Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay bir sürü bişey yazmıştım içimi dökmüştüm hepsi gitti

gemişler olsun kuzucugum allah sifalar versinn....

Ne yazık ki sağlığımız tehlikeye girmeden kıymetinibilmiyoruz. Üstümüzdeki baskı ve stres çok fazla. Daha önce de yazmıştım;infertilite hastalarındaki stresi ölçmüşler, tedavi gören ağır hastalarınstresiyle aynı çıkmış. Anlayacağınız yükümüz ağır ama Allah taşıyamayacağımızyük vermez.hele bunun yanında neler var.ecrin borç harç demiş biz halauğraşıyoruz bu konuyla.insanın arkasında sırtını dayayacağı, düşünce elindentutup kaldıracak, gözünün içine bakıp yüreğini açacak baba yiğit bisahibinin olmaması ne kötü. Ele bir insanın bir birey olarak etrafında yardımisteyebileceği düştüm kaldırın diyebileceği, tutun kollarımdan diyebileceğisamimi dostlarının olmaması ne kötü, kişi kendini ne kötü hissediyor, birricada bile bulunamayacak kadar değersiz hissediyor. Anlayacağınız yükümüz ağırama Allah taşıyamayacağımız yük vermez .Ben de O nun kuluyum. Ben de O nayöneldim hep. Ondan istedim Ona şükrettim. Allah bana yeter O ndan başka ilahyoktur. Ben yalnız ona dayanırım. Çünkü O büyük arşın muazzam hükümranlığınsahibidir, dadim.O ndan gelen başım gözüm üstüne ama O da elbet yağdıracakrahmetini üstüme.
Ben O na dayadım sırtımı. Bana sahip çıkacak bi tane babayiğitvar ve bende O na tapıyorum..

ay bir sürü bişey yazmıştım içimi dökmüştüm hepsi gitti

cok sinirbozucu bır durum :))) heralde sende buna benzer seyler yasadın:)) ay bıde adet tarıhım yaklastı 7 aralkta adet olmam gerekıyor. Sabh namzndan sonra titreme olunca sevındım dedım heralde hamıleyım buda hamılelık belırtısı Ama snradan gıttıkce kotulestım yok dedım belırtı degılmıs resmen hasta olmusum

Canım benim çok çok geçmiş olsun inşAllah. Herşeyin başı sağlık.. mikrop falan mı kapmışsın acaba? Sebebi neymiş acaba? Allah korusun tekrarlamasın bir daha ilaç verdilerse özenle iç. Allah şifa versin.

geçmiş olsun mervecim rabbim şifa versin

EVET canım sukurler olsun ne yazıkkı elımızden kaybedınce bır seylerı anlıyoruz kı ben dun iş yapmak bıle bana bır nımetmıs bunu anladım iş yapmak için bıle saglıklı bır vıcuda ıhtıyacmz var saglık gıdınce hıc bır sey yapamıyoruz yemek bıle yıyemedım. Turlu türlü sıkıntılarımız var... ama dedıgın gıbı ınsan her zaman tek basına ve ayakta olmak zorunda kalıyor evlendıkten sonra gercekten ınsan guclu acılara her seye tek basına göğüs germek zorunda kalıyor

geçmiş olsun mervecim rabbim şifa versin
tesekkur ederım canım amınn :)

tesekkur ederım. valla bılmıyorum atesım 40a cıktı atesımın yukselmesının bır sebebı yok. tahlıller yapıldı temız cıktı hepsi. neden bır anda boyle oldum bende bılmıyorum doktor yedıklerınıze dıkkat edın dedı. birde dedıkı en yakın zmanda bır kadındogum hekıme basvurun dedı. okadar sımdı cok ıyım serumdan sonra atesım dustu. cok ıyı oldum agrılarım gectı. bir tek sol kasıgımda bıcak batması gıbı bır sancı var 2 gundur okadar

canım benim babaannen hastaymış geçmiş olsun,genetik sonuçlarını ben bıraktım düşünmüyorum bile zaten önümde daha uzuun zaman var daha sonuçlar çıkacakta randevu verecekler ohoooo ölme eşşeğim ölme , sende hiç stres yapma oluruna bırak kötü bişey çıkmayacağını düşün,korunma meselesinide sonuçları alana kadar ertele bence sonucu alın ondan sonra bırakırsın bence

Canim 1.20 bile bir umut ham beta hcg üç günde iki katina cikar, yani persembe acilde yada saglik ocaginda baktirsan, 5-6 falan ciksa tamamdir bu iş..hayirlisi tabikide, ama yine bekleyeceksin...hadi Allah güç versin canim

evet canım iki tanına ulaşıyor yaptırdığı günden iki gün sonra ama hani 5 falan çıksa yine mut vardı ama dr da eşime içeride ben giyinirken demiş döngüsü uzun düşük çıkarsa da moralinizi bozmayın regl olmazsa pazartesi günü de gelin demiş bakalım ben regl bekliyorum artık.

Canım aynen öyle o kadar uğraşlarımız var ki bilgisayar, sanal alem, televizyon dua etmeyi unutuyoruz ben hiç etmediğim kadar aşılama öncesi ve sonrası dua ettim burada arkadaşlara ediyordum zaten ama zaman ayırmıyordum başka dua okumaya. Birkaç tane daha okuyorum kapatıyordum ama şimdi öyle zaman ayırıyorum ki hem kızlara hem kendime dua ettim ettikçe açıldım. Bazen bu dünyaya çocuk getirmek ne kadar mantıklı diyorum herşey bozulmuş hayırlısını istiyorum hep.

Canım ya üzüldüm bende işte herşeyin hayırlısını diliyorum bebek olur ama başka şeyler kötü gider. Biz de eşimle ilk günkü gibiyiz canım var ya bugün yüzümüzü güldürmek için etmediği şaklabanlık kalmadı gözüme bakıyor ağlıyor muyum diye. Rabbim başımızdan eksik etmesin babasız çocuk bakmak çok zor benim annemle babamda ayrıldılar çok iyi bilirim hakkımızda hayırlısı olsun onunda hakkında hayırlısı olsun anlaşamıyorlarsa ayrılmak en iyisi çocuğun yanında gerginlik olmasında mutsuz bir ailede büyümesindense ama yazık işte çocuğa yaa off..

Allah sabırlar versin bize tevekkül edebilmeyi nasip etsin isyan ettirmesin vardır bizim içinde hayırlı bir zamanı napalım..

Valla canım geldim yemek yapmayacak durumdaydım hiç halim yoktu hazır aldık yedim ütü yaptım dua okudum okurken biraz ağladım ama tahminimden daha iyiyim hayırlısı ne diyim. Nasibimde varsa artar yoksa regl olurum ki regl olcam gibi belim çok ağrıyor ağrılı olcam belli çünkü tedavi de çok yumurtam oldu benim bugün dr baktı ağrım var sağda deyince hani gelişenlerden biri çok fazla mı büyüdü çatlamadı mı diye bakıyorum dedi ama yoktu öyle birşey üçü de çatlamış büyümeyen küçük yumurtalarım vardı sadece onlarda yapabilirmiş o yüzden sancılı bir regl beni bekliyor dün gece de çok ağrıdı. Artık stres yapacak kendimi dinleyecek birşey kalmadı çok düşük ihtimal zaten yükselmesi ben bir an önce regl gelsin de yeni tedaviye başlayayım diyorum dr ile konuşayım da.

valla hiç yerleşmemiş desek daha doğru olur sanırım dr bekleyelim dedi ama değer çok düşük yanii bilemiyorum bakalım bekliyoruz.

Biliyorum senin durumunu canım Allah büyük ne olmazları oldurur. Benim başka topikten arkadaşım telde de konuşuyorduk kendisiyle 8 gün gecikmeyle regl oldu ama az gelince şüphelendi kana gitti 37 çıktı ama kanaması az az geliyordu benim dr yönlendirdim bir ihtimal belki kalır demiş. İki gün sonra yaptırdı 60 çıktı dr bile şaşırdı progestan yazmış zaten onu da kullanıyordu ve dün 121 çıktı düşün kaç zaman sonra ve kanaması varken yani Allah ol dedikten sonra olmayacak yok dr sana da neler demiş ama regl oluyorsun ve bu da umut var demek Allah çaresiz bırakmasın önemli olanda o. Tedavi şansımız var hiç olmazsa.

Canımm geçmiş olsun bir enfeksiyon falan kaptı vücudun belki de. Yine de sen dikkat et kendine canım havalarda iyice soğudu aman yanii ateş tehlikelidir canımm..

kızlarrr yaayüreğimde küçücük minnacıkkk bır umut vaarrr :))) Sol kasıgımda cok degısık bır agrı var daha once hıssetmedıgım... boyle sol yumurtalıgımda batma gıbı bır agrı olusuyor sonra sol bacagıma yayılıyor agrı neki acaba?? adetıme 4 gun var. ayy cok heyecanlıyım Ya rABBI hakkımızdan herseyın hayırlısını nasıp et. gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı kıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…