler yani ilk defa duydum düzeltilme olayını?? çok geçmiş olsunkızlar benım rahmimin ağzı eğriymiş diye hamile kalamıyormuşum dün ve bügun düzelttiler bakalım bu ay ne olacak
helal olsun sana, helal olsun. valla öyle bir anlatıyorsun ki benimde soğan suyu içesim geliyorYaptım yaptım akşamki soğan suyumu da ictim:)Tebrik edin beni,sevin beni,övgüler yağdırın,kompetiler dokun basımdan assagi:))suan kendi evrimimi geçirmiş bulunmaktayım.icimde hüküm süren ego (nefs )hükumetini devirdim yasasın damat Ferit pasa hukumeti
şekerkızzzzzzzzzzzzzz---özleemmmmmmm-yaseminnnnnnnnnnnnn napıosunuz nasılsınız...
napım bacım kıst sancısından kıvranıyorumşekerkızzzzzzzzzzzzzz---özleemmmmmmm-yaseminnnnnnnnnnnnn napıosunuz nasılsınız...
Canlarım ben geldim bugün çok yoğundum yine gelemedim, yarında gelemeyebilirim gün içinde, akşam gelirim tabiki, ama dayanamam sedanın haberini almak için gelmeye çalışacağım.
Özlemcim dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah. ohhh gelmişsin artk yaaaa özledim seni kuşum.
Buketim annenle olan soğan kürü hikayenize bayıldım yaaa resmen çizgi film izliyor gibi oldum, bide gözümde canlandırdım o sahneleri gülmekten bir hal oldum süpersin sen yaaa:))
canım bak son kararın mı , benim için mahsuru yok, adetin bitince okursun, ama sen illaki çıkar beni dersen çıkartırım, henüz çıkartmadım.
benim annemde vardı dr ameliyat demişti yani o dereceymiş, annem her sabah ilaç gibi hiç aksatmadan 2 tane kuru kayısı ve 1 bardak su içerek bunu atlattı şuanda hiç yok geçti.
ayy çok gemiş olsun canım çok sevindim kötü bişey çıkmadığına. ohh daya sırtını kalorifere
maşşallah canım benim ayay ne güzel duygulardır kimbilir, Allahım nazarlardan korusun ikinizide inşallah.
tatlım nasıl düzelttiler yani ilk defa duydum düzeltilme olayını?? çok geçmiş olsun
helal olsun sana, helal olsun. valla öyle bir anlatıyorsun ki benimde soğan suyu içesim geliyor
canım geçmişi okumaktan bi hal oldum geldim dünürüm çok şükür
canım benim inşallah hamilesindir inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız
savaşma bırak varsa zaten mutluluktan uçarsın yoksada bikaç gün bile olsa nasıl bir his onu anlamaya çalışırsın her düştügünde biz topikçe burdayız seni kaldırmak için tıpkı ben düştügümde kaldırdıgınız gibi
kız her rüya tabirinede inanma..illa öyle olacak diye bişey yok..hayrola de hayra yor, musluğu aç akan suya anlat içini dök..aksın alsın gitsin..
ay valla 10 günde olsa orada olduklarını hissetmek bencede çok güzeldi..hele ben ekranda gördüm pıt pıt diye düştü iki tane gri renkli nokta:) olsun..iyi olur inşallah iyi olur...
Ve Seda bilmeni isterim ki heyecanla bekliyorum güzel haberini, inşAllah daha da güzel olucak bundan sonrası.. bizde yine şahitlik yaşadık sayende.. aşılama şahitliği bu kez. inşAllah sen güzel haberlerle geliceksin. içim o kadar kararmış ki günlerdir bu heyecan bile iyi geldi yüreğime.. inşAllah yarına daha da çok seviniriz hep beraber senin için.. ama olumsuzda gelirse haber üzülmeyelim mutlaka bir hayır var diyelim.. Herşeyin hayırlısı.
Yaptım yaptım akşamki soğan suyumu da ictim:)Tebrik edin beni,sevin beni,övgüler yağdırın,kompetiler dokun basımdan assagi:))suan kendi evrimimi geçirmiş bulunmaktayım.icimde hüküm süren ego (nefs )hükumetini devirdim yasasın damat Ferit pasa hukumeti
sedacığım böyle olmalısın işte bak ne güzel zaten arkadaşlarında dediği gibi eğer tutmadıysa bile biraz üzülüp ağlayacaksın sonra normale dönüp tekrar çocuk yapmak isteyeceksin ama en azından bu anın tadını çıkarmalısın anı yaşamalısın
ya kızlaar sedanın duasını okuyayım tesbihini çekeyim dedim ama geçmişte birtürlü bulamadım bilen varsa söylesede onuda çıkarsam aradan
sedacığım aynı anda birbirimize dua etmişiz sanırım bende senin tesbihini çekti ayatel kürsi okudum Allah kabul etsin yarın hayırlıhaberler almanı nasip etsin inşallah
sedacığım aynı anda birbirimize dua etmişiz sanırım bende senin tesbihini çekti ayatel kürsi okudum Allah kabul etsin yarın hayırlıhaberler almanı nasip etsin inşallah
Ayy öyle mi oldu canım hadi inşallah birbirimize vesile oluruz canım Allah razı olsun dillerine sağlık bitanemm..
evet canım ben okurken sen okudum diye yazmışsın arkandan ben yazdım,geçmişin içinde arıyordum sonunda buldum, zaten sende yazmışsın,ayetel kürsiyi biliyordum ama tesbihi bilmiyordum onu bulmaya çalışıyordum buldumda.
sana iyi akşamlar canım ben çıkıyorum kendine iyi bak yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz
AMİİNN canım Allah razı olsun güzel duaların için sen de inşallah sağsalim vakti gelince alırsın yavrunu kucağına...Ben hamileyim şuan... 3 yıllık evliliğimin sonucunda bebek kararı verdik.
Tabi şartlardan dolayı ertelemek zorunda kaldık o kadar uzun süre.
Ama o kadar çok istedim ki bu süre içinde bir bebeğimin olmasını...
Çok korkuttu etrafımdaki insanlar, çok uzun süre korundun olmaz senin bebeğin diye...
Takmadım sandım kendimi, bebek istemeye başladığımız ilk andan beri anladım ki aslında yerleşmiş o korku ister istemez beynimin bir yerlerine.
Rabbime şükürler olsun 2. ayımda aldım güzel haberi. Hemde eczaneden aldığım gebelik testini negatf görüp çöpe attım ağladım, iki saat sonra birşey dürtükledi beni ve gittim baktım o teste inanamadım çünkü pozitifti. Şimdi 6. ayımızı doldurmak üzereyiz oğlumla. Rabbim nasip ederse Martta kucağımızda.
Öyle geziyordum topicleri, buraya yazmak istedim. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın, kimseye aratmasın.
Dilerim bu muhteşem duyguyu en kısa zaman siz bebek bekleyenlere de yaşatır. Hamilelerin duası kabul olur derler, canı gönülden dualarım sizinle...
Sevgiler
Kızlar kaynanama gittik geldik yemek yedim duş aldım Özlemciğimin duasını okudum. Ama ağrım var benim özellikle belimde. Regl olacağım diye korkuyorum öyl birsinyal sanki ama bilemiyorum işte yarın kopacak dananın kuyruğu hayırlısı diyorum ve artık bu konuyu kapatıyorum yarın zaten sonucu alıcam daha üzerine konuşacak birşey kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?