Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

vay bak bunu öğrendiğim iyi olmuş..demek erken teşhis haa..peki senin hesaplarına göre son adet tarihinden kaç gün sonra döllenme olmuş??

Canımm geçmiiş olsunn sende ve onlarda birşey yok ya canım cana geleceğine mala gelsin yoktur onlarda da birşey hem kendileri birşey istememişler sıkma canını onlar yaptırırlar sigorta falan. Unut artık canım..

Eki Görüntüle 570806
bu sabah testim kızlar çıplak gözle daha koyu görünüyor 2. çizgi bata 4 gün var...

canım ya hamilesin işte bal gibi. Buradan böyle gözüküyorsa oradan daha net gözüküyordur testte çıktıysa kanda hayli hayli çıkar bence kan testi yaptır. Hadi gözün aydınn ohh bir güzel habwr alabildik şükür. Aşılama topiğnde de bir arkadaş 2. aşılamasında hamile kaldı ona da sevnidm neyse ki böyle güzel haberler geliyor son günlerde de benimde moralim düzeliyot ya.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin tatlımm

canımm benim en fazla 24 e düştü başka bir sebebi yoksa yani daha önceden bu kadar kısalmamışsa yakındır hamişliğin İNŞALLAH..:)

tüp yaptırırken sormuştum doktora..olabilir dedi..yumurtalık rezerviyle alakalı dedi..ben bu ay soğan suyu içtimya..gerçi 1 hafta içebildim.ama benim döngü 22 olunca anca öyle oluyo.7 gün adet+7 gün bekle+7 gün iç saten 21 ediyo adet geliyo..şuan belim melim dökülüyo..adetten sonrada daha önce bahsetmiştim bi kavun var onu yapacam..,..ondan sonrada ya ben ankaraya giderim ya ankaradaki bana gelir..artık planlıyorum ki hangi gün olsa:))

KEŞKE soğana devam etseydin canım...hayırlısı olsun inşallah..

kızlar benim bi kuzenim var 35 yaşında 3 kez filan tüp bebek denedi doktor menepoza giriyosun demişş kurban oldugum allah ona nasip etsin sürekli dua ediyorumm ama çok üzüldüm

maşallah güll bir mıh gibi derlerya nasıl hatırlıyosun :))))))))))))

:))) hatırlıyorum tabi tatlımm..takvim tutuyordum çünkü..

adetliyken içilmiyoki soğan suyu..
hee ozamn başka canım ben adet olmadan bıraktın sandım bak bende yaptım adetin 7. günü başladım 15 gün yaptım tam bitti2-3 gün sonra adet oldum..bence cok yararlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…