Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İNŞALLAH tatlımmmm..ben hala saklıyorum idrar testini atamadım :)

Aylin'in telaşından yazmayi unuttum sibel duani okudum. Birazdan Aylincim sana dua edecegim, şimdi ayriliyorum ama tekrar gelecegim, misafirlerim gece birde gelecek börek yaptim, kısır yaptim bide browni yapayim, banyo yapayim, aylinin duasini edeyim hemen geri dönecegim, şimdilik öptüm sizleri

kolay gelsin canım.misafirden önce hakkaten yoruluyor insan ama sevdiği bir geliyorsa değiyor.kafa dengi,can dostu bi insan geliyodur inşallah ta.gece muhabbet ederken unutursun tüm yorgunluğunu.ben okulda hazırlama ve okuma işini beceremiyorum.zaten boş dersim çok az.onlarda da arkadaşlarla muhabbet edim kafam dağılsın istiyorum.
kayınpederimi kaybetmemiz beni baya etkiledi.bedriye kadar değildir belki ama çok sarsıldım.babam gibi severdim rahmetliyi.bian herşey boş geldi.bide hastanede tüm evlatları başındaydı.kendi yaşlılığımı düşündüm.benim başımda kim olacak acaba dedim?öğrencilerimi çok severim.hep oğlum,kızım derim.dertlerine dertlenirim,gülüşleriyle derdimi unuturum.ama bu kadar işte eve geldim mi hiç biri yok işte.sağolsun sever sayarlar ama mezun oldumu biter işte.bidaha nerde görürsün?velhasılı kelam kendi evladının yerini tutmaz hiç biri.amaaaaaaaaaaaaaaan öyle işte.boşver açmayalım bu konuları.nasipte varsa çıkar gelir.yoksa boynumuz ömür boyu bükük kalır napalım?ben çocuğum olana kadar atabileceğimi sanmıyorum bebek düşüncesini aklımdan.Allah daha fazla bekletmez da kurtulurum inşallah bu hastalıklı ruh halinden

Allah razıolsun canım ben de başlayayım dualarıma anca yetiştiririm tüm topiği

rabbim dualarımız kabul etsin bize sen daha çok dua et annişlerin duası ret olmaz kocişinin haberi varmı nasıl söyledin nasıl tepki verdi

yaa regliyken okunmuyo mu? bunlar tesbihat ya okunur diye biliyorum..yoksa yine içime sinmiyo olayı mı? hayır ben yanlış biliyorda olabilirim.

canım tesbihleri yine okuyordum ama bu dua yani kitaptan okuyorum ezbere de biliyorum gerçi aşılama zamanı ve sonrası o duayı çok okudum çünkü ama içim rahat etmiyor kabul olmazmış gibi geliyor olacaksa içime sinsin istiyorum iki güne regl biter heralde devam ederim.

İyiyim burcum yaa toparlanmaya çalışıyorum napıyım. Ağrım var belim, kasıklarım. Ama yok ben iyice inanmaya başladım ben gebe kaldım ama tutunamadı bebeğim ya da kimyasal oldu. Çok belirtim vardı benim en önemliis Aylin de demiş ya işte 24 kasımda ovu oldu, çarşamba dua ettim perş. göğüsler şişti diye aynen benimde çarş başladı uçların acıması c.tesi ye kadar sürdü azalarak bitti, kasık karın ağrım vardı hatta dr ben öle diyince kan testinden önce baktı büyüyüp çatlamayan ve aşırı büyüyen yumurta mı var diye ama yoktu o da.Regl belirtisi bile yaşamam ki azcık bel ağrım olur regl olurum bunlar çok başkaydı. Bu sefer kafamı hiç takmıcam ama kendime de azami dikkaet edicem gerisi kısmet.

Ayy hadi hayırlısı canım yaa kan testi de güzel çıkacak bak gör gebelik testinde çıktığna göre kanda baya bir değer çıkar güzel haberler getir bize gözümüz gönlümüz açılsın bee..

Canim evet cok sevdigimiz bir arkadasimiz gelecek nisanlisiyla beraber, bende ortaokulda calisiyorum bu sene ilk defa 4. Sinifa giriyorum cok tatlilar onlara sariliyorum kucagma aliyorum içim gidiyor, seni cok iyi anliyorum. Ayrica ölüm insana gerceği gösteriyor, eskiden dert ettigin bir lafa hic takilmiyorsun bile üzüldügün seyler artik bos geliyor. Ve bebek konusu insallah rabbim saglikli hayirli bebekler nasip ederde bize zihnimizin karmaşası, sıkıntisı gider hayirlisiyla, Allah'a emanet ol canim

Sedacim bencede senin kuzular döllendi ama tutunamadı, gerci tutunamadaiysa saglikli degildir ama işte yürek sızlılar haklisin, anlarim rabbim tez zamanda nasip eder insallah

Aylincim senin için dua ettim insallah şuan rahminde saglikli ve hayirli bir evlat tutunmuş büyümeyi bekliyordur Allah yolunu açik etsin

valla artık regl oldum sonuçta ne olduğunu düşünmek istemiyorum. Ben tüp bebek araştırmaya başladım bile 2. aşılama tutrar belki belli olmaz zaten burada acıbamdem de baharda tüp bebek merkezi açılacak ama aşağı yukarı başka yerlerin fiyatlarına bakaım dedim ben bakarken de acayip birşey oldu çok güldük eşimle reklamlar vardı yarın posta gazetesinde kadın hastalıkları tüp bebek nedenleri yapılması ve merkezlerden fiyatlar vereceklermiş tam da ben netten araşytırırken bu kadar olur yanii hemen alıcam yarın bir tane siz de alın okuyun.

Ben dün gece doğru düzgün uyuyamadım çok uykum var aslında ama uyuyasım yok yaa.. Yarın eşim de yok telafi dersi yapacak gidecek bende evi temizlerim aşılamadna beri dip bucak temizlemedim mis gibi yapayım evimi.

canım ınsallah hamilesindir ve burda hepımızı sevındırırsın haberlerınle nolur dualarından benıde mahrum bırakma bızde yarın sperm testımızı yaptırcaz rabbım hepımıze yardım etsın ınşallahhh

canım benim başınız sağolsun.. Valla inanır mısın günlerdir tuttum kendimi herkesle muhabbetler ettim, işlere sardım, ama yok, bu akşam yine katıla katıla ağladım.. yüreğimdeki taş kocaman oldu resmen.. Allah herkese sabır versin. bende düşündüm ayrıca bugun senin dediğini böyle zor zmaanlarda evlatlar sarıyor insanın çevresini bizi tek bırakmaz inşAllah. tek bırakırsada bizede bir yol çizmiştir elbet.. tam biraz önce tlf da konuşuyordum annemle facede takılıyordum o sırada dertli olduğumdan dem vuruyordum.. "dert etme, dua et.. Mevlana" çıktı.. Anneme dedim Allah tarafından bir cümle bir kelime ulaşıyor insana işte böyle.. zor günler..

Aylinn inşAllah yüreğimle diliyorum ki bu sefer senin bayramın olsun hayırlısıyla.. Dua ediceğim bu gece.. inşAllah Yarabbim..

Sibel duanı şimdi okuorum.. Rabbim kabul eder inşAllah..

görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…