- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #9.541
kızlarrrr cicişlerim geldiiiiiiiii,,,bunları almıştımm...
Canım çok zor birşey Allah kimseye vermesin ama hemen umudunu kaybetmesin tek doktorla kalmasın bir doktora güven olmuyor ne menapoza giriyosun diyenler var ama regl oluyor bebek sahibi olutor bence yılmasın hala yumurtası varsa şansı varsa tüp denesin gersini dondursun bir sonraki tedavi için kaç kere deneyip sonunda kavuşanlar var. Sen de destek ol asla pes etmesin.
ayy çok güzeller yaaa süperr.. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebişine canım. Kaç haftalık oldun artık yavaş yavaş almak lazım tabii.
canım mini tüp bebek yöntemi varmış duymuşsundur belki tüp bebekte basarılı olmaynlarda bile basarılı oluyormuş bi arastırın isterseniz belki faydası olur
geçmiş olsun kimseye bişi olmamışya boşver gerisini
Bukeeet avatarin cok tatli :))))))
Sedaaaa ne yapiyosun canim?
Bircaaan sen nerelerdesin?
Ve tabiki nazan, bedriye, gamze,aylin,gül,yasemin, ayse, tümay hafta sonu ne yapacaksiniz deyin bakalim, belki haftay aylinin hamileligini kutlariz :)))))))))))
SİBELCİM canım duanı tamamladım tatlım..
canlar yarın 13 15 e randevu aldık doktora gidicem önce kan testi yaptırıcam erken gidip sonra direk kan testiyle doktorun yanında olacağım...
uyku haram bana dünden beri görseniz... ama içimden bi ses inatla tamam bu sefer endişelenme diyor mutlu oluyorum çok ama çok bilmek de iyi değilmiş riskleri onu farkettim...
anneciğim yanımda onunla konuşuyoruz biz hiç bilmezdik diyor gebeysen gebesin doğar o çocuk hiç düşünmezdik kötü şeyleri diyor keşke ben de öyle olabilsem...
aa evet annemde en ufak bi kaçakta ödümüz kopardı hamile kalcaz diye diyo hatta bi çogu yanlışlıkla hamile kalıyolar hemen cecik bize bi bakk salıyoz spermleri salıyoz spermleri bi cacık oldugu yok daha öncede söyledigim gibi spremler yumurtalarımızla gönül eğlendiriyo
Kızlar günaydınnn
Öncelikle gülcüm canım duanı okudum Allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aylincim bugün doktora gidecekmişsin hayırlı haberlerini bekliyoruz :) Allahım inşallah bebeğin seninledir :)
Bukeeet avatarin cok tatli :))))))
Sedaaaa ne yapiyosun canim?
Bircaaan sen nerelerdesin?
Ve tabiki nazan, bedriye, gamze,aylin,gül,yasemin, ayse, tümay hafta sonu ne yapacaksiniz deyin bakalim, belki haftay aylinin hamileligini kutlariz :)))))))))))
Kızlar bu aşılamadan sonra bana bişeyler oldufeci şekilde kasıklarım ağrıyo sürekli bıçak batması gibi acılar oluyo bide vücudumda koca koca sivilceler çıktı doktoro gittiğimde aşılamadan sonra bi kist oluştu 10gün sonra gel bakalım demişti tabii ben gitmedim acaba kistiregliyle atamadımmı?anlamadım gitti yada ilaçlardanmı böyle oldum valla korkuyorum artık
bu hafta bir doktora git bence ihmal etme belkide atmışsındır başka bir şeyden olmuştur ağrı
gülcüğüm sabah ve akşam duanı okudum Allah kabul etsin,bebeğine sağlık sıhhat nasip etsin
CANLAR dua listesini bitirdim hepinize ve kendime bütün yüreğimle dua ettim ALLAHIM hakımızda hayırlısını versin inşallah...
ayy çok tatlı iyi günlerde giysin kuzucugunn
gülüm sabah duanı okudum rabbim kabul etsin inş...
gülcüm sabah duanı okudum allah kabul etsin inşallah
Kızlar günaydınnn
Öncelikle gülcüm canım duanı okudum Allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aylincim bugün doktora gidecekmişsin hayırlı haberlerini bekliyoruz :) Allahım inşallah bebeğin seninledir :)
günaydın herkeslere bol dinlenmeli ve huzurlu bir hafta sonu olsun. Burcucum okadar yoğun bir iş temposu gecirdimki doğru düzgün giremedim. ama girip okuyorum nadirde olsa.
Aylinede cok ama cok sevindim inşallah öyledir bugün test yaptırcakmış hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Nazan sündüzün dediği gibi mini tüp bebek yöntemi varmış bende gecenlerde okudum hem maliyeti normal tüp bebeğe göre daha azmış hemde başarı oranı daha yüksekmiş, bir araştırın istersen kuzenindi galiba inşallah Rabbim tez zamanda onunda yüzünü güldürsün.
Gülcüm sabah duanı okudum bebeğinin eşyaları çok güzel bir yerden başlamak lazım iyi yapmışsın hayırlı olsun.
Sibelin dün duasını okumuştum Rabbim kabul eylesin
arkadaşlar selamlar,
Ben yarın işle ilgili bir fuara gitme durumunda olduğumdan yarın ki duamı da bugunden ettim.
Gül senin duanı okudum.. Allah inşAllah hayırlısıyla kabul eder, bebeğini sağlıkla huzurla kucağına aldırsın inşAllah Mevlam..
Kübra sanada duamı ettim, Rabbim gönlündekini sana eş etsin inşAllah hayırlısıyla..
Aylin dün senin içinde dua ettim inşAllah hayırlısıyla kucağına, sağlıkla alacağın bebeğine gebesindir.
Hepiniziii çoookk öpüyorumm.. görüşürüz inşAllah..
gul1982 / GÜL sabah duanı okudum canım rabbım kabul eylesın aminn
kızlarrrr dua okuyan diileriniz elleriniz dert görmesin...ALLAH razı olsun...cicişlerimizi beğenmişsiniz RABBİM sizede nasib etsin öpüyorum hepinizi AYLİNCİM haberlerini bekliyorum çıkıyorum şimdi evde olmıycam gelir gelmez bakarım..gülcüm duanı okudum allah kabul etsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?