Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızalar bürodan geldim tubacımın duasını tamamladım sonra bişi dürttü beni kalktım bi gebelik testi yaptım ve silik pembe çizgiyi gördüm ama önce de çok gördüğüm için hergün tekrarlayacağım noolur dua edin kızlar bu sefer tutunsun bebeğim güzelce...

inşallah canım inşallah.inan ki çok isterim 1-2 güne kalmaz alırız inşallah hayırlı haberini

Ayyy çok sevindim.. inşAllah.. Allah ım güldürsün yüzünüzü.. hiç olumsuz düşünme.. hep olumlu bak.. inşAllah Allah ım hayırlısıyla kısmet etmiştir bebeğini.. şimdi snaa dua edicem şifa niyetine sende lutfen felak nas oku üzerine.. bende okuyacağım. hadi hayırlısı

Tuba akşam duanı okudum. Rabbim inşAllah kabul eder.

allah razı olsun tatlım... rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah...

Slm kızlar.rahatsizdim ise gitmedim.Tuna duanı okudum
Sedacim hakkında hayırlısı olsun
Keçin-Aylin inşallah olur.
Yasemin nerelerde?yarın gorusuruz

Kııııııııııız hadi rabbim sağlıkla gönderir bebegini insallah :))))

Ben sana ne dedim ovulasyonda regliye yakın yumurtlama gibi koyu çizgi görürsen gebeliktir demedim mi inşallah daha da koyulaşır ama daha iyi çıkmasıını istiyor sabah ilk idrarla git uyandıktan sonra ooldu mu canım hadi hayırlısı İnşalahhh güzel haberi alırsın ama idrar da çıktıysa kanda haylice çıkar bir kan yaptır istersen. Hemen güzel aberi ver bize. Bana bebeğim oldu da rahime tutunamadı gibi geliyor bacım yaa. Benim belirtilerim vardı ama bir anda son birkaç günde kayboldu. Hayırlısı öyleyse de yapacak birşey yok.

Slm kızlar.rahatsizdim ise gitmedim.Tuna duanı okudum
Sedacim hakkında hayırlısı olsun
Keçin-Aylin inşallah olur.
Yasemin nerelerde?yarın gorusuruz

Sağol bitanem hepimiz için hayırlısı..

Tubacim duani tamamladim rabbim kabul etsin insallah.

Sedacim regl olmuşsun rabbim hayirlara vesile etsin, insallah kendiliginden hamile kalirsin

Bedriyecim beni sormuşsun, canim ev iş arasi gidip geliyorum, bu haftasonu yine yatılı misafirlerim var, bugün biraz börek yapıp buzluğa attim, ev işi yaptim yarinda birsürü işim olacak, gün icinde foruma giriyorum, cogu zaman cevap yazamiyorum ama yazilanlari okuyorum, sende hayirlisiyla aşılamaya başlarsın insallah canim,sende diger arkadaşlarimizda Allah'a emanet olun

Bukeeeeet gecmiş olsun canim, erzuruma da kar yagmiş. Aman sıkı giyin, nar ve portakal ye, dikkat et kendine.

Sedacım canım benim regl olmuşsun hadi bakalım belkide kızların dediği gibi kendiliğinden tutacaktır kimyasalsız doğal yoldan bellimi olur. Hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah.
Buketim beni sormuşsun kuşum çok sağol, bu sıralar çok yoğunum, evede geç geliyorum işten topiğe giremiyorum ayrıca aynaya bile bakamıyorum vaktim yok...
Aylincim ayyy çok sevindim yaaa canım benim inşallah hayırlısıyla hamiş olursun, resmen topik tıkandı yani bukadar talihsizlik olmaz, hiç hamiş çıkartamıyoruz tıkık vaziyetteyiz :)
herkese iyi geceler öpüyorum canlarım.

rahatı yerinde heralde kuzum gelmeye de niyeti yok gibi zaten
belli de olmaz bi bakmışsın bu gece doğmuş

canım yanında birileri var dimi yada eşin filan yanında dimi aman aman yalnız olma ayy çok heyecanlı yaa 1 günde hayatın değişecek, evinize 1 kişi eklenecek ve bunların hepsi bir anda olacak Allahım sen ne büyüksün yaa çok ilginç varya aklım almıyor bazen canım yaa.
bugünde mübarek perşembe gecesi gelirsede mübarek bir çocuk olur , inşallah kolaylıkla rahatlıkla sağlıkla gelsin inşallahhh

yalnız değilim canım eşimde yanımda..
takip edeyim bakalım.
hiç sanmıyorum gelsin bizim oğlan ama işte belli de olmaz :)
aynen canım çok değişik..
karnında ayrı kucağında ayrı..
herşey mükemmel bi sır gibi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…