Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarım ben geldim bugün çok yoğundum yine gelemedim, yarında gelemeyebilirim gün içinde, akşam gelirim tabiki, ama dayanamam sedanın haberini almak için gelmeye çalışacağım.

Özlemcim dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah. ohhh gelmişsin artk yaaaa özledim seni kuşum.

Buketim annenle olan soğan kürü hikayenize bayıldım yaaa resmen çizgi film izliyor gibi oldum, bide gözümde canlandırdım o sahneleri gülmekten bir hal oldum süpersin sen yaaa:))

canım bak son kararın mı , benim için mahsuru yok, adetin bitince okursun, ama sen illaki çıkar beni dersen çıkartırım, henüz çıkartmadım.

benim annemde vardı dr ameliyat demişti yani o dereceymiş, annem her sabah ilaç gibi hiç aksatmadan 2 tane kuru kayısı ve 1 bardak su içerek bunu atlattı şuanda hiç yok geçti.
ayy çok gemiş olsun canım çok sevindim kötü bişey çıkmadığına. ohh daya sırtını kalorifere
maşşallah canım benim ayay ne güzel duygulardır kimbilir, Allahım nazarlardan korusun ikinizide inşallah.

kızlar benım rahmimin ağzı eğriymiş diye hamile kalamıyormuşum dün ve bügun düzelttiler bakalım bu ay ne olacak
tatlım nasıl düzelttiler yani ilk defa duydum düzeltilme olayını?? çok geçmiş olsun
helal olsun sana, helal olsun. valla öyle bir anlatıyorsun ki benimde soğan suyu içesim geliyor
şekerkızzzzzzzzzzzzzz---özleemmmmmmm-yaseminnnnnnnnnnnnn napıosunuz nasılsınız...

canım geçmişi okumaktan bi hal oldum geldim dünürüm çok şükür

şekerkızzzzzzzzzzzzzz---özleemmmmmmm-yaseminnnnnnnnnnnnn napıosunuz nasılsınız...
napım bacım kıst sancısından kıvranıyorum

tatlım cıkra sen benı ne zmana temızlenecegım bellı ddegıl dıger lısteye gelırım

ya kızlaar sedanın duasını okuyayım tesbihini çekeyim dedim ama geçmişte birtürlü bulamadım bilen varsa söylesede onuda çıkarsam aradan

Özlemciğimm nasılsınn.. Akşam duanı da şimdi okudum canım Allah kabul eder İnşallahh.

sedacığım aynı anda birbirimize dua etmişiz sanırım bende senin tesbihini çekti ayatel kürsi okudum Allah kabul etsin yarın hayırlıhaberler almanı nasip etsin inşallah

canım benim inşallah hamilesindir inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız

İnşallah canımm..

evet bence de umut etmek varken zorlamak boşuna olumlu sinyaller göndericem artık hayata ve olumlu geri dönüşler alıcam inanuyorum şimdi olmasa bile ileride. Canlarım ben sağolun ben eminim zaten beni tutacağınızdan bende her zaman yanınızdayım.

Yanii o bile brşey hiç olmazsa tutunacak umudumuz var dimi bıraktım gitti umudum var beklentim var olmazsa da Allah Kerim hayırlısı olsun hakkımızda. Sen de yeniden yaşayacaksın o mutluluğu canım bu sefer muradına ereceksin. Ben seni zaten öyle takdir ediyorum ki benim yıkılmaya pes etmeye hiç hakkım yok sen daha çok emek verdin benden bak buradasın umutlusun ve ben bu haline bayılıyorum işte bu yüzden senin içinde güzel şeyler yakında.

Biliyorum canım herkes heyecanla bekliyor zaten. Ben de aşılama konusunda tecribe ettim yaptırmak isteyen olursa benden bilgi alabilir. O heyecan bile bir başka dimi insan birini gerçekten sevince dost olunca onunla seviniyor onunla üzülüyor iyi bilirim. Umarım sevindiririm herkesi bende sevinirim ama elbete olmazsa da vardır bir hayrı asla isyan etmem bir iki gün üzülürüm ama start veririm yine.

Ohh yarasın canımm benimm tebrikler sanaa aferin böyle git canım Şifa olsun inşallahh... Ya şafi deyip içseydin. Egondan hiçbirşey kaybetme sen az bize de bulaştır.

ya kızlaar sedanın duasını okuyayım tesbihini çekeyim dedim ama geçmişte birtürlü bulamadım bilen varsa söylesede onuda çıkarsam aradan

Öyle yapıcam canım üzülürüm elbette ama kısa sürer biliyorum yeniden devam edicem çabalamaya pes etmek yılmak yok bebeğimin gelmesi için elimden geleni yapıcam daha da olmazda hayırlısı böyleymiş derim napalım. Canım kızlar bana ayetel kürsi okudular 7 tane yani aşılama yapıldığı gün ki dua oydu.

Kızlar kaynanama gittik geldik yemek yedim duş aldım Özlemciğimin duasını okudum. Ama ağrım var benim özellikle belimde. Regl olacağım diye korkuyorum öyl birsinyal sanki ama bilemiyorum işte yarın kopacak dananın kuyruğu hayırlısı diyorum ve artık bu konuyu kapatıyorum yarın zaten sonucu alıcam daha üzerine konuşacak birşey kalmadı.

sedacığım aynı anda birbirimize dua etmişiz sanırım bende senin tesbihini çekti ayatel kürsi okudum Allah kabul etsin yarın hayırlıhaberler almanı nasip etsin inşallah

Ayy öyle mi oldu canım hadi inşallah birbirimize vesile oluruz canım Allah razı olsun dillerine sağlık bitanemm..

Ayy öyle mi oldu canım hadi inşallah birbirimize vesile oluruz canım Allah razı olsun dillerine sağlık bitanemm..

evet canım ben okurken sen okudum diye yazmışsın arkandan ben yazdım,geçmişin içinde arıyordum sonunda buldum, zaten sende yazmışsın,ayetel kürsiyi biliyordum ama tesbihi bilmiyordum onu bulmaya çalışıyordum buldumda.

sana iyi akşamlar canım ben çıkıyorum kendine iyi bak yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz

İnşallah gülüm bende çıkyorum zaten dinlenicem kafam kazan gibi oldu öğrencilerden. Görüşürüz yarın canım iyi geceler.

dejavu_one / SEDA

30.11.2012 cuma

sağlıklı sorunsuz hamişlik + başarılı aşılama olsun inş.

melek2828 / NAZAN

01.12.2012 c.tesi

sağlıklı sorunsuz hamişlik

bdroner / BEDRİYE

02.12.2012 pazar

barisozlem / ÖZLEM

03.12.2012 p.tesi

hepinizin duasını okudum kızlar.Allah kabul etsin inşallah.TEz vakitte bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle

Ben hamileyim şuan... 3 yıllık evliliğimin sonucunda bebek kararı verdik.
Tabi şartlardan dolayı ertelemek zorunda kaldık o kadar uzun süre.
Ama o kadar çok istedim ki bu süre içinde bir bebeğimin olmasını...
Çok korkuttu etrafımdaki insanlar, çok uzun süre korundun olmaz senin bebeğin diye...
Takmadım sandım kendimi, bebek istemeye başladığımız ilk andan beri anladım ki aslında yerleşmiş o korku ister istemez beynimin bir yerlerine.
Rabbime şükürler olsun 2. ayımda aldım güzel haberi. Hemde eczaneden aldığım gebelik testini negatf görüp çöpe attım ağladım, iki saat sonra birşey dürtükledi beni ve gittim baktım o teste inanamadım çünkü pozitifti. Şimdi 6. ayımızı doldurmak üzereyiz oğlumla. Rabbim nasip ederse Martta kucağımızda.
Öyle geziyordum topicleri, buraya yazmak istedim. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın, kimseye aratmasın.
Dilerim bu muhteşem duyguyu en kısa zaman siz bebek bekleyenlere de yaşatır. Hamilelerin duası kabul olur derler, canı gönülden dualarım sizinle...
Sevgiler

AMİİNN canım Allah razı olsun güzel duaların için sen de inşallah sağsalim vakti gelince alırsın yavrunu kucağına...

Özlemcim dualarını okudum tatlım geç oldu cevabım ama misafirlerim var kusura bakma Allah kabul eder inşallah...

tatlım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah yarın heycenla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…