Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gunaydin kızlaaar nasilsiniz ? Bircan 'cim dün duani okudum, tuba'cim seninde sabah duani okudum Allahkabul eder insallah, rabbim verdiklerini kabul ettirsin, zihnimizin oyunlarindan bizi korusun

günaydın kızlar.........

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]tb_fb / TUBA[/TD]
[TD]06.12.2012 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + İst'a taşınmak [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bibercik_83 / SİBEL[/TD]
[TD]07.12.2012 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982 / GÜL[/TD]
[TD]08.12.2012 c.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HayatSultan / KÜBRA[/TD]
[TD]09.12.2012 pazar[/TD]
[TD]Hayırlı bir eş, Mutlu bir evlilik:123:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sabah dualarınızı okudum akşamıda okuycam...RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...

Bedriye canim ne güzel ifade etmişsin, seni cok iyi anliyorum, aşılama yapmanı cok destekliyorum insallah Allah onu vesile yapar ve bebeğiniz olur insallah, hele şuan sana ilaç gibi gelir, aklın dağılır zihnin hep bebeişle dolu olur, insallah rabbim duani tez zamanda kabul eder. Canim insallah, Allah takıntılarımızdan bizi kurtarsin, ferah içinde hamile kalmak için uğraşmamizi sağlar, güç verir

Günaydın kızlarr.. Sabah itibariyle regl olmuş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsunn.

Böyle güldüğüme bakmayın tabi dün gece kötüydüm sanki içime doğru akşam hiçbrşeyim yoktu yemek yaptım yedik dizi izledim falan yatağa bir girdim coştum ben belki yarım saat ağladım ama ne ağlama eşimde benden önce yatmıştı yorgundu ona da çaktırmamaya çalıştım ama iyi oldu boşaldı içim sanki sabahta reglinin gerginliği vardı tabii eşime çattım durdum birazdan dr arıcam da yarın çağırır heralde 2. ye başlayalım derse başlıcaz hayırlısı ama artık tecrübe edindim aşılama da hiçbir belirtiye inanmamak lazım ve ben aaşılamadna söz etmicem artık yaptırmamış gibi varsaycam sizde sormayın bana haa yine olacağı günü söylerim dualarınızı esirgemezsiniz. Zaten sırf yaptırmış olmak için aklımda kalmasın diye yaptırcam yoksa bana tüp yolları göründü. Ama size çokl teşekkür ederim dualarınızla desteğinizle yanımda oldunuz asla unutamam. Çok pozitiftim o yüzden işlem sırasında ve sorasında Allah razı olsun.. Şimdi işlerim var kitaplar bitmedi daha çıkıyorum görüşrüüz.

hayırlısı olsun canım, elbette çok istedik olmasını ama Rabbim nasip etmedi bize de tevekkül etmek düşer. İyiki ağlamışsın içini boşaltmışsın, bence zaman kaybetme 2.ye geç inşallah Allahım yardım eder ve tüpe gerek kalmaz

canım çok güzel yazmışsın . ben bu yola 2007 senesinde başladım evlendilten 2 ay sonra hamile kaldım 1,5 aylıktı kanamayla kendiliğinden düştü 2 ay sonra çikolata kisti amiliyatı 1 sene hamile kalamadım 2. hamilelğimde kalp atışı durdu 8 haftalıkken kürtaj oldum... 3.ü kimyasal gebelik sonra negatif aşılama sonra doğla yolla hamilelik ama o da dış gebelik oldu sağ tüpüm alındı ..
bu süreçler ne kadar zor bilirisniz hepiniz hem maddi hem manevi olarak çok yıpranıyorsunuz.. dışardaki kişilerin baskısıda bir ayrı piskolojik olarak çok yıprandım hastalık hastası oldum herşeyin altında bişey aradım ama son yaşadığım gebelik ve sonrasında yaşananlar beni kendime getirdi napıyorum dedim hırs yapmışım hayatımda öncelik çocuk tedavi doktor olmuş canımdan oluyordum düşünmücem artık dedim ara vericem ben dedim eşimde öyle düşündü ....
1,5 sene ara verdim bu sürede kendimize geldik eşimle tatile gittik gezdik hiç konuşmadık çocuk konusunu spor yaptım zayıfladım sadece kendimizi düşündük gerçketen böyle bir araya ihtiyacımız varmışşş.. kendimizi ne zaman hazır hissetik ozaman karar verdik bu ay ilk denememiz di olmadı kan tahili sonucum negatif ama sitresten hala hastalanmadımm 3 ay içinde olmazsa tüp bebeğe geçicez nasipse inşallah gerek kalmaz o aşamalarda zor çünkü...

bdroner bencede aşılama yapıcağına sevvindimm çünkü zamna çok cabuk geçiyor en azından şunuda yapmadım demezs,n çabaladık dersin ...

iyi olmaya çalışıyorum canım, duygusala bağladım sabah sabah. erzuruma kar dün yağdı, bugün çok soğuk. yürürken penguen gibi yürüyorum düşmeyeyim diye :)

:)))) dün burayada yagmıştı ama güneş açtı eritti ama bugun hem hava kapalı hemde maşallahı var yağıyor rabbim evsizlere yardım etsin çok soguk dışarısı

Hayırlısı olsun sedacım nasip böyleyniş demekki hayırlı zaman da olsun bebişlerimiz :)
Umutsuz da davranma lütfen yok ikinci de tutmaz falan öyle bişey yok umutla başla güzel düşün ki güzel olsun :)
Tubacım senin de duanı okudum Allah kabul eder inşallah

Canım ne kadar ağır şeyler yaşamışsın Allah sabır versin Allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlarr doktorla konuştum bu ay bekleyelim yapamayız dedi neden öyle dedi bilmiyrum tel de fazla bişi soramadım ama çok yumurtam vardı benim büyümeyen belki de iyice temizlenin diyedir bilmiyorum kontrole de çağırmadı öbür reglimin 2. günü gidicem bu arada herhangi bir ilaçta kullanma dedi bakalım kısmet bu ay beklemedeyim yanii.

Seda derler ya aşılamadan sonraki ay tutma ihtimalide yuksek diye.. Sen rüyanıda gördün, bu ay da çalımaları yapın belki hiçbirşeyegerek kalmadan gelir kendiliğinden inşAllah.

Tuğba Duanı okudum.. İnşAllah kabul olur.

Burcu sen nasılsın, napıyorsun canım benim.. Bende aşılamaya geçmeye karar verdim de daha doktor bile yok ortada.. eşime özele gidelim dedim o da üniversite hastanesi var oradaki prof a gidelim diyor ee onlarda rapor falan çıkarıyorlarmış oda ayrı bir süreç.. Rapor 1,5 ayda falan çıkıyormuş.. ayrıca o hastane çok boğuyor beni. o prof da maalesef sürekli spekulm la muayene ediyor. adama merhaba diyorsun önce bir muayane edelim diyor. Hayırlısı bakalım. ben bu topikte bir bora bey diye doktor var aslında ona gitmek istiyorum ayrıca aklıma geldi tek tüple acaba aşılama yapıyorlar mı? O konu hakkında hiç fikrim yok mesela.

canım emin değilim ama neden yapılmasın ki tek tüple aşılama, sonuçta normal yolla bile gebe kalma şansın varken aşılama da yapılabilir bence, ama zaman kaybetmeden doktora gitmelisin. cevabını en güzel doktordan alırsın. bak rahim filmini bile kaç ayda çektirdin kastın kastın kendini ne oldu bitti gitti. bedriyecim hemen bir doktora gidiyorsun araştır o profa gitmek istemiyorsan başka bir dr araştır ama mutlaka git tamam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…