Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sedacım üzülme lütfen rabbim çok büyük bizimde imtihanımız bu neler neler var bu hayattta kayınvalidemin kiracısının bi kızı vardı daha yeni evlilerdi boşandılar küçücük bi bebek ortada kaldı kimini eşi iyiy çocuğu yok kiminin çocuğu var huzuru yok imtihan dünyasındayız sabır edip elimizedekilere şükretmeliyiz
yeni batım 22 aralık inş.dualara yarın başlıyacağım hakkınızı helal edin.
buketcim soğan suyunu içmişsin hayırlı olsun şifa olur inş.
özlemcim seni sormadık diye kızmışsın aklımdasın ama bende bu aralar pek aktif değilim.
bende bu aralar babannem için koşturuyorum kayınvalidem kendi evine taşınıyor onunla uğraşıyorum haftaya pazartesi genetik sonucunu alıcam biraz stresliyim korunmayı bırakmak istiyorum ama eşim pek istemiyor onada ayrı sıkılıyorum eşimi nasıl ikna etsem acaba??

Sağolun kızlar. Doktorla görüştüm negatif dedi ama bekle dedi regl gelmezse haftaya tekrarlarız dedi bazen böyle başta negatif çıkabiliyor dedi reg gelirse de görüşürüz yine dedi öyle işte beklicem sabırr. Ama biz biliyorduk sabahtan eşimle negatif çıkacağını eşim bir rüya görmüş bebeğimiz varmış hırsız gelip hiçbirşeyi almadan sadece bebeği alıp gidiyormuş bende bağırıyormuşum camdan arkasından tabirine baktı eşim çok istediğin birşeyin olmayacağı anlamına geliyormuş yani hem de dün gece görmesi tuhaf yanii o kadar umutlu olan eşimin umudu kırıldı gerçi yükselebilir imkansız bir değer değil diyor ama zor yanii hayırlısı olsun hakkımızda hepinize ettiğiniz dualar için çok teşekkür ederim en az benim kadar heyecanla istekle beklediğinizi biliyorum ama napalım kısmet.

kızlar merabalar,<br><br>kızlar günlerim çok stresli geçiyo. çatlatma iğnemi oldum şimdi dr verdiği ilşki takvimini uyguluyoruz ve beklemedeyiz.... ne kadar zor imiş böyle beklemek anlatamam. olacak mı olmayacak mı endişesiyle dua etmeyi bile unutuyorum 2 gündür geceler haram oldu bi türlü rahat uyuyamıyorum belki 100 kere kalkıyorum gece offf offf içimdeki duyguyu anlatamam... rabbim sen büyüksün sen emeklerimizi boşa çıkarma. bi türlü kafamı dağıtamıyorum kızlar ya hiç çıkmıyo aklımdan. olur mu sizce rabbim bana da anne olmayı nasip eder mi o küçücük masum bebişimi verir mi bana. tüm çaresizlerin çaresi rabbim bütün isteyenlere de bana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

off kitaplarla uğraşıyorum iş var ama kafamı veremiyorum ki eve gitmek istiyorum ben yaa. Ağlamak geliyor içimden kim görürse hazırlamıştım kendimi ama ağlarsam açılıcam düzelicem ancak biliyorum hayırlısı ne diyeyim. Regl gelse de 2. aşılamaya başlasam bir an önce bari onunla uğraşırken bunu unuturum bari. O da yapılsın bitsinn bir an önce o da olmazsa nisan gibi tüp bebelk yapıcam beklerim biraz dinlenirim.

Bende son 2 gündür öyleydim cnm ne uyku yok hep düşünce var ama sonuç değişmiyor ki canım varsa var yoksa yok kendimize yapıyoruz aslında ypratıyoruz kendimizi bekle sabırla bekle dua et zaman yarat ben hep etttim canım evet sonucum negatif ama bu da bizim sınavımız işte daha çok dua etmemi istiyor Rabbim demek ki pes etmemi istemiyor diye düşünüyorum. Ağzımızdan dua duymak istiyor hayırlısı olsun hakkımızda ben hep dua etmeye devam edicem. Olacak elbet öyle ya da böyle ben de şimdi kötüyüm ama bir iki güne toparlarım ben.

Canim 1.20 bile bir umut ham beta hcg üç günde iki katina cikar, yani persembe acilde yada saglik ocaginda baktirsan, 5-6 falan ciksa tamamdir bu iş..hayirlisi tabikide, ama yine bekleyeceksin...hadi Allah güç versin canim

canım benim ya aynen kendimize yapıyoruz ama elimizde deil... evet cnm çok dua ediyorum sürekli tövbe ediyorum rabbim hayırlısıyla kabul etsin inş. bizler ne yazık ki ahir zamanda yaşıyoruz cnm günah işlememiz için bişiler yapmamıza bile gerek yok... etrafımızdaki herşey, toplum, bütün insanlar, herşey günahın kendisi zaten... çok korkuyorum ki rabbim sanki insanlardan elini çekmiş gibi... yoksa o kadar yapılan dualar tövbeler nerede? tövbe haşa cnm isyan falan deil yanlış anlama ama bilmiyorum etrafıma baktığımda iyiye giden bişi göremiyorum tabi ki binlerce kez şükürler olsun halime ama biilmiyorum cnm ya bu gidiş hayra alamet deil....

Ayşecim öncelikle duanı okudum Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder hayırlısıyla
Kızlar ben bugün sabahtan beri çok kötüyüm psikolojim bozuldu resmen ya kardeşimden ayırt etmediğim bi kuzenim var benim çok samimiyizdir teyzemin kızı benden 5 ay önce evlendi 3 yaşında çok tatlı bi kızı var bugün eşiyle boşanma kararı aldığını söyledi inanılmaz moralim bozuldu tabi onun için hayırlısı ama arkadaşlar ben bugün birkez daha anladımki Rabbim herşeyin hayırlısını versin hep imrenirdim onlara ve diğer bi kuzenim daha var ona da ne güzel borçsuz evlendiler istediler hemen de çocukları oldu die ama herşey dışardan göründüğü gibi deilmiş birkez daha şükrettim halime bizim 4 yıl oldu evleneli ondan öncede bi 8 senemiz var çok zorluklar yaşadık arkadaşlar herşeyimizi kendimiz yaptık tam borç bitti rahat ettik dedik bu sefer benim şu çik.kisti çıktı ama şimdi diorumki Allahım sana binlerce kez şükürler olsun mutluyuz,huzurluyuz sağlıklıyız (yani kötü bi hastalığımız yok en azından)...
Herşeyin hayırlısını isteyelim kızlar bişey isterken önce hayırlısı dielim
Hepimizin yuvasında sağlık,huzur,mutluluk eksik olmasın Allahım bize altından kalkamıyacağımız yükü vermesin Hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere, hayırlı anne baba olmayı nasip etsin evlatlarımıza...
VALLA KIZLAR DÖKTÜM İÇİMİ FENAYIM BUGÜN ((

Seda Allahtan umit kesilmez rabbime sigin o cok buyuk sabret bekle bakalim ne olucak.
Arkadasimin kizi bende 7 aylik benim oglumda yasasaydi ayni olucaklardi cok garip duygular icindeyim rabbim bana sabir versin onu sevdikce dua ediyorum rabbim isteyen herkese yani sirada bana nasip et diye.

Seda canım benimm..
Geçmiş olsun mu demeliyim bilemedim.. bir an önce kısmet olsa eve gitsende sıkma kendini ağla..
Eşinin rüyasıda hayırlara çıksın inşAllah.
Canım benimm kısmetinde varsa o değer yükselir hayırlısıyla, kısmet değilsede yükselmez ama umudun devam eder.. Rabbim ol desin. Vakti saati gelince pıt diye olucak inşAllah. Allah sağlık versin. Geri kalan herşeyin bir vakti var demek ki. Rabbim bizler için hayırlı zamanı, hayırlı an-ı biliyor ve o zamanlar gelince bizde inşAllah güzel olanları yaşayacağız.
bence vücudunu dinleme adet geliyorsa strese girmeden en azından o vaktinde gelsin bari, sende hemen önündeki planlarına bakarsın. Diğer türlüde en azından minik bir aralık da olsa kapı açık çok şükür. Hakkınızda, hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah. Allah inşAllah Yarabbim hayırlı tez vakitlerde güldürsün yüzümüzü..

ayşecim duanı okudum canım allah kabul etsin...
sedacım umudunu yitirme tatlım bebeğin geç yerleşmiş sanırım tam okuyamadım geçmişi kızlar umarım yalnış birşey yazmam allahım hayırlısını versin hepimiz için...

canım Rabbım her seyın hayırlısını nasıp etsın. hepımıze Allah guzel yuzlu guzel kaderlı guzel ahlaklı hayırlı saglıklı Uzun omurlu evlatlar nasıp etsın. Sonuc negatıf cıkmıs fakat 10 gun bence erken bır sure kesın sonuc dıyebılmek ıcın. en az 1 hafta daha beklemende fayda var. ama 1 hafta sonrada aynı sonuc olabılır. . beklemenın ne demek oldugunu bu topıktekı herkes sen ben cok ıyı bılıyoruz hayal kırıklıgı .. ve sonra sıl bastan yenıden bır süreç içine girip sabretmek umutlanmak bunlar kolay seyler degıl. Ama dunyanın sonuda değil canım benım.
Bak ben bir anda adetımden kesılmıstım. bu yasta menopoz teshısı koydular. ve bır daha adet gormıceksın dedıler. ben o an dedımkı benım en dıpte oldgum an olsa gerek bu an. dıpteyım sondayım depresyondayım :))) Aynı son cumlemdekı gıbıydı pskolejım. megersem benım o dıpteyım dedıgım dururum bıle dunyanın sonu degılmıs. kolay bır sey degıldı elbet yasadıklarım ama dunyanın sonuda degıldı. cunku suan adet goruyorum 5 aydır duzenlı olarak ılk adetımı buraya yazmıstım adet oldum dıye sevınerek :)

Şimdi sana anlattıklarımı kendı vaziyetınle karsılastır. ve ne kadar şanslı ve saglıklı oldugunun farkına var. ve sonuc negatıf dahı olsa asla uzulme mutlu ol

kızlar dun sabah namazından sonra acaıp sekılde tıtreme aldı benı esım yorgan attı uzerıme yınede usuyordum sonradan atesım cıktı her yerım agrıyor eklemlerım bobreklerım kasıklarım ınanılmaz kotuydum ((((( basımda bır top vardı sankı kafamı kaldıramıyordum sonradan gecer dıye bekledım gecmedı canım eşim bana un corbası yaptı ama ıcıne tavuk suyu katmıs ((( ıcemedım kokusundan dolayı bıraz uyudum gecer dıye yıne gecmedı sonradan hastaneye gıttım atesım 40 olmus hemen yatısımı yaptılar serum verdıler atesım dustu cok sukur rahatladım sımdı cok ıyımmm vallla saglıgımın kıymetını bır kez daha anladım :))) suan sadece mıgdemde bır sey tutamıyorum bırde kasıklarım agrıyor bırazda ishalım var okadar yınede halıme sukur dun neydı oyle ölüyorum sandım ateşten

ay bir sürü bişey yazmıştım içimi dökmüştüm hepsi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…