- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.301
günaydın kızlar nasılsınız kasım 30 da yaptırdığım gebelik testi negatif ama ben hala hastalanmadımkarnım ağrıyor hastalık belirtileri var ama gelen giden yok sitres oldum...
bircan cım duanı okudum ALLAH tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallahhh......
Selam kizlar, ben yine rahatsizlandim telden giriyorum cok yazamadim bu aralar, bu sabahki duami da bundan oncekileri de okudum Allah kabul etsin ins. Haber veremedim hic, kusura bakmayin.. Dun doktora gittik kontrole, bebegim bagdas kurmus bacaklarini :)) ben hastayim ama pasamizin keyfi yerindeymis sevindim tabi..
gecmiş olsun canımm..ne güzel bebişini görmüşsün bende bian önce görsem keşke daha 17 gün varSelam kizlar, ben yine rahatsizlandim telden giriyorum cok yazamadim bu aralar, bu sabahki duami da bundan oncekileri de okudum Allah kabul etsin ins. Haber veremedim hic, kusura bakmayin.. Dun doktora gittik kontrole, bebegim bagdas kurmus bacaklarini :)) ben hastayim ama pasamizin keyfi yerindeymis sevindim tabi..
günaydın kızlar nasılsınız kasım 30 da yaptırdığım gebelik testi negatif ama ben hala hastalanmadımkarnım ağrıyor hastalık belirtileri var ama gelen giden yok sitres oldum...
canım stres yapma kendine ondan da gecikeblir ama inş hamişsindir ya evde test yap canım bize de güzel haberler ver bi an önce.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
cumaya kadar beklemek isyiyorum hamile olmadığımı hissediyorum çünkü....
canım hayırlısı olsun inş bebişin seninledir 5 gün geçmiş acaba kan testi yaptırsan çıkmazmı cumaya daha çok var sankim:44:
canım aslında 5 gecikmedi geçen ayın 3 ünde oldum bugün 5 i yani 2 gün gecikmiş oluyor o da normal sanırım o yüzden diyorum 7 sine kadar beklicem diye regl tarihmden önce yaptırdım çünkü kan pıhtılşaması var bende adet tarihinden 2 gün önceden yaptır demişti doktor karmakarışığım hayırlısı ama kesin hamile değilimdir.. öyle hissediyorum
herşeyin hayırlısı emin olamamın sebebi en son dış gebelik nedeniyle sağ tüpümün alınması ve tek tüple kalmam
ecrincim ne güzel söylemişsin herşeyin hayırlısı bir yerde okudum ,
" ALLAHIM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLE , HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE "
bu söz benim çok hoşuma gitti.. evladımız yok diye çok üzülüyorum ama nasiptende ötesine geçemiyoruz... elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz sonradan şunuda yapmadık demiyelim diye..
dün arkadaşlara oturmaya gittik onlarında 4 seneden sonra oldu eşim kucağından hiç indirmedi bebeği o an okadar duygulandım ki bir o kadarda kendimi suçladım benimle evlenmeseydi şimdi belkide başkasından çocuğu olmuştu bu güzel duyguyu eşime yaşatamadığım için çok üzüldüm... ama eşimde bana hiç bir zaman bunu hissettirmedi yapılması ne gerekiyorsa her zaman yaptı ve hiç yalnız bırakmadı ALLAH razı olsun .. biliyorum düşüncem saçma ama elimde değil bunu ilk yıllar çok daha dile getiriyordum hatta eşime ben boşanmak istiyorum ben sana çocuk veremicem diyordum eşimde ben seninle çocuk için evlenmedin diyordu..hamile kalıyordum sonrasında kayıp çok zor günlerdi ALLAH kimseye yaşatmasın.. belki bu bizim sınavımız arkadaşlar hiç bir zaman isyan etmiyelim... ve hiç bir zaman umudumuzu yitirmiyelim..
Selam kizlar, ben yine rahatsizlandim telden giriyorum cok yazamadim bu aralar, bu sabahki duami da bundan oncekileri de okudum Allah kabul etsin ins. Haber veremedim hic, kusura bakmayin.. Dun doktora gittik kontrole, bebegim bagdas kurmus bacaklarini :)) ben hastayim ama pasamizin keyfi yerindeymis sevindim tabi..
canım bende hep senin gibi düşünürüm eşim belkide başkasıyla evlenseydi çocuğu olurdu die çok üzülürüm ama geçen ay aşılamadan bir ay önce bi gecikme yaşamıştım eşime sölememiştim çünkü 8 kasım evlilik yıldönümümüzdü ve benim hayalim hamile haberimi ogün küçük bi bebek patiği alıp sölemekti ilk kez gecikmem olmuştu ve okadar çok umutlanmıştımki sonra hastalandım eşime hastalandıktan sonra söledim eşimde bana ben zaten anladım dedi(( beni okadar iyi tanıyoki...başladım ağlamaya sonra eşim bana ben sana yetmiyo muyum mutlu deilmisin benimle illa çocukmu olması gerekiyor dediğinde o kadar fena oldum ki nasıl yanlış davrandığımın farkına vardım.
Şükürler olsunki mutluyuz huzurluyuz ve sağlıklıyız bundan daha önemli bişey yok bide Rabbim nasip ederse bi evlat başımızın tacı ama etmezse yapacağımız hiçbişe yok ne gelir elden... Allah herşeyin hayırlısını versin Rabbim eğer daha uzak bi tarihte anne olmayı nasip edecekse ona görede sabrını versin....
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve hepimize bu zor yolda sabırlar versin...
Ya benim eşimde öyle dün ne yapacağını şaşırdı tuttum tuttum kendimi ama başladım ağlamaya o da çocuk herşey değil diyor biz de yeteriz birbirimize diyor kısmet artıık tamamen zamana bıraktım bende. Allah hayırlısını versin her zaman. Biraz rahat olmamız hayatın tek koşulu olarak görmememiz lazım ama çevremiz bizi bu hale getiriyor olmazsa olmazmış gibi davrandıkça sordukça bizde stres oluyoruz bende milleti hiç tınlamıcam artık yaa yeter yanii valla dün akşam verdim kararımı gayet olumlu sakin olucam çünkü hayat kaçıyor elimizden yaa ne kadar zaman var ki içimden gelerek birşey yapmadığımı anladım eşimle gezmediğimi, yediklerimin tadını alamadığımı yeniden o günlere dönücem bebekte o arada gelirse gelir bir aşılama daha yaptırcam bende sonra nisanda tüp ama odak noktam o olamayacak artık geleceği varsa da gelmiyor bu şekilde eşime zaman ayırmadığımı farkettim ona üzüldüm bir de çevremize de zarar veriyoruz artık silkinme zamanı geldi
dil herseyi söylüyorda yürek malesef ona katılmıyor ben epeydir çabalıyorum ancak başaramadım inş. siz başarırsınız kızlarrrrrrrrr allah yardımcınız olsun
Haklısın Seda kaybettiğimiz tadını çıkartamadığımız o kadar çok gün varki o günleri tekrar etme şansımız yok bu yüzden anı yaşamak gerekli ahlarla vahlarla geçiyor ömür biraz daha akışına bırakmak gerekiyo zaten biz stres yaptıkça olmuyo en azından biraz daha rahat olmaya çalışalım
Hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun die dua etmekten başka ne gelirki elimizden
Bende kendime yepyeni bi sayfa açtım bakalım umarım uygulama da sıkıntı çekmem :))))
Eki Görüntüle 569136 başarbileceklere :)
çok güzelmişş şu anki durumumuza ne kadar uyuyor değil mi ama gerçekten de öyle hamile kalsak nasıl doğaacak, sorun var mı bir an önce doğsa, doğunca bakımı hastalığı ay biraz büyüse, büyüyünce dertleri geleceği sonra evlenmesi var da var yanii takacak şeyler bitmez.Bayılırım ben hiçbirşeyi takmayan dünya yansa umrunda olmayan rhat insanlara fazladı kötü tabi sorumsuzluğa varmaması lazım ama biz öyle olamadık gitti ama yok ben o kadar olamasam da eski günlerime dönücem artık o deli dolu kıza eşim de özledi o hallerimi farkındayım siz de farkedeceksiniz bunu..
Eki Görüntüle 569136 başarbileceklere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?