Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gamzecim insallah hemen çözersin , rabbim çözüm nasip etsin, insallah insallah sende bebegini kucagina alirsin insallah

Selam kizlar, ben yine rahatsizlandim telden giriyorum cok yazamadim bu aralar, bu sabahki duami da bundan oncekileri de okudum Allah kabul etsin ins. Haber veremedim hic, kusura bakmayin.. Dun doktora gittik kontrole, bebegim bagdas kurmus bacaklarini :)) ben hastayim ama pasamizin keyfi yerindeymis sevindim tabi..

günaydın canlarım Allah razı olsun ettiğiniz dualar için , Rabbim muradınızın en hayırlısını versin inşallah...
dün hiç giremedim çok özledim sizleri ya ne cok alışmışım size.
geçmişi şöyle böyle okudum sedacım hayırlısı olsun ama üzülmek için erken bekleyelim bakalım inşallah hayırlı haberler alırız arkadaşlarında dediği gibi bazılarının hemen çıkmayabiliyormuş. hatta adetim geciktiği için hemen dra gitmedim adet söktürücü verir diye, dün gittim söktürücü ve serophane verdi yumurtlayamıyorsun dedi 3 defa yumurtlatacağız eger olmazsa aşılama dedi.. bu arada hiç ama hiç kistim yokmuş çok sevindim ve şaşırdım soğan suyu içtim geçen ay kendi üzerimde anladım nekadar faydalı olduğunu.. buket sakın bırakma içinde ne varsa temizliyor zaten hissediyorsun temizledğini.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine rabbim şifa versin

gecmiş olsun canımm..ne güzel bebişini görmüşsün bende bian önce görsem keşke daha 17 gün var karnım bel,m ağrıyo benimde bi acayibim..

canım bende hep senin gibi düşünürüm eşim belkide başkasıyla evlenseydi çocuğu olurdu die çok üzülürüm ama geçen ay aşılamadan bir ay önce bi gecikme yaşamıştım eşime sölememiştim çünkü 8 kasım evlilik yıldönümümüzdü ve benim hayalim hamile haberimi ogün küçük bi bebek patiği alıp sölemekti ilk kez gecikmem olmuştu ve okadar çok umutlanmıştımki sonra hastalandım eşime hastalandıktan sonra söledim eşimde bana ben zaten anladım dedi (( beni okadar iyi tanıyoki...başladım ağlamaya sonra eşim bana ben sana yetmiyo muyum mutlu deilmisin benimle illa çocukmu olması gerekiyor dediğinde o kadar fena oldum ki nasıl yanlış davrandığımın farkına vardım.
Şükürler olsunki mutluyuz huzurluyuz ve sağlıklıyız bundan daha önemli bişey yok bide Rabbim nasip ederse bi evlat başımızın tacı ama etmezse yapacağımız hiçbişe yok ne gelir elden... Allah herşeyin hayırlısını versin Rabbim eğer daha uzak bi tarihte anne olmayı nasip edecekse ona görede sabrını versin....
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize bu zor yolda sabırlar versin...

Çiğdemcim çok geçmiş olsun
ama ben sana sölemiştim çok yüklenme die sen azıcık iyi oldun hemen iş yaptın dikkat et canım yorma kendini...
aman bebişin keyfi yerinde olsun :)

Kızlar arkadaşın teki yazmış çok beğendim sizlede paylaşıyım istedim

anne olamamak demek anne olamamanın acısını yaşayanların sözleriyle yazılarıyla avunmak demek...
bir yerlerde benim gibi acı ceken var rabbim onlarada banada ver demek...

Ya benim eşimde öyle dün ne yapacağını şaşırdı tuttum tuttum kendimi ama başladım ağlamaya o da çocuk herşey değil diyor biz de yeteriz birbirimize diyor kısmet artıık tamamen zamana bıraktım bende. Allah hayırlısını versin her zaman. Biraz rahat olmamız hayatın tek koşulu olarak görmememiz lazım ama çevremiz bizi bu hale getiriyor olmazsa olmazmış gibi davrandıkça sordukça bizde stres oluyoruz bende milleti hiç tınlamıcam artık yaa yeter yanii valla dün akşam verdim kararımı gayet olumlu sakin olucam çünkü hayat kaçıyor elimizden yaa ne kadar zaman var ki içimden gelerek birşey yapmadığımı anladım eşimle gezmediğimi, yediklerimin tadını alamadığımı yeniden o günlere dönücem bebekte o arada gelirse gelir bir aşılama daha yaptırcam bende sonra nisanda tüp ama odak noktam o olamayacak artık geleceği varsa da gelmiyor bu şekilde eşime zaman ayırmadığımı farkettim ona üzüldüm bir de çevremize de zarar veriyoruz artık silkinme zamanı geldi

Haklısın Seda kaybettiğimiz tadını çıkartamadığımız o kadar çok gün varki o günleri tekrar etme şansımız yok bu yüzden anı yaşamak gerekli ahlarla vahlarla geçiyor ömür biraz daha akışına bırakmak gerekiyo zaten biz stres yaptıkça olmuyo en azından biraz daha rahat olmaya çalışalım
Hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun die dua etmekten başka ne gelirki elimizden
Bende kendime yepyeni bi sayfa açtım bakalım umarım uygulama da sıkıntı çekmem :))))

dil herseyi söylüyorda yürek malesef ona katılmıyor ben epeydir çabalıyorum ancak başaramadım inş. siz başarırsınız kızlarrrrrrrrr allah yardımcınız olsun

Ben zorlucam kendimi yani aklıma mı geliyor neden geliyor ya evde boş oturduğum için ya kendimi sürekli dinlediğim için bak o kadar belirtim var dedim hepsi boş çıktı. Kendimizi dinlemeye zaman bırakmamak lazım işte çocuk düşünmüyorken nasıldık aklımıza bile gelmiyordu geziyorduk eğleniyorduk muhabbet ediyorduk eşimizle işte o günler ki gibi davranmak lazım belki yine olmayacak ama stres olmayız en azından. Mnimuma indirmek en iyisi tamamen olmasa bile. Mesela ben 2 . aşılamayı yaptırınca eğer dr uygun görürse, hiç aşılama hakkında konuşmama kararı aldım hiçç yaptırmamışım gibi ilkinde deneyimsizdim şimdi daha deneyimliyim iğnelerinde bir sürü etki yaptığını, bu konuda çok beklenti içinde olmanın konuşmanı daha da stres yaptığının farkına vardım bugün hiç dünkü gibi değilim mesela bu bile çok iyi birşey bir günde toparlanabilmek Allah büyüktür dün akşam hep sabır ve tevekkül edebilme gücü diledim ve artık çocuk diye dua etmicem Rabbime edicem duamı o zaten ne istedğimi içimi biliyor ısrarla birşey istemekten kaçınmak lazım bununla ilgili bile dua var zaten. Hayırlısı arkadaşım..

özlemcim sağ ol canım rabbim şifa versin babanneme. genetik sonuçlarını aldıktan sonra korunmayı bırakalım diyorum oda ben seni bidaha öyle görmek istemiyorum diyor.

çok güzelmişş şu anki durumumuza ne kadar uyuyor değil mi ama gerçekten de öyle hamile kalsak nasıl doğaacak, sorun var mı bir an önce doğsa, doğunca bakımı hastalığı ay biraz büyüse, büyüyünce dertleri geleceği sonra evlenmesi var da var yanii takacak şeyler bitmez.Bayılırım ben hiçbirşeyi takmayan dünya yansa umrunda olmayan rhat insanlara fazladı kötü tabi sorumsuzluğa varmaması lazım ama biz öyle olamadık gitti ama yok ben o kadar olamasam da eski günlerime dönücem artık o deli dolu kıza eşim de özledi o hallerimi farkındayım siz de farkedeceksiniz bunu..

inş. muaffak olursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…