Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aminnn agzına sağlık canım

nartanesi ayşe cim sabah ki duanı okudum ALLAH tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah....

kızlar sohbetlerinizi takip edemiyorum bazı sayfaları okuyabiliyorum.. iş yerinde artık fazla giremiyorum yada girip bir kaç sayfayı okuyup yorum yapmadan hemencik çıkıyorum eve gidincede iş güç derken uyku vakti geliyor ama kendimi ayarlayıp topiğede zaman ayırıcam inşallah.. çünkü sohbetlerinizi çok seviyorm ..

yasemin son durumun ne canım geldimi adetin veya test yaptınmı

dejavu_one sedacım test tarihin bugün inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin bize...

herkese hayırlı günler hayırlı işler bol bebişli haftalar canlarım :)

nartanesiiiiiiiiiiiiii nartanesiiiiiiiiiii annesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanesiiiiiiiiiiiiiiiii

sabah duanızı okudum hanfendiciğim..

sevgili arkidişlerim, sabah-ı şerifleriniz hayrola inşallah-ü teala:))))))

Buketcim günaydin canim, suan okuldayim ve dışarıda kar yağiyor :)))))))) bugun seda icin bıuyük gün hayirlisi olsun artik, ayşecim sabah duani yaptim. Hepiniz Allah'a emanet olun, muck

benım bebeğim yaşasaydı aynı ay doğum yapacakmışız okuyunca çok duygulandım belkı bende su an 6aylık hamileydim rabbim böyle emretmiş ne yapalım hayırlısı allah senın bebeğini hayırlısıyla kuçagına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar, iyisiniz inşAllah..

Ayşecimm canım benim duanı ettim. Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin, hayırlı tez vakitlerde inşAllah.

Günaydın kızlar, iyisiniz inşAllah..

Ayşecimm canım benim duanı ettim. Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin, hayırlı tez vakitlerde inşAllah.
Günaydin canim iyiyim sen neyapiyosun, okuldayim simdi hemen tenefuste telefone sarildim, sizi merak ettim. Sen nerdesin evle ilgilenmeye basladin mi canim

sen neredesinki kar yağıyo..ben erzurumdayım daha buraya yağmadı..
Canim burdur'dayim, ama benim okul merkez köy dağın tepesinde, sehirde yok köyle deli kar var

hepinize günaydın, gününüz güzel olsun.

ayşeciğim sabah duanı okudum canım,raabim kabul etsin,sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Allah razı olsun canım..

tatlım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah yarın heycenla bekliyorum

İnşallah canımm hayırlısı...

İnşallah canım..

Buketcim günaydin canim, suan okuldayim ve dışarıda kar yağiyor :)))))))) bugun seda icin bıuyük gün hayirlisi olsun artik, ayşecim sabah duani yaptim. Hepiniz Allah'a emanet olun, muck

Sağol canım hayırlısı olsun evet.

ben iyiyim canım bilgisayarı açık bıraktım okuyamadığım duaları okuyordum,sen nasılsın oğlun nasıl
bende iyim canım bebişte iyi çok şükür..ama karnım hiç büyümüyomuş gibi gelio ya....
kolay gelsin tatlım karşılaşamıyoruz bi türlü...
napım bacım kıst sancısından kıvranıyorum
çok gecmiş olsun tatlımm..yokmu ilaç fln..kullanmıyomusun..RABBİM şifa versin İNŞALLAH..

Kızlarr nasılsınız ben iyi diyelim iyi olsun modundayım ama enerjim düşük biraz bilmiyorum neden dünkü umudun yerini karamsarlık almış durumda ne olursa olsun sonuç yine yılmadan pes etmeden devam edicem ama şimdiden hepinize ne olursa olsun çok çok teşekkürlerimi iletiyorum çünkü az dua etmediniz sağolun varolun. Ben 11.30 da çıkıcam 12.00 de randevum. Yeni kitaplar geldi biraz onlara demirbaş vercez bilgisayaar gircem deftere yazıcam işimiz var yanii gitmeden daha giremem bir daha bol bol dua edin bana gelince de 3 falan o ara gelirim yazarım burdaki bey çocuğunu dr götürecekte o gidince girerim iş varken yarıda bırakıp giremem o varken ama vakit bulursam da hemen de yazarım. Sizi seviyorum beeenn

Bu arada Ayşeciğim sabah duanı okudum işe gelmeden.Rabbim kabul etsin İnşallah..

Son düzenleme:
Kızlar günaydınn...
Ayşecim duanı ettim canım Allah tez zaman da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah
Sedacım hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz heyecanla

CANIM ARKADASIM BNI VARYA SEN MAF ETTIN ŞUAN agladım aglıcam dün gece sana dular ettım ne hıssettıgını o kadar ıyı anlıyorum ki RABBIM BUGUN İNŞ GUZEL HABERLERLE nasip edr güçlü ol cnm bak bnm de daha bellı degıl ama ayakta durmak zorundayız Rabbımıze sıgınmaktan baska bsey gelmez elımızden sabır cnm sabır hbr ver bna bak merak edyorum a.e.o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…