- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.361
Kızlarr doktorla konuştum bu ay bekleyelim yapamayız dedi neden öyle dedi bilmiyrum tel de fazla bişi soramadım ama çok yumurtam vardı benim büyümeyen belki de iyice temizlenin diyedir bilmiyorum kontrole de çağırmadı öbür reglimin 2. günü gidicem bu arada herhangi bir ilaçta kullanma dedi bakalım kısmet bu ay beklemedeyim yanii.
tubacım sabah duanı okudum tatlım
canlar nasılsınız herkes çok iyidir inşallah annecim var yanımda işler falan derken fazla uğrayamıyorum...
benim yarın yumurtlamadan sonraki 14. günüm olacak kızlar ama bat a 5 gün var daha göğüsler hala davul gibi dün gece karın ağrısı uyandırdı uykumdan sanki adet olacakmışım gibi... gebelik testi yapmadım henüz ama ovulasyon testi epeyce koyu çıktı bugün... ya yeniden yumurtlayacağım ya da adete yakın koyulaşıyor anlamadım yarın sabah test yapmaya başlıyacağım allahın izniyle artık
iyiyiz canım haydi bakalım hayırlısı belkide hamilesindir tatlım inş. öyledir. okadar dua okuyoruz illaki birimizde tutcak öyle deilmi :)
geçen akşam başka topicte sana yazmıştım ama sen çıkmışsın ya bazen hamiş olnalrda ovu testleri koyu çıkıomuş mam ne kadar gazranti bilemiorum inş hamişsindir kaç aydır güzel haberler olmuyor topiğimizde hadi inş bu ay ikişer üçer hamiş olalımtubacım sabah duanı okudum tatlım
canlar nasılsınız herkes çok iyidir inşallah annecim var yanımda işler falan derken fazla uğrayamıyorum...
benim yarın yumurtlamadan sonraki 14. günüm olacak kızlar ama bat a 5 gün var daha göğüsler hala davul gibi dün gece karın ağrısı uyandırdı uykumdan sanki adet olacakmışım gibi... gebelik testi yapmadım henüz ama ovulasyon testi epeyce koyu çıktı bugün... ya yeniden yumurtlayacağım ya da adete yakın koyulaşıyor anlamadım yarın sabah test yapmaya başlıyacağım allahın izniyle artık
geçen akşam başka topicte sana yazmıştım ama sen çıkmışsın ya bazen hamiş olnalrda ovu testleri koyu çıkıomuş mam ne kadar gazranti bilemiorum inş hamişsindir kaç aydır güzel haberler olmuyor topiğimizde hadi inş bu ay ikişer üçer hamiş olalım
kızlar benim beklenen kırmızılar geldi.. ohhh rahatladım fazla gecikme olmadan geldi..... sat ım 6 aralık
Günaydın kızlarr.. Sabah itibariyle regl olmuş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsunn.
Böyle güldüğüme bakmayın tabi dün gece kötüydüm sanki içime doğru akşam hiçbrşeyim yoktu yemek yaptım yedik dizi izledim falan yatağa bir girdim coştum ben belki yarım saat ağladım ama ne ağlama eşimde benden önce yatmıştı yorgundu ona da çaktırmamaya çalıştım ama iyi oldu boşaldı içim sanki sabahta reglinin gerginliği vardı tabii eşime çattım durdum birazdan dr arıcam da yarın çağırır heralde 2. ye başlayalım derse başlıcaz hayırlısı ama artık tecrübe edindim aşılama da hiçbir belirtiye inanmamak lazım ve ben aaşılamadna söz etmicem artık yaptırmamış gibi varsaycam sizde sormayın bana haa yine olacağı günü söylerim dualarınızı esirgemezsiniz. Zaten sırf yaptırmış olmak için aklımda kalmasın diye yaptırcam yoksa bana tüp yolları göründü. Ama size çokl teşekkür ederim dualarınızla desteğinizle yanımda oldunuz asla unutamam. Çok pozitiftim o yüzden işlem sırasında ve sorasında Allah razı olsun.. Şimdi işlerim var kitaplar bitmedi daha çıkıyorum görüşrüüz.
evet tatlım koyu ama aynı koyuluktaymış benim daha o koyulukta değil ama yarın aynı koyuluğa gelecekmiş gibi öyle olmuştu ilk ovulasyonda çünkü..
inşallah tatlım hepimizin yüzü güler inşallah hakediyoruz bunu...
canım emin değilim ama neden yapılmasın ki tek tüple aşılama, sonuçta normal yolla bile gebe kalma şansın varken aşılama da yapılabilir bence, ama zaman kaybetmeden doktora gitmelisin. cevabını en güzel doktordan alırsın. bak rahim filmini bile kaç ayda çektirdin kastın kastın kendini ne oldu bitti gitti. bedriyecim hemen bir doktora gidiyorsun araştır o profa gitmek istemiyorsan başka bir dr araştır ama mutlaka git tamam mı canım[/QUOTE
Canım benimmm..
ben şöyle birşey varmış kişi bir ay sağ bir ay sol tarafından yada üstüste aynı tarafından yumurtlarmış, dolayısıyla ben aşılamada sol tarafımdan yumurtlarsam o taraftaki tüpde kapalı olduğu için aşılamayı nasıl yapar diye dedim. ve netde araştırdım biraz, olumlu sonuç alan yok yada ben rast gelmedim ama kendiliğinden gebe kalan çok.. Doktora gitmeliyim evet, resmen kafam bu işle doldu ve inan mutlu oluyorum araştırmalara bile.. herne kadar gözüm korksa bile. rahim filmi içinde aynen yedim kendimi ne yapıcağım diye ve çektirirken bugunku en rahat hastam sendin diyebilirim dedi. gerçi yaptırdığım yerle alakasıda vardır mutlaka..sabırlıydılar.. haklısın bir doktora kesin gitmeliyim kısmetse, haftaya inşAllah konuşmak için sadece gideyim, muayene olmak istemiyorum ben derim.. Allh hepimize inşAllah hayırlı kapılar açsın. Amin.
evet tatlım koyu ama aynı koyuluktaymış benim daha o koyulukta değil ama yarın aynı koyuluğa gelecekmiş gibi öyle olmuştu ilk ovulasyonda çünkü..
inşallah tatlım hepimizin yüzü güler inşallah hakediyoruz bunu...
anladım canım, inşallah hep sağ taraftan yumurtlarsın, düzenli yumurtluyorsan kendiliğinden hamile kalma şansın çok yüksek. mesela benim tüplerde bir şey yok ama yumurtlayamıyorum, klomen tedavisine geçtim 3 ay klomen kullanacağım, eger olmazsa aşılama olacak, hayırlısı inşallah gerek kalmaz. tatlım muayene de ol, bir baksın çözüm üretme yolları artsın muayene öncesi çok kasıyorum bende ama olduktan sonra boş yere kastığımı anlıyorum.canım emin değilim ama neden yapılmasın ki tek tüple aşılama, sonuçta normal yolla bile gebe kalma şansın varken aşılama da yapılabilir bence, ama zaman kaybetmeden doktora gitmelisin. cevabını en güzel doktordan alırsın. bak rahim filmini bile kaç ayda çektirdin kastın kastın kendini ne oldu bitti gitti. bedriyecim hemen bir doktora gidiyorsun araştır o profa gitmek istemiyorsan başka bir dr araştır ama mutlaka git tamam mı canım[/QUOTE
Canım benimmm..
ben şöyle birşey varmış kişi bir ay sağ bir ay sol tarafından yada üstüste aynı tarafından yumurtlarmış, dolayısıyla ben aşılamada sol tarafımdan yumurtlarsam o taraftaki tüpde kapalı olduğu için aşılamayı nasıl yapar diye dedim. ve netde araştırdım biraz, olumlu sonuç alan yok yada ben rast gelmedim ama kendiliğinden gebe kalan çok.. Doktora gitmeliyim evet, resmen kafam bu işle doldu ve inan mutlu oluyorum araştırmalara bile.. herne kadar gözüm korksa bile. rahim filmi içinde aynen yedim kendimi ne yapıcağım diye ve çektirirken bugunku en rahat hastam sendin diyebilirim dedi. gerçi yaptırdığım yerle alakasıda vardır mutlaka..sabırlıydılar.. haklısın bir doktora kesin gitmeliyim kısmetse, haftaya inşAllah konuşmak için sadece gideyim, muayene olmak istemiyorum ben derim.. Allh hepimize inşAllah hayırlı kapılar açsın. Amin.
anladım canım, inşallah hep sağ taraftan yumurtlarsın, düzenli yumurtluyorsan kendiliğinden hamile kalma şansın çok yüksek. mesela benim tüplerde bir şey yok ama yumurtlayamıyorum, klomen tedavisine geçtim 3 ay klomen kullanacağım, eger olmazsa aşılama olacak, hayırlısı inşallah gerek kalmaz. tatlım muayene de ol, bir baksın çözüm üretme yolları artsın muayene öncesi çok kasıyorum bende ama olduktan sonra boş yere kastığımı anlıyorum.
aslında klomen de çok iyi bence bende bir ay klomenle denemiştim ama tutmamıştı ki doktor peşpeşe 3 ay deneyelim dedi ama gitmedik eşimle kendimiz denemeye karar verdik, aslında bende bu ay klomen kullansaydım ne iyi olurdu?
Seda derler ya aşılamadan sonraki ay tutma ihtimalide yuksek diye.. Sen rüyanıda gördün, bu ay da çalımaları yapın belki hiçbirşeyegerek kalmadan gelir kendiliğinden inşAllah.
Tuğba Duanı okudum.. İnşAllah kabul olur.
Burcu sen nasılsın, napıyorsun canım benim.. Bende aşılamaya geçmeye karar verdim de daha doktor bile yok ortada.. eşime özele gidelim dedim o da üniversite hastanesi var oradaki prof a gidelim diyor ee onlarda rapor falan çıkarıyorlarmış oda ayrı bir süreç.. Rapor 1,5 ayda falan çıkıyormuş.. ayrıca o hastane çok boğuyor beni. o prof da maalesef sürekli spekulm la muayene ediyor. adama merhaba diyorsun önce bir muayane edelim diyor. Hayırlısı bakalım. ben bu topikte bir bora bey diye doktor var aslında ona gitmek istiyorum ayrıca aklıma geldi tek tüple acaba aşılama yapıyorlar mı? O konu hakkında hiç fikrim yok mesela.
Canım bu hormon ilaçlarının etkisinin bir sonraki ay devam ettigi söylüyorlar belkide o yüzdendir sen yinede günleri degerlendir bakarsın kendiliginden gelir bebişş
tubacım sabah duanı okudum tatlım
Amin tatlım inşallah... artık güzel habere hasret kaldı topiğimiz.. sedadan çok umutluydum ama olmadı... belirtilerimiz benzerdi onunla hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?