Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar sizin tehvidlerinizi okuyamamışdım ya,okudum çok şükür.özür dilerim bir az geç olduğu için.Hakkınızı helal edin...

allah razı olsun canım...

olsun canım olur o kadar.meleğin geliyor kolaymı.tabi heyecanlı olacaksın. ben olsam yerimde duramazdım heralde
allah bu mutluluğunu daim etsin hayırlısyla kucağına almak nasip etsin inşallahhh

amiiin inşallah Allah kucağıma almayıda nasip eder bu sefer heyecanım yarıda kalmaz inşallah

kızlaaar ben geldim kan testimi yaptırdım değerim yükselmiş şuan 521.8 artık kesin hamileyiiiiiimm
Ay senin hamilelik takvimini yerim ben.carsidaydim bakamadım simdi görünce suratıma kocaman bı gülücük yerleşti.Allah tamamına erdirsin.cok kocaman sevindim.darısı basımıza.hadi hayırlısı.sabah gorusuruz

canım benimm ALLAH ım inşAllah hepimizin gönlüne göre versin.. Sana ne diyeceğim bu araada Allah sağlıklısını hayırlısını ana babasına vefalısını versin ama senin oğlun olucakmış gibime geliyor.. gönlündekini versin mevlam da.. bgun kaç oldu sana yazıcaktım kısmet olmadı.. inşAllah hepimizin yüzünü güldürsün mevlam.

zelihacigim kelime-i tevhidini okudum canim Rabbim kabul etsin Insaallah

anaaaam ne görüyorum
özleeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeee
Masaallah Alllahim dualarimizi kabul ettigin icin hamd olsun sana

yasemin hadi sende güzel haberlerle gel

Özlleeeemmmmm.. Gözün aydııınnnnn.. Allah ım sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Mevlam.. inşAllah hep hep güzel haber alırız tümm hamile tanıdıklarımızdan..sizlerden.. çok sevindimm.. değerinde çok harika yükselmiş.. Mevlam sizleri korusun inşAllah.. Allah ımm tüm dileyenlere hayırlı tez vakitlerde inşAllah sağlıklı evlatlarını nasip etsin.. kendinize çok dikkat edin kızlar.. en önemli şey moral.. stres artık yok hayatınızda.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün hep inşAllah..

Amiiiiin. Dualarina amin diyorum tüm söylediklerin senin icinde gecerli olsun Insaallah

kızlaaar ben geldim kan testimi yaptırdım değerim yükselmiş şuan 521.8 artık kesin hamileyiiiiiimm

Eki Görüntüle 488518 biraz zor oldu eklemem ama sonunda oldu 2.çizgim hala çok net değil ama baya görünüyor geçen hafta salı günü yaptığımda hiç çıkmamıştı

Canım çok sevindim, Rabbim hayırlı, sağlıklı ve çook güzel bir hamilelik yaşatsın inşallah. Herşey böyle yolunda ve güzel gider. Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini, çok ama çook sevindim senin adına. Dualarında bizleri unutma

Canım senin testinide gördüm, maşallah size İnşallah bu güzel mutluluklarınızın darısı bizlere olur
Bu arada özlemle bebeklerinizin tahmini doğum tarihleri aynı, tevafuk olmuş ne güzel

Yaa söylemeyi unutmuşum, bugün rüyamda yasemin hamile olduğunu yazıyodu topiğe Test yapıcam pozitif çıkarsa misafir falan dinlemem haber veririm demişti, inşallah negatif değildir de benim rüyamda çıkar ya :26: Rabbim hayırlısını versin hakkında ama inşallah hayırlı olan rüyamın aslını yaşamamızdır

hamilelik takvimimi hemen konduruverdim çok hevesleniyordum. inşallah en kısa zamanda hayrlısı ile Allah sizede nasip eder (bak hamilelerin duası kabul olurmuş)

zelihacigim kelime-i tevhidini okudum canim Rabbim kabul etsin Insaallah

anaaaam ne görüyorum
özleeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeee
Masaallah Alllahim dualarimizi kabul ettigin icin hamd olsun sana

çok şükür Allahım kimsenin dualarını geri çevirmesin herkesin duasını hayırlısı ile nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim canım rabbim hayırlısı ile herkese nasip etsin

unuturmuyum canım her zaman dualarımdasınız Allah hayırlısı ile sizlerede nasip eder inşallah, bende farkettim aynurla aynı gidiyor hamileliğimiz

canım unuturmuyum sizleri dua ediyorum tabiki Allah hayırlısı ile tez vakitte size ve iseyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah, evet aynurla takvimimiz aynı gidiyorbende farkttim

Sanırım topikte yazmadım:26:
Littlebird-Yasemin ve Tb_Fb-Tuğba arkadaşlarımızın kelime-i tevhidleri okuyup dualarını etmiştim Allahım dualarımızı kabul eylesin.

Ayrıca 14 Ağustos (kadir gecesi) böyle güzel bir güne denk gelen arkadaşımız kardelen_im32 (Zeliha) 'nında kelime-i tevhidini okuyup duasını ettim. Rabbim dualarımızı böyle güzel günlerin hürmetine kabul buyursun. Bu güzel topiğin hamileleri her geçen gün artsın ama eksilmesin! Böylece dua halkamız hergeçen gün biraz daha artsın inşallah :)

zelihacım kelime-i tevhidini okudum duanı ettim canım Allah kabul etsin, gül'ünde söylediği gibi çok güzel bir güne denk geldin Allahım inşallah bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…