- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.221
Kızlarr nasılsınız ben iyi diyelim iyi olsun modundayım ama enerjim düşük biraz bilmiyorum neden dünkü umudun yerini karamsarlık almış durumda ne olursa olsun sonuç yine yılmadan pes etmeden devam edicem ama şimdiden hepinize ne olursa olsun çok çok teşekkürlerimi iletiyorum çünkü az dua etmediniz sağolun varolun. Ben 11.30 da çıkıcam 12.00 de randevum. Yeni kitaplar geldi biraz onlara demirbaş vercez bilgisayaar gircem deftere yazıcam işimiz var yanii gitmeden daha giremem bir daha bol bol dua edin bana gelince de 3 falan o ara gelirim yazarım burdaki bey çocuğunu dr götürecekte o gidince girerim iş varken yarıda bırakıp giremem o varken ama vakit bulursam da hemen de yazarım. Sizi seviyorum beeenn
Sedacım senin haberlerini öğrenmek için geldim ama henüz gelmemişsindir doktordan, hakkında hayırlısı ne ise o olsun ve o durum ne ise de ALlah seni ona kolayca alıştırsın inşallah canım benim. iyi veya kötü olabilir herşey bizler için, %50 - %50 bekliyoruz bakalım..
Ayşecim duanı okudum ALlah kabul eder inşallah canım benim.
Duamnur bat tarihini düzelttim kuşum
Ben şimdi çıkıyorum akşama gelirim kızlar öptüm.
sedacım haberlerini beklioruz canım heycanla
Kızlar geldim ben dr yanına girdim muayene etti sorun yok dedi kan verdim bekledim de orada yeni geldim. Maalesef negatif 1.20. Ama daha birşey belli değil. Dr ben giyinrken eşime benim regl döngüm uzun olduğu için düşük çıksa bile moralinizi bozmayın çımayabilir regl gelmezse pazartesi tekrarlıcaz demiş. 1.20 benim için de imkansız bir değer değil ben gecikmeyle gidip hep kan yaptırdığımda sıfır küsürlerde çıkıyordu eşim de aynısını söyledi dah benim son reglimden itibaren ancak 3 hafta oldu reglime yumurta çatlamasına göre 4 gün var kendi regl düzenime göre 10 gün var ama çatlatmadan dolayı erken yumurtlama oldu regl de erken gelir diye düşünüyorum beklicez daha dr ile görüşemedim meşgul sanırım telde ulaşmadım durum böyle bende. Hayırlısı azcıkta olsa umut var.
hayırlısı olsun tatlımm..İNŞALLAH güzel haberler alırsın..Kızlar geldim ben dr yanına girdim muayene etti sorun yok dedi kan verdim bekledim de orada yeni geldim. Maalesef negatif 1.20. Ama daha birşey belli değil. Dr ben giyinrken eşime benim regl döngüm uzun olduğu için düşük çıksa bile moralinizi bozmayın çımayabilir regl gelmezse pazartesi tekrarlıcaz demiş. 1.20 benim için de imkansız bir değer değil ben gecikmeyle gidip hep kan yaptırdığımda sıfır küsürlerde çıkıyordu eşim de aynısını söyledi dah benim son reglimden itibaren ancak 3 hafta oldu reglime yumurta çatlamasına göre 4 gün var kendi regl düzenime göre 10 gün var ama çatlatmadan dolayı erken yumurtlama oldu regl de erken gelir diye düşünüyorum beklicez daha dr ile görüşemedim meşgul sanırım telde ulaşmadım durum böyle bende. Hayırlısı azcıkta olsa umut var.
Kızlar geldim ben dr yanına girdim muayene etti sorun yok dedi kan verdim bekledim de orada yeni geldim. Maalesef negatif 1.20. Ama daha birşey belli değil. Dr ben giyinrken eşime benim regl döngüm uzun olduğu için düşük çıksa bile moralinizi bozmayın çımayabilir regl gelmezse pazartesi tekrarlıcaz demiş. 1.20 benim için de imkansız bir değer değil ben gecikmeyle gidip hep kan yaptırdığımda sıfır küsürlerde çıkıyordu eşim de aynısını söyledi dah benim son reglimden itibaren ancak 3 hafta oldu reglime yumurta çatlamasına göre 4 gün var kendi regl düzenime göre 10 gün var ama çatlatmadan dolayı erken yumurtlama oldu regl de erken gelir diye düşünüyorum beklicez daha dr ile görüşemedim meşgul sanırım telde ulaşmadım durum böyle bende. Hayırlısı azcıkta olsa umut var.
sunbal
bu profil resmindeki nedir??
hayırlısı olsun arkadaşım..bekle bakalım pazartesiyi..dediğin gibi hala umut var:))
hayırlısı olsun tatlımm..İNŞALLAH güzel haberler alırsın..
hayırlısı tatlım bekleyelim bakalım zaman ne gösterecek
bekleyelim bakalım belli olmuyor inş regl olmazsın
hayırlısı bakalım canım benim biraz daha beklicez artık inşallah güzel haberler alırız
tYanii evet beklicem ama öylesine yani adet yerini bulsun işte yoksa kapı gibi negatif yani ama yine de belki işte. Yoksa regl bekliyorum artıık bu sonuçtan sonra da yine de her ihtimale karşı dikkatli olucam dr görüşemedim ya yokmuş yarım saat sonra arayın dediler. Acaba perşembe falan bir de sağlık ocağında mı yaptırsam yaa..
elektron mikroskobuyla çekilmiş yumurtanın resmi canım
Yanii evet beklicem ama öylesine yani adet yerini bulsun işte yoksa kapı gibi negatif yani ama yine de belki işte. Yoksa regl bekliyorum artıık bu sonuçtan sonra da yine de her ihtimale karşı dikkatli olucam dr görüşemedim ya yokmuş yarım saat sonra arayın dediler. Acaba perşembe falan bir de sağlık ocağında mı yaptırsam yaa..
tahmin ettin..insan vücudundaki en büyük hücre yumurta hücresiymiş..en küçüğü sperm.. bir insanin elinin içindeki hücreler 19 günde bir ölürmüş yerine yenisi gelirmiş, dudağındakiler 9 gündebir ölürmüş..ve biz yaşıyoruz tam anlamıyla..
bekle canımcım bekle..bekle iyice göstersen kendini yükselsin inşallah değerlerin..umut hep varb...sabır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?