- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.521
Ayliiiiiiiiiiiiiiiin hamilelerin duasi kabul olurmuş derler, bu gece bizim için dua et ve lütfen yarin kan tahlili yaptir lütfeeeeeen. Allah nazardan korusun
İNŞALLAH tatlımmmm..ben hala saklıyorum idrar testini atamadım :)amin canım sağolasın hepimize nasip eder inşallah... silik çıkınca işte 20 mg sonra gösteriyormuş test heralde o civarda ki silik diye düşünüyordum inşallah benim de yarın doktorun kimyasal demeyeceği kadar yüksek çıkar değerim...
Amin canım inşallah...
Kıyamam canim cok gecmiş olsun, bol bol nar ye bide ben soğan kürü yaparken, herkes gripten dökülüyordu bana hic birsey olmadi. Benim de bu hafta yazili haftasi, ben boş derslerde hazırlıyorum, eve iş getirmek cok sinir bozucu zaten ev işini zor yetiştiriyorum hatta yapinca da boş derslerde okuyorum. Ayrica bebek konusunda cok haklisin canim ,24 saat bebek düşünüyorum beyin uyuştu, gercek hayattan koptum, ne olacak bu halimiz? Aylin de insallah haftasonu tahlil yaptırırda, Allahin izniyle hepimizin kısmeti acilir insallah, benimde yatili misafirim var evi temizliyorum, biraz börek falan yapacagim ama yoruldum valla, sen nasilsin canim, evet uzun zamandir yoktun
Aylin'in telaşından yazmayi unuttum sibel duani okudum. Birazdan Aylincim sana dua edecegim, şimdi ayriliyorum ama tekrar gelecegim, misafirlerim gece birde gelecek börek yaptim, kısır yaptim bide browni yapayim, banyo yapayim, aylinin duasini edeyim hemen geri dönecegim, şimdilik öptüm sizleri
rabbim dualarımız kabul etsin bize sen daha çok dua et annişlerin duası ret olmaz kocişinin haberi varmı nasıl söyledin nasıl tepki verditatlım durr etme ağlıycam bak şimdi... çok teşekkürler canım güzelliğin içimi ferahlatıyor hepinizin güzelliği ALLAHIM yüzümüzü güldürsün tez vakitte inşallah buradaki herkes fazlasıyla hakediyor bunu...
24 kasımda ovulasyon oldu 28 kasım çarşamba günü gece dua ettim ALLAHIM dedim nolur bebeğim benimleyse bi belirti versin diye sabaha göğüsler şiş uyandım şok oldum
bu gece uyku haram bana buradaki herkese tek tek dua edicem
yaa regliyken okunmuyo mu? bunlar tesbihat ya okunur diye biliyorum..yoksa yine içime sinmiyo olayı mı? hayır ben yanlış biliyorda olabilirim.
Bukeeet avatarin cok tatli :))))))
Sedaaaa ne yapiyosun canim?
Bircaaan sen nerelerdesin?
Ve tabiki nazan, bedriye, gamze,aylin,gül,yasemin, ayse, tümay hafta sonu ne yapacaksiniz deyin bakalim, belki haftay aylinin hamileligini kutlariz :)))))))))))
SİBELCİM canım duanı tamamladım tatlım..
canlar yarın 13 15 e randevu aldık doktora gidicem önce kan testi yaptırıcam erken gidip sonra direk kan testiyle doktorun yanında olacağım...
uyku haram bana dünden beri görseniz... ama içimden bi ses inatla tamam bu sefer endişelenme diyor mutlu oluyorum çok ama çok bilmek de iyi değilmiş riskleri onu farkettim...
anneciğim yanımda onunla konuşuyoruz biz hiç bilmezdik diyor gebeysen gebesin doğar o çocuk hiç düşünmezdik kötü şeyleri diyor keşke ben de öyle olabilsem...
kolay gelsin canım.misafirden önce hakkaten yoruluyor insan ama sevdiği bir geliyorsa değiyor.kafa dengi,can dostu bi insan geliyodur inşallah ta.gece muhabbet ederken unutursun tüm yorgunluğunu.ben okulda hazırlama ve okuma işini beceremiyorum.zaten boş dersim çok az.onlarda da arkadaşlarla muhabbet edim kafam dağılsın istiyorum.
kayınpederimi kaybetmemiz beni baya etkiledi.bedriye kadar değildir belki ama çok sarsıldım.babam gibi severdim rahmetliyi.bian herşey boş geldi.bide hastanede tüm evlatları başındaydı.kendi yaşlılığımı düşündüm.benim başımda kim olacak acaba dedim?öğrencilerimi çok severim.hep oğlum,kızım derim.dertlerine dertlenirim,gülüşleriyle derdimi unuturum.ama bu kadar işte eve geldim mi hiç biri yok işte.sağolsun sever sayarlar ama mezun oldumu biter işte.bidaha nerde görürsün?velhasılı kelam kendi evladının yerini tutmaz hiç biri.amaaaaaaaaaaaaaaan öyle işte.boşver açmayalım bu konuları.nasipte varsa çıkar gelir.yoksa boynumuz ömür boyu bükück kalır napalım?ben çocuğum olana kadar atabileceğimi sanmıyorum bebek düşüncesini aklımdan.Allah daha fazla bekletmez da kurtulurum inşallah bu hastalıklı ruh halinden
Sedacim bencede senin kuzular döllendi ama tutunamadı, gerci tutunamadaiysa saglikli degildir ama işte yürek sızlılar haklisin, anlarim rabbim tez zamanda nasip eder insallah
Aylincim senin için dua ettim insallah şuan rahminde saglikli ve hayirli bir evlat tutunmuş büyümeyi bekliyordur Allah yolunu açik etsin
inş tertemiz çıkar sonuçlarınızcanım ınsallah hamilesindir ve burda hepımızı sevındırırsın haberlerınlenolur dualarından benıde mahrum bırakma bızde yarın sperm testımızı yaptırcaz rabbım hepımıze yardım etsın ınşallahhh
inş tertemiz çıkar sonuçlarınız
kolay gelsin canım.misafirden önce hakkaten yoruluyor insan ama sevdiği bir geliyorsa değiyor.kafa dengi,can dostu bi insan geliyodur inşallah ta.gece muhabbet ederken unutursun tüm yorgunluğunu.ben okulda hazırlama ve okuma işini beceremiyorum.zaten boş dersim çok az.onlarda da arkadaşlarla muhabbet edim kafam dağılsın istiyorum.
kayınpederimi kaybetmemiz beni baya etkiledi.bedriye kadar değildir belki ama çok sarsıldım.babam gibi severdim rahmetliyi.bian herşey boş geldi.bide hastanede tüm evlatları başındaydı.kendi yaşlılığımı düşündüm.benim başımda kim olacak acaba dedim?öğrencilerimi çok severim.hep oğlum,kızım derim.dertlerine dertlenirim,gülüşleriyle derdimi unuturum.ama bu kadar işte eve geldim mi hiç biri yok işte.sağolsun sever sayarlar ama mezun oldumu biter işte.bidaha nerde görürsün?velhasılı kelam kendi evladının yerini tutmaz hiç biri.amaaaaaaaaaaaaaaan öyle işte.boşver açmayalım bu konuları.nasipte varsa çıkar gelir.yoksa boynumuz ömür boyu bükük kalır napalım?ben çocuğum olana kadar atabileceğimi sanmıyorum bebek düşüncesini aklımdan.Allah daha fazla bekletmez da kurtulurum inşallah bu hastalıklı ruh halinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?