- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.401
yalnız değilim canım eşimde yanımda..
takip edeyim bakalım.
hiç sanmıyorum gelsin bizim oğlan ama işte belli de olmaz :)
aynen canım çok değişik..
karnında ayrı kucağında ayrı..
herşey mükemmel bi sır gibi aynı
Raabbim sende gösterdiği mucizeyi hayırlısıyla bizlerde de göstersin inşallah, hep öyle dua ediyorum, Allahım diyorum bu bebek olayı tamamen senin mucizen, senin yaratman, sen ol deyince olacak bişey bu diyorum. sen bizleri doktor doktor gezdirmeden, kapı kapı şifa aratmadan üzerimizde bu mucizlerini göster inşallah diyorum.
Senide inşallah tüy gibi bir hafiflikle bir rahatlıkla bir avazda bebeğini kucağına verir. ikinizde sağlıklı mutlu olursunuz, ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah, iyi huylu güzel ahlaklı güzel kaderli olsun oğluşun inşallah
Yasemincim selam canim nasilsin sen adet oldunmu
Aminnnn canımmm hayırlısıyla RABBİm sizlere de nasip etsin...
İnşallah sancılarımdan aklıma gelirse çatıda dua edicem sizlere.
hayırlısıyla aratmadan RABBİm tez zamanda versin inşallah tüm isteyenlere
Burcucum sagol.ama usutmedim.dün gece durup dururken yere yigilmisin.annem yanimdaydi cok korkmuş.ben ne olup bittigini hatırlamıyorum.acile götürmüşler.sinir krizi geçirmişim.saglıktan önemlisi yok
tümayım canım benim selm hoşgeldin, yok kuşum olmadım, bi adet günüm geçtikten 3 gün sonra test yaptım tek çizgi çıktı, bide 10 gün geçince yani dün test yaptım yine tek çizgi çıktı. benden bir cacık olmaz anacım , bütün ümidim aylin şimdilik topikten :)
Burcucum sagol.ama usutmedim.dün gece durup dururken yere yigilmisin.annem yanimdaydi cok korkmuş.ben ne olup bittigini hatırlamıyorum.acile götürmüşler.sinir krizi geçirmişim.saglıktan önemlisi yok
canım doktora git ihmal etme benim söylediğim bal tarçın kürünü bi yap canım çok faydası var.bende yasemin bu aralar çok yoğun işin stresinden bebeği düşünmez hamile kalır inşallah diyordum
ayyy Allah razı olsun canım yaaa bende bugünlerde hergün sana dua edeyim bari artık nezaman ne olacağı belli olmaz, geldi gelecek gibi duruyor bizim oğlan :)
canım varya aynı düşünce bende de vardı, hadi dedim yaygara yapmiyim sessiz sedasız bi süpriz yapayım şu topiğime ama olmadı. bende pco var ya, heralde o tekrarladı, bide idrar yollarımda bişey vardı sanırım öyle hissediyordum, son 1 haftadır diyetteyim, günde 2 litreye yakın su içiyorum, Allaha çok şükür o idrar yollarımdaki rahatsızlığımdan kurtuldum gözlemlediğim kadarıyla. pco içinde aktardan gerçek hayıt tohumu aldım akşamları kaynatıp içiyorum, yine düzene girecek Allahın izniyle 28 günde bir olucam çok yakında :) yakın planlarım arasında dr a gitmek yok, malum önümüz kar kış, bu havalarda yollrda ziyan olmak istemiyorum. dr a gitme işini ilkbahara erteledim
sen ne yaptın son gelişmeler ne durumda sende canım
ben pazartesi genetik sonuçlarımı alıcam temiz çıkarsa korunmayı bırakalım diyorum eşim pek yanaşmıyor bakalım ne yapıcaz
canım eşin niye olumlu bakmıyor peki ne düşünüyor?
kızlar ben çıkıyorum bi namaz kılayım eşime bakayım sonrada saat 10 olmadan yatarım heralde...
Buketimmm ayyy bismillah hayırdır canım benim ne oldu, moralini bozan bişeymi olmuştu kuşum?????
canım çok geçmiş olsun evet sağlıktan önemlisi yok kendine dikkat et rabbim korusun seni
kızlar üzüntü herdaim var..geçen hafta boyunca eşimin askerlik işleriyle uğraştık hallettik çok şükür.ne oldu anlamadım..ellerimi sıkmışım dişlerimi sıkmışım annem konu komşu herkesi çağırmış..başımdan aşşağı sular dökmüşler.sonra ben gözlerimi açmışım konuşmuşum bişeyler saçmalamışım:) hiç birini hatırlamıyorum:)gözümü açtımki 5 tane kadın dayım kuzenim annem başımda..ben bişey anlamadım..acile gittik.tomografi kalp grafisi derken hiç birinden hiç bişey çıkmadı%99.9 conversiyonel bozukluk sinir krizi dediler. zaten ilaç kullanıyodum devam ediyorum..ben çok iyidim hiç bişeyim yoktu ama acısı dün gece çıktı..omzum tutulmuş hareket ettiremedim sonrada sırasıyla bütün kaslarım tutuldu, her yanım hamllamış gibi oldu...annem çok korkmuş .beni o halde görünce.ama Allaha şükür bişey yok..kasılmalar dışında..hiç bişeye gerek yok can sağlığından başka:))öptüm sizi canlarım
Tubacim duani tamamladim rabbim kabul etsin insallah.
Sedacim regl olmuşsun rabbim hayirlara vesile etsin, insallah kendiliginden hamile kalirsin
Bedriyecim beni sormuşsun, canim ev iş arasi gidip geliyorum, bu haftasonu yine yatılı misafirlerim var, bugün biraz börek yapıp buzluğa attim, ev işi yaptim yarinda birsürü işim olacak, gün icinde foruma giriyorum, cogu zaman cevap yazamiyorum ama yazilanlari okuyorum, sende hayirlisiyla aşılamaya başlarsın insallah canim,sende diger arkadaşlarimizda Allah'a emanet olun
selam kızlarr nasılsınızz?
belim çok ağrıyor..
çamaşırımda baya ıslaklık var suyum mu geliyo anlamadım :26:
Sedacım canım benim regl olmuşsun hadi bakalım belkide kızların dediği gibi kendiliğinden tutacaktır kimyasalsız doğal yoldan bellimi olur. Hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah.
Buketim beni sormuşsun kuşum çok sağol, bu sıralar çok yoğunum, evede geç geliyorum işten topiğe giremiyorum ayrıca aynaya bile bakamıyorum vaktim yok...
Aylincim ayyy çok sevindim yaaa canım benim inşallah hayırlısıyla hamiş olursun, resmen topik tıkandı yani bukadar talihsizlik olmaz, hiç hamiş çıkartamıyoruz tıkık vaziyetteyiz :)
herkese iyi geceler öpüyorum canlarım.
kızlar üzüntü herdaim var..geçen hafta boyunca eşimin askerlik işleriyle uğraştık hallettik çok şükür.ne oldu anlamadım..ellerimi sıkmışım dişlerimi sıkmışım annem konu komşu herkesi çağırmış..başımdan aşşağı sular dökmüşler.sonra ben gözlerimi açmışım konuşmuşum bişeyler saçmalamışım:) hiç birini hatırlamıyorum:)gözümü açtımki 5 tane kadın dayım kuzenim annem başımda..ben bişey anlamadım..acile gittik.tomografi kalp grafisi derken hiç birinden hiç bişey çıkmadı%99.9 conversiyonel bozukluk sinir krizi dediler. zaten ilaç kullanıyodum devam ediyorum..ben çok iyidim hiç bişeyim yoktu ama acısı dün gece çıktı..omzum tutulmuş hareket ettiremedim sonrada sırasıyla bütün kaslarım tutuldu, her yanım hamllamış gibi oldu...annem çok korkmuş .beni o halde görünce.ama Allaha şükür bişey yok..kasılmalar dışında..hiç bişeye gerek yok can sağlığından başka:))öptüm sizi canlarım
canım ben 36 haftalık bebeğimi kaybettiğimde hastanede sinir kirizi geçirmişim eşim benim bidaha düzeleceğime inanmıyormuş bebeğimiz öldü ben eşimde aklını kaybetti diye düşünmüş çok üzülmüş sana bişey olur diye korkuyorum seni bidha öyle görmek istemiyorum diyor bende denemeden bilemeyiz diyorum.
canım varya aynı düşünce bende de vardı, hadi dedim yaygara yapmiyim sessiz sedasız bi süpriz yapayım şu topiğime ama olmadı. bende pco var ya, heralde o tekrarladı, bide idrar yollarımda bişey vardı sanırım öyle hissediyordum, son 1 haftadır diyetteyim, günde 2 litreye yakın su içiyorum, Allaha çok şükür o idrar yollarımdaki rahatsızlığımdan kurtuldum gözlemlediğim kadarıyla. pco içinde aktardan gerçek hayıt tohumu aldım akşamları kaynatıp içiyorum, yine düzene girecek Allahın izniyle 28 günde bir olucam çok yakında :) yakın planlarım arasında dr a gitmek yok, malum önümüz kar kış, bu havalarda yollrda ziyan olmak istemiyorum. dr a gitme işini ilkbahara erteledim
sen ne yaptın son gelişmeler ne durumda sende canım
Aminnnn canımmm hayırlısıyla RABBİm sizlere de nasip etsin...
İnşallah sancılarımdan aklıma gelirse çatıda dua edicem sizlere.
hayırlısıyla aratmadan RABBİm tez zamanda versin inşallah tüm isteyenlere
kızalar bürodan geldim tubacımın duasını tamamladım sonra bişi dürttü beni kalktım bi gebelik testi yaptım ve silik pembe çizgiyi gördüm ama önce de çok gördüğüm için hergün tekrarlayacağım noolur dua edin kızlar bu sefer tutunsun bebeğim güzelce...
canım çok geçmiş olsun işte yasadığın stres vucudunda nasılda birikmiş vucudun tepki gösteriyor canım
çok üzüldüm canım ya rabbim sabırlar versin inş rabbim size hayırlı evlatlar nasip etsin
inş öyle bişi yoktur canım adetin ya düzeninde gelşir yaada hiç gelmez hamiş olursun inş
allahım bir avazda kurtulmayı nasip etsin inş kolay doğum nasip etsin
inş gitgide koyulaşır kan testi yaptırsana tatlım daha kolay öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?