- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.481
Nazancim ne zor kuzenin için insallah rabbim bir mucize yaratirda hamile kalir.kızlar benim bi kuzenim var 35 yaşında 3 kez filan tüp bebek denedi doktor menepoza giriyosun demişş kurban oldugum allah ona nasip etsin sürekli dua ediyorumm ama çok üzüldüm
adetliyken içilmiyoki soğan suyu..
AMİNNNNNNNN canım RABBBİM en kısa zamnda sizede- tüm evlat isteyenlere nasib etsin İNŞALLAH..Gülcüm oğlunun cicişleri pek güzel güle güle giyinsin, ömrü uzun olsun insallah
kızlarrrr cicişlerim geldiiiiiiiii,,,bunları almıştımm...
bööööööööööööööööö :))) güzel bikeremmm..tutamadım kendimi aldım bişiler..bide çalışsam aldığım maaş giderdi heralde :)) beğendin dimi teyzesiiiii :)anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam sevsinler cicişleri..hiç te güzel değil:))hıhıh
bööööööööööööööööö :))) güzel bikeremmm..tutamadım kendimi aldım bişiler..bide çalışsam aldığım maaş giderdi heralde :)) beğendin dimi teyzesiiiii :)
evet bizim kuzunun hakları var üzerinde :)) konuşamıyorum ama haklarım üstümde dicekçok tatlııııııııııı..hele beşli set manyakmış haa...
bak bende vesikalık fotomu koydum..acele çekilenlerden:))
evet bizim kuzunun hakları var üzerinde :)) konuşamıyorum ama haklarım üstümde dicekALLAH sen, davul etmeye :)) cidden senmisin kız :)
kızlar benim bi kuzenim var 35 yaşında 3 kez filan tüp bebek denedi doktor menepoza giriyosun demişş kurban oldugum allah ona nasip etsin sürekli dua ediyorumm ama çok üzüldüm
kızlarrrr cicişlerim geldiiiiiiiii,,,bunları almıştımm...
kahramanın kim kızzzz..heeee..bak az sonrada kahramanımın resmini koyacam..
sağol canım AMİNN İNŞALLAH 16.haftamdayım dra göre 17deyim 6.gün öndeymişim..:) bana kalsa hemen alcaktımda eşim aldırmadı ancak danandım bukadar zar zor inka ettim zaten :)) şimdi oda için ikna çabalarındayım ocakta onada inka edicem İNŞALLAHayy çok güzeller yaaa süperr.. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebişine canım. Kaç haftalık oldun artık yavaş yavaş almak lazım tabii.
Kızlarr reglyim ya ben duaları okuyamıyorum yarım kaldı bitince devam edicemm.
kızlar benim bi kuzenim var 35 yaşında 3 kez filan tüp bebek denedi doktor menepoza giriyosun demişş kurban oldugum allah ona nasip etsin sürekli dua ediyorumm ama çok üzüldüm
günaydın hayırlı cumalar ;
dejavu_one - sedacım benimde aşılamadan sonra 1 ay ara verdiler ilçaların etkisinden dolayı büyük ihtimalle canım üst üste yapmıyorlar ..
kızlar bu sabah kaza yaptım arkadan arabaya vurdum hava çok yağmurluydu....arabanın radyosunu ayarlıyayım derken ön mesafeme baktığımda bişey yoktu kafamı bi kaldırdım frene bastım ama yağmurlu olduğu için durmadı kaydı ve vurdumkorkarak aşağıya indim bişey varmı diye adamalr benim korktuğumu gördüğü için bişey yok dediler ama benim plaka ve tamponun iç dişleri kırılmış
şimdi bende böyle hasar varsa karşı tarafta da vardır ve benim yüzümden belkide arabalarına masraf yapcaklar offff kızlar offff canım çok sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?