Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bukeeet avatarin cok tatli :))))))

Sedaaaa ne yapiyosun canim?

Bircaaan sen nerelerdesin?

Ve tabiki nazan, bedriye, gamze,aylin,gül,yasemin, ayse, tümay hafta sonu ne yapacaksiniz deyin bakalim, belki haftay aylinin hamileligini kutlariz :)))))))))))

belkisi mi kalmış burcucum? kesin kutluyoruz inşallah.daha 4 gün var bat a şimdiden böyle çıktığına göre.... belki gitmiştir kana.ben dahil herkes heyecanla bekliyo valla.gitsede kana verse haberi

sen nasılsın buarada?ben her zaman ki gibi grip oluyorum.burnum tıkandı,boğazım şişti hafta sonu da yazılı hazırlıcam ve yatıcam bol bol.geçen haftaki fikrin çok güzeldi ama olmadı.bende girmedim bu sebeple.gerçekten bi süre bebek konuşmamaya ihtiyacım var benimde

bende burdayım haftaonu bolbol misafir ağırlıcam

Kıyamam canim cok gecmiş olsun, bol bol nar ye bide ben soğan kürü yaparken, herkes gripten dökülüyordu bana hic birsey olmadi. Benim de bu hafta yazili haftasi, ben boş derslerde hazırlıyorum, eve iş getirmek cok sinir bozucu zaten ev işini zor yetiştiriyorum hatta yapinca da boş derslerde okuyorum. Ayrica bebek konusunda cok haklisin canim ,24 saat bebek düşünüyorum beyin uyuştu, gercek hayattan koptum, ne olacak bu halimiz? Aylin de insallah haftasonu tahlil yaptırırda, Allahin izniyle hepimizin kısmeti acilir insallah, benimde yatili misafirim var evi temizliyorum, biraz börek falan yapacagim ama yoruldum valla, sen nasilsin canim, evet uzun zamandir yoktun

canım güzel dileklerin için çok teşekkkür ederim rabbim hepimize sağlıklı suhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.hafta sonu kayınvalidemin evini taşıycaz benle oturuyordu kaynımı evlendiriyor yeni ev diziyor orda kalıcak artık bende temizlik yapıcam yardım edicem yatılı misafir zor allah yardımcın olsun.
sibel akşamki duanı okudum.

SİBELCİM canım duanı tamamladım tatlım..
canlar yarın 13 15 e randevu aldık doktora gidicem önce kan testi yaptırıcam erken gidip sonra direk kan testiyle doktorun yanında olacağım...
uyku haram bana dünden beri görseniz... ama içimden bi ses inatla tamam bu sefer endişelenme diyor mutlu oluyorum çok ama çok bilmek de iyi değilmiş riskleri onu farkettim...
anneciğim yanımda onunla konuşuyoruz biz hiç bilmezdik diyor gebeysen gebesin doğar o çocuk hiç düşünmezdik kötü şeyleri diyor keşke ben de öyle olabilsem...

canım inşallah hamilesindir hislerine güven canım gerçekten öyle hissediyorsan öyledir.

canım yarın kısmetse kayınvalidemlerle beraber annemlere gidicez :) pazarda aşkımla başbaşa gecirriz heralde
tatlımm en doğrusunu yapıosun hem için rahatlar endişelenme çok ümitlenme ama ümidinide kaybetme RABBİM yardımcın olsun..tahlile göre hamilesin zaten ama bide kanda bakılsın kese 2 hafta sonra fln görünür ama en azından drun vereceği ilaç falan olabilir ALLAHtan hayırlısı güzel haberlerle gel İNŞALLAH..

umutlarım artıyor canlar herşeyimi paylaşmak istiyorum sizlerle bu akşam dayanamadım yine test yaptım 3 saat falan tuttuğum idrarla sabahki testten daha belirgin çıktı yükseldiğini gösteriyor bu o kadar rahatladım ki anlatamam

oyy canım nasıl heycanlısındır dimi şimdi yüreğin pırpır rabbim sağlıklı bir şekilde hamileliğini gecirip kucağına almayı nasip etsin çokkk sevindim inan yanında olsam sarılıp öperdim bebişimide okşardım annişinin göbüşünden taeyzeleri onu çok seviyorlar diye inş yarın süper haberler getireceksin

tatlım durr etme ağlıycam bak şimdi... çok teşekkürler canım güzelliğin içimi ferahlatıyor hepinizin güzelliği ALLAHIM yüzümüzü güldürsün tez vakitte inşallah buradaki herkes fazlasıyla hakediyor bunu...
24 kasımda ovulasyon oldu 28 kasım çarşamba günü gece dua ettim ALLAHIM dedim nolur bebeğim benimleyse bi belirti versin diye sabaha göğüsler şiş uyandım şok oldum
bu gece uyku haram bana buradaki herkese tek tek dua edicem

tatlımm dr gitmekle en doğrusunu yapıosun hem için rahatlar endişelenme çok ümitlenme ama ümidinide kaybetme RABBİM yardımcın olsun..tahlile göre hamilesin zaten ama bide kanda bakılsın kese 2 hafta sonra fln görünür ama en azından drun vereceği ilaç falan olabilir ALLAHtan hayırlısı güzel haberlerle gel İNŞALLAH..

amin canım inşallah sana sormayı unuttum daha önce sanırım sen de bata 4 gün kala öğrenmiştin idrar testiyle senin testin de silik miydi benim gibi yoksa koyu muydu tatlım? ona göre kan tahlili tahmini yapmaya çalışıcam yarın için yuhh bunları mı düşünüyorsun diyeceksiniz ama naapiim çıkmıyor ki kafamdan :18:

silikti canım bende kimyasal gebelik gecirdim dedim bu sefer yapmıcam die ama dayanamadım akşama eşimle gittik sonucu alınca eşime doğru bi gidişim vardı sorma hala eşim taklidimi yapıo ağzım kulaklarımdaydı..RABBİM sizede nasib etsin İNŞALLAH..

Ayliiiiiiiiiiiiiiiin hamilelerin duasi kabul olurmuş derler, bu gece bizim için dua et ve lütfen yarin kan tahlili yaptir lütfeeeeeen. Allah nazardan korusun

amin canım sağolasın hepimize nasip eder inşallah... silik çıkınca işte 20 mg sonra gösteriyormuş test heralde o civarda ki silik diye düşünüyordum inşallah benim de yarın doktorun kimyasal demeyeceği kadar yüksek çıkar değerim...
Ayyy Aylin cok heyecanlandim simdi.inşallah yarinki testin bizi sevindirir

Amin canım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…