- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.461
evet canım 4gün önce öğrendim ve dayanamadım kan yaptırdım benim erken döllenme olmuş tatlımm...iyikide gitmişim dr a progestan verdi..bence öğrenince gidilmeli dr çünkü adet günü lekelenmem geldiğinde çok korkmuştum 3 gün sürdü..hamileyse dikkat etmeli iilişkiye girmemeli dinlenmeli dr bana öle dedi bebeğin tutunması acısından önemli şeyler erken teşhis gibi bişi oluyo yani..
vay bak bunu öğrendiğim iyi olmuş..demek erken teşhis haa..peki senin hesaplarına göre son adet tarihinden kaç gün sonra döllenme olmuş??
canım ben 22 ağustos adet oldum 28-29-31-2-3 u ilişki olduvay bak bunu öğrendiğim iyi olmuş..demek erken teşhis haa..peki senin hesaplarına göre son adet tarihinden kaç gün sonra döllenme olmuş??
günaydın hayırlı cumalar ;
dejavu_one - sedacım benimde aşılamadan sonra 1 ay ara verdiler ilçaların etkisinden dolayı büyük ihtimalle canım üst üste yapmıyorlar ..
kızlar bu sabah kaza yaptım arkadan arabaya vurdum hava çok yağmurluydu....arabanın radyosunu ayarlıyayım derken ön mesafeme baktığımda bişey yoktu kafamı bi kaldırdım frene bastım ama yağmurlu olduğu için durmadı kaydı ve vurdumkorkarak aşağıya indim bişey varmı diye adamalr benim korktuğumu gördüğü için bişey yok dediler ama benim plaka ve tamponun iç dişleri kırılmış
şimdi bende böyle hasar varsa karşı tarafta da vardır ve benim yüzümden belkide arabalarına masraf yapcaklar offff kızlar offff canım çok sıkkın
Eki Görüntüle 570806
bu sabah testim kızlar çıplak gözle daha koyu görünüyor 2. çizgi bata 4 gün var...
canım ben 22 ağustos adet oldum 28-29-31-2-3 u ilişki oldueylülün 15i hamile olduğumu öğrendim..
28 günde bir oluyordum canım ama son 3 ay dengesizleşmişti 25-26 -27 değişioduvaayy..15 gün içinde hamile kalmışsın..peki sen kaç günde bir adet oluyordun:??
28 günde bir oluyordum canım ama son 3 ay dengesizleşmişti 25-26 -27 değişiodu
canımm benim en fazla 24 e düştü başka bir sebebi yoksa yani daha önceden bu kadar kısalmamışsa yakındır hamişliğin İNŞALLAH..:)ya bende 28 günde bir oluyodum..kısaldıkça kısaldı bu döngüm..22 ye düştü(
canımm benim en fazla 24 e düştü başka bir sebebi yoksa yani daha önceden bu kadar kısalmamışsa yakındır hamişliğin İNŞALLAH..:)
KEŞKE soğana devam etseydin canım...hayırlısı olsun inşallah..tüp yaptırırken sormuştum doktora..olabilir dedi..yumurtalık rezerviyle alakalı dedi..ben bu ay soğan suyu içtimya..gerçi 1 hafta içebildim.ama benim döngü 22 olunca anca öyle oluyo.7 gün adet+7 gün bekle+7 gün iç saten 21 ediyo adet geliyo..şuan belim melim dökülüyo..adetten sonrada daha önce bahsetmiştim bi kavun var onu yapacam..,..ondan sonrada ya ben ankaraya giderim ya ankaradaki bana gelir..artık planlıyorum ki hangi gün olsa:))
tatlım batı bekliyeyim diyorum kimyasal olmadığı belli olsun istiyorum...
evet tatlım 1-2 dk da çıkıyor inşallah koyulaşır hergün sabah yapıcam bata kadar...
canım ben 22 ağustos adet oldum 28-29-31-2-3 u ilişki oldueylülün 15i hamile olduğumu öğrendim..
KEŞKE soğana devam etseydin canım...hayırlısı olsun inşallah..
maşallah güll bir mıh gibi derlerya nasıl hatırlıyosun :))))))))))))
hee ozamn başka canım ben adet olmadan bıraktın sandım bak bende yaptım adetin 7. günü başladım 15 gün yaptım tam bitti2-3 gün sonra adet oldum..bence cok yararlı..adetliyken içilmiyoki soğan suyu..
çirkinn canım şirin bişi koysan :)))kızlaaaaaaaaarr avatarım nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?