- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
kızlar sizin tehvidlerinizi okuyamamışdım ya,okudum çok şükür.özür dilerim bir az geç olduğu için.Hakkınızı helal edin...
canım yaa farkettirmiyorum ama sanırım çok heyecanlıyım ikidebir yanlış yazıyorum okuduğumu unutup hemen hemen aynı şeyleri yazıyorum senin mesajında yazdığın şeyleri bende kendi mesajıma yazmışım
yeniyim bende artık sizinleyim arkadaşım.hayırlı olsun bebişin allah sonuna kadar getirsin.sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
allah razı olsun canım...
olsun canım olur o kadar.meleğin geliyor kolaymı.tabi heyecanlı olacaksın. ben olsam yerimde duramazdım heralde
allah bu mutluluğunu daim etsin hayırlısyla kucağına almak nasip etsin inşallahhh
Ay senin hamilelik takvimini yerim ben.carsidaydim bakamadım simdi görünce suratıma kocaman bı gülücük yerleşti.Allah tamamına erdirsin.cok kocaman sevindim.darısı basımıza.hadi hayırlısı.sabah gorusuruzkızlaaar ben geldim kan testimi yaptırdım değerim yükselmiş şuan 521.8artık kesin hamileyiiiiiimm
galiba yenisin tatlım,hoş geldin aramıza,inşallah topyimiz sana da uğur getirir...
bedriyecim bunu düşüne bildiyin için Allaha çok inanan ve çok akıllı birisin.Allah o yüce gönlüne göre versin güzelimmmmmmm
sağ ol güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,Allah size de o ikinci çizgiyi görmeyi nasip etsin inşallah....
yasemin hadi sende güzel haberlerle gel
Özlleeeemmmmm.. Gözün aydııınnnnn.. Allah ım sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Mevlam.. inşAllah hep hep güzel haber alırız tümm hamile tanıdıklarımızdan..sizlerden.. çok sevindimm.. değerinde çok harika yükselmiş.. Mevlam sizleri korusun inşAllah.. Allah ımm tüm dileyenlere hayırlı tez vakitlerde inşAllah sağlıklı evlatlarını nasip etsin.. kendinize çok dikkat edin kızlar.. en önemli şey moral.. stres artık yok hayatınızda.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün hep inşAllah..
kızlaaar ben geldim kan testimi yaptırdım değerim yükselmiş şuan 521.8artık kesin hamileyiiiiiimm
Eki Görüntüle 488518 biraz zor oldu eklemem ama sonunda oldu 2.çizgim hala çok net değil ama baya görünüyor geçen hafta salı günü yaptığımda hiç çıkmamıştı
oh-oh....canıma da deysin oh-oh özlemim hamile oh-oh,ay maşalllllah... heyo-heyo oleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy
yoruldum kız oynamaktan,bir az oturup da yazayım,caanımmmmmmmmmm çoooooooook sevindim,oynamaktan canım çıktı ya.....tammmmm uyuyodum,bir telden bakayım dedim,kızlar gelmişmi diye senin mesajı görünce hemen fırlayıp yerimden leptopu aldım,ve böylece dans etmeye başaladım.ne güzel ya,ayağımı yere güzelce sürtmüşüm,inşallah yasemin de güzel haberlerle gelir yaaaaaaaaaaa....testin de 4güne falan baya belirginleşir,hem senin kan sonuçların da güzelmiş işteeee,çooook sevindim,çoooooooook....birlikte doğup büyütücez ha,ne güzel ya....
Ay senin hamilelik takvimini yerim ben.carsidaydim bakamadım simdi görünce suratıma kocaman bı gülücük yerleşti.Allah tamamına erdirsin.cok kocaman sevindim.darısı basımıza.hadi hayırlısı.sabah gorusuruz
zelihacigim kelime-i tevhidini okudum canim Rabbim kabul etsin Insaallah
anaaaam ne görüyorum
özleeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeee
Masaallah Alllahim dualarimizi kabul ettigin icin hamd olsun sana
Özlleeeemmmmm.. Gözün aydııınnnnn.. Allah ım sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Mevlam.. inşAllah hep hep güzel haber alırız tümm hamile tanıdıklarımızdan..sizlerden.. çok sevindimm.. değerinde çok harika yükselmiş.. Mevlam sizleri korusun inşAllah.. Allah ımm tüm dileyenlere hayırlı tez vakitlerde inşAllah sağlıklı evlatlarını nasip etsin.. kendinize çok dikkat edin kızlar.. en önemli şey moral.. stres artık yok hayatınızda.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün hep inşAllah..
Canım çok sevindim, Rabbim hayırlı, sağlıklı ve çook güzel bir hamilelik yaşatsın inşallah. Herşey böyle yolunda ve güzel gider. Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini, çok ama çook sevindim senin adına. Dualarında bizleri unutma
Canım senin testinide gördüm, maşallah sizeİnşallah bu güzel mutluluklarınızın darısı bizlere olur
Bu arada özlemle bebeklerinizin tahmini doğum tarihleri aynı, tevafuk olmuş ne güzel
Canım çok sevindim, Rabbim hayırlı, sağlıklı ve çook güzel bir hamilelik yaşatsın inşallah. Herşey böyle yolunda ve güzel gider. Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini, çok ama çook sevindim senin adına. Dualarında bizleri unutma
Canım senin testinide gördüm, maşallah sizeİnşallah bu güzel mutluluklarınızın darısı bizlere olur
Bu arada özlemle bebeklerinizin tahmini doğum tarihleri aynı, tevafuk olmuş ne güzel
canım unuturmuyum sizleri dua ediyorum tabiki Allah hayırlısı ile tez vakitte size ve iseyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah, evet aynurla takvimimiz aynı gidiyorbende farkttim
Sanırım topikte yazmadım:26:
Littlebird-Yasemin ve Tb_Fb-Tuğba arkadaşlarımızın kelime-i tevhidleri okuyup dualarını etmiştim Allahım dualarımızı kabul eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?