- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.421
kızlar üzüntü herdaim var..geçen hafta boyunca eşimin askerlik işleriyle uğraştık hallettik çok şükür.ne oldu anlamadım..ellerimi sıkmışım dişlerimi sıkmışım annem konu komşu herkesi çağırmış..başımdan aşşağı sular dökmüşler.sonra ben gözlerimi açmışım konuşmuşum bişeyler saçmalamışım:) hiç birini hatırlamıyorum:)gözümü açtımki 5 tane kadın dayım kuzenim annem başımda..ben bişey anlamadım..acile gittik.tomografi kalp grafisi derken hiç birinden hiç bişey çıkmadı%99.9 conversiyonel bozukluk sinir krizi dediler. zaten ilaç kullanıyodum devam ediyorum..ben çok iyidim hiç bişeyim yoktu ama acısı dün gece çıktı..omzum tutulmuş hareket ettiremedim sonrada sırasıyla bütün kaslarım tutuldu, her yanım hamllamış gibi oldu...annem çok korkmuş .beni o halde görünce.ama Allaha şükür bişey yok..kasılmalar dışında..hiç bişeye gerek yok can sağlığından başka:))öptüm sizi canlarım
Sedacım canım benim regl olmuşsun hadi bakalım belkide kızların dediği gibi kendiliğinden tutacaktır kimyasalsız doğal yoldan bellimi olur. Hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah.
Buketim beni sormuşsun kuşum çok sağol, bu sıralar çok yoğunum, evede geç geliyorum işten topiğe giremiyorum ayrıca aynaya bile bakamıyorum vaktim yok...
Aylincim ayyy çok sevindim yaaa canım benim inşallah hayırlısıyla hamiş olursun, resmen topik tıkandı yani bukadar talihsizlik olmaz, hiç hamiş çıkartamıyoruz tıkık vaziyetteyiz :)
herkese iyi geceler öpüyorum canlarım.
kızalar bürodan geldim tubacımın duasını tamamladım sonra bişi dürttü beni kalktım bi gebelik testi yaptım ve silik pembe çizgiyi gördüm ama önce de çok gördüğüm için hergün tekrarlayacağım noolur dua edin kızlar bu sefer tutunsun bebeğim güzelce...
Kızlarr doktorla konuştum bu ay bekleyelim yapamayız dedi neden öyle dedi bilmiyrum tel de fazla bişi soramadım ama çok yumurtam vardı benim büyümeyen belki de iyice temizlenin diyedir bilmiyorum kontrole de çağırmadı öbür reglimin 2. günü gidicem bu arada herhangi bir ilaçta kullanma dedi bakalım kısmet bu ay beklemedeyim yanii.
günaydın hayırlı cumalar ;
dejavu_one - sedacım benimde aşılamadan sonra 1 ay ara verdiler ilçaların etkisinden dolayı büyük ihtimalle canım üst üste yapmıyorlar ..
kızlar bu sabah kaza yaptım arkadan arabaya vurdum hava çok yağmurluydu....arabanın radyosunu ayarlıyayım derken ön mesafeme baktığımda bişey yoktu kafamı bi kaldırdım frene bastım ama yağmurlu olduğu için durmadı kaydı ve vurdumkorkarak aşağıya indim bişey varmı diye adamalr benim korktuğumu gördüğü için bişey yok dediler ama benim plaka ve tamponun iç dişleri kırılmış
şimdi bende böyle hasar varsa karşı tarafta da vardır ve benim yüzümden belkide arabalarına masraf yapcaklar offff kızlar offff canım çok sıkkın
bakalım benim için işe yarayacak mı inşallah olur sıkıntı olmaz banada öyle dedi 3 ay deneyeceğiz diye hayırlısı olsun hakkımızda.aslında klomen de çok iyi bence bende bir ay klomenle denemiştim ama tutmamıştı ki doktor peşpeşe 3 ay deneyelim dedi ama gitmedik eşimle kendimiz denemeye karar verdik, aslında bende bu ay klomen kullansaydım ne iyi olurdu?
ay çok sevindim aylincim ya inşallah vardır uzun süredir hamiş çıkmıyordu hepimize mutluluk olurkızalar bürodan geldim tubacımın duasını tamamladım sonra bişi dürttü beni kalktım bi gebelik testi yaptım ve silik pembe çizgiyi gördüm ama önce de çok gördüğüm için hergün tekrarlayacağım noolur dua edin kızlar bu sefer tutunsun bebeğim güzelce...
çok geçmiş olsun buketcim kendine dikkat dediğin gibi sağlık olmazsa her şey önemsiz.Burcucum sagol.ama usutmedim.dün gece durup dururken yere yigilmisin.annem yanimdaydi cok korkmuş.ben ne olup bittigini hatırlamıyorum.acile götürmüşler.sinir krizi geçirmişim.saglıktan önemlisi yok
tatlım sana da geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. yağmurda karda çok dikkat etmek gerekiyorgünaydın hayırlı cumalar ;
dejavu_one - sedacım benimde aşılamadan sonra 1 ay ara verdiler ilçaların etkisinden dolayı büyük ihtimalle canım üst üste yapmıyorlar ..
kızlar bu sabah kaza yaptım arkadan arabaya vurdum hava çok yağmurluydu....arabanın radyosunu ayarlıyayım derken ön mesafeme baktığımda bişey yoktu kafamı bi kaldırdım frene bastım ama yağmurlu olduğu için durmadı kaydı ve vurdumkorkarak aşağıya indim bişey varmı diye adamalr benim korktuğumu gördüğü için bişey yok dediler ama benim plaka ve tamponun iç dişleri kırılmış
şimdi bende böyle hasar varsa karşı tarafta da vardır ve benim yüzümden belkide arabalarına masraf yapcaklar offff kızlar offff canım çok sıkkın
iyim canım cok şükür sen nasılsın...canım bulantı başlarda oldu ama çıkarmadım hiç öğürtü oluyodu şimdi yok denecek kadar az daha rahat geciyor cok şükür..Gülcüm sana da günaydin nsaiolsin, hamişlik nasil gidiyor, bulanti oldumu hic?
geçmiş olsun takma kafaya..cana gelmesinde..günaydın hayırlı cumalar ;
Sevgili Gamze geçmiş olsun, masraf çıkardım diye üzülme bence hasar büyükçe olsaydı adamlar mutlaka kasko konusuna falan girerlerdi demek ki önemsenicek bişey değil.. Can a gelmesinde mala gelsin ayrıca..
Buketimm canım benim geçmiş olsun.. Bazen yüzümüze taktığımız gülümseme maskesinin aslında yüreğimize ne kadar ağır geldiğini böyle vucudumuz patlak verince anlıyoruz.. Allah tan ki hafta sonu geliyor evde dinlenirsin bol bol kısmetse..
Yasemin imm selam canımm..
Oflu arkadaşımm şimdi sana hayırlı doğumlar nasip etsin diye dua ediceğim.. Rabbim bir avazda hayırlısıyla sağlığıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Allah ım böyle güzel günleri inşAllah bizlere de kısmet etsin..
Sibel sabah duanı okudum. Rabbim kabul etsin inşAllah.
Ve ben.. üzgünüm.. bende mutluymuşum gibi davranıyorum.. çok şükürler olsun halimizede.. içim karanlık.. Allah beterinden korusun.
canım çok geçmiş olsun ama sıkma kendine canına bişey olmamış ya bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?