Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Raabbim sende gösterdiği mucizeyi hayırlısıyla bizlerde de göstersin inşallah, hep öyle dua ediyorum, Allahım diyorum bu bebek olayı tamamen senin mucizen, senin yaratman, sen ol deyince olacak bişey bu diyorum. sen bizleri doktor doktor gezdirmeden, kapı kapı şifa aratmadan üzerimizde bu mucizlerini göster inşallah diyorum.

Senide inşallah tüy gibi bir hafiflikle bir rahatlıkla bir avazda bebeğini kucağına verir. ikinizde sağlıklı mutlu olursunuz, ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah, iyi huylu güzel ahlaklı güzel kaderli olsun oğluşun inşallah

Aminnnn canımmm hayırlısıyla RABBİm sizlere de nasip etsin...
İnşallah sancılarımdan aklıma gelirse çatıda dua edicem sizlere.
hayırlısıyla aratmadan RABBİm tez zamanda versin inşallah tüm isteyenlere

Yasemincim selam canim nasilsin sen adet oldunmu

tümayım canım benim selm hoşgeldin, yok kuşum olmadım, bi adet günüm geçtikten 3 gün sonra test yaptım tek çizgi çıktı, bide 10 gün geçince yani dün test yaptım yine tek çizgi çıktı. benden bir cacık olmaz anacım , bütün ümidim aylin şimdilik topikten :)

Burcucum sagol.ama usutmedim.dün gece durup dururken yere yigilmisin.annem yanimdaydi cok korkmuş.ben ne olup bittigini hatırlamıyorum.acile götürmüşler.sinir krizi geçirmişim.saglıktan önemlisi yok

ayyy Allah razı olsun canım yaaa bende bugünlerde hergün sana dua edeyim bari artık nezaman ne olacağı belli olmaz, geldi gelecek gibi duruyor bizim oğlan :)

Burcucum sagol.ama usutmedim.dün gece durup dururken yere yigilmisin.annem yanimdaydi cok korkmuş.ben ne olup bittigini hatırlamıyorum.acile götürmüşler.sinir krizi geçirmişim.saglıktan önemlisi yok

Buketimmm ayyy bismillah hayırdır canım benim ne oldu, moralini bozan bişeymi olmuştu kuşum?????

canım doktora git ihmal etme benim söylediğim bal tarçın kürünü bi yap canım çok faydası var.bende yasemin bu aralar çok yoğun işin stresinden bebeği düşünmez hamile kalır inşallah diyordum

canım çok geçmiş olsun evet sağlıktan önemlisi yok kendine dikkat et rabbim korusun seni

canım doktora git ihmal etme benim söylediğim bal tarçın kürünü bi yap canım çok faydası var.bende yasemin bu aralar çok yoğun işin stresinden bebeği düşünmez hamile kalır inşallah diyordum

canım varya aynı düşünce bende de vardı, hadi dedim yaygara yapmiyim sessiz sedasız bi süpriz yapayım şu topiğime ama olmadı. bende pco var ya, heralde o tekrarladı, bide idrar yollarımda bişey vardı sanırım öyle hissediyordum, son 1 haftadır diyetteyim, günde 2 litreye yakın su içiyorum, Allaha çok şükür o idrar yollarımdaki rahatsızlığımdan kurtuldum gözlemlediğim kadarıyla. pco içinde aktardan gerçek hayıt tohumu aldım akşamları kaynatıp içiyorum, yine düzene girecek Allahın izniyle 28 günde bir olucam çok yakında :) yakın planlarım arasında dr a gitmek yok, malum önümüz kar kış, bu havalarda yollrda ziyan olmak istemiyorum. dr a gitme işini ilkbahara erteledim
sen ne yaptın son gelişmeler ne durumda sende canım

Canım bana sorarsn yakınlarda bi doktor bul ihmal etme ilk bahar yaz derken hayat geçip gidiyor ben pazartesi genetik sonuçlarımı alıcam temiz çıkarsa korunmayı bırakalım diyorum eşim pek yanaşmıyor bakalım ne yapıcaz

Son düzenleme:
canım eşin niye olumlu bakmıyor peki ne düşünüyor?

canım ben 36 haftalık bebeğimi kaybettiğimde hastanede sinir kirizi geçirmişim eşim benim bidaha düzeleceğime inanmıyormuş bebeğimiz öldü ben eşimde aklını kaybetti diye düşünmüş çok üzülmüş sana bişey olur diye korkuyorum seni bidha öyle görmek istemiyorum diyor bende denemeden bilemeyiz diyorum.

Buketimmm ayyy bismillah hayırdır canım benim ne oldu, moralini bozan bişeymi olmuştu kuşum?????

canım çok geçmiş olsun evet sağlıktan önemlisi yok kendine dikkat et rabbim korusun seni

kızlar üzüntü herdaim var..geçen hafta boyunca eşimin askerlik işleriyle uğraştık hallettik çok şükür.ne oldu anlamadım..ellerimi sıkmışım dişlerimi sıkmışım annem konu komşu herkesi çağırmış..başımdan aşşağı sular dökmüşler.sonra ben gözlerimi açmışım konuşmuşum bişeyler saçmalamışım:) hiç birini hatırlamıyorum:)gözümü açtımki 5 tane kadın dayım kuzenim annem başımda..ben bişey anlamadım..acile gittik.tomografi kalp grafisi derken hiç birinden hiç bişey çıkmadı%99.9 conversiyonel bozukluk sinir krizi dediler. zaten ilaç kullanıyodum devam ediyorum..ben çok iyidim hiç bişeyim yoktu ama acısı dün gece çıktı..omzum tutulmuş hareket ettiremedim sonrada sırasıyla bütün kaslarım tutuldu, her yanım hamllamış gibi oldu...annem çok korkmuş .beni o halde görünce.ama Allaha şükür bişey yok..kasılmalar dışında..hiç bişeye gerek yok can sağlığından başka:))öptüm sizi canlarım

canım çok çok geçmiş olsun sıkma canını hiç bişey senden önemli değil anneciğin nasılda korkmuştur benimde kayınvalidem öyle bişey yaşamıştı doktor içinde biriktirmişsin birden çıkmış dedi kendine dikkat et ne olursun üzme hiç bişey için kendini

sağol canım hayırlısı tabii vardır bunda da bir hayır.

selam kızlarr nasılsınızz?
belim çok ağrıyor..
çamaşırımda baya ıslaklık var suyum mu geliyo anlamadım :26:

canım kendiliğinden geliyorsa suyun olabilir ama asıl kanlı akıntı gelirse o zaman doğum yakın demektir nişan yanii bekle sen evde geçir vaktini hastane daha stresli bir ortam sancı falan yok galiba. Sancın falan başlasın tabii son dk gitme de hasteneye arabalarda doğurma bu çocuk gelmiyor nasılsa diyerekten Dua edemiyorum regl oldum aşılamam tutmadı ama gönlüm seninle unutma canım bak ilk günler nasıldın endişeliydin falan ama şimdi kucağına alacaksın zaman akıp geçti hayırlısıyla gelsin bebeğin şansı bahtı hep açık olsun Allah uzun ömürler versin

Evet öyle oldu canım çok isterdim güzel haberler vermeyi ama olmadı. İkinci aşılamada büyük sözüme tövbe ama hiçbir belirtiye takmıcam fos çıkabiliyor belki de vardı da tutunamadı bilemeyiz. Ama aşılama yaptırdığımı bile unutmak istiyorum bu sefer yani sadece ben 2. hemen olur diye düşünmüştüm ama bir ay ara deyince bir kaldım yanii boşlukta gibi oldum ama sonra toparladım vardır bunda da bir hayır ama öyle böyle olacak bu iş bir aşılama daha sonra baharda yaza doğru tüp inşallah.. Herşeye varım yanii ne olursa olsun..

Canım çok geçmiş olsun sen kendini çok sıktın tuttun herşeyi içine atıp çevrene iyi görünmeye çalıştın buı da vücudun kendimi koyverme hali işte. Annen nasıl korkmuştur kimbilir canım.. İyi olacaksın inşallah ilaçlarını kullan dua et bol bol için ferahlar canımm.. Ben seni çok seviyorum gerçekten ve hep takdir ettim seni. Acı da yaşanmalı tutmamalı içeride ağlamaksa ağlamalı ama yeniden ayağa kalkmalı. Ben de dün gece çok ağladım eşim daha erken yatmıştı bir anda kafamı yastığa koydum coştum öyl sabahına regl oldum zaten. Ben de panik atak yaşadım bir kaç sene önce bilirim nsıl bir meret olduğunu kendime gelince hiçbirşey hatırlamazdım kalbim öyle hızlı atarmış nefesim kesilirmiş eşim kalp krizi geçiriyorum sanırmış öyle bir kalp hızı olamaz diyordu balkona çıkarırdı beni derin nefes alırdım. Son geçti kendiliğinden ilaç falan almadım. Dediğin gibi önce sağlık bebeğimiz gelecekse sağlıklı bir bedene gelir ancak untma canım bunu.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun işte yasadığın stres vucudunda nasılda birikmiş vucudun tepki gösteriyor canım

çok üzüldüm canım ya rabbim sabırlar versin inş rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin

inş öyle bişi yoktur canım adetin ya düzeninde gelşir yaada hiç gelmez hamiş olursun inş

allahım bir avazda kurtulmayı nasip etsin inş kolay doğum nasip etsin

inş gitgide koyulaşır kan testi yaptırsana tatlım daha kolay öğrenirsin

Amin tatlım inşallah batı bekleyeyim diyorum canım açıkcası kimyasal olmadığı netleşsin direk doktora gitmeyi planlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…