Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar nasılsınız kasım 30 da yaptırdığım gebelik testi negatif ama ben hala hastalanmadım karnım ağrıyor hastalık belirtileri var ama gelen giden yok sitres oldum...

bircan cım duanı okudum ALLAH tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallahhh......

canım 5 gün olmuş bugün artık bugünde olmazsan bir test daha yaptır önce evde yap bakalım ne çıkacak belki d eyavaş yükseliyordur bak benim 1.20 çıktı negatif ama dr belli olmaz regl olmazsan haftaya gel dedi mesela hayırlısı canım..

Bircan sabah duanı okudum canım... Allah kadul eder İnşallah..

Günaydın kızlar bugün az yoğunum daha yeni gelen kitapların işi bitmedi bir de kütüphane ile ilgili rapor istemiş amirler onu yapıcaz işte arada gelirim mola verdikçe.

Son düzenleme:
günaydın şekerler hayırlı günler olsun..........

BİRCANcım duanı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH.........

Dün akşamda okuduğumda çok sevindim. bu sabahda senin için dua ettim.. inşAllah Yarabbim umudunu boş çıkarmaz.. Hayırlısıyla minik bebeğinin batma ve ağrılarını yaşıyorsundur dilerim.. inşAllah.

ecrincim ne güzel söylemişsin herşeyin hayırlısı bir yerde okudum ,
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE , HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE "

bu söz benim çok hoşuma gitti.. evladımız yok diye çok üzülüyorum ama nasiptende ötesine geçemiyoruz... elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sonradan şunuda yapmadık demiyelim diye..

dün arkadaşlara oturmaya gittik onlarında 4 seneden sonra oldu eşim kucağından hiç indirmedi bebeği o an okadar duygulandım ki bir o kadarda kendimi suçladım benimle evlenmeseydi şimdi belkide başkasından çocuğu olmuştu bu güzel duyguyu eşime yaşatamadığım için çok üzüldüm... ama eşimde bana hiç bir zaman bunu hissettirmedi yapılması ne gerekiyorsa her zaman yaptı ve hiç yalnız bırakmadı ALLAH razı olsun .. biliyorum düşüncem saçma ama elimde değil bunu ilk yıllar çok daha dile getiriyordum hatta eşime ben boşanmak istiyorum ben sana çocuk veremicem diyordum eşimde ben seninle çocuk için evlenmedin diyordu..hamile kalıyordum sonrasında kayıp çok zor günlerdi ALLAH kimseye yaşatmasın.. belki bu bizim sınavımız arkadaşlar hiç bir zaman isyan etmiyelim... ve hiç bir zaman umudumuzu yitirmiyelim..

cumaya kadar beklicem canım geçen ay adetim geç bitti ve dolayısıyla yumurtlamada geç olmuştur diye düşünüyorum.. cuma günü gelmezse cumartesi yaparım test ama cumaya kadar kesin olurum....

cumaya kadar beklicem canım geçen ay adetim geç bitti ve dolayısıyla yumurtlamada geç olmuştur diye düşünüyorum.. cuma günü gelmezse cumartesi yaparım test ama cumaya kadar kesin olurum....

canım hayırlısı olsun inş bebişin seninledir 5 gün geçmiş acaba kan testi yaptırsan çıkmazmı cumaya daha çok var sankim:44:

geçmiş olsun canım bol bol dinlen

çok zor ve üzücü bi durum inş toparlanırlar ve vazgeçerler işte hayat asla dört dörtlük gitmiyor iilla bi sorun çıkıyor Allahım dünyamızıda ahiretimizide güzel eylesin iki cihan saadeti versin :26:

hayırlara çıksın inş allahım hayırlısını versin yasamayn anlayamaz bu duyguyu çok istiyoruz içimiz yanıyor rabbim hayırlı evlatlar ver bizlere her türlü nimeti verdin bizlere çok şükür evlat nimetinide tattır yarabbim biz senin kulunuz kapına geldik affeyle günaylarımızı senden istiyoruz rabbim gidecek başka kapımız yok yol göster bizlere hayırlısını diliyoruz rabbim sen herşeyi en ii bilensin

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine....

amiiinn canım inşallah. bende de şuan aynısı oluyo canım ya inşallah beraber hayırlı haberler veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…