Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Merhaba kızlar.. Dualarınızı yapıyorum..

Hergün buraya yazamıyorum..

Ama ben tesbihi sabah akşam 7şer tane değilde mesela öğlen namazımı kıldıktan sonra çekebildiğim kadar çekiyorum öyle ediyorum duaları..

Rabbim kabul eylesin inşaAllah..

Sedacım senin haberlerini öğrenmek için geldim ama henüz gelmemişsindir doktordan, hakkında hayırlısı ne ise o olsun ve o durum ne ise de ALlah seni ona kolayca alıştırsın inşallah canım benim. iyi veya kötü olabilir herşey bizler için, %50 - %50 bekliyoruz bakalım..

Ayşecim duanı okudum ALlah kabul eder inşallah canım benim.
Duamnur bat tarihini düzelttim kuşum
Ben şimdi çıkıyorum akşama gelirim kızlar öptüm.

merhaba kızlar ben şu an adetimin 5. günündeyim ve klomen kullanıyorum
ama bu ay soğan kürünü de yapmak istiyorum
sizce ikisini aynı anda mı yapmalıyım
ya da hangisini yapmalıyım?

sedacim senin icin geldim ama daha haber yokmus.bebegim yapma ya bolee agladim aglicam simdi olucak canim benim hepimizin olucak allahin izniylee opuyorum tatlim olmazsa da uzulmeyeceksin tamammi canimm

saol artık yeni maclara bekliyoruz bu ay ovulasyon testiyle deniyecem

Kızlar geldim ben dr yanına girdim muayene etti sorun yok dedi kan verdim bekledim de orada yeni geldim. Maalesef negatif 1.20. Ama daha birşey belli değil. Dr ben giyinrken eşime benim regl döngüm uzun olduğu için düşük çıksa bile moralinizi bozmayın çımayabilir regl gelmezse pazartesi tekrarlıcaz demiş. 1.20 benim için de imkansız bir değer değil ben gecikmeyle gidip hep kan yaptırdığımda sıfır küsürlerde çıkıyordu eşim de aynısını söyledi dah benim son reglimden itibaren ancak 3 hafta oldu reglime yumurta çatlamasına göre 4 gün var kendi regl düzenime göre 10 gün var ama çatlatmadan dolayı erken yumurtlama oldu regl de erken gelir diye düşünüyorum beklicez daha dr ile görüşemedim meşgul sanırım telde ulaşmadım durum böyle bende. Hayırlısı azcıkta olsa umut var.

hayırlısı olsun arkadaşım..bekle bakalım pazartesiyi..dediğin gibi hala umut var:))

hayırlısı olsun tatlımm..İNŞALLAH güzel haberler alırsın..

hayırlısı tatlım bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek

bekleyelim bakalım belli olmuyor inş regl olmazsın

hayırlısı bakalım canım benim biraz daha beklicez artık inşallah güzel haberler alırız

hayırlısı olsun arkadaşım..bekle bakalım pazartesiyi..dediğin gibi hala umut var:))

hayırlısı olsun tatlımm..İNŞALLAH güzel haberler alırsın..

hayırlısı tatlım bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek

bekleyelim bakalım belli olmuyor inş regl olmazsın

hayırlısı bakalım canım benim biraz daha beklicez artık inşallah güzel haberler alırız

Yanii evet beklicem ama öylesine yani adet yerini bulsun işte yoksa kapı gibi negatif yani ama yine de belki işte. Yoksa regl bekliyorum artıık bu sonuçtan sonra da yine de her ihtimale karşı dikkatli olucam dr görüşemedim ya yokmuş yarım saat sonra arayın dediler. Acaba perşembe falan bir de sağlık ocağında mı yaptırsam yaa..

t

canım diğer topicten arkadaşım vardı adeti gecikmişti kan tetsi ve idar tetsi negatifti dr det söktürücü verdi kullanmadı ve şimdi hamiş bazı insanlar erkenden öğreniyor bazıları 2 yada 3 hafta sonra herkes birdeğil umut vermek için yazmıyorum ama hemen olumsuza bağlama bakalım neler olacak gün doğmadan nelr doğar

elektron mikroskobuyla çekilmiş yumurtanın resmi canım

tahmin ettin..insan vücudundaki en büyük hücre yumurta hücresiymiş..en küçüğü sperm.. bir insanin elinin içindeki hücreler 19 günde bir ölürmüş yerine yenisi gelirmiş, dudağındakiler 9 gündebir ölürmüş..ve biz yaşıyoruz tam anlamıyla..

bekle canımcım bekle..bekle iyice göstersen kendini yükselsin inşallah değerlerin..umut hep varb...sabır..

insan muhtesem bir fabrika herşey kendi kendine çlaışıyor ve düzenini biliyor raabbimin büyüklüğünün ve yaratıcılığının göstergesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…