- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.201
arkadaşlar sizin dualarınızıda gecikmeli olarak okudum,rabbim kabul eder inşallah
dejavu_one / SEDA
30.11.2012 cuma
sağlıklı sorunsuz hamişlik + başarılı aşılama olsun inş.
melek2828 / NAZAN
01.12.2012 c.tesi
sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / BEDRİYE
02.12.2012 pazar
barisozlem / ÖZLEM
03.12.2012 p.tesi
hepinizin duasını okudum kızlar.Allah kabul etsin inşallah.TEz vakitte bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle
Ben hamileyim şuan... 3 yıllık evliliğimin sonucunda bebek kararı verdik.
Tabi şartlardan dolayı ertelemek zorunda kaldık o kadar uzun süre.
Ama o kadar çok istedim ki bu süre içinde bir bebeğimin olmasını...
Çok korkuttu etrafımdaki insanlar, çok uzun süre korundun olmaz senin bebeğin diye...
Takmadım sandım kendimi, bebek istemeye başladığımız ilk andan beri anladım ki aslında yerleşmiş o korku ister istemez beynimin bir yerlerine.
Rabbime şükürler olsun 2. ayımda aldım güzel haberi. Hemde eczaneden aldığım gebelik testini negatf görüp çöpe attım ağladım, iki saat sonra birşey dürtükledi beni ve gittim baktım o teste inanamadım çünkü pozitifti. Şimdi 6. ayımızı doldurmak üzereyiz oğlumla. Rabbim nasip ederse Martta kucağımızda.
Öyle geziyordum topicleri, buraya yazmak istedim. Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın, kimseye aratmasın.
Dilerim bu muhteşem duyguyu en kısa zaman siz bebek bekleyenlere de yaşatır. Hamilelerin duası kabul olur derler, canı gönülden dualarım sizinle...
Sevgiler
buketcim günaydin canim, suan okuldayim ve dışarıda kar yağiyor :)))))))) bugun seda icin bıuyük gün hayirlisi olsun artik, ayşecim sabah duani yaptim. Hepiniz allah'a emanet olun, muck
Günaydin canim iyiyim sen neyapiyosun, okuldayim simdi hemen tenefuste telefone sarildim, sizi merak ettim. Sen nerdesin evle ilgilenmeye basladin mi canimGünaydın kızlar, iyisiniz inşAllah..
Ayşecimm canım benim duanı ettim. Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin, hayırlı tez vakitlerde inşAllah.
Canim burdur'dayim, ama benim okul merkez köy dağın tepesinde, sehirde yok köyle deli kar varsen neredesinki kar yağıyo..ben erzurumdayım daha buraya yağmadı..
dejavu_one / SEDA
30.11.2012 cuma
sağlıklı sorunsuz hamişlik + başarılı aşılama olsun inş.
melek2828 / NAZAN
01.12.2012 c.tesi
bdroner / BEDRİYE
02.12.2012 pazar
barisozlem / ÖZLEM
03.12.2012 p.tesi
hepinizin duasını okudum kızlar.Allah kabul etsin inşallah.TEz vakitte bebeklerinize kavuşmanız dileğiyle
tatlım hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah yarın heycenla bekliyorum
nartanesi ayşe cim sabah ki duanı okudum ALLAH tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah....
kızlar sohbetlerinizi takip edemiyorum bazı sayfaları okuyabiliyorum.. iş yerinde artık fazla giremiyorum yada girip bir kaç sayfayı okuyup yorum yapmadan hemencik çıkıyorum eve gidincede iş güç derken uyku vakti geliyor ama kendimi ayarlayıp topiğede zaman ayırıcam inşallah.. çünkü sohbetlerinizi çok seviyorm ..
yasemin son durumun ne canım geldimi adetin veya test yaptınmı
dejavu_one sedacım test tarihin bugün inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin bize...
herkese hayırlı günler hayırlı işler bol bebişli haftalar canlarım :)
Buketcim günaydin canim, suan okuldayim ve dışarıda kar yağiyor :)))))))) bugun seda icin bıuyük gün hayirlisi olsun artik, ayşecim sabah duani yaptim. Hepiniz Allah'a emanet olun, muck
bende iyim canım bebişte iyi çok şükür..ama karnım hiç büyümüyomuş gibi gelio ya....ben iyiyim canım bilgisayarı açık bıraktım okuyamadığım duaları okuyordum,sen nasılsın oğlun nasıl
kolay gelsin tatlım karşılaşamıyoruz bi türlü...Canlarım ben geldim bugün çok yoğundum yine gelemedim, yarında gelemeyebilirim gün içinde, akşam gelirim tabiki, ama dayanamam sedanın haberini almak için gelmeye çalışacağım.
canım geçmişi okumaktan bi hal oldum geldim dünürüm çok şükür
çok gecmiş olsun tatlımm..yokmu ilaç fln..kullanmıyomusun..RABBİM şifa versin İNŞALLAH..napım bacım kıst sancısından kıvranıyorum
Kızlarr bben belki de hamile olabilirim hislerim kuvvetli olarak o yönde ben negatif düşünmeye çalıştıkça olmuyor zorlamayla da olmuyor umutsa umut ediyorum zaten insanın elinde olan sadece umutları değil mi parayla satılmıyor, karşılığında bir emek istenmiyor bedava. 10 güncük umut etmiş olsam ne olur etmesem de üzülcem etsem de üzülcem ama ben hamile olduğumu düşünüyorum belki de öyle düşünmek istiyorum bilemiyorum. Ohh be sonunda döktüm içimi işte. Hazırlamaya çalışsam da kendimi olmadı olamadı işte o an işte o bekleme anında bir umutsuzluk çökecek bana biliyorum ama ben son ana kadar umut etmek istiyorum onu çağırmak istiyorum eğer istediğimi belli edersem gelir sürpriz yapar bana gözlerim dolarak yazıyorum bu satırları işyerindeyim ağlayamıyorum ama bebeğimm annen seni çok istiyor kendini kandırdı yalan söyledi en başından umduu vardı seni hissediyor ya şimdi benimlesin ya da çok kısa zamanda geleceksin ve ben seni beklicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?