- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.441
günaydın hayırlı cumalar ;
dejavu_one - sedacım benimde aşılamadan sonra 1 ay ara verdiler ilçaların etkisinden dolayı büyük ihtimalle canım üst üste yapmıyorlar ..
kızlar bu sabah kaza yaptım arkadan arabaya vurdum hava çok yağmurluydu....arabanın radyosunu ayarlıyayım derken ön mesafeme baktığımda bişey yoktu kafamı bi kaldırdım frene bastım ama yağmurlu olduğu için durmadı kaydı ve vurdumkorkarak aşağıya indim bişey varmı diye adamalr benim korktuğumu gördüğü için bişey yok dediler ama benim plaka ve tamponun iç dişleri kırılmış
şimdi bende böyle hasar varsa karşı tarafta da vardır ve benim yüzümden belkide arabalarına masraf yapcaklar offff kızlar offff canım çok sıkkın
dejavu_one - sedacım benimde aşılamadan sonra 1 ay ara verdiler ilçaların etkisinden dolayı büyük ihtimalle canım üst üste yapmıyorlar ..
kızlar bu sabah kaza yaptım arkadan arabaya vurdum hava çok yağmurluydu....arabanın radyosunu ayarlıyayım derken ön mesafeme baktığımda bişey yoktu kafamı bi kaldırdım frene bastım ama yağmurlu olduğu için durmadı kaydı ve vurdumkorkarak aşağıya indim bişey varmı diye adamalr benim korktuğumu gördüğü için bişey yok dediler ama benim plaka ve tamponun iç dişleri kırılmış
şimdi bende böyle hasar varsa karşı tarafta da vardır ve benim yüzümden belkide arabalarına masraf yapcaklar offff kızlar offff canım çok sıkkın
Eki Görüntüle 570806
bu sabah testim kızlar çıplak gözle daha koyu görünüyor 2. çizgi bata 4 gün var...
Eki Görüntüle 570806
bu sabah testim kızlar çıplak gözle daha koyu görünüyor 2. çizgi bata 4 gün var...
tatlım batı bekliyeyim diyorum kimyasal olmadığı belli olsun istiyorum...güzel haber geliyomu neeee ayy kan testinemi gitsenki acabaaa
canım eger testı yaptıktan bırı ıkı dk ıcınde bu cızgı cıktıysa hamilesin :)
sağolasın buketcimm aynen cana gelmesin maddi hasar her türlü çözülürgeçmiş olsun takma kafaya..cana gelmesinde..
bakalım benim için işe yarayacak mı inşallah olur sıkıntı olmaz banada öyle dedi 3 ay deneyeceğiz diye hayırlısı olsun hakkımızda.
ay çok sevindim aylincim ya inşallah vardır uzun süredir hamiş çıkmıyordu hepimize mutluluk olur
çok geçmiş olsun buketcim kendine dikkat dediğin gibi sağlık olmazsa her şey önemsiz.
tatlım sana da geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. yağmurda karda çok dikkat etmek gerekiyor
teşekür ederim btskn haklısın yağmurda çok korkarım kortuğum başıma geldi
tatlım batı bekliyeyim diyorum kimyasal olmadığı belli olsun istiyorum...
evet tatlım 1-2 dk da çıkıyor inşallah koyulaşır hergün sabah yapıcam bata kadar...
geçmiş olsun canım yaa allah beterinden korusunn
geçmiş olsun tatlım canına gelmesin de gerisi boş...
Eki Görüntüle 570806
Aylincim cok şukür rabbim sağlıkli bir hamilelik nasip eder insallah, ya lütfen bekleme devlet hast. Acilin 1 saat içinde sonucu veriyorlar, günün gecti gebelikten şüpheleniyorum de, hemen alirlar kanını, bizide 4 gün bekletme hadi sevincimiz sen ol ınsallah, bu seferki sağlıklık olur canim insallahEki Görüntüle 570806
Aylincim cok şukür rabbim sağlıkli bir hamilelik nasip eder insallah, ya lütfen bekleme devlet hast. Acilin 1 saat içinde sonucu veriyorlar, günün gecti gebelikten şüpheleniyorum de, hemen alirlar kanını, bizide 4 gün bekletme hadi sevincimiz sen ol ınsallah, bu seferki sağlıklık olur canim insallahEki Görüntüle 570806
tatlım batı bekliyeyim diyorum kimyasal olmadığı belli olsun istiyorum...
evet tatlım 1-2 dk da çıkıyor inşallah koyulaşır hergün sabah yapıcam bata kadar...
dayanabilsem tatlım en doğrusu o ama işte...hergun deıl canım 2 gun sonra yap yada en az bır gun ara ver ve yap. ama en ıyısı bat gunu yap
teşekür ederim cnm sağolasın
teşekür ederim canım sağolasın
kevok08 büyük ihtimalle hamilesin canım betaya 4 gün var demişsin aşılamamı yaptırdın yoksa doğal yollamı bence hemen git kan testi yaptır cnm
doğal yolla canım ovulasyon testi kullandım bu ay ona göre oldu ilişki işe yarıyor baya memnun kaldım çok...
hadi gözümüz aydın yasemin yavaşladık hiç hamile haberi alamıyoruz demişti kiii kevok08 bize güzel haberi verdi yuppiiiideğmesin
AMİNN canım inşallah ama işte bat geçsin direk doktora gidicem canım ya 2 kere gördüm pozitifi ve bu ay içimden bi ses oldu diyordu sürekli hamileyim şüphem yok daha çok erken bişi görünmez haftaya belki kese falan görünür diye beklemek istiyorum.gamzenin cok gecmiş olsun, Allahtan büyük birsey degil sana bir sey olmamis cok sükür, boşver giden para olsun.
Aylincim cok şukür rabbim sağlıkli bir hamilelik nasip eder insallah, ya lütfen bekleme devlet hast. Acilin 1 saat içinde sonucu veriyorlar, günün gecti gebelikten şüpheleniyorum de, hemen alirlar kanını, bizide 4 gün bekletme hadi sevincimiz sen ol ınsallah, bu seferki sağlıklık olur canim insallah
aylin ben senin yerinde olsam sabah akşam test yaparım anasını satayım..şimdiye kadar çıkmamışlarında acısı çıksın diye..:))du bakalım..biraz geçsin..inşallah normal sağlıklı bir gebeliktir..:))
canım hayırlı olsunn bende 4 gün kala öğrenmiştim.. bence hemen kan testi yaptır bence yüksek cıkacak..hamileysen dr progestan verir tatlım :))Eki Görüntüle 570806
Eki Görüntüle 570806
gamzenin cok gecmiş olsun, Allahtan büyük birsey degil sana bir sey olmamis cok sükür, boşver giden para olsun.
teşekür ederim cnm sağolasın.. haklısın giden para olsun
canım kanda belli bir değerin altındaysa kimyasal gebelik oluyor ben kimyasal gebelik gecirdim 5.34 tüü ve adetle gitti ama kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim 50-100 çıkarsa değildir benim 113 küsür çıkmıştı ve dr hamilesin dedi..hemen progeestan verdi düşmesini engellemek için ..bence yaptırmalısınn..tatlım batı bekliyeyim diyorum kimyasal olmadığı belli olsun istiyorum...
Eki Görüntüle 570806
dayanabilsem tatlım en doğrusu o ama işte...
AMİNN canım inşallah ama işte bat geçsin direk doktora gidicem canım ya 2 kere gördüm pozitifi ve bu ay içimden bi ses oldu diyordu sürekli hamileyim şüphem yok daha çok erken bişi görünmez haftaya belki kese falan görünür diye beklemek istiyorum.
Amin canım inşallah sağlıklı olur bu sefer de çişimi tutabilsem yaparım tatlım ama tutamıyorum sabah bile uyku sersemi kaçırdım ilk idrarı bu testi yarım saat sonra zorla çıkardığım azıcık idrarla yaptım
canım kanda belli bir değerin altındaysa kimyasal gebelik oluyor ben kimyasal gebelik gecirdim 5.34 tüü ve adetle gitti ama kan tahlili yaptırmanı tavsiye ederim 50-100 çıkarsa değildir benim 113 küsür çıkmıştı ve dr hamilesin dedi..hemen progeestan verdi düşmesini engellemek için ..bence yaptırmalısınn..
evet canım 4gün önce öğrendim ve dayanamadım kan yaptırdım benim erken döllenme olmuş tatlımm...iyikide gitmişim dr a progestan verdi..bence öğrenince gidilmeli dr çünkü adet günü lekelenmem geldiğinde çok korkmuştum 3 gün sürdü..hamileyse dikkat etmeli iilişkiye girmemeli dinlenmeli dr bana öle dedi bebeğin tutunması acısından önemli şeyler erken teşhis gibi bişi oluyo yani..ay ne heyecanlı yaa...aylin öyle heyecanlandımki:)
kız gül sende mi erkenden öğrendin..bi beklemedin demi adetin geçsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?