Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

zelihacım tevhidini okudum..Allah yerine ulaştırsın..

Özlemcim aynurla aynı gün takvimi gibi olmuş takvimleriniz..allah tamamına erdirsin ikinizinkinide..kimseyede denk gelmez böyle..yoldaş oldunuz birbirinize..paylaşırsınız herşeyinizi...aynı anda hamile kaldınız aynı anda doğuruyomuşsunuz:118:minnaklar geliyo minnaklar..çok sevindim..çok çocuk sevesim var..bazen bana terelelliler gelir..bi çocuk olsa da sevsek diye..etraffımda da kimsenin yok..bi arkadaşın kızı var 6 ay lık oldu ..tam ısırılacak zamanı..diyorum getirde sevek azıcık..getirecem diyo..hele bi getirsin..hepinizin yerine ısıracam..koluna saat yapacam onun ben hahah..müştak da sevecekmiş..

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederim . Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.
Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allah'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun..

kadir gecemiz mübarek olsun rabbim birdahaki ramazan ulaştırsın inş. bugun beni duasında bulunduran bulundurmuyan bütün kardeşlerimin rabbim bütün dualarını kabul günahlarını affetsin inş...

Allah razı olsun..O Allah ki affedicidir, affetmeyi sever, bizide affetsin...Biz günahkar kullarını bağışlasın, kalplerimizi O'na yönelteceğiz bugün, dualarımız kabul, amellerimizi makbul buyursun bugün..Burada bizimle olup acılarını sevinçlerini üzüntülerini neşelerini paylaşan herkesiin, yüzünü aydınlatsın içini ferahlatsın bugün...Sırat-i müstakimden ayırmasın..yarın mahşerde yüzümüzün ayın on dördü gibi parlamasını, amel defterimizi sağdan almayı,Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmayı, sırat köprüsünden yel gibi geçmeyi, cennet çeşmesinden ab-ı kevser içmeyi nasip etsin(Babannemin duası:))çok dua edin bu gece..ben öyle yapacağım..herkes için yapacağım..ama önce tövbe istiğfar..işte güzel bir istiğfar..Peyfamber efendimizin istiğfarı, ESTAĞFİRULLAH MİN KÜLLİ MA KERİHALLAH ESTAĞFİRULLAH EL'AZİM ELLEZİ LA İLAHE İLLA HÜVEL HAYYUL KAYYUME VE ETUBU İLEYH..
Allah gühaflarımızı af dualarımızı kabul etsin..Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmayı nasip etsin.. O peygamberki buyuruyor kendi zamanında yaşayanlara; siz benim sahabelerimsiniz ama onlar benim dostlarım.Onlar beni görmeden sevecek..biz onun dostlarıyız..biz onu görmeden sevdik..Allah bütün kardeşlerimin dualarını kabul etsin içinde de benimkileri..AMİN

öylemi kuzum,bana da öyle geliyor ya,evet çok kız istiyorum ama,oğlan da güzeldir.hem kociş oğlan istiyor,ne olursa olsun hayırlı,sağlıklı evlat olsun,vatanına milletine,ailesine,Allahına,dinine layık bir insan olsun.ben de onu öyle yetişdirmek için Allahın izniyle her şeyi yapıcam...
Canım senin testinide gördüm, maşallah size İnşallah bu güzel mutluluklarınızın darısı bizlere olur
Bu arada özlemle bebeklerinizin tahmini doğum tarihleri aynı, tevafuk olmuş ne güzel
inşallah tatlım benim.inşallah rabbim size de nasip eder çabucak....
evet ya ben de gördüm,çok gzel bir şey,ne güzel ya Allah gönlümden geçeni verdi,ben hamilelikle ilgili topiye geçmeyeceyimi söyledim,burdakı arkadaşlarla paylaşmak istiyordum,çok şükür oldu,özlemimle paylaşıcaz her şeyi,aslında bir arkadaşımız daha vardı ama haberi verdi gitti,inşallah yasemin de aramıza katılır....sonra da sizler....

kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız böyle,Allah sizden razı olsun,tez bir zamanda göbüşlerinizi bebişle doldursun...tüm kalbimle diliyorum,siz bizi böyle güzel şeylerle bilgilendirdiniz Allah sizin dualarınızı duysun inşallah...

günaydın kardeşlerim,arkadaşlarım.inşallah bu gün güzel bir gün olur,hep birlikde güzel bir gün geçiririz...biz bobilimle uyandık,meyve suyumuzu sıkıp içtik,evimizi temizledik ve sizlere koşduk....

Amin inşeallah.

günaydın kardeşlerim,arkadaşlarım.inşallah bu gün güzel bir gün olur,hep birlikde güzel bir gün geçiririz...biz bobilimle uyandık,meyve suyumuzu sıkıp içtik,evimizi temizledik ve sizlere koşduk....

bobiline selamlar..bizim yerimizede ye iç..yedir içir..oda yesin içsin..oohhhh misss..müştak da öpüyor sizi

kızlar çok güzel şeyler yazmışsınız Allah hepinizden razı olsun, inşallah tez vakitte hayırlısı ile önce sağlıklı bi hamilelik nasip etsin ardından hayırlı doğum ve hayırlı evlat nasip etsin Allah kimseyi çocuk sevgisine hasret bırakmasın, sizlere ve içinde bana Allahtan korkan ana baba sevgisi saygısı olan hayırlı evlatlar nasip etsin bugün ettiğimiz,edeceğimiz dualarımızı kabul etsin.

evet canım yaa nasılda denk geldi valla bu gidişle biz aynı gün doğuma gideriz ayy ne heyecanlı

Allahım bu nekadar güzel bir Kadir Gecesi günüdür yaaaa

ÖZLEM & AYNUR

:118::124::119::118::124::120::132::129::130::122::124::118::116:

Özlem'cim canım benim maşallah sana Allahım sağlıkla huzurla kolaylıkla 9 ay geçirip, minnoşuna kavuşmanı nasibetsin. Bak aynur hamiş oldu ayağını sürttü sen oldun, sende ayağını sürt ki bir başkası daha arkanızdan gelsin. ben dün test yaptım negatif, misafirlerim öyle geç gittilerki gözlerimi açık tutupta gelemedim yaa kusura bakmayın hepiniz ne olur. hafta içi misafir zor oluyor çalışan insan için ama napalım

Bu arada benimde güzel haberim var hamişlik dışında, çok beğendiğimiz bir ev vardı, dün onunla pazarlığa gittik, aşağı yukarı anlaştık, bugün kayınpederim gidip kapora verecek bakalım, şimdi tesbihler çekiyorum dualar ediyorum ki bizim ev kısa zamanda satılsın da yeni evime biran evvel geçebileyim diye inşallah. Şuan bebek isteğim azıcık kenara atıldı yani, ev sevinci yaşıyorum, sonrasında taşınma telaşı filan olacak sonra yeni eve yeni bebek olur inşallah

kızzzzzzzzzzz,seninle aynı günmü doğurucaz?senin son adet tarihin 11temmuzmuydu???

yasemincim..hakkında hayırlısı..ev telaşına girdin bebek telaşını şimdilik erteledin..unutmak iyi gelir diyorlar..unutmak sanada iyi gelir umarım..yeni evinede yeni bebiş olur inşallah.. evinde komşununda bebeğinde hayırlısı dostum..

oh-oh,çal oyna yaseminim yakışır sana....aslında herşeyde bir hayır vardır görüyormusun???nerdeyse negatif çıkasını takmıyorsun bile,Allah senui çabucak yeni evine kavuşdursun,önce güzel yeni bir ev,sonra güzelce yerleşme ve en sonunda mutlu son küçük bir minnoş...Ayyyyyyy Allahım ne güzel bir hayal....

Yasemiinnnn hakkında hayırlısı olsun canım... İnşAllah Tez vakitden hayırlısıyla satılır evin ve taşınırsınız istediğin eve.. Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…