Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sizlerin duasını okuyamamıştım bu gün okudum hakkınızı helal edin
dejavu_one / SEDA 30.11.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + başarılı aşılama olsun inş.
melek2828 / NAZAN 01.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner / BEDRİYE 02.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
barisozlem / ÖZLEM 03.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
nartanesii / AYŞE 04.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tubacım sabahki duanı okudum.

Canım bu hormon ilaçlarının etkisinin bir sonraki ay devam ettigi söylüyorlar belkide o yüzdendir sen yinede günleri degerlendir bakarsın kendiliginden gelir bebişş

tubacım sabah duanı okudum tatlım
canlar nasılsınız herkes çok iyidir inşallah annecim var yanımda işler falan derken fazla uğrayamıyorum...
benim yarın yumurtlamadan sonraki 14. günüm olacak kızlar ama bat a 5 gün var daha göğüsler hala davul gibi dün gece karın ağrısı uyandırdı uykumdan sanki adet olacakmışım gibi... gebelik testi yapmadım henüz ama ovulasyon testi epeyce koyu çıktı bugün... ya yeniden yumurtlayacağım ya da adete yakın koyulaşıyor anlamadım yarın sabah test yapmaya başlıyacağım allahın izniyle artık

iyiyiz canım haydi bakalım hayırlısı belkide hamilesindir tatlım inş. öyledir. okadar dua okuyoruz illaki birimizde tutcak öyle deilmi :)

iyiyiz canım haydi bakalım hayırlısı belkide hamilesindir tatlım inş. öyledir. okadar dua okuyoruz illaki birimizde tutcak öyle deilmi :)

Amin tatlım inşallah... artık güzel habere hasret kaldı topiğimiz.. sedadan çok umutluydum ama olmadı... belirtilerimiz benzerdi onunla hayırlısı artık...

geçen akşam başka topicte sana yazmıştım ama sen çıkmışsın ya bazen hamiş olnalrda ovu testleri koyu çıkıomuş mam ne kadar gazranti bilemiorum inş hamişsindir kaç aydır güzel haberler olmuyor topiğimizde hadi inş bu ay ikişer üçer hamiş olalım

evet tatlım koyu ama aynı koyuluktaymış benim daha o koyulukta değil ama yarın aynı koyuluğa gelecekmiş gibi öyle olmuştu ilk ovulasyonda çünkü..
inşallah tatlım hepimizin yüzü güler inşallah hakediyoruz bunu...

kızlar benim beklenen kırmızılar geldi.. ohhh rahatladım fazla gecikme olmadan geldi..... sat ım 6 aralık

kızlar hakkınızda hayırlısı olsun rabbim sabrımızı istiyor duamızı istiyor rabbim sabredenlerle birliktedir

hadi inş güzel haberlerini bekliyoruz

ben adet dönemime yakın bir zamanda ovul.testi yaptım kenara koydum unutmuşum daha doğrusu mesela 20 dk geçti baktım kopkuyu iki çizgi eşit. sonra bir daha tekrarladım bu sefer 6-7 dk sonra baktım hemen hemen eşit gibiydi. (ama çok çok az olsada bi fark vardı yinede) ki adet günüme de atıyorum 2-3 gün vardı.. ve gebeydim.. ikiside aynı koyuluğa biraz bekledikten sonra ulaşmıştı.. inşAllah güzel haberler vermeni kısmet eder Allah.

evet canım eşimde öyle dedi bu ayda kendimiz denicez bakalım kısmet belki kendiliğinden olur. 1.5 ayda rapor mu çıkar yaa ben özelde 3 günde çıkarttım dr hemen kendisi yazdı zaten onay gelmesini bekledik 3 gün, araştırıyorlarmoiş uygun mu diye aldık yani ama bir ay önceden almıştım ben aşılama olacağı belli olduğu için şimdi öbür reglinin 2. günü gidicem nasıl yetişir bilmiyorum 2. hemen çıkıyordur belki de sorucam bir ara.

Canım bu hormon ilaçlarının etkisinin bir sonraki ay devam ettigi söylüyorlar belkide o yüzdendir sen yinede günleri degerlendir bakarsın kendiliginden gelir bebişş

Kısmet tabii olabilir biz de öle deneyceğiz bakalım..

canım ovuda regliye yakın yumurtlama gibi koyu çıkıyorsa gebelik var demek oluyor genelde zaten ovular gebelik testlerinden de önce gösteryor hayırlısı canım İnşallah vardır.

Amin tatlım inşallah... artık güzel habere hasret kaldı topiğimiz.. sedadan çok umutluydum ama olmadı... belirtilerimiz benzerdi onunla hayırlısı artık...

Canım gerçekten bende baya belirti vardı ve ben regl olurken bile belirtisiz olurum bel ağrım fazla olmaz göğüs sancım olmaz bir tek akıntım kesilir bir de burnumun yanında küçük bir sivilce çıkar her döngüm yaklaştığında gerisi safi sancı, karın ağrısı, aşılamadan sonra göğüs uçlarının acıması herşey vardı ondan umutlanmıştı ama olmadı belkide oldu rahime tutunamadı bilemiyorum. Benim zaten sivilcem çıktı tamam regl oluyorum dedim ama olacağı zamanda aynı belirtilerle gebe de olunabilr yanii o yüzden umudunu kaybetme ama ben anladım ki her belirtiye inanmamak lazım. Sonra üzülmemek için ama ilkti benim haliyle anlayamadım.

tubacım akşamki duanı okudum.
yasemin sağ ol tatlım benim karşıma babannem için şifa yazmışsın yeni gördüm çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…