Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmişler olsun canım

Off çok acıktım ben ya öğlende doğru düzgün birşey yemedim köfte vardı çok açtım oysa ki ama yok yapamıyorlar yaa. Eve gidicem yemeğim yok kolay yoldan ne yapabilirim diye düşünürken şnitzel geldi aklıma onu yapcam bir de domatesli kuskus pilavı ohh mis eve gitme hayalleri kuruyorum şu anda.

Kızlarr eve geldim heme yemeği yapmaya giriştim tavuu yaptım kuskus yaptım valla yedi daha da yerdim de tıkandım yaa bir iştah açılması var ki bende valla stresten yiyorum galiba.

Bu arada dün gece rüyamda bir tane dişim düşüyordu çok net gördüm böyle annemlerle otururken düşüyordu ama nasıl düşüyordu bilmiyorum. Tabirlere baktım yeni olacak, doğacak çocuğa işarettir diyor. Hayırdır İnşallahh belki bir daha ki aşılama için geçerli olur bu ay umut bitti artık.

Kizlar bu hafta islerim cok yogun evede gec geliyorum onun icin pek katilamiyorum araniza.
Dualarimi okuyorum herkesinkini Allah kabul etsin insallah.
IyigeceIer...

bugun çok duygu patlaması yaşıyorum.. bizimle aynı anda evlenen bir yakınımız vardı çocuğu vardı tekrar gebeymiş duyunca kısa da olsa çığlık attım, eşim ne oldu ki dedi şaşırdım dedim.. Rabbime yalvarıyorum şu kanayan gönlüme bir umut bir bebek nasip etsin.. belki hiç bu kadar gönülden yalvarmamıştım.. çok uçlarda hissediyorum kendimi.. resmen ilişkide yok ortada ama diliyorum.. Hepimize nasip etsin.. ben artık gözyaşlarımız içimize aksın istemiyorum.. sevinçten ağlamak istiyorum.. aldığımız her nefes bize bir sevinç kaynağı çok şükür ama daha fazlasıyla hepimiz yalvarıyoruz birbirimiz içinde kendimiz içinde yalvarıyoruz.. Allah ım inşAllah duyar sesimizi.. eşime dedim bu akşam boşluktayım yada boşluğa düşüceğim bu çocukla ilgili çabalasak daha mı iyi dedim.. aşılama falan planına girsek ilerleyen aylarda. en azından onu düşünmeye başlarım ayy bilemiyorum.. Rabbim hayırlısını versin..

Seda sana şunu sormak istiyorum adet mi oldun canım benim.. bu ay umut bitti demişsin ya.. adetin geldi kesin diye düşünüyorum.. hayırlısı olsun o zaman.. bende rüyamda diş görmüştüm.. ve bir iki ay içinde gebe kalmıştm kendiliğinden.. yorumlara bende bakmıştım, hayırlara çıksın inşAllah..

Binbirgece-Gamze sana daha önceden de yazıcaktım hatta yazdımda gönderemedim diye anımsıyorum.. yazdımsada tekrar geçeyim.. bende 3 düşük var.. tüm testler yapıldı pıhtılaşma yok ama tek değer tam sınırda çıkıyor.. doktor gebelik oluştuğunda iğnelere başlıyacağız dedi.. ilk düşüğüm dış gebelikte oldu sol tüpüm kapanmış sonrasında 2 düşük yaşadım rahim filmi çektirirken öğrendim tüpümün kapandığını ve belki almaları gerekiyormuş ama gitmedim malum doktora.. ve hiç üzülmedim bu duruma tüpüm kapalıymış diye.. Allah ol demiş olmuş.. sende hiç o tüpe odaklanma derim.. Rabbim vericekse bize zaten vericek inşAllah. inşAllah verirde.. üzülme hiç birşeye Eşinle ilgilide sen anlattın sanırım bi tanıdığınıza gitmişsiniz eşinden dolayı duygulanmışsın diye senden kaynaklı çocuğunuz olmuyor değil hiçbirimizde durum bu değil.. Allah henuz "ol" demediği için olmuyor. Eşlerimizin kaderlerinde yoksa çocuk sahibi olmak biz belki vesileyiz onlara.. ama o da Allah ın takdiri.. Bu çocuk konusunda eşlerden hiçbirinde kusur yok bana göre, Rabbim in verdiğini yaşıyoruz. Sorumlusu olarak kendimizi görmek sadece üzüntü verir bizlere.. Ben neden üzülüyorum doktorlardan korktuğum için tedavi yaptırmıyorum o sebeble.. elimizden geleni yapmalıyız.. Gerisi Allah ın takdiri hemde vicdanımız da rahat eder o zaman.. o yüzden ben önümüzdeki ay kısmetse bi uğraş olsun diye belkide aşılamaya geçiceğim kısmetse.. bişeyler yapmalıyım.. beynimi bişeylere odaklamak istiyorum başka şeylere.. şu halime belki çaba iyi gelebilir diye inanıyorum..

Canımm ben regl olmadım henüz dün test yaptırdım 1.02 çktı değer yani negatif regl bekliyorum dr yine de belli olmaz regl olmazsa p.tesi gel dedi ama işte umut yok aslında. Yine de umudum var ne bileyim işte. Olmadı 2. aşılamaya start vericez zaten. Canım bak tamam tevekkül önemli ama durduğumuz yerde de birşey olacağı yok biz kullar olarak elimizden geleni yapalım aşılama, tüp her neyse neyin vesile olacağı hiç belli olmaz. Hiç korkma canım güveneceğin bir dr bul gerisini Allah'a bırak bak bende merak ediyordum nasıl birşey diye inan çok kolay geçti aşılama falan. Şimdi kincisi için daha biliçliyim tüpe bile hazırım ben aslında bebek için biraz cıya da değer. Sen gebe kalmışsın ama bende hiç kalamadım ama pes etmicem.Önce eşinle aranı düzelt eskisi gibi olun bebektne önceki zamanlar gibi, bi moralini düzelt sonra başla tedaviye. İnşallah sonuçları da iyi olur Allah hepimize hayırlısını versin ben hiç isyan etmedim. Ya işte diş gördüm çok net olunca rüyam hemen baktım öyle yazıyordu belki de 2. aşılamam olacaktır ama ben kararlıyım 2 . aşılamayı olucam ama beklenti içinde olmıcam. Hiç bu konuda konuşmıcma yaptırmamış varsayıcma kendimi sabırla beklicem..

özlemcim sağ ol canım rabbim şifa versin babanneme. genetik sonuçlarını aldıktan sonra korunmayı bırakalım diyorum oda ben seni bidaha öyle görmek istemiyorum diyor.

canım eşlerimizde bizimle birlikte yıpranıyorlar üzülüyorlar aslında,ama yapacak bişey yok çocuk istiyorsak katlanacağız sen onu ikna edersin,şu sonuçları eline bi alsın onunda içi rahatlar.

canım hiç bişey yazamam yazdıklarının üzerine okadar duygulandımkiii herşeyi gören bilen rabbim allahım sen bizi umutsuzluğa kedere düşürme rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…