Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

CANLAR dua listesini bitirdim hepinize ve kendime bütün yüreğimle dua ettim ALLAHIM hakımızda hayırlısını versin inşallah...

evet bak bunu söylemedim tabiki destek olucamm hep dua ediyorum en başta hep onun ismini söylüyorumm güzel rabbim onada nasip etsin tabiki bizlerede inş.

evet tatlım duymuştum ben netten bi araştırayımda kendisi biraz sinirli bi insan hemende gönlüne küser biraz çabalarım inş. başarılı olur buna ikna ederim nasip inş. olurrr

iyiyiz tatlımmm inş. yaa kaç zamandır hasret kaldık bu güzel haberlereeeeee

aa evet annemde en ufak bi kaçakta ödümüz kopardı hamile kalcaz diye diyo hatta bi çogu yanlışlıkla hamile kalıyolar hemen cecik bize bi bakk salıyoz spermleri salıyoz spermleri bi cacık oldugu yok daha öncede söyledigim gibi spremler yumurtalarımızla gönül eğlendiriyo

gunaydın kıslar nasılsınız aylıncım gusel habelr duydum senın adına coook sevındım hadı hayırlısı.kıslar sonundadun temızlendım uzun bı aradan sonra esımle beraber olduk ama kan geldı ve hala geceden berı gelıyo anlamadım gıttı dun bıtmıştı ama gelmedı hıc acaba bırıkmış kan gelırmıkı ıcerden morelım bozuldu gorunce

ay cok guldum ya bu spermler ne seyler boyle once umıd verıyo sonra bırakıp gıdıyo:)

Kızlar günaydınnn
Öncelikle gülcüm canım duanı okudum Allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aylincim bugün doktora gidecekmişsin hayırlı haberlerini bekliyoruz :) Allahım inşallah bebeğin seninledir :)

gunaydınn seker

Kızlar bu aşılamadan sonra bana bişeyler oldu feci şekilde kasıklarım ağrıyo sürekli bıçak batması gibi acılar oluyo bide vücudumda koca koca sivilceler çıktı doktoro gittiğimde aşılamadan sonra bi kist oluştu 10gün sonra gel bakalım demişti tabii ben gitmedim acaba kistiregliyle atamadımmı?anlamadım gitti yada ilaçlardanmı böyle oldum valla korkuyorum artık

günaydın herkeslere bol dinlenmeli ve huzurlu bir hafta sonu olsun. Burcucum okadar yoğun bir iş temposu gecirdimki doğru düzgün giremedim. ama girip okuyorum nadirde olsa.
Aylinede cok ama cok sevindim inşallah öyledir bugün test yaptırcakmış hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Nazan sündüzün dediği gibi mini tüp bebek yöntemi varmış bende gecenlerde okudum hem maliyeti normal tüp bebeğe göre daha azmış hemde başarı oranı daha yüksekmiş, bir araştırın istersen kuzenindi galiba inşallah Rabbim tez zamanda onunda yüzünü güldürsün.
Gülcüm sabah duanı okudum bebeğinin eşyaları çok güzel bir yerden başlamak lazım iyi yapmışsın hayırlı olsun.
Sibelin dün duasını okumuştum Rabbim kabul eylesin

bu hafta bir doktora git bence ihmal etme belkide atmışsındır başka bir şeyden olmuştur ağrı

arkadaşlar selamlar,

Ben yarın işle ilgili bir fuara gitme durumunda olduğumdan yarın ki duamı da bugunden ettim.
Gül senin duanı okudum.. Allah inşAllah hayırlısıyla kabul eder, bebeğini sağlıkla huzurla kucağına aldırsın inşAllah Mevlam..
Kübra sanada duamı ettim, Rabbim gönlündekini sana eş etsin inşAllah hayırlısıyla..

Aylin dün senin içinde dua ettim inşAllah hayırlısıyla kucağına, sağlıkla alacağın bebeğine gebesindir.

Hepiniziii çoookk öpüyorumm.. görüşürüz inşAllah..

bu hafta bir doktora git bence ihmal etme belkide atmışsındır başka bir şeyden olmuştur ağrı

bu hafta yumurtlama haftam :) zaten 10 gün sonra hastalanırım o zman giderim die düşünüyodum geç kalmış olmam inşallah ne bilim ya yada iğnelerden falanmı oldu bilemedim ama bu ay garip şeyler oluyo ondan eminim ((

gülcüğüm sabah ve akşam duanı okudum Allah kabul etsin,bebeğine sağlık sıhhat nasip etsin

CANLAR dua listesini bitirdim hepinize ve kendime bütün yüreğimle dua ettim ALLAHIM hakımızda hayırlısını versin inşallah...

ayy çok tatlı iyi günlerde giysin kuzucugunn

gülüm sabah duanı okudum rabbim kabul etsin inş...

gülcüm sabah duanı okudum allah kabul etsin inşallah

gul1982 / GÜL sabah duanı okudum canım rabbım kabul eylesın aminn

gülcüm duanı okudum allah kabul etsin:))
kızlarrrr dua okuyan diileriniz elleriniz dert görmesin...ALLAH razı olsun...cicişlerimizi beğenmişsiniz RABBİM sizede nasib etsin öpüyorum hepinizi AYLİNCİM haberlerini bekliyorum çıkıyorum şimdi evde olmıycam gelir gelmez bakarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…