Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar benim bi kuzenim var 35 yaşında 3 kez filan tüp bebek denedi doktor menepoza giriyosun demişş kurban oldugum allah ona nasip etsin sürekli dua ediyorumm ama çok üzüldüm
Nazancim ne zor kuzenin için insallah rabbim bir mucize yaratirda hamile kalir.

adetliyken içilmiyoki soğan suyu..

buketcim saracoğlunun sitesinde 'sıkca sorulan sorular' diye biryer var, orda bu dediğini sormuşlar, adam adetliyken içilir demib, kürü yaparken eger adet olursaniz, kürü birakmayin tam gününü tamamlayin yaziyor, hadi bismillah belki bu vesile olur buket, siteye bi gir kullananlarin yorumlarini oku, nasil mucuzevi bir sey

kızlarrrr cicişlerim geldiiiiiiiii,,,bunları almıştımm...

Eklentiler

• $Hastahane-CIKISI-10-PARCA-IKIZLER-BEBE__63512468_0.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $Hastane-CIKISI-5-parca__69055763_0.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $0abebek-set-5-PARCA-bakim-tasima-kanguru-alt-ana__68548810_0.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 23
bööööööööööööööööö :))) güzel bikeremmm..tutamadım kendimi aldım bişiler..bide çalışsam aldığım maaş giderdi heralde :)) beğendin dimi teyzesiiiii :)

çok tatlııııııııııı..hele beşli set manyakmış haa...

bak bende vesikalık fotomu koydum..acele çekilenlerden:))

çok tatlııııııııııı..hele beşli set manyakmış haa...

bak bende vesikalık fotomu koydum..acele çekilenlerden:))
evet bizim kuzunun hakları var üzerinde :)) konuşamıyorum ama haklarım üstümde dicek ALLAH sen, davul etmeye :)) cidden senmisin kız :)

kızlar benim bi kuzenim var 35 yaşında 3 kez filan tüp bebek denedi doktor menepoza giriyosun demişş kurban oldugum allah ona nasip etsin sürekli dua ediyorumm ama çok üzüldüm

Canım çok zor birşey Allah kimseye vermesin ama hemen umudunu kaybetmesin tek doktorla kalmasın bir doktora güven olmuyor ne menapoza giriyosun diyenler var ama regl oluyor bebek sahibi olutor bence yılmasın hala yumurtası varsa şansı varsa tüp denesin gersini dondursun bir sonraki tedavi için kaç kere deneyip sonunda kavuşanlar var. Sen de destek ol asla pes etmesin.

kızlarrrr cicişlerim geldiiiiiiiii,,,bunları almıştımm...

ayy çok güzeller yaaa süperr.. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebişine canım. Kaç haftalık oldun artık yavaş yavaş almak lazım tabii.

ayy çok güzeller yaaa süperr.. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebişine canım. Kaç haftalık oldun artık yavaş yavaş almak lazım tabii.
sağol canım AMİNN İNŞALLAH 16.haftamdayım dra göre 17deyim 6.gün öndeymişim..:) bana kalsa hemen alcaktımda eşim aldırmadı ancak danandım bukadar zar zor inka ettim zaten :)) şimdi oda için ikna çabalarındayım ocakta onada inka edicem İNŞALLAH ERKEKLER biz kadar hevesli değil ya yada belli etmiolar deli edio beni bazen

kızlarr ben cıkıyorum iyi akşamlar ALLAH a emanet olun

YASEMİNCİMMMM görüşemiyoruz yoğun çalışıyormuşsun ALLAH kolaylık versin tatlımm...

canım mini tüp bebek yöntemi varmış duymuşsundur belki tüp bebekte basarılı olmaynlarda bile basarılı oluyormuş bi arastırın isterseniz belki faydası olur

geçmiş olsun kimseye bişi olmamışya boşver gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…