- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.241
t
canım diğer topicten arkadaşım vardı adeti gecikmişti kan tetsi ve idar tetsi negatifti dr det söktürücü verdi kullanmadı ve şimdi hamiş bazı insanlar erkenden öğreniyor bazıları 2 yada 3 hafta sonra herkes birdeğil umut vermek için yazmıyorum ama hemen olumsuza bağlama bakalım neler olacak gün doğmadan nelr doğar
tahmin ettin..insan vücudundaki en büyük hücre yumurta hücresiymiş..en küçüğü sperm.. bir insanin elinin içindeki hücreler 19 günde bir ölürmüş yerine yenisi gelirmiş, dudağındakiler 9 gündebir ölürmüş..ve biz yaşıyoruz tam anlamıyla..
bekle canımcım bekle..bekle iyice göstersen kendini yükselsin inşallah değerlerin..umut hep varb...sabır..
kızlar merabalar,<br><br>kızlar günlerim çok stresli geçiyo. çatlatma iğnemi oldum şimdi dr verdiği ilşki takvimini uyguluyoruz ve beklemedeyiz.... ne kadar zor imiş böyle beklemek anlatamam. olacak mı olmayacak mı endişesiyle dua etmeyi bile unutuyorum 2 gündür geceler haram oldu bi türlü rahat uyuyamıyorum belki 100 kere kalkıyorum gece offf offf içimdeki duyguyu anlatamam... rabbim sen büyüksün sen emeklerimizi boşa çıkarma. bi türlü kafamı dağıtamıyorum kızlar ya hiç çıkmıyo aklımdan. olur mu sizce rabbim bana da anne olmayı nasip eder mi o küçücük masum bebişimi verir mi bana. tüm çaresizlerin çaresi rabbim bütün isteyenlere de bana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yanii evet beklicem ama öylesine yani adet yerini bulsun işte yoksa kapı gibi negatif yani ama yine de belki işte. Yoksa regl bekliyorum artıık bu sonuçtan sonra da yine de her ihtimale karşı dikkatli olucam dr görüşemedim ya yokmuş yarım saat sonra arayın dediler. Acaba perşembe falan bir de sağlık ocağında mı yaptırsam yaa..
off kitaplarla uğraşıyorum iş var ama kafamı veremiyorum ki eve gitmek istiyorum ben yaa. Ağlamak geliyor içimden kim görürse hazırlamıştım kendimi ama ağlarsam açılıcam düzelicem ancak biliyorum hayırlısı ne diyeyim. Regl gelse de 2. aşılamaya başlasam bir an önce bari onunla uğraşırken bunu unuturum bari. O da yapılsın bitsinn bir an önce o da olmazsa nisan gibi tüp bebelk yapıcam beklerim biraz dinlenirim.
Bende son 2 gündür öyleydim cnm ne uyku yok hep düşünce var ama sonuç değişmiyor ki canım varsa var yoksa yok kendimize yapıyoruz aslında ypratıyoruz kendimizi bekle sabırla bekle dua et zaman yarat ben hep etttim canım evet sonucum negatif ama bu da bizim sınavımız işte daha çok dua etmemi istiyor Rabbim demek ki pes etmemi istemiyor diye düşünüyorum. Ağzımızdan dua duymak istiyor hayırlısı olsun hakkımızda ben hep dua etmeye devam edicem. Olacak elbet öyle ya da böyle ben de şimdi kötüyüm ama bir iki güne toparlarım ben.
Sağolun kızlar. Doktorla görüştüm negatif dedi ama bekle dedi regl gelmezse haftaya tekrarlarız dedi bazen böyle başta negatif çıkabiliyor dedi reg gelirse de görüşürüz yine dedi öyle işte beklicem sabırr. Ama biz biliyorduk sabahtan eşimle negatif çıkacağını eşim bir rüya görmüş bebeğimiz varmış hırsız gelip hiçbirşeyi almadan sadece bebeği alıp gidiyormuş bende bağırıyormuşum camdan arkasından tabirine baktı eşim çok istediğin birşeyin olmayacağı anlamına geliyormuş yani hem de dün gece görmesi tuhaf yanii o kadar umutlu olan eşimin umudu kırıldı gerçi yükselebilir imkansız bir değer değil diyor ama zor yanii hayırlısı olsun hakkımızda hepinize ettiğiniz dualar için çok teşekkür ederim en az benim kadar heyecanla istekle beklediğinizi biliyorum ama napalım kısmet.
kızlar dun sabah namazından sonra acaıp sekılde tıtreme aldı benı esım yorgan attı uzerıme yınede usuyordum sonradan atesım cıktı her yerım agrıyor eklemlerım bobreklerım kasıklarım ınanılmaz kotuydum((((( basımda bır top vardı sankı kafamı kaldıramıyordum sonradan gecer dıye bekledım gecmedı canım eşim bana un corbası yaptı ama ıcıne tavuk suyu katmıs ((( ıcemedım kokusundan dolayı bıraz uyudum gecer dıye yıne gecmedı sonradan hastaneye gıttım atesım 40 olmus hemen yatısımı yaptılar serum verdıler atesım dustu cok sukur rahatladım sımdı cok ıyımmm vallla saglıgımın kıymetını bır kez daha anladım :))) suan sadece mıgdemde bır sey tutamıyorum bırde kasıklarım agrıyor bırazda ishalım var okadar yınede halıme sukur dun neydı oyle ölüyorum sandım ateşten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?