Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmiş olsunn canım allah yaşatmasın birdaha

nerdesin sen yaa özledik şekerim gelde iki lafın belini kıralım

inş. vardır bebişşşş çok mutlu oluruzz ayy ne güzelll inş. vardırrrrr

Gülcüm sana da günaydin nsaiolsin, hamişlik nasil gidiyor, bulanti oldumu hic?

Buketcim canim coook gecmis olsun, nasil bunalmişsin demek ki, zihnini boşaltacak böyle huzur verecek seylerle ugraş, kendine çok dikkat et, basit bisey degil bu yaşanan

Aylincim insallah hamilesindir canim mutlaka haber ver

Tümayciim sende insallah kocani ikna edersin ve Rabbim kapilari açar, hersey yolunda gider ve saglikli uzun ömürlü bir bebek sahibi olursun canim

Yasemincim cok özledim seni, regl oldun mu? Ay insallah sende de güzel gelişmeler vardi canim

Sibelcim sabah duani okudum, yoksun bu aralar nerelerdesin?

günaydın hayırlı cumalar ;

dejavu_one - sedacım benimde aşılamadan sonra 1 ay ara verdiler ilçaların etkisinden dolayı büyük ihtimalle canım üst üste yapmıyorlar ..

kızlar bu sabah kaza yaptım arkadan arabaya vurdum hava çok yağmurluydu....arabanın radyosunu ayarlıyayım derken ön mesafeme baktığımda bişey yoktu kafamı bi kaldırdım frene bastım ama yağmurlu olduğu için durmadı kaydı ve vurdum korkarak aşağıya indim bişey varmı diye adamalr benim korktuğumu gördüğü için bişey yok dediler ama benim plaka ve tamponun iç dişleri kırılmış

şimdi bende böyle hasar varsa karşı tarafta da vardır ve benim yüzümden belkide arabalarına masraf yapcaklar offff kızlar offff canım çok sıkkın

Sevgili Gamze geçmiş olsun, masraf çıkardım diye üzülme bence hasar büyükçe olsaydı adamlar mutlaka kasko konusuna falan girerlerdi demek ki önemsenicek bişey değil.. Can a gelmesinde mala gelsin ayrıca..

Buketimm canım benim geçmiş olsun.. Bazen yüzümüze taktığımız gülümseme maskesinin aslında yüreğimize ne kadar ağır geldiğini böyle vucudumuz patlak verince anlıyoruz.. Allah tan ki hafta sonu geliyor evde dinlenirsin bol bol kısmetse..

Yasemin imm selam canımm..

Oflu arkadaşımm şimdi sana hayırlı doğumlar nasip etsin diye dua ediceğim.. Rabbim bir avazda hayırlısıyla sağlığıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.. Allah ım böyle güzel günleri inşAllah bizlere de kısmet etsin..

Sibel sabah duanı okudum. Rabbim kabul etsin inşAllah.

Ve ben.. üzgünüm.. bende mutluymuşum gibi davranıyorum.. çok şükürler olsun halimizede.. içim karanlık.. Allah beterinden korusun.

canım çok geçmiş olsun ama sıkma kendine canına bişey olmamış ya bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

kızlar bu arada hastalandığım için duaları okuyamıyorum ama biter bitmez eksikleri tamamlıcam emin olun..

bu hayırlı günde bütün dualarımızı yalvarışlarımızı rabbim duyar ve kabul eder inşallahhhhh....

şu sıralar diyorumki acaba 3 ay bekle dedi doktor ya beklemesem tüp bebeğemi geçsem yada beklesemmi kararsız kaldım

Gülcüm sana da günaydin nsaiolsin, hamişlik nasil gidiyor, bulanti oldumu hic?
iyim canım cok şükür sen nasılsın...canım bulantı başlarda oldu ama çıkarmadım hiç öğürtü oluyodu şimdi yok denecek kadar az daha rahat geciyor cok şükür..

geçmiş olsun takma kafaya..cana gelmesinde..

bedriyecim teşekür ederim ama nedense çok etkilendim ilk kazam oldu ALLAH birdaha göstermesin....

canım çok geçmiş olsun ama sıkma kendine canına bişey olmamış ya bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

ecrincim sağoalsın canım amin maddi hasar oldu ama olsun cana gelmedi belkide o sırada yaya da geçebilridi diye düşündüm ALLAH korudu..

sabahta çıkarken hep AYETEL KÜRSİ okurdum içimdende bu sabah okumadım diye düşünüyordum ki kaza yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…