- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.381
kızalar bürodan geldim tubacımın duasını tamamladım sonra bişi dürttü beni kalktım bi gebelik testi yaptım ve silik pembe çizgiyi gördüm ama önce de çok gördüğüm için hergün tekrarlayacağım noolur dua edin kızlar bu sefer tutunsun bebeğim güzelce...
kızalar bürodan geldim tubacımın duasını tamamladım sonra bişi dürttü beni kalktım bi gebelik testi yaptım ve silik pembe çizgiyi gördüm ama önce de çok gördüğüm için hergün tekrarlayacağım noolur dua edin kızlar bu sefer tutunsun bebeğim güzelce...
Ayyy çok sevindim.. inşAllah.. Allah ım güldürsün yüzünüzü.. hiç olumsuz düşünme.. hep olumlu bak.. inşAllah Allah ım hayırlısıyla kısmet etmiştir bebeğini.. şimdi snaa dua edicem şifa niyetine sende lutfen felak nas oku üzerine.. bende okuyacağım. hadi hayırlısı
Tuba akşam duanı okudum. Rabbim inşAllah kabul eder.
allah razı olsun tatlım... rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah...
Slm kızlar.rahatsizdim ise gitmedim.Tuna duanı okudum
Sedacim hakkında hayırlısı olsun
Keçin-Aylin inşallah olur.
Yasemin nerelerde?yarın gorusuruz
selam kızlarr nasılsınızz?
belim çok ağrıyor..
çamaşırımda baya ıslaklık var suyum mu geliyo anlamadım :26:
ayyy canım benim yaaa, dur bari 6 gün daha sık dişini de ne güzel 12.12.2012 de doğsun, süper bir doğum günü olur valla:)
ayy heyecanlandım bismillah,
rahatı yerinde heralde kuzum gelmeye de niyeti yok gibi zaten
belli de olmaz bi bakmışsın bu gece doğmuş
canım yanında birileri var dimi yada eşin filan yanında dimi aman aman yalnız olma ayy çok heyecanlı yaa 1 günde hayatın değişecek, evinize 1 kişi eklenecek ve bunların hepsi bir anda olacak Allahım sen ne büyüksün yaa çok ilginç varya aklım almıyor bazen canım yaa.
bugünde mübarek perşembe gecesi gelirsede mübarek bir çocuk olur , inşallah kolaylıkla rahatlıkla sağlıkla gelsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?